Petera se spojil se Světlíkem, společně vybudují akademii Baníku

24.08.2011, 14:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Akademií je třeba

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
iamek

A vis proc ? Chce tam postavit byty :) ...

Reagovat
patas92

Hadamczik?

Reagovat
Puskas

To by si nedovolil, fanoušci by zrušili ten jeho v Kravařích.

Reagovat
patas92

Reagovat
Radar

Byl by to jeho pozemek, může si tam stavět co chce.

Reagovat
Puskas

Zjevně to nechápeš.

Reagovat
Radar

Nechápeš to ty, hlavním viníkem je Petera, snad nečekáš že Hadamczik udělá z Bazalů muzeum nebo postaví nový stánek....

Reagovat
Puskas

Jsi nemocný? Píšu o tom, co by s fandy udělaly byty místo Bazalů, co do toho motáš Peteru?

Reagovat
Radar

Protože by mu Petera pozemky prodal ?

Reagovat
Puskas

On je může prodat i Tobě a bude na Tobě, jak s nimi naložíš, ale Hadamczik mluví o srdeční záležitosti, ne o bytech.

Reagovat
iamek

V opave znicil hokej silenym zpusobem ... To same udelal i v SFC kde jen nastrcil Pavla Hadamczika ... Kazdy ti o nem rekne z jeho okoli sve ... Posledni perlicka je ta ze v jedne obci kousek od nas se naslo velke lozisko pisku za 2,5 miliard korun ... Pozemky jsou od obce a prisel jim dopis z katastralniho, ze to museji vymenit Hadamczikovi za pozemky jinde ... Neco jako s Bazalama chtel taky s palacem kultury a sportu ... A to nemluvim, ze v Kravarich mu postavil stat, mesto a EU halu a naklady plati taky mesto a on jen kasiruje ... Ten kde vlozi korunu tak chce tri zpatky. A reci jak je banik jeho srdcova zalezitost jsou smesne ...

Reagovat
cubinho

Reagovat
centos

"Ten kde vlozi korunu tak chce tri zpatky."

Tak to přece vypadá i s tím plánem. Koupí stadion a půlku daruje městu, které ho přestaví. Nakonec bude polovičním majitelem stadionu, který je moderní a do jehož modernizace nedal ani korunu. To vypadá dobře pro něj, ale i pro fans.

Reagovat
iamek

Vsak ano ... Jak rikam nechal si postavit i stadion v kravarich a naklady mu plati mesto a on jen kasiruje. Dokonce se vybira vstupne na detske hriste kde jsou prolezacky atd ... A ted vydira mesto opavu se zimakem ...

Reagovat
centos

Já na tom jen nevidím nic špatného. Není to tunel, aspoň to tak nevypadá. Jen se někdo chytne příležitosti a samo město taky nepřijde zkrátka. A my zůstanem na Bazalech. Pokud by to klaplo takto, tak jediný, kdo prodělá, budou developeři nebo lidi, kteří s tím měli jiné (zákonitě horší, pro nás) plány.

Reagovat
iamek

Samozrejme, ze vse je legalni. To si Lojza pohlida ... A co legalni neni to policie neuvidi :) ... Jen upozornuju fans baniku ( Mezi ktere se taky radim ), ze nemaji od Hadamczika cekat, ze tam neco vrazi ... Jak rikam je to podnikatel a Banik ma u prdele :) ... Neco podobneho zkousel i na CEZ arenu ve vitkach, ale tam ho diky bohu Cernik poslal do prdele a pak Hadamczik zacal vitkovice urazet ...

Reagovat
Alons0

"Řekl, že by rád zabránil plánům, podle kterých by na lukrativních pozemcích v centru města vyrostly byty a Baník by se musel natrvalo stěhovat do Vítkovic."

Tady zas někdo čte jenom titulek, a pak blbě kecá, co?

Reagovat
iamek

Ale prosim te ... Clanek jsem cetl .. Dokonce uz je i studie jak by museli byt hluboke zaklady na bytove jednotky, prtz bazaly jsou podkopane solidne ... Ale pujde to ( Tim padem nechapu proc se delala takova veda s vyhrivanym travnikem ) ...

Reagovat
centos

Protože tam ti vlivní stadion mít nechtěli. Ale jak to vypadá, nezbyde, než podlehnout nátlaku fans (který je poměrně hodně silný), nějak to vymyslet a tvářit se, že z toho mají radost.

Reagovat
iamek

A hlavne to Lojza bude mit kryte. Co kdyz mesto to neopravi a on to koupi ? Bud tam udela byty a nebo najde vymluvu a vse hodi na mesto ... Tim padem bude mit lukrativni pozemky a nedivil bych se kdyby pak nejak premluvil mesto az postavi novy stadion na svinove kde ma udajne taky pozemky ... To je jeho hlavni specialita ... Nahle meneni uzemniho planu kde schodou nahodou koupil pozemek tyden predtim za pakatel :D ... Policajti to vi ale maji bobky ...

Reagovat
iamek

Konecne ! To co Hadamczik prodal zbytecne se musi znova postavit. Snad uz Sislon nebude mit s Banikem nikdy nic spolecneho.

Reagovat
Puskas

Uvidíme, co to přinese, to je jen první vlaštovka.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jsme připraveni se o vstupu do klubu bavit opravdu s kýmkoliv." Trochu mi to připomíná Jirku Paroubka

Reagovat
didosh

Wouuuu tohle je opravdu velmi významný krok!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele