Pavelka: Další liberecká remíza už by byla na pistoli

25.10.2014, 12:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
Filip12

stejně sestoupí

Reagovat
paver

Velice důležitá výhra. Teď v týdnu hlavně naložit ty znojemské okurky a potom přejet předměstí

Reagovat
smazaný uživatel

Půjdou hodně nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

má na to jít ven?

mně se furt nějak nezdá.. má pořád dost nedostatků. je poctivej. Liberec je pro něj až moc ideální..

Reagovat
exse

Nemá, ani ve Spartě by se nechytl. Má sem tam skvělý momenty, ale nedokáže tu kvalitu držet celých 90 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Typický hráč, který je u nás lehce nadstandardní, ale jakmile odejde, tak se na 99% neuchytí..se Šuralem to bude stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

Uchytili by se, jen by se museli vyhnout jediný lize kam češi odsud chodí - Bundeslize. Já bych si konečně přál mít nějakého hráče v Belgii nebo Nizozemsku, kdyby Šural odešel do nějakého nadprůměrnějšího týmu jedné z těchto dvou zemí, věřím že by se uchytil

Reagovat
db18

Jo, Kalasovi to Nizozemsko hodně pomohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

To neni jen o Bundeslize, prostě by se museli vyhnout všem top ligám a jít do Belgie, Portugalska, Turecka, Holandska, Ruska či Ukrajiny..

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlasím, já tu Bundesligu jenom uvedl jako příklad, protože tam se čeští hráči cpou nejvíce.

Belgii a Nizozemsko považuji z těch lig co jsi napsal ty za nejatraktivnější, a pokud se nepletu tak v Belgii, která se mi zdá být dost zajímavá, nemáme jedinýho českýho zástupce, což je škoda, protože by se o ni tady začalo možná víc psát a učinilo by ji to zajímavější pro českého fotbalového diváka.

Reagovat
smazaný uživatel

Šural je ale skvělej hráč a na poměry v čr jeden z nejtalentovanějších... strašně šikovnej na balónu a není to žádnej debil. navíc je v Liberci (dáleko z Moravy) už celkem dlouho, tak by nemusel byt už tak náchylnej na děvky, chlast, automaty..

exse... kdo ve Slovanu táhne noční život...?

Reagovat
db18

Podle výkonů to po Štajnerovi měla na starost dvojka Hroššo+Kovář

Reagovat
exse

Nejsem z Liberce takže nevím, ale co se říká tak určitě Šural a asi i Delarge.

Reagovat
veikko

Ono je to i tím, že ze začátku to rychlostně není ono a pak už může být u trenéra hotovo. Případně se bojí naši hráči něco zkazit, tak radši nic nevymýšlí.

Reagovat
smazaný uživatel

oujééé vyjádřil se k tématu odborník na mládež v čr konkrétně na fotbal Pod Ještěděm.. ale tady ti dávám za pravdu a myslím si to stejně..

Reagovat
Liquid

na pistoli byli ti fanoušci Bohemky co je zaházeli kelímkama a lahví

Reagovat
exse

Já jsem se Slovákem nadmíru spokojenej. Je to v podstatě naprostej opak toho co jsme hráli pod Šilhavým. Předtím jsme hráli na to nedostat gól a nějak to vepředu vyhaluzit, hra neměla žádnej řád, většina soupeřů nás přehrávala, ale haluzácky jsme vyhrávali. Nyní se snažíme hrát fotbal, kterej má nějakej řád, dá se na něho dívat a dokážeme hrát vyrovnaně s každým soupeřem. Jenomže nemáme hráčskou kvalitu na to abychom soupeře přestříleli a díky nezkušené obraně a vlastně i útočném stylu hry dostáváme velmi laciné góly, a proto jsme v tabulce tam kde jsme. Ovšem je tam velkej potenciál pro růst a to jak ve trenérovi tak ve hráčích, a tak se jen modlím, aby vedení neudělalo nějakou neuváženou blbost, protože i kdybychom letos měli bojovat o udržení, tak ta cesta je jednoznačně správná a musíme na ní vydržet, protože v budoucnu ponese ovoce, viz. třeba Žilina, která si prošla tím stejným.

Reagovat
paver

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

kritika na Šilhavýho i po půl roce.. já si počkám

Reagovat
db18

Reagovat
exse

I po půl roce? Nějak nechápu, já ho kritizoval už během mistrovské sezóny a celou dobu po ní a všechno se to jaksi potvrdilo.

Reagovat
smazaný uživatel

chápeš správně.. kritizovali jste ho, když tam byl.. kritizujete ho po půl roce, co hrajete hovno (hlavně, že se vymlouváte na slabší kádr - což taky není zas taková pravda)... počkám si co po roce.. jestli někomu dojde, že to byl slušnej kouč...

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli sestoupí liberec další stálý klub v lize tak to je spíše na pistoli no naopak sestup slávie bych bral ,ale myslím si,že by se liga zvýšila potom o 2 místa a slávie nakonec nesestoupila jelikož pražské týmy mají v tomhle zelenou

Reagovat
Puskas

Liberec nesestoupí ani omylem.

Reagovat
REPLIKATOR

Naštěstí ses zranil a přišel tam místo tebe plnohodnotný hráč, který to dvěma gólovýma nahrávkama rozhodl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele