OWEN ODCHOD Z NEWCASTLU NEPLÁNUJE

12.07.2007, 21:50
Aktuality
Newcastle United má hned několik kvalitních útočníků, kteří by v jeho kádru měli zůstat a klubu tak pomoci k návratu na pohárové příčky. Anglická média poslední dobou často spekulovala o odchodu jednoho z dvojice Michael Owen, Obafemi Martins, prvně jmenovaný však na nic podobného nemyslí...

"Věřím, že toto mohou být pro Newcastle dobré časy a proto jsem více než šťastný, že tu mohu být. Ohledně mé budoucnosti zde bylo několik spekulací, ale mohu všechny fanoušky Newcastlu ujistit, že jsem ani o jedné nezačal přemýšlet," prohlásil anglický reprezentant.

"Mám raději, když za mě mluví mé výkony a jenom doufám, že budu mít více příležitostí všem ukázat, čeho jsem schopen. Jsem si jistý, že to přijde v letošní sezoně," těší se Owen na start ligového ročníku 2007/2008.

Bývalý útočník Liverpoolu a Realu Madrid většinu uplynulé sezony promarodil. Na světovém šampionátu v Německu si v duelu se Švédskem vážně poranil koleno a problém musely odstranit hned dva chirurgické zákroky. Na trávníky se postavou malý útočník vrátil až v samém závěru sezony a několikrát ukázal, že by se mohl stát znovu takovým hráčem, jakého ho znají především z dob působení na Anfield Road.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*Fabregas

On ma smulu na zraneni.......furt se mu neco stava.Jeho nejhorsi prestup a krok zpet bylo jak prestopil z Liverpoolu do Realu.......a ted v Newcastle toho taky sice moc nenahral ae tam by se mu mohlo darit.......pospolu v utoku s Martinsem

Reagovat
HOST*GEGE

v Realu hral velmi dobre pokazde kdyz dostal prilezitost tak byl aktivni a daval i goly ale nevim kdo to tehdy trenoval mockrat se do zakladu nedostal a to ho brzdilo

Reagovat
smazaný uživatel

pod Luxemburgem hrával pravidelně a docela dobře...

Reagovat
HOST*Fabregas

A tam mel navic konkurenci ne???Raul,Ronaldo,Cassano

Reagovat
smazaný uživatel

místo Cassana Morientes...

Reagovat
HOST*GEGE

dobre hral ale pravidelne nevim asi mas pravdu ty sledujes Real

Reagovat
smazaný uživatel

na podzim ne, ale na jaře pod Luxemburgem jo, hrával zprava vedle Ronalda, Figo seděl...

Reagovat
HOST*GEGE

a potom se zranil?nebo co se s nim stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

potom jsme ho za slušné peníze prodali a pak se zranil...

Reagovat
HOST*Fabregas

No prave..........

Reagovat
HOST*Fabregas

No prave..........

Reagovat
HOST*dR

je v pici proste

Reagovat
HOST*LCD

Myslíš svůj mozek?

Reagovat
HOST*Pamela

mate pravdu chlapi

Reagovat
HOST*CeceFCB

o cene aku zaplatil Arsenal za Da Silnu 25 mln. euro 15 mln. islo Dinamu a 10 mln. Da Silvovi do kapse , zevraj, aby sa mu lepsie hralo

Reagovat
HOST*Pamela

to je pravda ???to snad ne....a mne zadny prachy nikdo neda

Reagovat
HOST*CeceFCB

Najskôr si ich musis zasluzit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HOST*CeceFCB

"Pessetero"

Reagovat
HOST*Parker

Já bych ho prodal do Arsenalu, nechal si v útoku Martinse s Vidukou a všichni by byli šťastní.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele