Pardew kritizuje Arsenal kvůli Cabayemu

20.08.2013, 10:56
Aktuality
Manažer Newcastlu Alan Pardew se zlobí na Arsenal za to, že strakám poslal nabídku na přestup Yohana Cabayeho krátce před včerejším zápasem s Manchesterem City. Pardew musel Cabayeho vyřadit ze základní sestavy a Newcastle nakonec prohrál 0:4.

O nabídce Arsenalu v hodnotě deseti milionů liber informovala anglická média už před zápasem. "Mohu potvrdit, že jsme dostali nabídku a že byla nepřijatelná. Ať si o ní udělá názor každý sám. Mým úkolem je vybrat takový tým, který je schopný uhrát dobrý výsledek," krotil Pardew emoce.

Po zápase už manažer Newcastlu neskrýval svoje naštvání. "Tři dny se připravujeme na zápas a těsně před ním přijde nabídka Arsenalu, která hráči zamotá hlavu, takže jsem ho musel vyřadit ze sestavy. Od Arsenalu to bylo neuctivé, to nemohli počkat do zítřejšího rána?" zlobil se Pardew. "Nemyslím si, že by výsledek byl stejný," dodal.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (1146)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele