Pavljučenko zas a znovu uvažuje o odchodu z Tottenhamu

06.10.2011, 17:55
Aktuality
Už dobré dva roky Roman Pavljučenko nepravidelně vyhlašuje, že kvůli slabé herní vytíženosti opustí Tottenham. Ani v letošní sezoně nepatří do základní sestavy Harryho Redknappa. Klub sice v létě opustili Keane a Crouch, jenže přišel Adebayor a Pavljučenko opět sedí. Vyjde mu konečně odchod?

Ruský útočník působí na White Hart Lane od roku 2008, kdy za poměrně velké peníze přišel ze Spartaku Moskva. Nikdy se ale naplno neprosadil, za tři roky vstřelil 29 branek. Vždycky měl období, kdy hrál a dařilo se mu, ale pak opět přišla slabší chvíle a vypadnutí ze sestavy.

Hojně se o jeho odchodu opět spekulovalo letos v létě, ale manažer Redknapp se nakonec rozhodl místo něho pustit Robbieho Keana a Petera Crouche. Pavljučenkovi se tak začalo blýskat na lepší časy, jenže pak přišel Emmanuel Adebayor a plány mu zhatil. Navíc když po jeho boku Redknapp upřednostňuje Jermaina Defoeho.

Devětadvacetiletý Pavljučenko by Tottenham opouštěl nerad, protože si ke klubu vybudoval vřelý vztah, ale pro dobro své kariéry je ochoten odejít. "V Tottenhamu moc nehraju, ačkoliv jsem na tom po fyzické stránce velice dobře," prohlásil pro deník The Sun.

"Chci hrát, proto musím uvažovat o zimním přestupu. Miluji Tottenham, je jako má druhá rodina, ale pokud se nic nezmění, budu souhlasit s jakýmkoliv hostováním. S jakýmkoliv přestupem, který mi dá šanci pravidelně nastupovat," uvedl Pavljučenko.

Autor: Ondřej Holzman / sportinglife.com

Komentáře (338)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele