Panděv se brzy rozhodne, největší šance má Bayern

30.12.2007, 16:15
Aktuality
Goran Panděv se již brzy rozhodne, kam povedou jeho další fotbalové kroky. O makedonského reprezentanta ve službách římského Lazia mají zájem Liverpool a Valencia, největším favoritem na jeho získání ovšem je Bayern Mnichov...

"Moji manažeři a zástupci dvou klubů se sejdou k rozhodujícím jednáním. Poté budeme vědět daleko více a zda se budu stěhovat do Mnichova. Je zde také zájem z Liverpoolu a Valencie, ale nejvážnějším kandidátem je Bayern, který již měl několik schůzek se mnou, mými manažery a mým klubem," prohlásil Panděv.

24letý fotbalista je klíčovou postavou svého klubu a mezi fanoušky je velice oblíbený. Panděv přišel do Lazia v roce 2004 a ve 82 zápasech si na své konto připsal 32 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

do Bayernu nee. tam se podle mě neprosadí a už vůbec ne v Liverpoolu.. možná ta Valencie by bodla

Reagovat
Hafna

Teďka přestoupit do velkoklubu už je problém pro útočníky. Všechny top kluby mají útočníků moc, nebo ideálně. Myslím že až na AC Milán, možná Chelsea jednoho potřebuje. Jinak je všude plno

Reagovat
smazaný uživatel

jj a těžko by l'pool ,protoze tak ,tak se Crouch dostane do zakladu a nejakej Panděv - to by byla 100% lavička (ne-li tribuna)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim ze pandev podava dobre vykony a je na tom dobre i silove ja si myslim ze by mu bodla anglicka liga , nerikam zrovna liverpool , kdyby prisla neaka jina nabidka z anglie tak by ji mel zvazit i kdyby slo o neaky prumerny klub .

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že Anglie by mu vyhovovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ma dost utocnikov a Bayern tiez asi do Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Můj oblíbený klub je Rossoneri a myslím si že tam by si zahrál dost a ještě by byl hvězda!

Reagovat
smazaný uživatel

V Bayernu by to měl těžký, v Liverpoolu to samé..takže ta valencie? ale villa,morientes,žigič,silva..taky konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

co takhle k sousedům do AS?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ty mu chces ze zivota udelat peklo,vubec to nejsou rivalove.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele