Pablo Marí a Soares zůstávají v Arsenalu, podepsali čtyřleté smlouvy

24.08.2020, 20:18
Aktuality
Manažer Arsenalu Mikel Arteta pokračuje ve skládání kádru pro příští sezonu a jeho součástí budou rovněž Pablo Marí a Cédric Soares. Oba si vysloužili důvěru španělského kormidelníka, přestože toho za londýnský celek na jaře po svých příchodech na hostování mnoho neodehráli...

Marí za týden oslaví 27. narozeniny a u Kanonýrů na jaře hostoval z brazilského Flamenga. Někdejší obránce Manchesteru City měl zdravotní problémy a nakonec odehrál jenom tři soutěžní utkání. Na Emirates Stadium podepsal kontrakt na čtyři roky, transfer vyjde na osm milionů eur.

Ani z portugalského obránce Soarese se ve druhé polovině minulé sezony nestal stabilní článek základní sestavy, jeho bilance se zastavila na pěti odehraných duelech, v nichž zvládl i jednu branku. Arsenal ho ze Southamptonu po hostování nyní získal zdarma, rovněž v tomto případě byla uzavřena čtyřletá smlouva.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (432)

Přidat komentář
jk

Králové přestupáku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Král vtipu

Reagovat
afc

Povieme si o mesiac

Reagovat
GariCZ

Koho si jako myslíte že přivedete?

Reagovat
afc

Partey a ďalej sa uvidí.

Reagovat
Pride

Partey, Ceballos a bude to pecka.

Reagovat
GariCZ

Partey už je jasný jo? Slyšel že min jak za 50 nikam nepůjde, jsem zvědavý jestli to dáte. Ceballos už u vás hrál, toho nepočítám. Další kdo?

Reagovat
afc

Samozrejme, že dáme, keďže odíde kopa hráčov. A ak príde Partey, tak to bude 3 posila, tak aké ďalší kto?

Reagovat
Mastný Chobot

Nedáme, neverím tomu. Ani by to nedávalo zmysel, potrebujeme posilniť inde.

Reagovat
afc

Je to Artetov Top cieľ. Ak mu ho Edu nekúpi, tak potom neviem, čo si mám o tom myslieť. Len za AMN+Guendouzi bude 50m, takže úplne v pohode sa to dá zaplatiť.

Reagovat
GariCZ

Guendouziho ale nikdo nechce a jestli vám stačí takové posílení,tak to vidím u vás opět boj o 5 místo.

Reagovat
afc

Nemôžeš vedieť, kto Guendouzi chce a kto nechce. A samozrejme, že takéto posilnenie na 4 flek stačí. Nikto od Artety nechce, aby vyhral ligu. Cieľ je LM. Buď cez PL alebo EL.

Reagovat
GariCZ

Ale s tímhle není šance na top 4, jak se chcete dostat přes United,city,Liverpool a Chelsea? Ještě si k tomu myslíte jak budou vaši mladí obránci top,ale nepovede se jim pár zápasů a zase budete jak vás znam shánět nové.

Reagovat
afc

Prečo by nebola šanca? Kto veril, keď Arteta prišiel v decembri, že o pár mesiacov výhra FA Cup? A obrana až na Salibu nie je mladá. Máš tam plno skúsenosti, takže nikto nový sa zháňať nebude.

Reagovat
GariCZ

FA Cup se povedl to jo, však i ten váš nový Gabriel je relativně mladý a nezkušený a co jsem u vás cetl tak chcete hrát primárně s nimi. Ale jako jo neberu vám to, jestli si myslíte že to stačí tak pro vás jsou i fajn posily tihle dva.

Reagovat
tunkic

Stejně tak ale přece nemůžeš vědět, že se například v Chelsea chytnou zahraniční posily, když má být prakticky půlka základu jiná než loni.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Front hell

A kde bereš jistotu že se chytnou ty vaše posily? Obránu máte nejhorší s první desítky koho jste tam přivedli? Sarr zhruba stejně jako Gabriel na kterého tady plujes, 35 lety Silva, který už měl někdy problém stíhat v L1. No a brankář to už je škoda mluvit. Ještě si myslíš že ty vaše mladé posily budou hned top i v PL.

Reagovat
GariCZ

Werner je jistota na góly, chilwell je v PL osvědčený, Silva má zkušenosti a furt je lepší než všichni vaší stoperi dohromady. Váš jediný top hráč je auba a budete tady vyskakovat o top 4. Na Gabriela jsem skoro nic neřekl, jen že si musí zvyknout, Sarr u nás hrát nebude, protože půjde hned hostovat. Neboj se, já vím že budou top aa brankář není vůbec špatný, pokud zůstane může se chytit ale ani by mi nevadilo kdyby odešel. Jestli si myslíte, že vás spasí Partey a Willian tak jako ok. Jinak ze Silvy a jeho věku nejsem nadšený ale co už, zas tak velký plat brát nebude.

Reagovat
Front hell

Dočetl jsem to po brankář není vůbec špatný pak už ty hovna nemělo cenu číst dál

Reagovat
fenixLFC

tak aj keby sa nechytili ti ich novi hraci, tak aj s tymi starymi boli daleko pred vami...

Reagovat
Front hell

Tak daleko že jejich obrana inkasovala víc gólů než ta naše a mnohdy u toho vypadala i víc komediálně . To tvoje už kopání do Arsenalu za každou cenu už začíná docela smrdět trapnosti.

Reagovat
GariCZ

Podívej se na rozdíl v tabulce, prostě Chelsea byla úplně jinde v lize než Arsenal, který náhodné vyhrál FA Cup z čehož zas budete žít dalších 5 let bez trofeje, potom možná zase přijde FA Cup. Obranu měla horší,ale stejně byli daleko lepší než arsenal. Jo a mimochodem, chceš mi říct že kepa není kvalitní,když si teď sám napsal,že obrana byla komediální?

Reagovat
Front hell

Náhodně . Co tam byla náhoda? Penalta nebo co? Hráli jsme s vám 3 zapasy letos ani v jednom jste nás neprehravali, tedy kromě toho kde se nechal luiz vyloučit ve 20 minutě ani tak jste nedokázali vyhrát. Vaše záloha já samozřejmě jinde než naše o tom není pochyb a tam to dělá ten rozdíl v bodech. A mimochodem když už tady tahas tu tabulku, tak se podívej kde je kepa. Myslíš že kvalitní gólman by byl na samém dně?

Reagovat
GariCZ

A gólman před sebou nemá obranu? Co má dělat když přes ně projde každý druhý útok? V téhle obraně by tolik gólů dostával i Čech. Proto nemám problém říct,že má Chelsea obranu hroznou, ale nehazel bych to vše na kepu. Neřeším další zápasy s arsenalem v sezoně. Vtipné jak se tady snažíš vše obhajovat a je pro tebe Arsenal nejlepší.

Reagovat
Front hell

Co to meleš. Jediné na co se dalo letos v Arsenalu spolehnout byl brankář a Pierre. Záloha a obrana byla tragédie. Arsenal měl obranu špatnou ale Leno a Martinez mají úplně jiné čísla než ten váš kepa. To samé loris v totenhamu. Zvláštní že si asi jediný fanoušek Chelsea který ho obhajuje. Většina má úplně stejný názor jako já.

Reagovat
GariCZ

Jediný fanoušek který obhajuje kepu? Většina má stejný názor? To opravdu není pravda. Však já nic nepsal o obraně Arsenalu ale o Chelsea. Bože je to tak těžké pochopit?

Reagovat
Front hell

whitemedia,greny,svatej to jen tak namátkou co mají na kepu stejný názor jako já a je jich více. Nepsal si nic o obraně Arsenalu,to máš pravdu,ale psal si že i Čech by dostal tolik gólů za takovou obranou. A to prostě není pravda,proto jsem zmiňoval že třeba takový Leno chytal za podobně špatnou obranou,ale ty jeho čísla jsou úplně někde jinde, to samé Martinez to samé lloris. Kepa prostě nechytil nic navíc. Nebo chceš říct že je poslední brankář v pl, protože všechny ostatní týmy mají lepší obranu než vy? To jsi fakt tak hloupý?

Reagovat
GariCZ

Tak zaprvé, nebyl nejhorší v lize, to jsi zase vzal z nějakého vašeho vylhaneho webu? Viděl jsi poslední zápasy kdy chytal Caballero? Zkušený a taky v podstatě nic navíc nechytil, kde je asi ten problém. Viděl jsem většinu zápasu Chelsea v sezóně což ty asi ne a v nekolika podal opravdu top výkon svými zákroky, hlavně že začátku. Ono když se někomu od začátku nevěří tak je to na psychiku taky těžké. Čecha jsem psal pro porovnání. Myslíš, že kdyby měl Čech takovou obranu jako teď, dostal by za sezónu 20 gólů? To je pěkná blbost, nechci hejtit Čecha ale zrovna on se o obranu hodně opíral, což kepa absolutně nemůže. Ale už mě nebaví si s tebou tady vypisovat, máš svůj názor a já svůj. Hodně štěstí Arsenalu do sezóny.

Reagovat
Front hell

Proč našeho? To tady chceš opravdu srovnávat 38 letého veterána . Viděl jsem dost zápasu Chelsea a jediný kde podal dobrý výkon byl v zápase s live. Je zajímavé že ti tady píšu i jiné brankáře co stáli za špatnou obranou,ale ty je prostě pořád ignorujes. Ti se taky nemají o co opřít a dívej na jejich statistiky. A kepovi se věřilo dokud si to nezačal bortit svojimi špatnými zápasy. Já ti tvůj názor neberu,ale kepa prostě není top brankář. Nebyl a asi už ani nebude.

Reagovat
Front hell

Ty jsi prostě jen zaslepeny fanoušek co nevidí pravdu

Reagovat
fenixLFC

a aj tak im to stacilo. a zvlastne ked akukolvek kritiku povazujes za kopanie. proste ked nevyjdu posily ani im ani vam tak furt maju oni kader, ktory skoncil vyssie. plus tie posily co zatial tahate obaja, vyzeraju lepsie pre nich

Reagovat
Front hell

Tak být ta kritika objektivní nemám s ní problém.

Reagovat
fenixLFC

ehm co je neobjektivne na tom ze boli pred vami?

Reagovat
Front hell

Na tom zrovna nic,ale ono celkově tvoje kopání do Arsenalu, kdykoliv můžeš i když o tom víš prd.

Reagovat
J0EL

Reagovat
oddy

Rád bych si vyslechl ten seznam mladých obranců nebo klidně jen obránců, které jsme po pár nepovedených zápasech odepsali a sháněli nové, když je to teda u nás tak běžné.

Reagovat
GariCZ

Myslel jsem obránce celkově, však sokratis má jít pryč, brali jste ho jako velkou posilu, mustafi jak přicházel to samé a teď ho nenávidí. Holding se mi zdá má taky někam jít hostovat.

Reagovat
oddy

No ano to jsou hráči co tu dostali dost příležitostí a bohužel neprokázali, že by na to měli (možná Holding, ale u něj těžko říct, když toho tolik promarodil), tak holt buď odejdou nebo budou na lavičce a přivede se místo nich někdo jiný. To přece není nic neobvyklého, zatímco ty to tu podáváš, jak kdybychom po pár zápasech hráče odepsali a hledali náhradu, což samozřejmě není pravda viz Mustafi+Holding jsou u nás 4 roky, Sokratis 2 roky.

Reagovat
Front hell

Kdo tady bral sokratise jako velkou posilu, co to tady meleš za blbosti

Reagovat
GariCZ

Zrovna vy fanoušci Arsenalu,stejně jako luize a další komedianty.

Reagovat
Front hell

Kolik ti je roku že máš potřebu takhle lhát? Zrovna sokratis nebyl nijak vřele vítán, vzhledem k tomu že přicházel jako 30 lety a po docela tragické sezóně v BL.

Reagovat
GariCZ

Vtipné, neprijmes jedinou kritiku a obhajujes vše co se děje v Arsenalu, slepý fanousek, ale rád ti tuhle konverzaci po sezoně připomenu.

Reagovat
Front hell

Co obhajuji? Ty si tady vymyslíš něco o vítání sokratise jako top obránce a přitom to není vůbec pravda. A když na to nemáš odpověď tak mě nazves slepým fanouškem. moc dobře vím kde má Arsenal problémy a jejich hodně, bohužel jsme neměli ban a ani dobré prodeje jako vy,takže si nemůžeme koupit najednou tolik top kvality jako vy. Ale musíme to budovat pomalu. Úplně prevracis konverzaci.

Reagovat
GariCZ

Můžu se na něco zeptat? Co říkáš na tyhle dva hráče v článku a na parteyho a Gabriela?

Reagovat
Front hell

Soares dobrý backup za bellerina, 4 léta smlouva je však moc, Mari - nemůžu hodnotit,odehrál toho málo, smlouva to samé jako soares. Partey je top a může naší zálohu zvednout je to však jen jeden díl skládačky u nás to bude běh na dlouhou trať a Gabriel - mladý levonohy stoper, podle referencí není špatný ale krotil bych vášně. Přeci jen přechod z Francie na pl není jednoduchý. V budoucnu by mohl vytvořit dobrou dvojici se salibou. Ve fotbale je tolik proměnných že tvrdit že není šance na top 4 je úplně mimo. Liverpoou se zraní virgil a mají velký problém, to samé Bruno a pogba u United. U vás si to taky nemusí hned sednout i když na papíře to vypadá dobře. Třeba top 4 neuděláme a třeba tam půjdeme s El. Kdo ví.

Reagovat
GariCZ

Je pravda, že jsem se trochu unáhlil s tím, že nemáte šanci na top 4,vzdycky je šance to je jasné, ale fakt si myslím, že u vás to ne vytrhne partey s gabrielem. Kdyby jste vzali toho Aouara z Lyonu bylo to pro vás ještě daleko lepší. Thiago taky levný.

Reagovat
Front hell

Thiago bude chtít do Liverpoolu. My se s naším rozpočtem na více letos nemůžeme.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RKBoy

to je útok na titul.

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Leno- Bellerin, Saliba, Gabriel, Tierney-Thomas, Xhaka, Ceballos-Pepe, Aubameyang, Willian

Snad to vyjde, Gabriel je na 99% jasný, na netu jsou články, že odmítl United i Neapol i přes jejich vyšší nabízený plat a dnes byl na medical.

Thomas se za pár dní vrátí z dovolený a má zájem jednat s Arsenalem,potvrdil Ornstein a Sky Sports.

Ceballose chtěl nejdřív Zidane zkusit na predsezonu, ale nakonec Real začal s Arsenalem opět jedna o ročním hostování s povinnou klauzili o přestupu za 30 mil £ po sezoně.

Do Neapole by měl odejít Sokratis za 8-10m £.

Torreira nejspíš zůstane.

Niles za 20m £ DO wolverhamptonu.

Holding jedna s Leedsem o ročním hostování s povinnou vykupkou po sezoně. ( cca 15m £)

Guendouzi by měl odejít ale zatím neni nikdo kdo by byl ochotný zaplatit požadovaných 40m £ ( zatím max nabídnuta částka 30 m £, odmitnuto, nevím od koho).

Martinez má nabídky od 10 klubů, cena 20 m £

Reagovat
havrys99

Se vším bych souhlasil, až na Martineze. To je zlatíčko <3

Reagovat
Seydou Doumbia

Do Lyonu

Reagovat
twelwer

tak tak nechapem preco po tom konci sezony s nim zase malokto pocita

Reagovat
Euphael

Reagovat
Seydou Doumbia

Thomas je přeci top hráč na svém postu ne? To o něj nemají zájem věhlasnější kluby?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To nevypadá špatně. Škoda toho Nilese, Guendouziho prodat i za těch 30.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kixi Syhimour

Ceballose si chce Real nechat, ne?

Reagovat
Golasso

Teď zas už prej ne . Nejspíš se stejně jen snaží Arsenal dotlačit do nákupu místo hostovačky.

Reagovat
sejber

Peniaze z AMN investovat do Ceballosa . Win-win situacia

Reagovat
Golasso

Ty půjdou spíš do Parteye.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha

Každopádně ta cena nebyla tak špatná, ne? To bylo okolo těch 30? To mi přijde dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by Ceballos hrál, jako pod Artetou, tak 30 Mega je zadarmo

Reagovat
Golasso

30 mega za Ceballose je úplně super, ale nejspíš se bude ještě zkoušet ten Parteye. Koupit letos oba je asi unreal. Snad se povede vyjednat s Realem hostovačku s povinnou opcí po sezoně, to by byl jakž takž win pro všechny strany.

Reagovat
Kixi Syhimour

oba dva mi přijdou za tu cenu jako velmi dobré nákupy (leč teda ten plat Thomase je dost nahoře, ale nevím jakou máte platovou strukturu) a pokud by se nepodařilo třeba ještě někoho prodat, tak mi přijde ta opce jako velmi dobrý nápad

Reagovat
sejber

30 mega za guziho odmietnute Ako v predkoronovej dobe s tym ze ho nechceme predat by bolo 40 mega adekvatna ciastka.

V pandemii , s nalepkou problemoveho hraca ktoreho sa chceme z zbavit a ktory za dva roky okrem potencialu nic neukazal je 30 mega ciastka za ktoru by sme ho mali strelit v doublepacku s elnenym ako bonusom

Reagovat
Benzema

Ako ukazal potenciál ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrou.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Levý křídlo Saka.

Reagovat
Le Gunner

Přiznám se, že toho Gabriela vůbec neznám. Přiblíží mi ho někdo, prosím? Vyhoví si se Salibou?

Jinak pěkně rozebrané, díky, jsem zvědavý, za kolik (a jestli) vyjde ten Partey, pokud ho Arteta chce a měl by do dvou sezon možnost ještě přivést schopnějšího Xhaku (pardon), tak by to byla fantazie. Odpadne Mesutuv plat...

Torreira se bude stejně brzo pakovat, i kdyby letos zůstal, což? Mám ho vcelku rád, pracovitý chlápek, po Songovi první hráč na DM, na kterého jsem se rád díval.

Martíneze je škoda, ale logické. Guendouzi nevím no, nikdy mi k srdci nepřirostl, za 30 mega bych mu mile rád koupil i letenku. AMN musí být rozchod z rozumu, prospěje to oběma stranam.

Ceballos za ty prachy by byla výhra, ale musel by zůstat zdravý a hrát jak poslední měsíc. A méně simulovat... Jinak se kolem něho (a Auby) může ten tým s klidným srdcem postavit.

Reagovat
Seydou Doumbia

Gabriel má dobré předvídání, jde na něm vidět dobfé fotbalové myšlení a je důrazný v osobních soubojích. Dle mého ale se Salibou moc hrát nebude. Saliba má teprve devatenáct a za dvě sezony v ASSE odkopal asi tolik, co Gabriel stihl za lonskou sezonu. Nedivil bych se, kdyby hrál jen sporadicky a nebo byl poslán někam na hostování. Samozřejmě i vinou zranění ty minuty v ASSE nejsou tak velké, jak by člověk očekával. Gabriel má za sebou už i LM a celkově více zkušeností s profesionálním fotbalem, ale určitě bude potřebovat zkušenějšího stopera a ne hrát s floutkem Salibou.

Reagovat
Mastný Chobot

Ku Gabrielovi, tu je taký kratší report naňho:

https://marksnotebook.substack.com/p/scouting-gabriel

V podstate by to mohla byť ideálna dvojka k Salibovi. Saliba je podľa všetkého pištolník, proaktívny a agresívny stopér (ako mladý Koscielny) s ohromnou silou a driveom. Gabriel oproti tomu je skôr ten pasívnejší, pozičnejší (ako Per pri Koscielnom) a hlavne ľavonohý stopér s kvalitnou rozohrávkou.

Reagovat
Le Gunner

Díky, vypadá dobře, ten jeho smysl pro to "být na správném místě" vychází z důmyslného čtení hry, což je na jeho věk a pro přechod do jiné ligy klíčové. Těším se, mohla by to být super dvojka - kreativní a agresivní, ale zároveň silná při standardkách a pěkně vyvážená.

Jak píše Seydou výše, asi příští sezónu začne s Luizem, což? Salibu bych ještě na ten rok poslal hostovat, ideálně někam, kde si zahraje poháry a dostane minutáž. U něho není potřeba nic uspěchat, proč taky. Odehrát sezónu s kvartetem Luiz, Gabriel, Mustafi, Mari by neměl být problém - teda není to čtverka na boj o titul, se štěstím možná top4. Ale já tu další sezónu beru tak, aby si Arteta v týmu udělal pořádek, zjistil, kdo mu chybí nebo přebývá a postupně tomu začal tisknout ksicht (což jde zatím pomalu a jeho přínos byl spíš v motivaci uvadajících jednotlivců).

Jsem teda zvědavý, jestli pod ním Bellerín konečně ustálí své top výkony, typologicky je to pro Artetův fotbal excelentní hráč a když se zasním a zapřeháním, s Pepem by mohli mít potenciál jako Salah s TAA.

Reagovat
Fabregas@ole

Díky za pěkný rozbor.

Vysvětlí mi někdo, proč je lepší si nechávat Xhaku a poslat pryč Guendouziho?

Reagovat
Mastný Chobot

No, v prvom rade sú to úplne iní hráči. Pred polrokom by som ti napísal presný opak, ale Xhaka od reštartu bol jeden z najlepších a najdôležitejších hráčov. Nikdy to nebude pilier tímu alebo hviezdny hráč, ale ak bude podávať takéto výkony a obmedzí xhakovinky, tak nech kľudne ostane. Ak by sme nemali iné problémy, tak sa môžeme zaoberať tým, že ho niekým nahradíme, ale v súčasnej situácii musíme mať iné priority. Čo sa týka Guendouziho, tak podľa všetkého je to rozmaznaný fracek s ibrahimovičovským egom, čo Artetovi vadí natoľko, že ho úplne odstavil a vyzerá to tak, že si pod ním už nekopne - pri finále v FA Cupe ani nebol na štadióne.

Reagovat
Golasso

ale myslím, že Xhaka se vypracoval v oporu týmu. Já už si bez něj ten střed v těžkých zápasech ani nedokážu představit. Stojí na něm celá rozehrávka. Pod Artetou nabral sebevědomí a když měl k sobě někoho, s kým si to mohl dát pod tlakem (Ceballos), tak ani nechyboval.

Reagovat
Mastný Chobot

Súhlasím. Otázka je, či by mohol alebo mal byť oporou tímu, ktorý chce hrať o titul a v LM. Podľa mňa nie. Má príliš veľa slabých stránok a takticky dobre pripravený súper ho vie rýchlo "exposenúť". Sorry za kokotské slovo, ale nenapadá mi pekný ekvivalent v mojom rodnom jazyku.

Reagovat
Golasso

V pohodě, chápu, jak to myslíš. To je otázka no, jestli se na něm dá postavit tým bojující o titul a LM. Já osobně si myslím, že jsme ještě od něj pod Artetou neviděli všechno a že se má kam posouvat. Pod Artetou jsem si navíc všiml, že do své hry přidal i překvapivé prvky, které bych do něj neřekl, že zvládne – namátkově třeba situace, kdy ho při rozehrávce při přebírání míče klasicky zapresovali dva hráči soupeře, normálně by z toho byla šance soupeře, ale on se nějak protočil a prošel mezi nima. Jsem čuměl jak puk . Samozřejmě je otázka, do jaké míry je schopen se v tomhle dál rozvíjet. Pro něj hodně hraje do karet i to, že je to uznávaný leader a i takoví hráči jsou v úspěšných týmech potřeba i když herně mají svoje slabiny (viz Henderson v Live).

Reagovat
smazaný uživatel

pod artetom bol dobry, spolahlivy a nerobil chyby ale cakal som ze sa u nas bude casom zlepsovat viac..pride mi ze nas fakt trochu limituje, dost sa mu musime prisposobovat a idealne by som ho o rok, o dva pustil..teraz ale urcite nie a je dobre ze zostal, bol nas najlepsi zaloznik

Reagovat
merlick

CMko treba take co sa aj vie otocit s loptou, nie len prihrat dozadu alebo do strany. Plus ju vie aj podrzat, nie ju davat z prvej a tym pretazit toho hraca od ktoreho sa hrac este neodlepil smerom ku Xhakovy.

Reagovat
Golasso

Částečně souhlasím, ale otázka je, jestli zatím dostal tu správnou příležitost se zlepšovat. Právě mi přijde, že pod Artetou se našel, plní pro něj optimální úlohu na hřišti a může se v ní zlepšovat. AW mu myslím zakazoval hrát tvrději do těla, protože se bál jeho faulů, ale nechával mu až moc volnost v tom, co dělá při rozehrávce. To vedlo k takovým těm klasickým přihrávkám křížem před vlastní vápno, ze kterých byla hromada šancí pro soupeře. Emery ho zas nutil všechno hrát "safe" do stran a ještě být součástí totálně nefunkčního systému bránění. Teprve Arteta mu nastavil roli na míru s jasnými pokyny.

Jinak ale souhlas, to složení zálohy s ním není optimální (pokud jsi tohle myslel tím přizpůsobováním). V moderním fotbale by na jeho místě měl být ideálně někdo, kdo zvládne pohyb, bránění i rozehrávku a ne jenom rozehrávku + částečně bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

To je právě to... Vyjma těch jeho excesů jsem proti němu herně prakticky nic neměl, ale jestli se máme postupně zvedat, tak by měla nastat situace, jak naznačují kolegové výše, tedy Xhaku nahradit. Pokud bude spokojený s lavičkou a pohárovým herním vytížením, tak bych asi ani neměl problém, aby u nás zůstal delší dobu. Nicméně ukazuje, že pro tým, který by chtěl na úrovni EL bojovat o příčky nejvyšší, by mohl být přínosný.

Jinak řečeno, jakmile uhasíme největší požáry (kterých po příští sezóně může ještě několik přibýt), tak bych dal Artetovi důvěru v hledání někoho, kdo bude běhavý, nebude se bát dát si to s Ceballosem pod tlakem, ale zároveň s Parteyem bude čistit prostor před stopery.

Reagovat
Golasso

Jako jo, v tomhle souhlas s tebou i s Chobotem a djourouem nahoře. Teď ho stejně nenahradíme a časem uvidíme, akorát bych ho předem úplně neodepisoval. Ideálně nahradit ho stejně můžeme akorát hráčem jako Fernandinho nebo Fabinho a i tak bychom přišli bez náhrady o jeho vůdčí schopnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Ano, jsou to jiní hráči, ale prostě běhavější a konstruktivnější hráč mi přijde Matteo.

Já se opravdu asi zasekl v tom období před koronou, kdy jsem Granitovi nemohl přijít na chuť (vlastně to trvá doteď). Pro mě je to jen posouvač balonu a na soupeřově půli už je prakticky k ničemu a konstruktivní roli přebírá Ceballos. A ten, kdo snad od nové sezony bude tvrdit muziku bude třeba Thomas nebo jiná posila...

Mrzí mě, že Matteo jen prostě není Artetův kůň, anebo s ním neumí a nechce pracovat.

Xhaka se nezmění. Pokud se chceme nějak posunout dál a hrát do 5. místa, pro Granita v takovém týmu není místo, imo.

Reagovat
mistr129

Vypadá to pěkně všechno, jen je za mě škoda Holdinga.

Reagovat
mr.Silver

G: Leno (posila - podle me zkuseny golman, kteremu nebude vadit delat dvojku, Martinez out za 8-10 m)

D: Bellerin (Soares, AMN out za 20 m), Saliba (Luiz, Sokratis out za 3-5 m), Gabriel (Mari, Mustafi, Chambers out za 5 m, Holding out za 5-8 m), Tierney (posila, Kolasinac asi hostovacka nebo prodej za 8-10 m)

M: Xhaka (posila, Elneny out za 2-4 m, Torreira out, asi Italie, pokud ho strelime za 20 m, tak to bude super), Partey? (Ceballos?, Guendouzi out imho 30 m max), posila (Coutinho? Willock, Ozil out klidne zadarmo)

A: Auba (Saka, Martinelli), Laca out (?) posila (Nketiah), Pepe (William - pripadne William na AM?, Nelson)

Jako sila, maji co delat. V obrane musime prodat 5-6 hracu, privest golmana a leveho obrance (pokud teda Kolasinac odejde).

Zaloha je uplna silenost, tam snad zustane pouze Xhaka (!) - musi prijit 3-4 dalsi hraci. Jedine ten utok vypada v pohode, pokud odejde Laca, tak musime dotahnout nekoho jako back up za Aubu, Nketiah me teda nepresvedcil, a urcite neodehraje celou sezonu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč každý posílá Torreiru do hajzlu? Mi přišlo že je to celkem kvalitní hráč. Ale sledoval jsem ho hlavně v jeho první sezoně u vás.

Reagovat
mr.Silver

On sam chce odejit podle me, uz loni se psalo, ze si na Anglii nezvykl. V prvni sezone byl v pohode, ve druhe (po zraneni), to nebylo ono, ale svezl se s formou celeho tymu. Po lockdownu uz hlavne stridal, Arteta s nim podle me v zakladu asi nepocita, coz by take mohlo urychlit jeho odchod.

Reagovat
Golasso

První cca půlrok byl super, ale jak si na něj soupeři trochu zvykli (hlavně jak do něj hrát silově bez faulu), tak to šlo dost do háje. Zranění mu taky nepomohla. A jde o něm i pár spekulací, že by se mu víc líbilo v Itálii.

Reagovat
Lacko_Boh

do kelu

Reagovat
gocii

Ono u neho jde aji o to, ze jako jeden z mala ma nejakou cenu a taky se hodne spekulovalo behem tech dvou let ze chce zpet do italie

Reagovat
Mastný Chobot

Thiago do zálohy, to by bol sen

Reagovat
mr.Silver

Thiago, Aouar, Xhaka, Partey

Reagovat
sejber

Posily ako pre Aston Villu Nejaka zavratna kvalita to nebude ale ako squad playery by mohli zapasovat. Akurat tie stvorrocne zmluvy mi pridu dost nedbale zo strany vedenia.

Reagovat
Pride

Právě že vůbec. Cedric je konečně super backup na RB. Daleko lepší než AMN nebo ti dva co tam šaškovali před ním. Marí taky nepřichází jako posila do základu a horší než současní obránci určitě nebude.

Reagovat
sejber

Ako lowcost backupy ok. Akurat nechapem tu dlzku zmluv. Na 4 roky si zaviazat nahradnikov s otaznou vykonnostou.

Reagovat
Golasso

Takové nezajímavé přestupy na rozšíření kádru, ale za mě ok.

Cedric je solidní backup na RB a při odchodu AMN je někdo takový nutnost. Vždycky, když nastoupil, tak si svoje odehrál. Bellerin má nejspíš před sebou poslední sezonu na to ukázat, jestli se dokáže zvednout – jestli ne, tak budeme nejspíš shánět RB do základu a je dobré mít dlouhodobý backup, abychom místo jednoho RB nemuseli shánět dva nebo to zase řešit nějakým Lichsteinerem.

Marí – no, ten chlap je záhada. Vůbec nevím, co od něj mám čekat, ale Arteta vypadá, že o něm má docela vysoké mínění, tak snad ok.

Reagovat
Seydou Doumbia

Niles jde kde?

Reagovat
Golasso

Vážně se spekuluje, že půjde do Wolves.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

jde za lepším

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Golasso

To asi úplně ne, ale pro něj to z hlediska kariéry bude lepší určitě. Teda pokud tam bude hrát a nezadrbou ho.

Reagovat
soukup

a to nevadí, že není z Portugalska?

Reagovat
Kixi Syhimour

To nevím, jestli je pro něj ta nejlepší volba, Santo myslím vůbec netočí kádr, takže buď bude hrát, nebo prostě sedět.

Reagovat
Golasso

Snad se rozhodl správně. Byla by škoda, kdyby se někde zadrbal.

Reagovat
jk

Tak záleží kde ses nim počítá. Moutinho už není nejmladší a on snad může být i backup za RWB. Navíc Wolves mají velkém úzký kádr, on se tam neztratí.

Reagovat
Heisenberg

Poj'dme, ještě pět nezkušenejch nebo nehrajících hráčů, podepsat je na 10 let a nasypat agentům kamarádům.

Mezitím hráči jako AMN odchází.

Reagovat
sejber

To dojednavanie prestupov po linke agentov by snad malo skoncit s odchodom raula. AMN je priemerak ktory nas vyzsie urcite neposunie takze za mna ok

Reagovat
smazaný uživatel

AMN zatím na Arsenal nemá, snad pokaždý když jsem ho viděl, tak začal skvěle a po první špatné přihrávce začal kazit a do konce zápasu se už nevzpamatoval, tohle musí vyřešit hostování, kde bude mít trochu jistotu základu a ne boj o základ v AFC.

Reagovat
Mastný Chobot

Suhlasim, ze psychika a sustredenie su jeho problem. Ale ked ma svoj den, tak je to bozi hrac.

Reagovat
Le Gunner

To měli všichni ti Wilsherové, Walcotti a nevím kdo další, snad i Ramsey, kde to bylo spíš na bázi "boží sezóny". Z těch mladších, kteří měli být srdcem a duší Arsenalu, po odchodu neukázal nikdo výkonnostní rust. Kromě Gnabryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Jeff R-A, vypadá to že i Malena bude škoda...

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

Wilshera odpálili zranění, ten to v sobě měl.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

aj ramseyho a walcotta ale wilshere si za to najviac mohol sam, svojim stylom hry

Reagovat
vodka

Walcott měl zakončení a rychlost, myšlení moc ne. Ramsey je výborný fotbalista, tam nevím, proč ho vůbec zmiňuje, nevyšel mu první rok v itálii, to se stát může každému.

Reagovat
Le Gunner

Nikdo, kolem kterého bys postavil dynastii. Třeba Henderson je, troufnu si říct, horší fotbalista než on, ale ten tým na něm nestojí a je jen dílkem ve skládačce. Ale jistě, asi bych raději viděl Ramseyho než Xhaku, o tom žádná.

Reagovat
vodka

Na Ramseym to klidně můžeš postavit, pokud bude mít na hřišti volnost a tým bude hrát dynmaicky a využívat jeho náběhy do vápna.

Reagovat
J0EL

Na Ramseym to urcite postavit nemozes. Okrem jednej wonder sezony to od neho nebolo nic extra. Jeden cas dokonca vsetkych sral s tym svojim neystalym rozhadzovanim ruk, pricom lietal vsade len nie tam kde to bolo treba.

Reagovat
Ondiis

unpopular opinion: Jsem rád, že je pryč.

Reagovat
J0EL

chamtivost sa mu vypomstila a s tymi platovymi poziadavkami ma fakt nasral.

Reagovat
fenixLFC

tie ktore ste mu schvalili ale potom ho emery vykopal?

Reagovat
oddy

Emery chtěl, aby zůstal.

Reagovat
fenixLFC

praveze nie. ked sa dohodli na zmluve tak odrazu to emery stopol a nechal ho ist

Reagovat
oddy

Emery nic odrazu nestopol, on v otázce přestupů a smluv měl minimální vliv. Toto byla akce vedení Sanllehi a spol. To oni z toho nakonec vycouvali.

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Tie ktore pozadoval a ktore mu nastastie nakoniec predsa vedenie nedalo.

Reagovat
oddy

Reagovat
vodka

s tím nesouhlasím, no, zvlášť když byl cpaný často i doprava apod.

Reagovat
Le Gunner

Ne. Není to prostě hráč, kterému bys mohl dát tu zodpovědnost z dlouhodobého hlediska a očekávat, že ten tým půjde výkonnostně nahoru (v případě Arsenalu teda samozřejmě, můžeš kolem něho postavit tým ze středu tabulky, který by chtěl útočit na poháry).

Reagovat
vodka

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Pride

"Mezitím hráči jako AMN odchází."

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmej se a dejte nám Aaronse

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší priemerák a hype.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Miguel19

Silva 2 roky s platem 6 mega euro. To jde.

Reagovat
smazaný uživatel

V PL se nechytne

Reagovat
Kixi Syhimour

I kdyby ne, tak Chelsea z toho nemůže vyjít moc špatně, finance problém nejsou a za ten risk, kdy může hrát někdy základ a hlavně ty zkušenosti a schopnosti lídra za to stojí.

Reagovat
Godwinson

Tak vyjít špatně z toho může, Silva je za zenitem a k ničemu a přichází na post, který je jednou z největších slabin týmu. Že má poměrně malý peníze je sice hezké, ale ofenzíva je slušně nabušená už teď a kdyby se těch 100 mega vyhodilo na pořádného stopera, ve výsledky by to mohlo být mnohem lepší. Ale je to o úhlu pohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak neboj, tohle neni jeste konec prestupaku. Stoper dalsi klidne jeste muze prijit

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu, jak to myslíš, ale to bych spíš řekl, že z toho vyjde špatně u Havertze, protože ten kvůli své ceně ovlivní nákup stopera více než Silva (který se prakticky přivádí, protože Kai byl tak drahý, nebo by se přivedl tak i tak).

Reagovat
Godwinson

Však jsi napsal to samé, co já Že prachy na Havertze se daly využít na jednoho či dva hráče do té slabší obranné řady. Ale jako představa Havertze v Chelsea je docela lákavá, takže ... úhel pohledu

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to bude jenom nedorozumění , já jsem to původní vztahoval pouze k Silvovi, kde z toho dle mého opravdu nemůže vyjít špatně, u Havertze souhlasím, že z toho může špatně vyjít, tam bych se upřímně obával Chelsea více, kdyby přivedli Oblaka/Upamecana než Kaie, ale zase příští rok by o něj byl větší souboj (i v porovnání s Oblakem a možná i Upamecanem).

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nemyslim si, že by se Silva privadel, ptž už by bylo malo penez....Chelsea pres ten zakaz usetrila neskutecny prachy a jeste dostala za Hazarda a Pasalice a dalsi "drobny" prestupy....ma prijit jeste Chilwell a tusim, ze Rice anebo treba Stones by mohli prijit, pokud CIty dodelaji Koulibalyho

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi jsem to špatně rozvedl.

Spíš že kdyby nepřišel Havertz, tak by přišel do obrany stoper s podobnou cenovkou. A radši než aby Chelsea teď investovala méně do stopera (který by nebyl úplně to, co hledají), tak si rok počká (a vezme Silvu) a nasype tam peníze za rok.

Proto si myslím, že po Stonesovi případně půjdou pouze za dobrou cenu a s Ricem upřímně nepočítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, jo je to možné....no Rice by byl parádní si myslím, ale ta cena bude vysoka, uvidíme no

Reagovat
Hokaido

Imo je problém i ten, že na trhu není takový stoper, který by měl kombinaci kvality, potenciálu a ochoty k nám jít alespoň takovou, jakou má Havertz. Kvalitou a potenciálem by to asi splňoval Upamecano, ale ten by k nám asi nešel (teď to moc nesleduju, tak snad se nemýlím).

Do obrany prostě v tuhle chvíli není dostupná potřebná kvalita, snad to bude za rok lepší.

Reagovat
RKBoy

myslím ,že Rice splnal všetko - kvalita, líderstvo, vek a do toho by mohol zaskakovat ako DMko za Kantého , ale tá cenovka je po nákupe Havertza už velká ,zvlášt ak sa má kúpit ešte brankár.

uvidíme akú sezonu odohrajú Christensen, Zouma, Sarr, Tomori a Ampadu ,možno sa dalšie leto ani stopér kupovat nebude musiet.

Reagovat
Whitemedia

Hrozně moc chci, aby Ampadu dostal v sezoně příležitost v záloze.

Reagovat
RKBoy

može byt ,že by spolu s Billym zaskakovali za Kantého.

príjemný risk.

otázka je ,kto kúpi Jorginha , finančne na to má momentálne snád len PSG a do zálohy by niekoho potrebovali.

Reagovat
Talker

Ampadu, který si 2 roky nekopl do míče? Nevím, no Jako on vypadal slušně 2 roky zpátky, ale od té doby si prakticky nezahrál, ta hostovačka v Německu byl fail (což se tu říkalo už tehdy).

Reagovat
Hokaido

Já to s tím Ricem pořád nechápu. On splňuje všechno až na jednu věc - není to primárně stoper. A na jeho ideální pozici máme čistě náhodou asi nejlepšího hráče na světě na tom postu.

Reagovat
RKBoy

nie je , ale pozične je skvelí, dost často hasil chyby spoluhráčov už pred stopérmi , má výšku a dobrú orientáciu.

a má len 21 ,takže dost času sa pretransformovat na stopéra.

a Kanté bude mat 30 a hromadia sa mu zranenia, myslím ,že je na čase zanho riešit backup, ktorý ho časom nahradí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Jo

Reagovat
Svatej

Co se vim o tom Sarrovi? Ctu o tom až teď

Reagovat
Whitemedia

Jenže za jakého? Napadá mě Upamecano, ale ten letos neodejde..

Reagovat
Talker

Hele jak na tom jsou Sarr a Silva? Pomůžou nám? Já jak Francii nesleduju, tak nemám moc ponětí, jak jsou na tom formou. Silvu mám za leadera a kapitána, který by nám pomoci měl minimálně v organizaci. Sarr pak jako velký talent se zkušenostmi - něco jako Zouma, když přicházel (každopádně profil hráče jiný).

Jinak i profil Sarra by mě zajímal - přijde mi jako agilní, rychlý, moderní stoper, představuju si ho správně?

Reagovat
Muffi

U Silvy tezko rict. Ma zapasy, kdy dominuje ale taky ma zapasy, kdy zmatkuje a je videt, ze nestiha. PSG to samozrejme v lize nevadi, tam to umlati kvalitou ale u vas to muze byt problem vzhledem k obrovskemu rozdilu v kvalite lig. Porad je ale super hlavickar a ma vudci schopnosti, musi ale stihat.

Nice hraje pod Vieirou dost nekoukatelneho zandoura a i kdyz jsem videl asi 5 zapasu, sarra znam hlavne diky FM. Obranu jim sefuje Dante, byt uz taky obcas nestiha a sazeji spis na pozicni hru nez na nejake ahresivni braneni. Treba Saliby si clovek u ASSE vsiml hned, Sarra ne.

Okamzita pomoc je mimo u obou (saliba, sarr) a i u Gabriela s velkym otaznikem. Kvalitativni rozdil mezi ligami je obrovsky, jejich nove kluby budou chtit kontrolovat hru, coz znamena jine situace pro obrance a porad jde o velmi mlade hrace s docela malym pocctem odehranych minut.

Takove FM nakupy pro budoucnost.

Reagovat
merlick

Reagovat
Front hell

pokud se nějak dlouhodobě nezraní.

Reagovat
r.mrazik

Dobrý příchod...pořád je dost kvalitní a obraně dost pomůže

Reagovat
hona.kub

první sezónu zazáří a druhou bude paběrkovat, ale zadara nejlepší možná volba, pokud klapne Chilwell

Reagovat
smazaný uživatel

Krátkodobá záplata

Reagovat
Muffi

proc porad resite platy, kdyz rozdily mezi tady uvadenymi sumami a vydaji klubu na mzdy delaji pres 100 mega?

Podle sportbible byly za minulou sezonu vydaje LFC na platy ddokonce 315 mil. liber, coz se tezko udela s nejlip placenym Salahem za 200 000k/w. U vas 285, zatimco soucet uvadenych mezd je u obou tak 110.

Reagovat
Benzema

Čo ten Wijnaldum a podpis zmluvy ? Pochybujem, že podpíše, keď sa to tak dlho naťahuje a ešte aj oňho prejavila záujem Barca

Reagovat
Mates_Matesović

To fakt Chelsea vezme i toho Sarra?

Reagovat
RKBoy

vyzerá to tak ,že hej a hned šup na hostovanie.

Reagovat
Whitemedia

To bych moc nepochopil..

Reagovat
RKBoy

ja som čítal ,že to ho obratom pošleme niekam do L1 na hostovanie, tak uvidíme.

tých stopérov máme teraz kvantum a to nepočítam ešte Mbuyambu ktorí pojde hostovat až za rok.

Reagovat
Whitemedia

Proč ne, když je zadarmo.

Reagovat
M0rb1D4S

Je zadarmo, pořád mladý, může se zlepšit a třeba se dostat do áčka, nebo se prostě časem zpeněží. Úplně chápu, proč ho nejspíš podepíšeme.

Reagovat
Hokaido

Mi tohle už vážně připomíná, když jsem před pár lety hrával opilý FMko.

Reagovat
Whitemedia

@FabrizioRomano

Malang Sarr has been offered to Chelsea, as reported by Téléfoot.

It’s not a done deal - Chelsea are considering him as another ‘free agent’ opportunity after Thiago Silva (done deal).

Sarr would like to join but he has also other bids, the board will decide with Lampard

Reagovat
Steven666

je to dobrý hráč?

Reagovat
Miguel19

Všichni chtějí k nám a my si můžeme vybírat.

Reagovat
Front hell

E kepa nechce od vás

Reagovat
Pride

Kurva. Toho měl vzít Arsenal. V Chelsea si nekopne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Fabrizio Romano:

Bayer Leverkusen are completing paperworks for Kai Havertz to Chelsea and are now pushing to sign Patrik Schick from AS Roma (back from loan @ RB Leipzig). Talks on between the two clubs - also Fulham made an inquiry for Schick on last hours. #transfers #Bayer #Schick

Reagovat
RadekVonCZE

Tak nakonec to vyjde

Reagovat
Le Gunner

Leverkusen by nemusel být špatnou destinací... Ale uvažuji v papírové rovině (odchod klíčového ofenzivního hráče, stejná liga), hru Bayeru totiž neznám (tzn. vítám jakýkoliv věcný elaborát).

Reagovat
Werkrider

3-4-3 tiky taka v obrane a rýchly prechod do útoku po krídlach.

V realite ale skôr tiky taka v obraně a nevedia čo s loptou alebo ju stratia.

Reagovat
cokoliv

Reagovat
Miguel19

Leicester defender Ben Chilwell will complete his move to Chelsea in the next three days on a five-year deal worth around £190,000 a week |

@JPercyTelegraph

Lol, 190k? Tenhle přestup bude podle mě největší průser.

Reagovat
Deywid

to sa mi nechce veriť...veď to je viac ako Dostane Werner, Ziyech i Havertz...

Reagovat
Svatej

Reagovat
8lampard8

Reagovat
M0rb1D4S

Uvidím, až o tom napíšou nějací naši insideři, kteří se vrátí z dovolených. Příjde mi totiž jako úplná blbost, aby byl zrovna Chilwell nejlépe placeným hráčem týmu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Tak Kanté má 300k a Werner by měl mít něco pod 200. Havertz nejspíš půjde na podobnou úroveň. Jinak ale souhlas, že 190 pro Chilwella je brutálně přestřelené, snad to bude ve finále míň.

Reagovat
icemike

Snad je to s bonusy

Reagovat
Mimalu

snad je to hlavně úplná kravina, vůbec to nedává smysl taková suma

Reagovat
smazaný uživatel

a vysvetli uz niekto ako funguje ten plat s bonusmi?

Reagovat
Muffi

já ti to vysvětlím.

na tyhle čísla se vyser, nemá to žádný význam, důležité je tohle https://www.sportekz.com/football/premier-league-clubs-wage-bills/

Údaje, se kterými tu všichni operují ti dají čísla jako jsou tady https://www.footballfancast.com/exclude/every-premier-league-clubs-wage-bill-in-2019-2020/20, pičovina na kvadrát.

LFC těžko může utopit na platech 115 milionů Liber a kupovat hráče z AS jako Salah a Alisson, když dle super ověřené a jisté Gazetty narve Řím do platů 125 milionů Eur, tedy víc než údajně Arsenal, ale má problém utáhnout plat Mchitarjana, Inter si údajně nemůže dovolit Alexise, přitom má výdaje na platy 140 mega Eur a Účka jen o 20 víc. Dost divný že?

U nás má údajně nejlépe placený Salah 200 000 týdně. Pokud by to byla pravda, už u nás není, protože mu v Juve, Barce, PSG, Bayernu a Realu dají 3x tolik, to samé VvD, Mané. Proč neutíká? protože ve skutečnosti mají nejlépe placení hráči LFC 20 mega, možná víc, podle tohoto do soupisky rveme dokonce 310 milionů ročně https://www.sportbible.com/football/transfers-the-top-10-highest-wage-bills-for-201819-have-been-revealed-20200306 (twitter šéfa sportovní redakce Timesů)

Zda to u nás je 264 nebo 310, ti fakt neřeknu, stejně tak, zda to je u United fakt 330 a můžeme se jim smát hodně, nebo jen 280 a můžeme se jim jen smát, ale zcela určitě se mzdy LFC či CFC pohybují v rozmezí 250+ milionů liber ročně a hráč s platem 15 není pro LFC problém, než nějakých 120-140 milionů eur, což dávají Italové v Interu, AS a AC se stěží polovičními příjmy oproti LFC.

Reagovat
iamek

Marina maže na chleba

Reagovat
Svatej

vybereš si jedinej tweet ze snad 50 v posledních pár článcích a rozjedeš bomby o něčem, co ani není potvrzený. Vy jste fakt krystalicky čistí zoufalci..

Reagovat
iamek

Neunasis. Ale to je v pořádku.

Reagovat
Svatej

No, alespoň ti dochází, za co se chytas, když používáš tuhle ohranou univerzální frazicku

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
PhilipS

To je mocný posilování. Kam se hrabe Chelsea

Reagovat
Talker

Já teď přemýšlím nad sestavou a pokud fakt přijde Chilwell, Sarr, Havertz i Silva, tak reálně v té sestavě budou většinu sezony jen hráči, kteří zažili v CFC pouze Lamparda na pozici manažera.

Zůstávají z těch, kteří budou hrát pravidelně: golman (pokud nikdo nepřijde), Azpi (toho vyšoupne časem James ze základu), Rudi/Zouma/Christensen (konkurence bude Silva-Sarr-Tomori?), Kante, Kovačič.

My fakt reálně můžeme poskládat sestavu, kdy budeme mít jen hráče z juniorky nebo hráče, kteří hráli jen pod Lampardem. To je drsný.

Mendy-James,Sarr,Silva,Chilwell - Gilmour,Mount,Havertz - Werner/Pulišič,Tammy,Ziyech/Pulišič/CHO

Tohle je fakt šílený, zvlášť když jsme měli loni transfer ban.

Reagovat
Busby babes

furt s tim transfer bannem, kdyz vam pak do tymu naskocili dva novy hraci dohromady za 100 mega. Transfer ban jak vino.

Reagovat
Miguel19

Pulda a?

Reagovat
Busby babes

Kovacic. Kdyby to byl ban, tak to hostovani proste skonci a koupit ho nesmite. Pulda mi z pohledu banu prijde vic v pohode, toho jste koupili driv.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kovacice měli opci

Reagovat
Busby babes

to je uplne fuk, ne?

Reagovat
kiwwi

mimochodom trochu opacny nazor na tu ich Marinu - nehovorim, ze nerobi dobre svoju robotu, len trochu protiargument, ze nie je nic ciernobiele

Marina's been even worse than Woodward in recent years. In one year she spent 240mil on the likes of Morata, Bakayoko, Drinkwater, Rudiger, Zappacosta, Emerson, Giroud, Barkley. Honestly I don't think I've seen a shittier transfer window in history. She then followed that up the following year with 80mil on Kepa and 57mil on Jorginho.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to ale má podpořené odchody nebo ne?

Luiz za 50 mil. do PSG, Oscar za 60 mil. do Číny, Matič za 40 mil. k vám, nechtěný Costa za 57 mil. do Španělska, Morata za 58 mil stejně., Hazard za 130 mil

Reagovat
kiwwi

ono je ale v konecnom dosledku dolezite, co mas v time, nie to, co si predal

kupovalo a predavalo sa vela, mozno sa ani vela neminulo, ale hovno z toho....vies jak to

ale medzi Fergiem a Olem sme mali tych nepodarenych prestupov viac, to je fakt...

Reagovat
Busby babes

tak ona to asi domlouva, ale nerozhoduje o tom, kdo prijde ne? tohle je spis nejakej problem skautingu a podobne jako u nas, toceni treneru.

Reagovat
Svatej

Reagovat
hitZor

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

mně přijde, že toto jde hlavně za strašně špatným scoutingem + nefungujícím spojením trenéra a tehdy sportovního ředitele. Nejsem úplně přesvědčen že to byla ona kdo ty posily vytipovával, spíš bych očekával, že dostala seznam a z něj měla přivést to, co jí někdo doporučil. A vyloženě faily jsou tam tři - Bakayoko, Drinkwater a Kepa

Reagovat
Talker

Tak třeba u Kepy byl fail Mariny - jednalo se tuším o Allisonovi, ale tu částku Marina nechtěla dát a pak přišel Liverpool a zaplatil bez keců. A my pak řešili Oblaka, tam nechtělo jednat Atletico nebo chtělo výkupku (kterou jsme nechtěli dát) a ve výsledku jsme na poslední chvíli brali až třetí variantu v Kepovi. To, že někdo identifikoval Kepu jako jednu ze tří TOP variant je druhá věc.

U DD nevím, jak to bylo, Bakovi bylo 22 let, měl úspěšnou sezonu v Monacu a šli jsme po něm.

Reagovat
ajouki

DD byl kalkul ze strany Mariny. Nechtěla přivádět Contemu jeho vytipované hráče, ale zároveň Chelsea potřebovala rozšířit kádr. Podle ní byl Drinkwater Angličan, a při nejhorším ho za rok otočí se ziskem. Krutě se mýlila. Z podobně zištných důvodů přišel Barkley, protože v něm viděla za 15 milionů liber bargain.

Reagovat
Talker

Jasně, Marina samotná si vytipovává posily a rozhoduje, kdo přijde...

Reagovat
ajouki

Dosluhoval sice Emenalo, ale ona už přebírala všechny záležitosti kolem prvního týmu na sebe. Granovskaia byla ten, kdo dostal na stůl všechny podklady, zvážila pro a proti a rozhodla o směřování klubu na přestupovém poli. Dostala na stůl doporučení od Conteho na Van Dijka, skauti dali na stůl Rüdigera + jiné alternativy a ona rozhodla, který hráč je pro klub výhodnější. Southampton chtěl na její vkus moc peněz, tak se jednalo o Rüdigerovi. V srpnu už moc času nezbývalo, vztahy s Contem byly na bodu mrazu, tak z nabídky hráčů vyhodnotila, že nejlepší rozšíření kádru bude o anglické hráče, kteří se maximálně za pár sezon prodají na domácím trhu.

Reagovat
Talker

Ano, ona přebírala část těch věcí, ale ty si snad myslíš, že měla na starosti scouting a výběr hráčů samotná?

Byla tam pravděpodobně skupina lidí, která dostala podklady od scoutingu a následně se rozhodovala o tom, koho koupit - ona mohla být součástí, kdy jim říkala, na co peníze jsou atd, ale těžko zrovna ona říkala, že chce koupit hráče. Rozhodující hlas měl podle mě šéf sportovního úseku (director of football?), trenér, šéf scoutingu a další. A v té skupině ona byla poradní hlas, rozhodně ne někdo, kdo by rozhodoval, že nějakého hráče chce - vždyť se i říkalo, že o některých hráčích ani neslyšela

Ona je tam o jednání o smlouvách, dohodách s kluby a s agenty těch hráčů, ale není tam od toho, aby řešila vyloženě sportovní otázky. Ona řeší dohody, smlouvy.

Reagovat
ajouki

Kdyby jsi to přečetl pořádně, tak píšu o podkladech od skautingu. Poradní skupinu Chelsea má, ale Granovskaia má finální slovo, které jde k odsouhlasení Abramovičovi. Ti ostatní jsou tam jen křoví, rozhodně ji nemůžou nijak přehlasovat a rozhodnout bez jejího souhlasu. Vypracovala se jako prodloužená ruka Abramoviče a přesně takové má rozhodovací kompetence.

https://www.theguardian.com/football/blog/2015/jul/03/premier-league-transfers-who-decides-club-buys

Už 2015 o tomto procesu psal Dominic Fifield. Striktně tam píše, že skauti, sportovní úsek, trenér a Emenalo jen vypracují seznam vytipovaných posil a ten předají hierarchii výše. Od té doby se to posunulo ještě víc směrem k jejímu rozhodování. Abramovič to více nechává na ní a z poradní skupiny závisí prakticky jen na jejím názoru.

Nikdy jsem nečetl, že by o nějakém hráčí nevěděla. Takže nějaký zdroj by se hodil. Spíš jsi si to spetl se Sarrim, který řekl, že o přestupu Pulišiče nic nevěděl. Jen se ho zeptali někdy v listopadu na názor na tohoto hráče, ale víc nic. Vše ostatní šlo mimo něj.

Reagovat
Talker

Dík za článek, který potvrzuje to, co píšu. Člověku to zjednoduší život, když ze sebe ten druhý udělá retarda sám.

"She is essentially responsible for negotiating all transfers in and out of the club these days, as well as player and management contract negotiations and re-negotiations. The Russian-born Canadian national, whose role as a senior advisor to Abramovich pre-dates the oligarch’s arrival in English football, speaks with rival clubs and with agents to see the transfers signed off."

Reagovat
ajouki

Můžeš si prosím uvědomit, že se jedná o článek z roku 2015 a její vliv každý rok roste?

Hlavně že sám píšeš u Kepy, že to byl její fail. Takže asi to musíš vnímat, ne?

Navíc ten autor to napsal na základě insider informací, které zákonitě musely předcházet ještě tu dobu, kdy to vyšlo. Takže třeba mezi léty 2012-2014.

Nebo jsi tak naivní, že přestože Granovskaia sama rozhodla o návratu Mourinha, přesvědčila o tom Abramoviče, tak že o přestupech už rozhoduje někdo jiný? Haha.

Ještě prosím jestli by si mohl dát nějaký odkaz na to své plácnutí, že o některých hráčích ani nevěděla.

Reagovat
Talker

Tohle fakt nemá smysl, já mám pocit, že se zas bavím s barvicem, to je úplně stejný exot. Její vliv rostl, lol - tehdy vyjednávala přestupy a teď dělá i scouting a rozhoduje o hráčích, které koupíme. Celou dobu se říká, že Marina vyjednává a najednou tu z ní děláš všemocnou manažerku, která rozhoduje úplně o všem.

https://www.thechelseachronicle.com/club-news/theres-only-one-person-cech-explains-marina-granovskaias-role-in-werners-deal/

Asked whether he played a part in sealing Werner’s transfer, Cech told Soccer AM: “I would love to say so, but at our club, there’s only one person that makes things get over the line or done, which is Marina, obviously.

“My part of the job is to make sure together with the manager that we are happy to identify the player we want.

“Then we want to make sure that the players is happy to join for football reasons.

“Then Marina and the club have to negotiate the other aspects of the deals. Obviously, she is the best person to do so.”

The former Chelsea goalkeeper also said that Granovskaia is already seen as an ideal figure to represent the club during negotiations, while he takes the footballing side of the responsibility, making sure the manager and the club are happy with the transfer targets.

“Then Marina does the difficult part which is to negotiate with the club and all the conditions,” Cech added.

Tímhle s tebou zas končím, tohle nemá vůbec smysl.

Reagovat
Svatej

chudak Marina bud za chvili i trénovat

Reagovat
Svatej

Nedavno i vysel článek o zpusobu jejího vyjednávání. Marina se dle tech vyjádření v nem ani nesnaží tvářit, ze o hráči všechno vi. Ma být věcná a přímočará, ale neni to zadna skautka ani konzultantka hráčský kvality.

Reagovat
ajouki

Už jsem konečně dohledal to, čím se tady od začátku oháníte. No samozřejmě je to úplně jinak. Píše se tam o interních diskuzích, že se před šéfem skautů nesnaží tvářit, že zná přednosti a negativa jednotlivých hráčů. Taky se tam píše, že interní diskuzi o přestupní strategii předsedá. To by byla divná hierarchie, kdyby určený předseda neměl největší a finální rozhodovací pravomoci.

Pomáhá například přesvědčovat i samotné hráče k přestupu do Chelsea. No prostě její pravomoci jsou daleko větší, než si hodláte připustit.

Reagovat
Svatej

taky mi přijde jako boží napad ignorovat všechno, cim te tady Talker zadupal do země a proste se tvářit, ze nic nenapsal. Nenech se náma zastavit

Reagovat
ajouki

Zadupal do země. Lol

To myslíš ty argumenty, které zmiňují kdo identifikuje v Chelsea cíle a kdo vede přestupní jednání? Tam, kde nejsme v rozporu? Bohužel chybí jakýkoliv argument, kdo v Chelsea rozhoduje o přestupní strategii a kdo dává přestupu zelenou nebo jej vetuje. Až budete mít vyfutrovaný tento argument, tak můžeme vést debatu dále.

Reagovat
Svatej

Jasné

Reagovat
ajouki

Kde máš nějakou informaci, kdo finálně odsouhlasí nákup toho hráče a rozhodne, že to je v souladu se strategií klubu? To udělá Čech s Lampardem a Granovskaia jen plní jejich sny?

Proč děláš argumentační fauly a snažíš se debatu znepřehlednit unfair tvrzením, že Marina dělá i skauting? Jak kdyby to někdo tvrdil.

Že dáš nějaký výtažek, který vůbec nepokrývá věc o které vedeme diskuzi, bohužel vůbec nic nedokazuje.

Ještě prosím to plácnutí, kdyby se ti povedlo dokázat.

Ale chápu, že chceš z debaty zdrhnout jak malý jarda.

Reagovat
ajouki

Btw. řešíme jestli Granovskaia rozhoduje o přestupech, a ne jestli vyjednává o přestupech a smlouvých. To se rozumí samo sebou. Takže buď neumíš pořádně anglicky, anebo děláš schválně blbého.

Pro jistotu ti pošlu ještě jeden článek z roku 2014 a citace z něj.

She has been behind almost every major decision at Chelsea over the past four years.

She is basically the power at Chelsea. Roman trusts her implicitly.

There is no doubt who’s in charge and who call the shots.

https://www.standard.co.uk/news/london/meet-marina-granovskaia-the-woman-running-abramovics-chelsea-after-chief-executive-leaves-9813365.html

Chápal bych tvou neznalost někdy v roce 2016. Ale 2020, kdy jsou všechny informace, to chce ignoranci nevědět, kdo to v Chelsea řídí.

Reagovat
Talker

Článek standardu vs vyjádření Cecha

Reagovat
ajouki

Když v tom vyjádření chybí informace, kdo skutečně dělá finální rozhodnutí, tak holt musíš hledat jinde.

Reagovat
cink

asi nevis jak to v techto firmach chodi

Reagovat
cink

ted mam na mysli typ fitmy s "ruskym sefem"

Reagovat
bourbon

takové sračky

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Tak ona má na starosti tu stránku jednání o přestupech - nemá na starosti samotný scouting a výběr hráčů. Každopádně na ní šla v předchozích letech kritika, že místo prvních variant přišly druhé-třetí a ty první jsme nedotáhli.

Reagovat
Svatej

Už jsem to psal Swarleymu, tak ještě tobě. Marina nemá za úkol vyhledávat konkrétní hráče, ona vyjednává čistě finanční část. Dokonce vyšlo info o tom, že se při vyjednávání ani nesnaží předstírat, že fotbalově ty konkrétní hráče dokonale zná, jede čistě obchodní stránku věci a nikam jinam nezasahuje. Když ji někdo hodí na stůl papír se jménem, ona dělá zbytek.

Teď je přirozeně snadný říct, že jsou ti hráči nemehla, který tu cenu nemají, nicméně tenkrát se nad částkou nikdo nepodivoval a celkem z dobrýho důvodu. Jedinej snad Morata byl zpochybňovanej, ale ani ten ne nějak extra..

Reagovat
spider_8

Tak ona se podílí primárně na vedení jednání, ne na samotném výběru posil. Tam má maximálně poradní hlas. Je chválena za to, jak dokáže dotáhnout přestupy do konce a hlavně za prodeje, kde dokáže sehnat kupce a dojednat parádní podmínky. To, co píšeš tedy nejde úplně na její triko.

Jinak s tím zbytkem máš pravdu, to zmiňované transfer okno bylo katastrofické a samotný nákup Kepy je malá katastrofa sama o sobě. Celkově ty nákupy někdy od roku 2017 nebyly dobré a není náhoda, že jsme během těch let spadli z boje o titul k bojům o LM.

Reagovat
Greny

noo rika nekdo kdo po odchodu Fergusona hraje 10 let hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Já si hlavně pamatuji, jak tu na ni fans Chelsea hromadné nadávali ještě cca před rokem a já jsem se jí naopak zastával, že to není kráva.. Teď je z ní najednou bohyně

Reagovat
smazaný uživatel

Ze se tady ohanis tim, ze cfc mela ban a ziskala hráči za 100M...za prve Pulda prisel az v lednu a zustal v BVB a to ban jeste nemeli a druhy ten Kovacic, privedli ho na hostování v dobe kdy nemeli ban a jen aktivovali opci, takze meles sracky sprominutim

Reagovat
Busby babes

reaguju na to: meli jsme ban... no i pres ban privedli dva hrace za velky penize. Jeden uz v lednu, takze v pohode a druhej proste i pres ten ban jim to povolili, takze to taky uplne ban nebyl. a je uplne fuk, ze meli opci. Tak jen rikam, ze i pres ten ban mel lampard dva nove hrace, nic vic.

Reagovat
smazaný uživatel

No v podstatě jen Puldu, Kovacic uz tam byl.

Reagovat
Busby babes

z pohledu banu je to presne naopak.

Reagovat
Svatej

Právě je to správně ne? Kdyby to bylo z pohledu banu, tak by Kovačič nemohl přijít. Prostě byl dojednanej předem a jen se aktivovala šance ho udržet.. dá se na to nahlížet z obou pohledů, ale pokud už byl obchod i s odkupem zařízenej rok předtím, tak se s tím zjevně počítalo.

Jediný, co by to mohlo zhatit, by bylo, kdyby měl buď šíleně dobrou sezonu, nebo šíleně špatnou a to byla jen taková zpětná pojistka Realu, v jakýmkoliv jiným případě to byl přestup..

Reagovat
Busby babes

ja bych to videl opacne. Puldu jste koupili v lednu a poslali na hostovani, byl to vas hrac od ledna, jen se vratil z hostovacku, podobne jako Abraham nebo Mount (btw taky novi hraci do sestavy )

Kovacic vas hrac nebyl. To byl hrac Realu a vy jste ho koupili v lete. I pres ten ban. Jen jste to dobre ukecali, ze jako u vas byl bla bla bla. Ale prava na hrace jste kupovali az v momente, kdy ban platil. Takze kdyby ten ban mel platit dusledne, tak se Kovacic mel vratit do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kovacice byla opce !!! Kolikrát to mám psát a ta byla sjednana pri dohode o hostovani a to bylo rok predtim, takže žádný, ze i pres ban byl koupeny...

Reagovat
Mimalu

je to takové sporné, Pulisic byl hráčem Chelsea dřív než se vůbec nějaké porušení pravidel ze strany Chelsea začalo řešit a u Kovacice to byl s ohledem na situaci vynucený nákup. Podle mě, v tomhle by strašně záleželo na tom, zda-li by o něj Lampard měl zájem i normálně nebo by si za ty prachy přál jiného záložníka

Reagovat
Miguel19

Tomu s tím Puldou nevěřím. Podle mě už tušili co přijde.

Reagovat
Mimalu

těžko říct, ale i zpětně si Chelsea několikrát stěžovala že to bylo neadekvátní, ale může být. To že Hazard odejde byla tutovka a s tím jak jsme předchozí roky neuměli přivést náhradu, tak to mohl být čistě kalkul si přivést někoho dopředu, v létě bychom mohli zase pohořet

Reagovat
Talker

Tak ten transfer ban se řešil už někde od září, takže tam se tušilo, že to přijde - jistota to nebyla, ale vědělo se, že to hrozí.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Což nic nemění na tom, že jsme byli omezení tím, že přišel hráč z hostování (koupil se v zimě) a byli jsme donucení koupit Kovačiče.

Kdyby ban nebyl, tak přijdou minimálně 2-3 hráči navíc.

Reagovat
Talker

Tak naskočil nově Pulišič. Kovačič už v kádru rok byl a navíc ho do té sestavy ani nepíšu.

Reagovat
Busby babes

taky nereaguju na tu sestavu ale na to "a to jsme meli transfer ban"

Reagovat
Talker

Tak přišli 2 hráči ,kdy jeden byl podepsaný už v zimě a druhý rok v tom kádru působil... Kdybychom ten transfer ban neměli, tak by přišli další 2-3 hráči určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte si to diskutovat na nějaké ruské ropné forum a neotravujte tím slušné lidi!

Reagovat
Busby babes

Raheem Sterling will be tested for COVID-19 after attending a party with Usain Bolt on Friday. The 100m and 200m world record holder tested positive after celebrating his 34th birthday.

Letos ta fanta bude zabavna...

Reagovat
smazaný uživatel

negativní, nuda

Reagovat
stiflerovamama

Chudáčik, laboratórna krysa, ho tam donútili ísť ?

Reagovat
Kopac

Reagovat
REPLIKATOR

V Arsenalu někdo takový byl? Slyším o nich poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelný příběh

Reagovat
Zdechlina

Tys toho ještě neslyšel.

Reagovat
mr.Silver

btw fanta clanek bude?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
mr.Silver

dik!

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof > Maguire

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

*

Reagovat
Emqick

Reagovat
kiwwi

btw:

@marthakelner

Maguire’s defence claim two Albanian men approached his sister Daisy, they injected her with something and she immediately fainted. They called their van and asked to be driven to hospital, but driver took them to the police department. Defence say that when they arrived at police station they were assaulted by officers who kicked Harry on his leg telling him “your career is over”.

Reagovat
masina_LFC

jj, toto je veľmi realistické

Reagovat
Mastný Chobot

to znie skôr ako pokus o PR stunt

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Mastný Chobot

každopádne Daisy Maguire je meno pre komiksovú postavičku, nie pre skutočného človeka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Představa, že Albánci chodí s injekcema a bodaj je do lidí je představa, kterou měl muj děd, když jsem mu říkal po střední říkal že jedu do Albánie stopem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Grahf

a to ti neprišlo divné, že si sa prebral nahý v lese?

Reagovat
Golasso

Plot twist: děda měl pravdu... lexess ... sex les ... 3 a 3 písmena, už není cesty zpět

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
Lacko_Boh

Bubba Wallace 2

Reagovat
bbbauch

Dafuq

Reagovat
Svatej

wtf

Reagovat
kiwwi

UPDATE:Police officer (witness for prosecution) now being cross examined by Maguire lawyer. He says he didn’t see two Albanian men hitting the English group. He is asked by lawyer how, then, he would explain the serious injuries found on one of defendants by the medical examination.

UPDATE:Prosecution witness Nikolaos Kolios, a Mykonos police officer, says that two of the defendants ran away from them to get in a van. He says they pushed the officers away with their hands and legs as soon as the van door opened.The defence says they were breaking away to make a phone call. Police officer counters that he didn’t see them make a phone call.

Police officer (witness for prosecution) says he received first aid while trying to make arrest, because Harry Maguire got infuriated when he realised he was handcuffed and tried to break away from him.

UPDATE:A second police officer called by prosecution offers a similar story to the first. He claims that at the police station Harry Maguire said to him: “please, let me go, I am very rich, I can pay, I am the leader of Manchester United.”

Reagovat
Emqick

Harry Maguire said to him: “please, let me go, I am very rich, I can pay, I am the leader of Manchester United.”

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
hitZor

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

Nevím proč, ale vzpomněl jsem si na tenhle klip (asi kvůli míře realističnosti ) - https://www.youtube.com/watch?v=ZTidn2dBYbY

Reagovat
Nebelung

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Sport claim #Arsenal have ‘withdrawn’ from making a bid for Thomas Partey because they ‘don’t intend to pay the €50m demanded by Atlético Madrid.

Snáď peniaze treba investovať do AM/kreatívneho CM

Reagovat
smazaný uživatel

Hendrixe jsme vám vyfoukli a kreativnější než je Jimi těžko seženete.

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Mastný Chobot

Tjn, ešte tak vedieť po katalánsky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vždyť si to tam můžeš nechat v klidu přeložit, srozumitelný je to myslím dost. A neboj, katalánsky taky neumím.

Reagovat
kiwwi

A prečo by sa toho mal báť?

Reagovat
Mastný Chobot

"Rovnako je to aj Pablo Marí, stredoamerický backendista, ktorý hral za Flamengo a ktorý skončil podpisom ... Arsenal"

piči, čo sme to podpísali?

Reagovat
Golasso

středoamerický programátor

Reagovat
smazaný uživatel

nice, tak snad nie php

Reagovat
Ondiis

Stredoamerického backendistu, ktorý hral za Flamengo.

Reagovat
Mastný Chobot

No ale tým podpisom Arsenal skončil

Reagovat
Ondiis

Reagovat
havrys99

Reagovat
r.mrazik

Van Gaal spoke in the interview about the signings he wanted at the club.

He said: “I wanted Robert Lewandowski, but when this proved difficult I tried to get Gonzalo Higuain instead”.

‘Before I had arrived, I also spoke with the board about Neymar. If you are at United, you have to think big. He was also interesting for the club in terms of selling shirts, and I wanted to have quick wingers.

‘For that reason, I also tried to get Sadio Mane and Riyad Mahrez. Thomas Muller was on my wish list, too, and in central midfield, I wanted N’Golo Kanté“.

He added: ‘I even tried to sign James Milner, who was already quite old but very multifunctional and possessed leadership skills. For the defence, I wanted Sergio Ramos and Mats Hummels, because ours wasn’t the strongest in building from the back.

‘Those were my top targets, but we couldn’t get any of them. I don’t know why, because as the manager I wasn’t involved in any negotiations.”

Reagovat
smazaný uživatel

taku zostavu by nedostal ani guardiola

Reagovat
r.mrazik

mane, mahrez a kante byli koupitelni ne?

ostatni samozrejme trochu scifi

Reagovat
Busby babes

jako LVG budu vzdycky vdecnej za Rashe, ale jeho prestupy teda nic moc. a tohle mi to spis potvrzuje. Pipita, Neymar, Milner... Kanteho a Mahrez, tech je skoda, ale takhle po x letech s timhle zase prijit...

Nevim, proc se zadnej z tech vyhozencyh treneru i po letech musi chovat jak ubrecena skolacka.

Reagovat
Talker

Tak je otázka, jakou kontrolu nad přestupy ten kouč u vás má. Oproti tomu wishlistu mu vedení dalo úplně něco jiného, nepřivedlo mu ani jednoho hráče z něj.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak akoze taky wishlist...

Reagovat
smazaný uživatel

ubrečená školačka... prostě řekl, jak to viděl... že je vaše vedení na hovno, je dlouhodobě známo

Reagovat
Busby babes

po x letech tohle nema uz zadnou vypovedni hodnotu. Navic vi, ze klub se tomu nemuze nijak branit. A dokazat je to tezky.

Jako chtit Neymara nebo Lewu, Muellera z Bayernu. Jeste tam chybi Messi no. To preci nejsou realne pozadavky. Neymara pak kouplo PSG za silenou raketu.

Na druhou stranu muzu postavit ADM, Roja, Falcaa, Andera (pod nim nic moc, az pod Mourinhem to bylo dobry), Darmian, Basti, Depay, Morgan... Jedinej uspech je Martial a Shaw., to je bida prostre. plus Blind byl fajn.

Reagovat
vodka

pod LVG byl Herrera taky půl roku super.

Reagovat
r.mrazik

jak hrali vedle sebe s matou,tak to bylo dost koukatelne

Reagovat
Busby babes

ok, fajn. tak Herreru presunem do fajn kategorie. Porad nic moc vysledek.

Reagovat
r.mrazik

nevim...jak jsem koupil,tak prodavam...

treba se ho jen ptali,o jake hrace mel zajem

Reagovat
Busby babes

vsak jo, jen komentuju to, co LVG rika.

Reagovat
r.mrazik

no rika,ze z tech hracu co chtel primarne,tak nedostal nikoho...

samozrejme neymar byl ulet..a lewa s mullerem tehdy asi taky...ale jinak?

Reagovat
Busby babes

ze zbytku Mane, Kante, ti mrzi, Mahrez fajn. A zbytek jsem rad, ze se nepovedli.

Reagovat
r.mrazik

ber to takhle...misto schneiderlina kante...misto di marii Mane a misto depaye Mahrez...

ja bych teda bral Lewu hned

jineho koho bych nechtel je neymar

Reagovat
Busby babes

tak Lewu bych taky bral hned ale to teda radim k tem nerealnym cilum.

btw ale LVG Di Mariu chtel, to same Depaye.

Reagovat
smazaný uživatel

I Blinda, ne?

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

JJ...jen je konecna otazka,na jakych mistech byli

Reagovat
Ondiis

Proč byl Lewa a Muller tehdy úlet, když dneska po coroně chcete dát za Sancha 80m (a dáte 100m možná)?

Reagovat
bbbauch

Asi proto, ze by k nam nechteli tipuju

Reagovat
r.mrazik

nechteli k nam a bayern je nechtel prodat

Reagovat
Pigeon

Netuším na co by to mělo poukazovat. Snad jen na to, že měl LVG fotbalové pozorovací schopnosti jako průměrný fotbalový divák u televize. Tyto hráče by snad chtěl přivést každý. Otázka je, jak reálné to bylo.

Reagovat
r.mrazik

no vsak se o tom ve zbytku vlakna bavime...nekoho chtel,dostal uplne nekoho jineho

Reagovat
Pigeon

Ale já poukazuju na to, koho chtěl. To bych uměl nejspíš říct i já že chci Hummelse, Ramose, Neymara a Lewandwskeho, že to pozvedne hru. V tom teda žádný um nespatřuju.

Reagovat
r.mrazik

a v cem spatrujes um? v maguire,bruno a bissaka?

nebo ruud, veron, rooney, carrick, berba?

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
r.mrazik

Byl...

On o něm mluví dobře i Robin,i když vlastně on ho prodal

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

Mason v nominaci Anglie.

Reagovat
kiwwi

aj Maguire

Reagovat
Busby babes

uz ne.

Reagovat
hitZor

Proč by tam Mount neměl být?

Reagovat
Busby babes

covece ani jako vtip to moc nefunguje...

Reagovat
Nikikrew

A ako je mozne ze Grealish nie je v nominacii?

Reagovat
vodka

protože je to arogantní debílek?

Reagovat
Busby babes

southgate rekl, ze misto nej vzal prave Greenwooda.

A ze ho prave vidi jako hrace na kridlo spis. Imho se jim Grealish proste nehodi do toho systemu, co chteji hrat.

Reagovat
Nikikrew

Ved Grealish môže hrať aj v strede.

Pre mňa nepochopiteľné

Reagovat
Busby babes

ne v anglickem narodaku, hrajou uplne jinak preci.

Reagovat
Nikikrew

Akoze nehovor mi ze Grealish po tak dobrej sezone sa nevojde do nominacie a pritom su tam horsi hraci na jeho pozicii

Reagovat
Coutinho10

generalka na vikendovy Community Shield s Arsenalem

od 16:00 proti Salzburgu zive na Sport2

Liverpool: Alisson, Williams, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Kelleher, Milner, Grujic, Jones, Minamino, Tsimikas, Brewster, Phillips, Hoever, Elliott, Van den Berg, Koumetio

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnold ani Henderson asi Arsenal nestihnou, že?

Reagovat
Coutinho10

Hendo urcite ne a u Trenta ta sance mensi je, ale radsi bych to neriskoval, uvidime, jak to dnes pujde bez nej

Reagovat
Busby babes

Trent je v nominaci anglie.

Reagovat
Coutinho10

tak to by par minut mohl v sobotu odehrat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak snad budou ready na začátek sezóny, Arnold byl povolaný do reprezentace, takže ten asi bude, na druhou stranu Henderson chybí, to není opravdu není ideální, navíc nebude případně ani rozehraný proti Chelsea a Arsenalu .

Reagovat
Coutinho10

tak par minut bych mu dal a u Henda uvidime, ale myslim, ze jsem nekde cetl, ze by se pomalu mel od pristiho tydne vracet do treninku, ale nez naskoci do zapasu, tak asi jeste chvilku potrva

Reagovat
iamek

Klopp ani na pratelaky neda hráče širšího kádru

Reagovat
Coutinho10

tak ted se to smeruje na CS, takze potom podle me nejakou sanci dostanou, ale kdyz vidim, co ten tym v teto palbe ukazuje, tak bych to protocil hned

Reagovat
Busby babes

CS je pratelak.

Reagovat
Coutinho10

to jo, ale posledne jsme ho prohrali a ja chci, aby LFC vyhral i tuto trofej

Reagovat
icemike

Ne, pokud ho vyhraješ

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Však se ti hráči musí taky trochu sehrát a nabrat zápasovou praxi, navíc předpokládám, že na druhou půli, stejně jako proti Stuttgartu, všechny vymění.

Reagovat
iamek

Hrajou spolu myslím dost dlouho . Sezóna navíc skončila nedávno a tam taky moc nerotoval.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak po pauze se to vždycky musí nějakým způsobem dát zase dohromady, dneska to je krásně vidět, v první půli jsme si nedali přihrávku (přičemž znovu připomínám tu zápasovou praxi), liga sice skončila nedávno, ale stejně jsme nehráli nic jinýho, takže si nemyslím, že by byli unavení. Po titulu jsme prostě chtěli rekord, nevyšlo, no.

Reagovat
iamek

Nemyslím to nějak spatne. Jen už vidím jak Klopp bude v lize točit 12-13 hráčů a zase vyhraje titul

Reagovat
Coutinho10

Fabinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Fabinho

Reagovat
Coutinho10

tohle Alisson mel vyrazet

Reagovat
stiflerovamama

Tá obrana už celkom dosť dlho nefunguje, Gomez opat pozicne mimo, kam ako vystupil?

Reagovat
Kixi Syhimour

van Dijk dělal přesně co?

Reagovat
Coutinho10

takhle nas i Arsenal prejede

Reagovat
Kixi Syhimour

Moc bych to zatím neřešil, je to jen příprava, loni nás sestřelila Neapol. Ale ne že by se mi to zamlouvalo

Reagovat
Coutinho10

ja vim, ale Arsenal je hodne blizko a ted to mohlo bejt 3:0

Reagovat
stiflerovamama

Je to len príprava, ale vidno tam tie iste problémy čo na konci sezóny, priechoďak v obrane a útočná trojka ako keby sa videla prvý krát.

Reagovat
Ondiis

My nezačali ani trénovat prosím tě

Reagovat
Kixi Syhimour

Však dneska taky hrajete

Reagovat
Coutinho10

urcite se schovavate a neco chystate

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah klasik

Reagovat
jk

Doherty ke Spurs. C’mon!

Reagovat
Front hell

Do horšího nepůjde

Reagovat
jk

Mohl by místo něj hrát ten AMN o kterým se dost mluví?

Reagovat
Front hell

Mohl,ale to není žádná sláva.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bol super prestup.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

To vidím poprvé, že tým hraje dva přáteláky zaráz. https://ibb.co/1GqjBk7

Reagovat
Kluivert9

To bejvá hodně často... i u týmů v ČR.

Reagovat
Greny

Většinou se to hrava po sobe s pauzou mezi zapasy

Reagovat
Kixi Syhimour

Velmi špatná půle, nikdo nic moc nehraje, nejvíc mi pije krev Salah, nejlepší asi Keita.

Reagovat
Kixi Syhimour

Brewster ok

Reagovat
Coutinho10

hned to skore vypada lepe

Reagovat
YNWA__MSN

Jakto, že proti Stuttgartu a Salzburgu úplně chyběl Harry Wilson? Zraněný nebo odepsany (respektive odchází)?

Reagovat
Kixi Syhimour

To druhé, Klopp s ním nepočítá, nebyl ani na tom přípravném táboře celkově.

Reagovat
YNWA__MSN

To je škoda. Podle mě z něj vyroste dobrej hráč a bude hrát základ třeba v takovým Leicestru

Reagovat
fenixLFC

urcite nebude hrat zaklad pod kloppom, ten hrac je typologicky k nicomu prenho. par golov z dialky a standartky su malo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele