Juventus a Arsenal stále jednají s Realem o přestupu Higuaína

23.06.2013, 17:21
Aktuality
Arsenal ani Juventus se dosud s Realem Madrid nedohodly na podmínkách přestupu Gonzala Higuaína, proto dosud nejednají s argentinským útočníkem o podmínkách smlouvy. Podle Higuaínova agenta už ale jsou jednání v pokročilé fázi.

"Nic zatím není hotové, jednání ale jsou hodně daleko," uvedl pro Mail on Sunday Jorge Higuain, hráčův agent a otec. Reagoval tak na spekulace, podle kterých už 25letý útočník kývl na podmínky smlouvy nabízené Arsenalem.

Ve hře je stále i Juventus. "Zatím jsme nejednali s žádným týmem, protože nejdříve musí být dosaženo dohody na úrovni klubů. To se zatím nestalo. Jsem si ale vědom toho, že Arsenal i Juventus učinily velkou nabídku," dodal agent.

Gonzalo Higuaín hraje za Real od ledna 2007, kdy přišel z Riveru Plate. V uplynulé sezoně nastoupil k osmadvaceti ligovým zápasů a vstřelil v nich šestnáct branek. Real za něj údajně požaduje kolem pětadvaceti milionů eur.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (639)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele