Oslavenec Pepe Mel by rád dovedl Betis do evropských pohárů

01.03.2013, 12:56
Aktuality
Pepe Mel spojil velkou část své kariéry s Betisem a celku z Andalusie hodlá být ještě nějakou dobu věrný. Španělský trenér včera oslavil své padesáté narozeniny a k nim by si rád dal dodatečný dárek v podobě postupu do evropských pohárů...

Mel v minulosti za Betis čtyři roky hrával, nyní je třetím rokem jeho trenérem a letos si vede velmi dobře. Tým je na sedmém místě tabulky a stále je ve hře i o Ligu mistrů. Do karet mu navíc hraje fakt, že Málaga je pro evropské poháry v trestu a jedno místo v Evropské lize připadne sedmému či osmému týmu tabulky (v případě zamítnutí odvolání Málagy) díky složení finálové dvojice v Copa del Rey.

"Pro mě je to frustrující, vždycky jsem chtěl být dobrým fotbalistou. V Betisu jsem zažil dobré roky, ale kvůli mé horší výkonnosti, nebo působení v Betisu v době, kdy zrovna nebyl tak silný, jsem nemohl okusit evropské poháry," lituje Mel.

"Raději bych si je vyzkoušel jako hráč, fotbalista si je totiž užije více. Ale to je už pryč a mým aktuálním snem je zahrát si s Betisem evropské poháry jako jeho trenér," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proti Malaze hráli parádně

Reagovat
Filipow

Do Realu s ním.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele