Perrin s úvodním vystoupením spokojen

06.08.2007, 20:38
Aktuality
Pravou nohou vykročil Olympique Lyon za ziskem sedmého titulu francouzského mistra v řadě. Zaměstnavatel Milana Baroše ve včerejším večerním utkání porazil Auxerre 2:0 a nový trenér Alain Perrin si tak připsal první vítězství...

Lyon se dokázal vypořádat i s absencemi několika hráčů základní sestavy. Chyběli například brankář Coupet, obránce Squillaci nebo útočník Fred, pouze na lavičce pak zůstal tvůrce hry Juninho. První branku vstřelil ve 33. minutě Baroš, pojistku pak dvacet minut před koncem přidal Karim Benzema.

"Byl to povedený večer s výsledkem, jaký jsme si přáli. Žádná zranění, v tomto směru se věci uklidňují. A pak jsme si vypracovali řadu šancí, i když jsme spoustu neproměnili. Kontrolovali jsme hru. Jistě, můžeme se zlepšit, ale je to dobré znamení pro následující zápasy," zhodnotil Perrin utkání s Auxerre.

Perrin již vyhlíží další utkání. To příětí sehrají jeho svěřenci v sobotu, kdy zavítají na půdu účastníka třetího předkola Ligy mistrů z Toulouse.

"Teď musíme počkat, jak se týmu povede venku. Po těžkém výletu do Toulouse toho o sobě budeme vědět více," řekl dále Perrin.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*mysman

Míla Bárošš!!!Hey!!Míla Bároš!!!

Reagovat
plechi

hahaha

Reagovat
HOST*

Metrosexual Baros!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele