Pavljučenko ví, že jeden zápas nestačí

23.02.2010, 11:50
Aktuality
Roman Pavljučenko po nedělním zápasu ve Wiganu zářil radostí. Útočník Tottenhamu zaznamenal první dva ligové góly v sezóně a minimálně na čas zavřel ústa svým kritikům. Pavljučenko ale dobře ví, že jeden povedený zápas nestačí, svoje kvality musí dál dokazovat.

Ruský reprezentant nastoupil ve Wiganu v Premier League letos teprve popáté a během osmnácti minut se nad očekávání prosadil - nejtěsnější náskok Spurs zvýšil o dva góly na konečných 3:0.

"Hodně lidi mě už pohřbilo, podle nich je moje kariéra u konce. Proto jsem chtěl v neděli dát gól jako nikdy předtím," říkal Pavljučenko pro deník Sun. "Před zápasem jsem dřel v tréninku, i manažer Redknapp mě chválil, což se už nějaký čas nestalo. Ale i když jsem teď v perfektní náladě, je mi jasné, že jeden zápas neznamená mnoho."

28letý útočník hraje za Tottenham od léta 2008, kdy přišel za téměř čtrnáct milionů liber ze Spartaku Moskva. Na White Hart Lane ale nemá na růžích ustláno. V konkurenci Jermaina Defoea, Petera Crouche a Eidura Gudjohnsena tráví na hřišti minimum času.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hrozně jsem mu ty góly přál. Jak se při tom prvním radoval, to bylo přímo ze srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

jééééé, ty si tak dobrosrdecnej

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle jo. Všimni si, jak se raduje jak malej Jarda.

Reagovat
RC

ja s tebou souhlasim a pred takovejma hlupakama se ospravedlnovat nemusis

Reagovat
smazaný uživatel

připomíná mě to Ovečkina, kterej se z gólů dokáže radovat úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je rodeny shooter.

Reagovat
smazaný uživatel

di do arsenalu za arshavinem

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jeden Bedtner stačí

Reagovat
fantomas

Bohatě.

Reagovat
Bakary3

Já nevim.. děláte z Bendtnera největšího dřeváka, ale on je rychlej, silnej, balon mu v žádnym případě nepřekáží, umí vystřelit, má dobrou hru hlavou.. akorát je mladej a zjančenej, ale mně se líbí.

Reagovat
fantomas

Já z něj nic nedělám, proboha.

Reagovat
Bakary3

Promiň, ty možná ne, asi jsem si tě spojil s tou docela silnou skupinou, která ho dost snižuje.. ale zdá se mi, že i ty ho moc nemusíš..

Reagovat
fantomas

Nemusim, ale v tuhle chvíli mi šlo hlavně o to, že opravdu nepotřebujem dva typově úplně stejný fotbalisty. Co se tvé charakteristiky týče, jen sem se usmál, ale rozebírat to už nehodlám, je to věčná debata.

Reagovat
Bakary3

Aha, já to nepochopil tak, že je porovnáš typově..

Reagovat
smazaný uživatel

tak koukám, že Bendtner se od zápasu, kdy jsem ho viděl naposled dost zlepšil ...

Reagovat
fantomas

Tak dramatické to samozřejmě není, Bakary přehání.

Reagovat
Bakary3

Třeba přehánim.. Ty jeho výkony nejsou nejlepší, ale myslim, že to v sobě má, ale asi nemá cenu se s tebou přít, protože bysme se asi těžko shodli.

Reagovat
fantomas

Tak rychlost a technika - jeho dvě největší slabiny - a ty ho v tomhle, a nejen tom, směru vychvaluješ. Koncovka taky potřebuje hodně, ale hodně vylepšit, aby měl na ty nejlepší. Odstavit od balonu ho vzhledem k postavě taky není až tak těžké, jak bych si dovedl představit. Furt potřebuje přibrat svalovou hmotu, usadit se, jak řikáš přestat jančit a zapracovat na akceleraci, výbušnosti a technice (1 na 1).

Reagovat
smazaný uživatel

já z něj druholigového kopáče nedělám a jeho přínos pro Arsenal zrovna teď, kdy nemají jiného vysokého útočníka, je dost podstatný, ale i tak se mi ten hráč nezdá pro klub, jako je Arsenal, dost dobrý. Teda samozřejmě za předpokladu, že nechce plnit přesně tuhle roli, tzn. zástupný hrot, když se oba před ním zraní (vykartují ... prostě vypadnou). Kdyby Bendtner šel třeba do Boltonu (kde by se hodil do systému výškou a svojí technikou by vyčníval), tak by mohl být o dost větší hvězda

Reagovat
fantomas

V Boltonu by mohl nahradit tragického Elmandera a stejně by se neprosadil přes Daviese. Možná až Kevin skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Do systému by se hodil. O to šlo.

Reagovat
fantomas

Já jen že by si momentálně nepolepšil. O to šlo zase mně.

Reagovat
smazaný uživatel

nechci být největší vrtal, ale polepšil by si minimálně v tom, že by místo beznadějné trojky by byl dvojka a potenciální jednička

Reagovat
fantomas

Reagovat
sejber

Reagovat
Chazy

Pro Spurs zbytecny hrac. Docela by me pobavilo, kdyby se ted rozehral a zustal i na pristi sezonu. Specialne kdyby to stalo misto Keana.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs zrušili rezervu, takže se nemá kde rozehrát...

Reagovat
Chazy

Koukal jsem, zvlastni krok.

Reagovat
Chazy

Prece jen pro hrace kteri se rozehravaj po zraneni je rezerva uzitecna..

Reagovat
j_mrazik

Takže oni zrušili rezervu, ale nechali si under18? A nemáte nějakej provinční klub, kam byste posílali hráče na hostovačku, když už se nevejdou pod 18 a do prvního týmu? A opovaž se říct Slávii.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, dorostenci samozřejmě normálně fungujou, ale vedení usoudilo, ¨že rezervní tým je k ničemu - ta soutěž rezerv nemá potřebnou kvalitu a je to jen pár zápasů, takže hráče, kteří by normálně hráli za rezervu rozeslali po hostovačkách v Championshipu a v League One, kde hrajou ostré zápasy před plnými stadióny a dává jim to mnohem více než liga rezerv, navíc se na tom i podstatně ušetří - výplatní pásky mají u svých provizorních klubů... , no a jako provinční klub už přece nějakou dobu funguje Portstmouth

Reagovat
smazaný uživatel

a nepřijdete třeba o takovou důležitou věc, jako je zažitý systém? Pro ty kluky je přece lepší se učit něco, co budou hrát i v áčku, taky si můžou zvyknout na klub a ten jim pak může přirůst k srdci. Když je rozstrkáte po všech koutech, tak si vztah ke klubu nevypěstují ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nepřišlo mi, že by si u SPurs někdo vypěstoval něaký vztah přestože tam ta rezerva byla

Reagovat
smazaný uživatel

tak v té rezervě jsou z největší míry odchovanci, takže jejich vztah ke klubu je vyřešený. Zažitý sysmém? Rezerva stejně trénuje odděleně, a pokud je hráč dobrý, tak do systému rychle zapadne. Neříkám, že ten systém bez rezervy je ideální, ale vedení prostě usoudilo, že takhle to má pro ty mladé borce větší přínos, po sezóně se udělá vyhodnocení tohoto experimentu a uvdií se jak dále....

P.S. přímo miluju eufofotbalové odboníky typu xyonka... ...dva, tři bych si dal dneska místo oblohy k teplé večeři

Reagovat
miky10
Reagovat
smazaný uživatel

snad mu da harry sanci hned pristi zapas proti boltonu od zacatku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele