Pareja si vážně poranil koleno, chybět může do konce listopadu

25.04.2015, 12:11
Aktuality
Sevilla si po roce znovu zahraje semifinále Evropské ligy, v němž mu ovšem nebude k dispozici Nicolás Pareja. Argentinský obránce nedohrál čtvrteční čtvrtfinálovou odvetu na půdě Zenitu Petrohrad (2:2), v průběhu prvního poločasu si poranil koleno a následné vyšetření přineslo hodně nepříjemnou zprávu...

Pareja z duelu odstoupil po dvaceti minutách a trávník opustil na nosítkách. Místo oslav postupu ho poté čekalo podrobné vyšetření.

"Po provedení testů bylo potvrzeno, že Nico Pareja má přetržený přední zkřížený a poraněný postranní vaz v pravém koleně. Zranění vyžaduje operaci, jejíž datum bude teprve stanoveno. Hráč poté bude mimo hru šest až sedm měsíců," stojí v prohlášení Sevilly.

Pareja tak vedle zbytku letošní sezony zmešká i úvod ligového ročníku 2015/2016. Sevilla se bez něho nebude muset obejít jenom v semifinále Evropské ligy proti Fiorentině, 31letý Jihoameričan jí nepomůže ani v boji o pohárové pozice ve španělské lize.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
livefan

Posledni dobou tady redaktori maji v oblibe hracum ubyraz vek.

Reagovat
smazaný uživatel

Animo Nico..

Reagovat
Lorcan

drž se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

Přitom takový nenápadný souboj, vůbec to nevypadalo nebezpečně...

Reagovat
smazaný uživatel

Listopad je kedy?.. ked padajú listy ? To bude asi september alebo oktober pocitam

Reagovat
el Principito

november

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda, Sevilla šlape na dvou frontách , potřebuje každého chlapa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele