Panděv na odchodu z Lazia

17.12.2007, 13:57
Aktuality
Lazio bude mít velké problémy, aby po letošní sezoně udrželo Gorana Panděva a vše napovídá tomu, že tento boj prohraje. Makedonského fotbalistu sleduje řada evropských velkoklubů a jejich zájem ještě zvýšilo hráčovo víkendové představení v utkání proti Juventusu...

Panděv dokázal dvakrát pokořit brankáře Gianluigiho Buffona, ani to však nakonec k bodovému zisku nestačilo a Lazio podlehlo 2:3. Makedonec má na své pažbě letos celkem již dvanáct přesných zásahů a tento počet vzbuzuje o to větší pozornost, že ani jedna branka nepřišla z pokutového kopu.

O Panděva se již delší dobu zajímá Bayern Mnichov, jehož zástupci hráče sledovali už při utkání Ligy mistrů s Realem Madrid. Vedle bavorského vekloklubu je 24letý fotbalista údajně v hledáčku klubů jakými jsou třeba Liverpool a Valencia.

Panděv má v Laziu smlouvu do léta roku 2010 a dá se jenom těžko očekávat, že ji dodrží nebo dokonce prodlouží. Vedle hvězdného zástupu uchazečů o jeho služby tomu napovídá i špatná forma římskéh klubu, která ho s největší pravděpodobností bude stát účast v příštím ročníku evropských pohárů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výměna za Podolskiho a hotovo

Reagovat
Zajda

Nevim nevim, ale do Liverpoolu bych nešel /jako být na jeho místě)...do Valencie mi zase jeho styl nesedí...a ten Bayern?No...zdá se mi to jako ideální řešení. Tak proč ne? :o) A jak psal JJ za Podolskiho? Nevim nu Podolski a Italský klub mi nejde dohromady...

Reagovat
smazaný uživatel

mi poldiho nedame

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl pro abysme ho dali ptz se pořád nemůže chytit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám zákulisí těch klubů, ale nemají v Liverpoolu a ve Valencii nějaký striktně daný pravidla, že musej nakupovat jenom útočníky? Vždyť pozice útočníka mají v těchhle dvou klubech pokrytý víc jak dobře - Villa, Moro, Arizmendi, Žigič vs. Torres, Crouch, Babel, Kuijt, Voronin ... Kdo jinej se může pochlubit tolika kvalitníma útočníkama? Inter? Barca? Nikdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl si na Morientese ve Valencii! Kdybych byl na jeho místě šel bych do AC Milán nebo do Juventusu!V AC Milán Inzaghi,Gilardinho nehrajou moc dobře a Ronaldo jestli se někdy uzdraví to nevim :D a v Juventusu na Jaquintu s Del Pierem rozhodně má!

Reagovat
Shevchenko

Neboj nezapomněl.

Reagovat
M11

jaquintu no k nam do Juve vubec... by si nezahral skoro

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Slejdy

ty vole loool

Reagovat
jtbs

mozno ze by AC Milan a Valenciu dostal z krize. Chelsea a Real Madrid ma nedostatok kvylitnych utocnikov

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by ist do bayernu liverpool ma vela utocnikov a valencia je v prdeli

Reagovat
satan_666

jo bohužel v Laziu sou teď asi jenom dva pořádný hráči a to Panděv a Rocchi,škoda jich

Reagovat
smazaný uživatel

ještě možná Kolarov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele