Pardew popírá, že by dostal od Barcelony nabídku za Cabayeho

11.07.2012, 20:45
Aktuality
Yohan Cabaye má za sebou nadmíru vydařenou první sezónu v Premier League a individuálně se mu povedlo také Euro, takže se ocitl ve středu zájmu movitějších klubů. Jedním z nich je údajně i Barcelona, která dokonce měla Newcastlu zaslat nabídku, to ale popírá manažer Alan Pardew...

Francouzský reprezentační záložník přišel na sever Anglie před rokem z Lille a okamžitě se zabydlel v základní sestavě Strak, které dlouho bojovaly o senzační účast v Lize mistrů a nakonec skončily na výborné páté příčce.

Podle informací médií za šestadvacetiletého hráče podala nabídku ve výši osmi milionů liber Barcelona, manažer Newcastlu Pardew ale nad takovými zprávami jen kroutí hlavou. ”Ten zájem je ryze spekulativní. Nejsme s nikým v kontaktu a rozhodně jsme neobdrželi žádnou nabídku. Navíc bychom ji ani nezvažovali, pokud by se pohybovala kolem této částky,” prohlásil Alan Pardew.

”Jsme klubem, který nepatří do vrchních pater evropského fotbalu a nemáme k dispozici tak velké finance, takže naši hráči zkrátka přitahují velké kluby. Ovšem těší nás, a Cabayeho určitě také, když jsme spojováni s kluby jako Barcelona,” dodal padesátiletý stratég.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (585)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele