Pennant má zlomenou nohu a čeká ho operace

27.10.2007, 17:03
Aktuality
Liverpool v posledních dnech stíhá jedna pohroma za druhou. Reds jsou a pokraji vyřazení z Ligy mistrů, nyní navíc přišli o Jermaina Pennanta. Anglický záložník utrpěl únavovou zlomeninu holenní kosti a čeká ho operace, po níž bude následovat desetitýdenní přestávka...

"Během posledních osmi týdnů procházel Jermaine mezi zápasy intenzivní léčbou, ale po obnovení problému v utkání s Besiktasem bylo rozhodnuto o nutnosti operace. Očekáváme, že Jermaine bude mimo hru asi deset týdnů," sdělil mluvčí Liverpoolu Ian Cotton.

Liverpool v létě hodně posiloval, příchod nových hráčů se však na jeho výsledcích zatím neprojevuje podle očekávání fanoušků. V Premier League je klub na čtvrtém místě a zítra ho čeká těžké utkání s Arsenalem, daleko horší je to poté v Lize mistrů. V úvodních soubojích s Portem, Marseille a Besiktasem získali svěřenci Rafaela Beniteze pouze jeden bod a v případě další porážky se se soutěží rozloučí již v její skupinové fázi.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*bistinko

Uha unavova zlomenina,niekde je chyba,asi najskor v tom,ze sa chlapec privelmi snazi a nestiha regenerovat.Teda jedine v tom je chyba.Unavova zlomenina vznika z vyceprania a zo zlej regeneracie,potom uz staci iba vyskocit na hlavicku a tralalam zlomenina je na svete.Prekvapive,ze?

Reagovat
smazaný uživatel

ted bude mit na regeneraci dost casu...

Reagovat
HOST*

každy je v krizi i ty

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by mohl ten arsenal bodovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele