Opora Karviné Mikuš přijde kvůli zranění o zbytek sezony

14.09.2023, 13:52
Aktuality

Nováček FORTUNA:LIGY z Karviné přišel do konce sezony o nejlepšího střelce Rajmunda Mikuše. Sedmadvacetiletý slovenský obránce či záložník si vážně poranil kolenní kloub a stehenní sval. Slezský klub o tom informoval na svém webu.

Mikuš nedohrál poslední ligový duel s pražskou Slavií, ve kterém musel po 26 minutách ze hřiště. Podle slezského klubu má za sebou první operaci stehenního svalu. Po rekonvalescenci ho za několik týdnů čeká plastika předního zkříženého vazu spolu s operací menisku. Mimo hru bude několik měsíců a Karviné v tomto ročníku už nepomůže.

Mikuš dal v sedmi ligových duelech tři branky. Důležitou postavou byl i v minulé sezoně při postupu Karviné do nejvyšší soutěže, k triumfu ve druhé lize pomohl šesti trefami. V aktuálním prvoligovém ročníku je nováček na 14. místě.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Skalda29

To bude docela ztráta, patří k těm lepším v Karviné

Reagovat
Figi

Bohuzel dost citelna. Uvidime kdo ho nahradi?

Reagovat
Sigma Olomouc

Škoda.

Reagovat
PISTOLERO

Asi jejich nejlepší hráč?

Reagovat
romeo351

Řekl bych to stejné

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Figi

Nejlepsi asi ne, ale jeden z tech co jezdi 90 min naplno. A ta pozice beka mu hodne sedi. Jsem zvedav, kdo ho v sestave nahradi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele