Owen: Neriskoval jsem

08.10.2007, 16:54
Aktuality
Michael Owen se před týdnem podrobil operacím třísel a žaludečního svalu, na jeho formě se to ovšem nijak neprojevilo. Útočník Newcastlu nastoupil již ke včerejšímu utkání s Evertonem a v poslední minutě rozhodl o vítězství Strak v poměru 3:2...

Anglii nyní čekají dva důležité zápasy kvalifikace o postup na ME 2008 proti Estonsku a Rusku a Owen nechybí v nominaci. Podle řady odborníků byl jeho start po operacích velice riskantní, sám hráč si to ovšem nepřipouští. "Manažer a hráči možná něco podobného budou říkat. Nyní je to ale pevnější, než před operací," odmítá Owen podobné úvahy.

"Nastoupil jsem již osm dní po operaci. Stále tam mám stehy a stálo mě to hodně tvrdé práce. Byl jsem zklamaný, že jsem nenastoupil v základní sestavě. Naplno jsem trénoval již od čtvrtka. Nezmeškal jsem tolik tréninků a cítil jsem se připraven, ale manažer si mě nechal na lavičce s tím, že mě do zápasu pošle až později," potvrdil Owen, že se opravdu cítí stoprocentně v pořádku.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*kedlub

typek jak svina...

Reagovat
HOST*Devil

jo jo

Reagovat
HOST*

ani sa necudujem pod takych dlhych pauzach..chapem ze chce robit to co ho bavi

Reagovat
HOST*Crocy

Byl sice nahradnik,ale potvrdil svoji kvalitu kdyz i presto dokazal skorovat a vyhrat zapas.Je to dobrej kluk,moc mu preju aby se vratil a roztocil to

Reagovat
HOST*

OWEN fúúúúúúúújjjj aj celé Newcastle United

Reagovat
HOST*Devil

Lepsi Owen a celej Newcastle nez ty a tvuj trapnej komentar !

Reagovat
smazaný uživatel

Já vážně nepoochopim, jak si takovej lazar může dovolit nastoupit 8 dní po operaci třísel a žaludečního svalu... do fakt jde mimo mě.

Reagovat
HOST*Lop

ty si celej mimo....

Reagovat
HOST*yellow

Ty voe ,,prostě vim že jsou na světě blbci,absolutně nesoudni jakehokoliv oběktivniho nazoru,kteři nemaji přehled a jaou tupě zaujati,prostě jim nebylo přano a přes svoji debilitu a tupost nevidi na metr...ale přesto mě komentaře typu "Owen fuj...." vždycky vytoči:)) Owen si zaslouži obdiv bez ohledu na to,za jaky tym hraje,nebo jaky sport dělat...tyden po operaci hrat Premier League a ještě na takove urovni,si určitě zaslouži velky obdiv:) Chtěl bych vidět čuraka co psal "Owen fuj!,ten by ležel ještě za měsic pochcany v koutě..:)

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak...

Reagovat
smazaný uživatel

hele ale ten kluk už musi byt pořádně dorasovaný... kolikrat už ho davali do kupy chudaka....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo máš pravdu, má asi slabou tělesnou schránku, ti by si asi Rosickým mohli podat ruce.

Reagovat
HOST*PeteKiller

a hlavně se Šmicrem

Reagovat
HOST*cesc

Michael je útočník na kterého se dá spolehnout když má tým problémy,ale bohužel bývá hodně zraněny,tak nemůže prokázat svoji kvalitu v každém utkáni anglické premier league

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele