Osvaldo zamířil do Interu, Taïder bude hrát za Southampton

06.08.2014, 18:03
Aktuality
Pablo Daniel Osvaldo podle očekávání znovu opouští Southampton a vrací se do italské nejvyšší soutěže, reprezentačního útočníka získal na roční hostování s opcí milánský Inter. Opačným směrem zamířil podle stejného vzorce alžírský středopolař Saphir Taïder...

"FC Internazionale oznamuje příchod Pabla Daniela Osvalda ze Southamptonu na hostování s opcí. Zároveň záložník Saphir Taïder odchází do anglického klubu za stejných podmínek," stojí v oficiálním prohlášení Interu, zatímco výměnu ofenzivních fotbalistů mezitím potvrdili i Saints.

Southampton před rokem vykoupil Osvalda z AS Řím za 17,5 milionu eur a udělal z něj nejdražší posilu klubové historie, osmadvacetiletý střelec se ale na jihu Anglie příliš dobře nezabydlel a už jarní část sezóny strávil na hostování v Juventusu. Taktéž Taïder vydržel v Interu jen jednu sezónu po příchodu z Bologni.

Dnes dokončená rošáda by nemusela být posledním obchodem mezi oběma kluby. Southampton údajně chce získat také obránce Huga Campagnara a krajního záložníka Ezequiela Schelotta.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net, inter.it

Komentáře (771)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele