Novým trenérem Lyonu je Puel

18.06.2008, 18:30
Aktuality
Bývalý kouč Olympique Lille Claude Puel byl podle předpokladů dnes oficiálně jmenován trenérem Lyonu. Jeho předchůdci Alanu Perrinovi zlomily vaz neúspěchy v pohárové Evropě a nepomohl mu ani zisk double.

"Jsem velmi šťastný, že mohu být součástí tak prestižního klubu jakým je Lyon," uvedl na tiskové konferenci 47letý Puel. Ten jako hráč vyhrál dvakrát francouzskou ligu s Monakem, kde strávil celkem osmnáct sezón.

"Musím klubu poděkovat za příležitost, kterou mi dal. Je pro mě velkou výzvou působit v klubu, který má tak vysoké ambice," prohlásil Puel na tiskové konferenci.

O vysokých ambicích Lyonu svědčí i fakt, že Puelův předchůdce ve funkci Alan Perrin byl odvolán navzdory tomu, že s klubem získal jak ligový, tak pohárový primát. Vaz mu ale srazil neúspěch v Lize mistrů, kde Lyon v osmifinále nestačil na Manchester United.

Předseda klubu Jean-Michel Aulas na tiskové konferenci také zdůraznil, že výběr Puela, jako nového trenéra, nebyl v žádném případě náhodný. "Sledovali jsme ho už dlouho, jeho jmenování by mělo zlepšit návaznost strategických tahů klubu," řekl.

Autor: Jiří Fišara / yahoo.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hold ten Lyon nejde v té LM tomu štěstíčku naproti

Reagovat
Langi

a je to škoda...Lyon by si určitě zasloužil nějakej větší úspěch...no třeba jim ho Karim příští rok vykope

Reagovat
smazaný uživatel

v lyone by sa mali zamyslieť nad reálnou silou lyonu a reálnou silou manutd. ja som v žiadnom prípade nebol sklamaný ked live vyradila chelsea

Reagovat
herbage

Tak jsem na něj, stejně tak jako na celej Lyon, hodně zvědav. Má tam staré známé: Makoun, Bodmer, Keita, dále pak nové posily: Ederson, Pjanič, Lloris a mladé talenty: Grenier, Tafer a slušné stávající jádro týmu. Bude zajímavé kdo se bude poroučet, určitě Baroš, Rémy už odešel, Delgado pdole mě na hostovačku, Govou od AS Roma, Santos zpátky do Brazílie a Anderson jakbysmet, Grosso možná do Makarónie a to bymohlo být tak vše.

Reagovat
smazaný uživatel

A Benzema do MU...

Reagovat
herbage

Kupte radši Klaase a zajistěte si, ať Ronaldo zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo at odejde do Realu a oni nám tučně zaplatí a k tomu Weslyho... pak koupime Benzemu a obrance a jestě zbude i na loupáček

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si Ferguson necení peněz,tak klidně

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavá volba,jestli bude i dobrá se ukáže až časem,ale já jsem uspokojen,i proto,že narazí na starou známou gardu z Lille

Reagovat
herbage

Hrál s Lille 4-3-3? Já mám pocit že jo, že hrál jen na jednoho hrota. To je hodně důležitý, aby neměnil systém. Maximálně nějaké úpravy taktiky, jako větší a víc předsunutej presnik.

Reagovat
smazaný uživatel

to si nejsem příliš jist,ale snad zaběhlou taktiku měnit nebude,přece jen to již funguje pár let

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele