Pérez chce udržet Higuaína a nepochybuje o setrvání Ronalda

09.07.2013, 10:08
Aktuality
Gonzalo Higuaín by nakonec mohl i nadále hrát za Real Madrid, ačkoliv měl být již jednou nohou v londýnském Arsenalu. Prezident Bílého baletu Florentino Pérez se nechal slyšet, že chce argentinského útočníka udržet a také si je jistý, že v Madridu dohraje kariéru Cristiano Ronaldo...

V posledních dnech se zdálo, že Higuaínovo stěhování do Arsenalu je již jen otázkou času, nakonec by k němu ale vůbec nemuselo dojít. Pérez nechce pětadvacetiletého útočníka nechat odejít a navíc od anglického klubu zatím nedostal žádnou nabídku.

"Nechceme o něj přijít. Kromě toho vás mohu ujistit, že Arsenal nám nedoručil žádnou nabídku. Ani deset milionů eur, ani sedmadvacet, zkrátka nic," prohlásil klubový prezident Florentino Pérez pro Univision.

Šéf historicky nejúspěšnějšího španělského klubu se vyjádřil také k budoucnosti Cristiana Ronalda. "Je jedním z těch, kteří chtějí ukončit kariéru v Realu Madrid a Real Madrid chce to samé. Nevedli jsme s ním žádná jednání o smlouvě, protože byl na dovolené. Jsem si jistý, že zde dohraje kariéru, stejně jako Zidane a spousta dalších skvělých hráčů," uvedl Pérez.

Autor: Petr Vaněček / football-espana.net

Komentáře (361)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele