Pablo Marí a Soares zůstávají v Arsenalu, podepsali čtyřleté smlouvy

24.08.2020, 20:18
Aktuality
Manažer Arsenalu Mikel Arteta pokračuje ve skládání kádru pro příští sezonu a jeho součástí budou rovněž Pablo Marí a Cédric Soares. Oba si vysloužili důvěru španělského kormidelníka, přestože toho za londýnský celek na jaře po svých příchodech na hostování mnoho neodehráli...

Marí za týden oslaví 27. narozeniny a u Kanonýrů na jaře hostoval z brazilského Flamenga. Někdejší obránce Manchesteru City měl zdravotní problémy a nakonec odehrál jenom tři soutěžní utkání. Na Emirates Stadium podepsal kontrakt na čtyři roky, transfer vyjde na osm milionů eur.

Ani z portugalského obránce Soarese se ve druhé polovině minulé sezony nestal stabilní článek základní sestavy, jeho bilance se zastavila na pěti odehraných duelech, v nichž zvládl i jednu branku. Arsenal ho ze Southamptonu po hostování nyní získal zdarma, rovněž v tomto případě byla uzavřena čtyřletá smlouva.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (432)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele