Perrin v Lyonu končí

17.06.2008, 18:16
Aktuality
Ani francouzským double se Alain Perrin nezavděčil vedení Lyonu a po pouhých dvanácti měsících Olympique opouští. Oznámil to prezident sedminásobného šampiona Jean-Michel Aulas...

"Perrin odchází. Dosáhli jsme dohody za podmínek, které jsou výhodné pro obě strany," prohlásil Aulas.

Perrin přišel do Lyonu před rokem ze Sochaux a i když Lyon nebyl tak suverénní jako v předchozích letech, vybojoval první double v historii klubu. Smlouvu na Stade Gerland měl Perrin ještě na rok, vaz mu zlomily především špatné vztahy s dalšími členy vedení.

"K tomuto rozhodnutí jsem dospěl z několika důvodů. Jedním z nich byla také špatná harmonie mezi technickým týmem a trenérem, takto to dál nešlo," vysvětlil Aulas důvod svého rozhodnutí.

Lyon by nového trenéra měl představit během následujících 48 hodin a favoritem je Claude Puel. Ten v současné době vede Lille. "Snažíme si zajistit si jeho služby na co nejdéle. Naše nabídka ho velice zaujala, ale vše záleží na vedení Lille. Jednání jsou v plném proudu," sdělil Aulas.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mě spiš zajima co bude s Barošem

Reagovat
smazaný uživatel

Pujde do Baniku. Uz se na nej tesej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na tom špatně, ale tak špatně asi zase ne

Reagovat
smazaný uživatel

mno na to sem zvedavej taky...

Reagovat
Langi

Baroš bude hrát za Méty 2.francouzská liga je přesně na úrovni jeho výkonosti

Reagovat
Arne

Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

co třeba Grant? kvality ukázal,tak šup s ním do Lyonu

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele