Perrotta: Myslím si, že o problémech víte všichni

13.02.2011, 17:53
Aktuality
Římské AS si hodně komplikuje situaci v letošní sezoně, včera doma podlehlo Neapoli, nevyhrálo ve třetím zápase v řadě a začínají mu unikat příčky zajišťující účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Záložník Simone Perrotta pak naznačil, že v klubu rozhodně nepanuje ideální nálada...

Giallorossi jsou nyní na sedmém místě tabulky s 39 body, na čtvrtý Inter ztrácejí pět bodů, a to mají Nerazzurri ještě jeden zápas k dobru.

"Neapol si zasloužila vyhrát. Jak jste mohli vidět, tak naše nadšení není na nejlepší úrovni. Myslím si, že o problémech víte všichni. Jsme v situaci, která se vleče už hodně dlouho. Řeči o prodeji klubu nejsou problémem, ačkoli nemohu popřít, že v situacích, jako je tato, by jistě pomohlo, kdyby klub stál za námi," řekl Perrotta.

"Nechci tady vysvětlovat, o jaký druh problému se jedná. Mohu jenom říci, že neúspěch v boji o Scudetto v loňské sezoně zanechal své stopy na našem nadšení. Po této porážce se už nemůžeme bavit o prvním místě. Cílem je nyní skončit do čtvrtého místa a kvalifikovat se do Ligy mistrů," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
Aldeano

Snad ten novej majitel co nejdřív bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

achjo..

Reagovat
DelPiero137

taketo nesvary dokaze aj Ranieri vyvolat.

V LM postup co najdalej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele