Pazzini: Ve Florencii jsem prostě zůstat nemohl

03.02.2009, 10:22
Aktuality
Déle už to nešlo. Giampaolo Pazzini se s Florencií prostě musel rozloučit. V Janově pookřál a hned ve třetím utkání za Sampdorii vstřelil do sítě Chieva svou první branku. Zajistil tak mužstvu remízu 1:1.

Pazzini pevně věří, že jeho střelecké znovuzrození bude pokračovat. Ve Fiorentině odehrál 108 zápasů a dal 25 branek. V poslední době už ale nastupoval téměř výhradně jako náhradník. "Nemělo smysl tam pokračovat. Bylo mi to líto, kvůli fanouškům i spoluhráčům, ale nedalo se nic děla. Lepší bylo odejít," říká Pazzini.

"Od spoluhráčů jsem měl velkou podporu, takže mě i kvůli nim moc mrzí, že jsem musel odejít. Loučení s Florencií bylo velmi bolestné," dodává. K příčinám, proč to ve fialovém dresu nevyšlo se moc vracet nechce. Nakonec však přeci jen našel alespoň jeden zlomový moment. "Když jsem v minulé sezóně nedal tu obrovskou šanci proti Sieně, každý se mi smál. Od té doby se to se mnu táhlo a moc už jsem nehrál," říká Pazzini.

Teď se bude snažit v dresu Sampdorie alespoň částečně splatit devět milionů eur, za něž jej janovský klub z Fiorentiny vykoupil.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Udělal dobře , ve Viole měl moc velkou konkurenci , hlavně zvučnou a více méně fungující . Současná Sampdorie ho potřebuje .

Reagovat
terry

Pro něj dobrý tah. Ve Fiorentině by nehrál a Sampdorii se hodí. Mohl by tam opět pookřát.

Reagovat
smazaný uživatel

Pazza

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to prohlášení pravdivé, je sympatické, že hledá chyby hlavně u sebe... I když by mohl i u jiných.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

ted ctu ze sme koupili Marco Rossiho z Parmy prej je to docela talent vis vo nem neco??

Reagovat
Tsigi

Já četl že byla možnost, že ho koupíme, ale myslím že to padlo.

Reagovat
smazaný uživatel

odchovanec Parmy. talentovanej obránce, umí hrát stopera i na kraji. vídal jsem ho spíš v mládežnických reprezentacích, ale v Parmě taky něco nahrál. hlavně teď v Serii B. docela dobrej, ale i když jsem ho teď v Serii B moc nesledoval, tak si myslím, že na AC zatím spíš nemá. moc nechápu jeho příchod, když se nám teď doléčil Bonera a do pořádku se dávají i Kaladze s Nestou. na kraj už pro změnu přišel Mattioni + k němu Zambrotta, Jankulovski, Antonini. na druhou stranu je prej fakt talent, takže u nás třeba vyroste, pokud dostane šanci. ještě to myslím ale není oficiální...

Reagovat
smazaný uživatel

mno ted sem cet na ceskym webu ac milan jako ze uz je to oficialni ze prisel za 2 miliony euro ale tak vedeni rikalo ze chtej nekoho na levej kraj obrany asi pak se Jankul presune na levo zalohy ale jako je dobre ze to je konecne ital a ne brazilec... mno sem na nej zvedavej snad mu da Carlo sanci aby to nedopadlo jako s Gourcufem...

Reagovat
smazaný uživatel

je to levák, takže by na levém beku mohl hrát, ale Jankula bych v zálozě radši neviděl..., bývá to tam od něj slabší. na acmilan.cz jsem to taky četl, ale zatím ještě nikde jinde, tak uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

mno prave ze ja taky sem to jinde necet a ani tady to nebylo tak uvidime co je na tom pravdy no...

Reagovat
Tsigi

Já to teda nenašel ani na webu Parmy ani na milánským

Reagovat
smazaný uživatel

tak prej Mattioni je stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Veľa šťastia a hlavne gólov v Sampdorii,PAZZI

A v neposlednom rade zdravie,aby sa ti vyhýbali zranenia! Sampdoria ťa potrebuje!

Reagovat
Tsigi

OT

Milan midfielder David Beckham is so keen on extending his stay with the Rossoneri that he has instructed his lawyers to help him find a way of staying at the San Siro.

Il Corriere Della Sera claims the England international has already spoken to the Los Angeles Galaxy of his intention to remain in Milan, and that he has sent in his legal team to negotiate with the American club.

Becksovi se od nás nechce

Reagovat
One-Real

Toho jsem měl ve Fiore hodně rád...

Jinak útok v Sampdorii Pazzini-Cassano

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini, je to frajer. Snad se dostane na vrchol, má na to.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele