ONLINE: poslední hodiny calciomercata

01.09.2014, 23:05
Aktuality
Zaujalo nás
Dámy a pánové, v Itálii je v tuto dobu běžně siesta. Dnešní den ale bude něčím výjimečný. Zvláště v prostředí ATA Hotelu v Miláně se dnes bude celý den živě domlouvat, hovořit, pracovat. Pro mnohé školáky je dnešní den jedním z nejsmutnějších za poslední měsíce, ale pro fotbalové fanoušky naopak - téměř do půlnoci je ještě čas uzavírat přestupy. A hodiny tikají...

Dobré odpoledne! Doufám, že jste již po obědě a můžete se pohodlně usadit, aby vám ani jeden důležitý přestup neunikl. Je celkem náročné klikat na několik otevřených stránek a sledovat, zda už se něco "upeklo". Mám pro vás lepší řešení - veškeré zajímavé přestupy z Itálie na jednom webu, přehledně, snad i gramaticky správně a co nejrychleji. To jistě uvítají i všichni ostatní, kteří jsou touto dobou v práci. Od jedné hodiny budu pravidelně zásobovat spekulacemi, uzavřenými přestupy a vůbec vším zajímavým z "naší" milované ligy.

V typicky hektickém tempu a uzávěrkám na poslední chvíli se můžeme jistě těšit na několik zajímavých úlovků. Nezapomeňte, v duchu cimrmanovského hesla - v jedenáct se zhasne a jde se spát. A to platí pro všechny aktéry, hráče, agenty, prezidenty, vyjednávače a vůbec všechny vášnivé tifosi....

Krátce si shrňme, čeho jsme se zatím od Italů dočkali. Nebudu tu analyzovat první kolo, ani zdlouhavě popisovat, který tým by kterého hráče potřeboval a kterého by naopak měl poslat o několik domů dál. Dnešní den je mezníkem pro několik hráčů a fanoušci mnoha týmů stále věří, že právě jejich tým ovládne spořádaný "výlov" rybníka zvaného calciomercato. Po posilách se jistě budou dívat favorité na titul. Kromě těch tradičních velikánů bude živo také u týmů, které chtějí překvapit. A zmínit se musíme také o nováčcích jako je Empoli, Cesena a Palermo.

Dopoledne se naplno rozhořela diskuze o tom, kam se bude ubírat FC Turín. Ambiciózní celek v létě ztratil Cira Immobileho, nejlepšího střelce ligy získala Borussia Dortmund. A vedle něj ofenzívu opustil také Alessio Cerci, který zkusí štěstí v Atléticu Madrid. Na jeho místo by mohl dorazit Amauri. Celky jako Inter a Juventus mohou zapomenout na služby Radamela Falcaa, protože kolumbijský útočník odchází do Manchesteru. Bude z něj Rudý ďábel.

O posily usiluje také Neapol s AS. Inter by rád ještě jednoho útočníka, ale tím nebude Javier Hernandez, který odchází hostovat do Madridu. V neposlední řadě se spekulovalo o tom, kdo že se stane novým křídlem pro AC Milán. Trenér Pippo Inzaghi začal svoji ligovou premiéru velmi dobře, ale stále žádal o dalšího útočníka. Lestienne to nebude, protože si vybral CFC a již k jeho břehům připlul. Přesto se rossoneri dočkají nového hráče, protože z Parmy přijde Jonathan Biabiany. Ten to v Miláně velmi dobře zná, nakonec přeci působil v kádru rivala.

13:37 - Fiorentina je zrovna týmem, který nezačal o víkendu úplně dobře. Fialky prohrály na Stadio Olimpico s domácími Vlky o dvě branky a chyběl jim mimo jiné také krajní obránce. O toho trenér "Letadýlko" Montella hodně stál a nakonec se zřejmě dočká. Novým přírůstkem do kabiny se stane v Manchesteru City nechtěný Micah Richards. Robustní obránce je schopný hrát na kraji obranné linie i v jejím středu a jistě se bude hodit pro boje o poháry. K tomu si má Viola půjčit Jasmina Kurtiće s právem na plný odkup.

13:47 - Další z velkoklubů by mohl být Juventus. Na tradičního velikána bude celá Itálie i Evropa zvědavá. Odešla součástka z nejpotřebnějších - trenér Antonio Conte. A Max Allegri, který jeho místo zaujal, chce útočníka. Stará dáma má ve svých řadách Carlose Téveze, v útoku bude také řádit Fernando Llorente. Kromě něj se podařilo přivést také Alvara Moratu, i když ten se zranil. A tento tah stejně nevyvolal bouřlivé ohlasy. Ne ty kladné. Jméno Juventusu je ale spojeno s hledáním nových možností a jednou z nich by podle Gazzetty mohl být German Denis.

13:55 - Turín má nástupce za Cerciho. Možná ne typologicky stejného, ale rozhodně je to jméno zajímavé. Italskou ligou prozkoušený Amauri je odlišným typem útočníka, ale snad vedení pod dohledem Urbina Caira ví, co dělá. Podle informací stanice Sky je Amauri připraven přestoupit z Parmy do Turína.

14:05 - Nové posily zřejmě chystá také Lazio. Klub z Věčného města první kolo prohrál s AC Milán a rád by se u fanoušků zapsal v pozitivnějším duchu. Sportovní ředitel Igli Tare právě dorazil do hotelu. V hledáčku Lazia jsou stoper a krajní obránce. Naopak opustit tým by mohl Luis Cavanda, o kterého usiluje Besiktas.

14:08 - Hlavní rival Lazia, jenž je posledních pár let pod ochrannou rukou Američanů, si na dnešní odpoledne zamluvil na poliklinice Gemelli dvě zdravotní prohlídky. Tou první je Yanga Mbiwa, který má zaplnit místo 4. stopera. Druhým by mohl být Adrien Rabiot, který se přestupu do hlavního města nebrání. Paris Saint-Germain ale žádá částku kolem 25 milionů eur.

14:17 - Janovské mercato je u konce. Tým, který nedokázal udržet remízový stav s Neapolí, podle Enrica Preziosiho už nikoho dalšího nepřivede. Tvářil se u toho vážně, ale věřte mu...

14:19 - Dalšími hráči, které už v Serii A neuvidíme, jsou Makedonec Goran Pandev a také Blerim Dzemaili. Oba hráči spolu vykročí za novým angažmá, budou spoluhráči v Galatasaray Istanbul. Turecký celek oba získal za více než tři miliony eur. Ani jeden z hráčů prý nezapadal do koncepčního projektu Neapole a trenéra Beníteze osobně. Přivedou partenopei na jejich místy ještě nějaké posily?

14:30 - AC Milán by měl na hostování poslat Bryana Cristanta. Jeho kroky by podle posledních zpráv měly vést do Portugalska, aby se učil fotbalovému řemeslu v Benfice. Mezitím probíhají intenzivní kontakty Atalanty a agenta Papuho Gómeze, někdejšího útočníka Catanie.

15:05 - Budoucnost mladého Cristanta je zřejmě opravdu v Portugalsku. Nebude se ale jednat o hostování, jak se původně předpokládalo, nýbrž rovnou o trvalý přestup. Do kasy Milána by mělo putovat šest milionů eur, Cristante by ještě dnes měl podepsat s Benficou. Když už jsme u zajímavých zpráv, tak Palermo je údajně blízko ročnímu hostování Johna Guidettiho z Manchesteru City.

15:10 - Oficiálně: Southampton FC právě zveřejnil informaci, že s okamžitou platností ukončil smlouvu se Saphirem Taiderem. Ten se tak vrací do Interu Milán, odkud odešel teprve před necelým měsícem. Nedokázal se ale adaptovat na fyzickou zátěž a jeho další kroky by měly vést do některého z týmů Serie A.

15:25 - Oficiálně: Brankář Andrea Consigli odchází z Atalanty. Zkušený gólman, o něhož projevila zájem řada větších klubů, si nakonec vybral ambiciózní Sassuolo. Nový kontrakt byl právě zaevidován v depozitáři svazu. Po nákupu Chorvata Vršaljka z Janova se jedná o další velkou posilu pro mladý tým.

15:26 - Na většinu šéfů ale asi doléhá buď tíže oběda, nebo skromné možnosti kapitálu. V těchto chvílích se totiž diváci stále nedočkali žádného většího potvrzeného jednání. Který větší klub jako první prolomí mlčení?

15:29 - Odešel Cristante, tak koho místo něj? Fanoušci AC žádali alespoň Giacoma Bonaventuru, který je prý již připraven na velký klub a dlouhodobě se ukazuje jako hráč s velkým potenciálem. Ani toho ale možná rossoneri nedostanou, protože Atalanta právě velmi konkrétně jedná s jiným prvoligovým týmem. Novým zaměstnavatelem Bonaventury by se měl stát Hellas Verona! Tak kdo dál, pane Galliani?

15:33 - Juventus Turín dál prodává. Tentokráte padl "černý Petr" na Paola De Ceglieho, který odchází na roční hostování do Parmy. K dispozici bude trenéru Robertu Donadonimu již v dalším kole, ve smlouvě pak je také zakotvena oblíbená "italská" varianta obchodování - trvalý přestup po uplynutí ročního hostování.

15:45 - Lazio by mohlo brzy získat další posilu. Do středu obrany by si trenér Stefano Pioli představoval někoho mladého, dynamického a velmi perspektivního. Vedení v čele s Claudiem Lotitem by rádo někoho levnějšího. Igli Tare to všechno sečetl a vyšlo mu zajímavé jméno - Santiago Carrera. Kontakty s hráčovým agentem jsou nyní hlavní prioritou Lazia.

16:10 - Fredy Guarín prostě z města módy nechce. A rozhodně už nechce opustit Itálii. To je hlavní problém, který teď řeší Inter Milán. Zájemců má několik, v poslední řadě také španělskou Valencii. Jednání mezi oběma kluby již začala, ale zásadní problém je právě hráčova neochota opustit Itálii.

16:28 - Máme tu několik zajímavějších informací. Když to vezmeme podle abecedy, tak na řadě je Atalanta. Ta musela najít náhradu za Consigliho a trvalo jí to necelou hodinu. Tomu říkám skvělé pracovní nasazení. Z Turína přišel chytat Vlada Avramov. Sassuolo oznámilo obchod s Ineterem, který nepotřebuje navrátivšího se syna Taidera. A do třetice všeho dobrého Rolando - portugalský obránce je na cestě do Evertonu. Takže nejspíš padá jakékoli angažování v Serii A. Nebo je to jen agentův pokus přilákat "větší ryby"?

16:50 - Atalanta zřejmě nakonec uloví Alejandra Gómeze, který by měl v nejbližších hodinách podepsat smlouvu na čtyři roky. To prakticky znamená odchod "Jacka" Bonaventury, který má namířeno do Verony. O novou posilu usiluje také Parma, která by ráda získala mladíka Belloma. A konečně tu máme novou akvizici AS - obránce Yanga Mbiwa úspěšně dokončil lékařskou prohlídku a do médií prohlásil již tradiční "Forza Roma".

17:05 - Uznávaný agent a odborník na mezinárodní vyjednávání Mino Raiola se nyní zapojil do dění a jedná s Manchesterem United o další posile. Jméno to ale může být dost zavádějící - nejedná se ani o Paula Pogbu, ani Artura Vidala. Subjektem, který United zajímá, je brankář Sergio Romero! Argentinský reprezentant by měl krýt záda De Geovi.

17:10 - Oficiálně: Hull City právě potvrdil, že v jeho barvách bude působit Abel Hernandez. Klíčový muž ofenzivy Palerma a jedna z největších hvězd Serie B přestupuje do Anglie natrvalo.

17:39 - Oficiálně: AC Milán právě potvrdil, že z Parmy získal francouzského útočníka Jonathana Biabianyho. Rychlého krajního hráče, který může alternovat také na kraji zálohy, přivítal milánský klub na svém oficiálním twitterovém účtu.

17:49 - Juventus Turín podle italských médií plánuje ještě jednu posilu do ofenzívy. trenér Allegri již také údajně ukázal na hráče, kterého by si přál. Je jím možná trochu překvapivě Ezequiel Lavezzi. Argentinský reprezentant je v současné době v hlavním městě kvůli benefičnímu klání zvaném Partita della Pace. O hráče Paris Saint-Germain, který dříve působil v Neapoli, usiluje také milánský Inter.

17:57 - Fiorentina oficiálně potvrdila, že útočník Giuseppe Rossi není fit a bude muset na další operaci. Kromě přání brzkého návratu ale musí také zaplnit mezeru vzniklou jeho zdravotním stavem a rozhodla se jednat. Na pomoc jí přispěchala francouzská Marseille, která Viole nabídla přestup útočníka Andrého Ayewa.

18:02 - Oficiálně: Někteří fotbalisté do římského AS přicházejí, jiní jim musí udělat místo. To je případ Alessia Romagnoliho, který na roční hostování bez opce na přestup odejde sbírat zkušenosti do Sampdorie. Janovský celek vše potvrdil na svých internetových stránkách. Mladý obránce by v nově formované obranné čtveřici giallorossi jen těžko hledal místo a trenér Mihajlović o něj již delší dobu hodně stál.

18:05 - Oficiálně: Sassuolo právě potvrdilo odchod záložníka Jasmina Kurtiće, který se na rok upsal Fiorentině.

18:20 - Valencia se vzdala nadějí na získání Fredyho Guarína a zbylý čas tráví jednáním o dalším objektu. Blízko k návratu do španělského fotbalového prostředí má Alvaro Negredo z Manchesteru City. Guarín by si nyní naopak měl vysloužit jednání o nové smlouvě.

18:50 - Po dlouhé době bez jakéhokoli vzrušení se do dění zapojila také Sampdoria. I když janovský celek získal na hostování Alessia Romagnoliho z římského AS, nadále usiloval o dalšího obránce. Tím správným mužem byl podle vedení mladík Eder Balanta Alvarez, který v osmnácti letech získal místo v základní sestavě River Plate. Argentinský celek však za svého hráče požaduje sumu alespoň šesti milionů eur. Biancocelesti jsou ochotní poskytnout o půl milionu méně.

18:59 - Oficiálně: Posiluje také Parma. Tým trenéra Roberta Donadoniho se sešel s agentem Alessandrem Luccim a dohodl se s ním na přestupu Alvara Gonzaleze z římského Lazia. Hráč přichází na roční hostování s opcí k trvalému přestupu.

19:15 - Oficiálně: Podle informací Sky Sport 24 se Turín dohodl na angažování útočníka Amauriho. Zkušený hráč podepíše smlouvu na dva roky.

19:35 - Milán podle posledních zpráv získá další posilu. Adriano Galliani sice prohlašoval, že mercato je u konce, ale u něj nikdy nevíte. Vlastně je to mistr podobných "šibeničních" termínů. Deník Gazzetta dello Sport přináší informaci o tom, že pro trenéra Pippa Inzaghiho se šéf AC rozhodl získat ještě Manuela Pasquala. Fiorentina o odchodu svého kapitána přemýšlet může, poslední slovo bude mít ale hráč.

20:00 - Do konce letního přestupového období zbývají tři hodiny. A na velkou senzaci stále čekáme...

20:03 - Oficiálně: Nastává zvrat v odchodu Jonathana Biabianyho do AC Milán! Zatímco francouzský útočník už měl podepsat smlouvu a přestup definitivně zpečetit, Zaccardo s destinací nesouhlasí a jeho striktní ne znamená, že Biabiany do Milána nezamíří! Alespoň ne v nejbližší době...

20:23 - Oficiálně: A máme tu konečně něco zajímavého! Do hry vstoupil Ausilio a jeho Inter. Peníze na další posily zřejmě nepřijdou od Fredyho Guarína, takže balit se musel jiný záložník. Ricky Alvarez se v Interu nikdy plně neprosadil a nyní se dočkal vytouženého odchodu - získal jej Sunderland, který hráče získal formou hostování.

21:00 - Do konce letního přestupového období zbývají dvě hodiny.

21:02 - Sebastian Giovinco. Právě osud tohoto šikovného útočníka teď řeší Stará dáma. Dokonce už obdržela nabídky od tří různých klubů, mimo jiné Monaca a Lazia, ale všem odpověděla stejně - hráč prý není na prodej.

21:04 - Z Parmy by kromě Biabianyho neměl odejít ani Gabriel Paletta. Podle informací stanice Sky Sport odmítl Pietro Leonardi dvě nabídky za zkušeného obránce. Ta poslední přišla z Věčného města, ale po zamítavé odpovědi se Walter Sabatini obrátil k Yanga-Mbiwovi.

21:08 - Fredy Guarín by přeci jen mohl odejít! Další zvrat si přichystal Inter Milán, který má na stole konkrétní nabídku. A poslouchejte, kdo že je to zájemce o záložníkovi služby. Samotný Real Madrid je prý ochoten poslat do Itálie 3 miliony eur za jednoroční hostování. Jak tohle dopadne, na to jsem sám zvědav.

21:17 - Oficiálně: Janov má nového obránce. Z Fiorentiny právě získal Facunda Sebastiana Roncagliu. Transfer je založen na bázi ročního hostování.

21:21 - Oficiálně: Neapol oficiálně potvrzuje dva odchody. Goran Pandev i Blerim Dzemaili zamířili do tureckého Galatasaraye.

21:35 - Oficiálně: AC Milán prodává Bryana Cristanteho do Benficy. Oba kluby potvrdily transfer před malou chvílí, rossoneri inkasují šest milionů eur.

21:39 - Oficiálně: Podle informací stanice Sky Sport je na cestě do Serie A jedno známější jméno. Zajímavou posilu by během následující hodiny měl oznámit tým Hellasu Verona, který se prý dohodl na podmínkách smlouvy s Javierem Saviolou. Následně vše potvrdil také šéf veronského týmu.

21:42 - Oficiálně: Tak se AC Milán přeci jen dočkal ještě jednoho přestupu! Fanoušci rossoneri možná nebudou kdovíjak u vytržení, ale minimálně trenér Pippo Inzaghi dostal jednoho krajního univerzála. Je jím Giacomo Bonaventura, kluby jsou již domluvy na částce sedm milionů eur plus případné bonusy. Tomu říkám rychlost, zvláště po krachu Jonathana Biabianyho. Bonaventura podepsal pětiletý kontrakt.

22:00 - Do konce letního přestupového období zbývá pouhopouhá hodina. Dnešní maraton bude brzy minulostí, stejně jako celý kolotoč letního calciomercata.

22:12 - Oficiálně: Novou posilu hlásí také římské AS. Trenér Rudi Garcia získal dalšího hráče do obrany, i když mu nevyšel původní plán podepsat Marka Bašu. Na jeho místo přichází Mapou Yanga-Mbiwa, který bude ve Věčném městě na rok hostovat z Newcastlu.

22:29 - Do konce přestupového období nám zbývá něco přes třicet minut. Ve fotbalovém zápase se za tu dobu dá několikrát změnit průběh utkání. Podaří se to také zainteresovaným mužům v ATA Hotelu? Své tipy na další vývoj mercata můžete rozvíjet v diskuzi.

22:34 - Oficiálně: Turín kupuje Amauriho. Někdejší hráč Juventusu nebo Fiorentiny přestupuje z Parmy do týmu Granaty formou trvalého přestupu.

22:29 - Do konce přestupového období nám zbývá něco přes patnáct minut.

22:29 - Posledních pět minut a sestavy týmů, snad vyjma hráčů bez angažmá, se již nezmění.

22:58 - Oficiálně: Také Fiorentina si nachystala oficiální oznámení o příchodu Richardse až na poslední minuty. Micah Richards přichází na hostování s opcí na trvalý přestup.

23:00 - A máme tu konec!

O některých přestupech se nejspíš budeme dozvídat ještě později, zítra budou internetové stránky plné zákulisních informací. Ty italské se budou zcela jistě zaobírat Guarínem nebo nepovedenou výměnou mezi Parmou a AC Milán. Na analyzování bude ještě dostatek prostoru, ale o tom zase někdy jindy. Za celé EF vám děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. Brzy na počtenou.

Autor: Ondřej Pražák / tuttomercatoweb.com, calciomercato.it, goal.com, gazzetta.it, ilmessagero.it, tuttosport.com

Komentáře (531)

Přidat komentář
danko10

Olééé, poďme na to!

Reagovat
Milan.B

biabiany nas a zaccardo do parmy+4mega a 1 v bonusoch

Reagovat
smazaný uživatel

zaccardo out to je parada, ale nevim nevim co ten biabiany prijde mi takovej nemastnej neslanej az na to ze ma 96 na sprintu ve fife

Reagovat
smazaný uživatel

S Faraonem to budou jak dvě torpéda po stranách

Reagovat
smazaný uživatel

Biabiany je sice hodně rychlej, ale jinak věčně zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

takže s Faraonem se ve stejným zápase sejdou tak 5x ročně

Reagovat
didosh

Reagovat
Mrvinho

Faraon musí být ok celou sezonu

Reagovat
didosh

Reagovat
DieFohlenBMG

ve fifě nejlepší křídlo

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Jj já hrál karieru s vytvořeným hráčem za AC a Biabiany byl v AC též a byl nejlepší střelec.

Reagovat
jany kozak

neni zle

Reagovat
Pinturicchio

Ondra

Reagovat
Milan.B

zabil

Reagovat
eLJay.91

Yes! Díky!

Reagovat
STR

F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5

Reagovat
smazaný uživatel

a jedeeeeeeeeeeemmmmmmm

Reagovat
usarny

Bude online i u premier league?

Reagovat
Jajinek

Supr, tak uvidíme, co tu bude.

Z pohledu Inter se bude řešit následující:

Podaří se udat Guarína? Můj tip že ne, páč Vale tam nebude chtít povinnost dalšího odkupu a nikdo jiný ho už nechce, takže prostě zůstane a bude prvním střídajícím hráčem do ofensivy

Přijdou útoční hráči? Můj tip je, že se bez prachů za Guara na zálohu úplně vyserem a maximálně přijde nějaká velká nouzovka na pozici 4. útočníka. Lavezzi je utopie, Borini asi tak, Forrest je v AC a Bonaventuru nakonec nebudeme potřebovat.

Udáme někam Mbayeho? Můj ti je že ano, páč nám nic jiného nezbude. On musí hrát a u nás pro něj nemáme pozici. Otázkou je, kam se nám ho povede střelit. Genoa je podle všeho passé.

Přijde Rolando? Můj tip je, že také ne, i když na nás čekal celé léto A náhradníci do obrany tak budou Andreolli a Campagnaro...

No...třeba to nebude tak zbytečně pesimistické.

Reagovat
smazaný uživatel

jak píšeš Genoa to nebude,ale kdo ví co jsou schopný vymyslet za šaškárnu s Preziozim

Reagovat
smazaný uživatel

inak nejak vobec nepoznam Bonazzoliho, ale nebol by som proti, ze ak by neprisiel uz nik a stal by sa tym 4 utocnikom, co vlastne ani nebude ina moznost a bude z neho nejaky zazracny mladik :)

Rolando, ktoreho som si osobne velmi zelal uz asi fakt nepride, celkom nefer z nasej strany, ale tak ked sa Hugo drzal zubami nechtami, tak verim ze bude platnym obrancom ako bol aj na zaciatku minulej sezony.

ale verim ze nejaky hrac este pride..

Reagovat
Jajinek

Bonazzoli je ještě moc mladý na A-tým

Reagovat
smazaný uživatel

no som si to aj myslel :)

Reagovat
smazaný uživatel

má něco společnýho s tim, co hrál za Parmu?

Reagovat
smazaný uživatel

1) Řekl bych, že reálně může Inter získá jednoho z dvojice Lavezzi/Borini - nejspíš na hostování s případným odkupem. Vše tomu nasvědčuje-Ricky je pryč. Do útoku má Inter jen Icardiho, Osvalda a zraněného Palacia. Trenér si o Lavezziho řekl a Thorin potvrdil, že se Lavezziho snaží přivést. Útočníka potřebují bez ohledu na to, koho ještě stihnou prodat.

2) Bonaventura příjde jedině, když prodají Guarina.

3) Rolando by přišel, kdyby se podařilo prodat Campagnara. Podle mě se to nestihne a Campa stejně nikdo nechce.

Podle mě Bonaventuru a Rolanda mají už vyjednané a kdyby se splnily zmíněné podmínky, tak nákup uskuteční v řádu hodin.

Reagovat
10

ok, Falcaa si teda mažu z notýsku tyvole

Reagovat
brenk

Reagovat
Pettirosso

Neboj, prej je misto nej na ceste Messi

Reagovat
eLJay.91

Stačí "pojebanej" deal u Moraty, netřeba ještě Falcaa na rok za 20.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

neměl sis ho tam ani psát no

Reagovat
smazaný uživatel

Budou hlášky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preziozi hlavně sežeň útočníka,ne že zase přitáhneš další obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Útok máte silný Matri-Pinilla, myslím že v záloze máte docela trhliny.

Reagovat
smazaný uživatel

máme 2 útočníky to je málo a do zálohy nepotřebujem nikoho,tam je full house

Reagovat
Alberto Aquilani

Pozá niekto toho Yangu Mbiwu , Odpoved pod PL som nedostal, tak ma nesklamte pusinky

Reagovat
mastakillah

No myslím, že se mu povedla jedna sezóna v Ligue 1 a hned šel do Anglie. Tam nejspíš už nedokázal na ty kvalitní výkony navázat

Reagovat
Alberto Aquilani

v Montpelliere snad robil kapitána, asi to jedna kvalitná sezona nebola

Reagovat
mastakillah

Maximálně dvě. Jen to nedokázal potvrdit v Anglii. Nevím jak na tom byl poslední dobou s herním vytížením.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve ma hotovo ne? Myslim, ze neni duvod nikoho dalsiho kupovat ani prodavat..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že posily máme a snad už nikoho neprodáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo jak je na tom Diarra? Pořád jsem nikde neviděl oficiální vyjádření...má být v QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Tne Richards je hodne solidni posilka pro fialky

Reagovat
El-Pistolero-68

Bude zajímavé sledovat, jak se v Serii A po delší době povede nějakým Anglánům - Cole a Richards.

Reagovat
Largo

Cole se mi zatím moc nelíbí....

Reagovat
El-Pistolero-68

Předčasné hodnotit.

Reagovat
Largo

Jasně, může se zvednout. Proto to slovo "zatím"...

Reagovat
Le Gunner

Jací známí Angličané vlastně hráli v Itálii? Nemůžu si momentálně nikoho vybavit.

Reagovat
danko10

Becks

Reagovat
branik85

David Platt, Paul Gascoigne, David Beckham :)

Reagovat
Jajinek

Paul Ince

Reagovat
smazaný uživatel

Ray Wilkins, Mark Hateley, Jimmy Greaves...

Reagovat
smazaný uživatel

Simone Perrotta

Reagovat
didosh

Na to jsem čuměl s otevřenou hubou. Opravdu povedený přestup ale do špatného týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nevím

Reagovat
Alberto Aquilani

Rím si objednal 2 zdravotné prehliadky v Gemelli- Yanga a Rabiot ? Ja trochu verím v Muriela

Reagovat
Largo

Rabiot podle mě dneska nedopadne. Spíš bych to viděl na zimu a prodání Keva

Reagovat
smazaný uživatel

snad nie Nilmar

Reagovat
danko10

Reagovat
danko10

Tá druhá je RTG pľúc pre Sabatiniho.

Reagovat
Alberto Aquilani

INak Yanga už pristál, snád bude dobrý, teda o triedu lepší ako Astori a budem spokojný ....

Reagovat
danko10

Ja ho vôbec nepoznám, ale v Monpellieri bol vraj dobrý, tak snáď. A je pravák!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Dominator

Reagovat
jany kozak

Reagovat
el Principito

Reagovat
raduinho

Koho všeho pod smlouvou má momentálně Juve do útoku ? Tevez, Llorente, Morata, Giovinco...?

Reagovat
Pettirosso

+ Coman

Reagovat
smazaný uživatel

Do utoku pri 433 jsou navic vhodni i Pepe, Asamoah a hlavne Pereyra, takze tam bota netlaci. Doufam, ze je cas hostovacek drevaku pryc (Borriello, Anelka, Bendtner, Osvaldo..)

Reagovat
smazaný uživatel

Badelj Fiorentina za 4

Reagovat
smazaný uživatel

Dzemaili a pandev galatasary

Reagovat
CubONE

Ten Biabiany uz je isty?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
snuff24

Inter na nečekaně rychlém návratu Saphira Taidera může prodělat 3 miliony eur. Hostování Alžířana v Southamptonu bylo ukončeno po pouhých 3 týdnech, když se trenérovi Ronaldu Koemanovi nelíbilo hráčovo chování a zejména pak hráčova pracovní etika. Southampton měl na hráče opci ve výši 9 milionů eur. Inter Taidera okamžitě poslal do Sassuola, které sice také za jeho hostování zaplatí 1 milion eur, ale opce na přestup je jen na 6 milionů. Asi náš jedinej opravdovej fail přes tohle léto

Reagovat
smazaný uživatel

Problém podle všeho byl, že si Taider myslel, že má základ 11 jistý a Koeman ho rychle vyvedl z omylu. Údajně si taky špatně zvykal na nové prostředí v Anglii. Odchod do Sassuola je pro Taidera teď nejlepší možnost. Inter na tom asi trochu prodělá, ale zas je vetší šance, že v Sassuole trochu "vyroste" a vratí se do Interu jako lepší hráč

Reagovat
Pettirosso

To je fakt debil, 3 tydny v novym tymu a uz na to sere. Dostat takovy prachy co maj, tak klidne Koemanovi zahrivam i starou

Reagovat
Koubinhor

Reagovat
smazaný uživatel

mozno ma Di Francesco nejaku mladu

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Taider má právě svojí docela zajímavou https://twitter.com/PrincessKafah

Reagovat
Jajinek

jenže to nebyl moc fail Interu...nemůžeme za to, že Safír něco provedl Koemanovi...

Reagovat
snuff24

to asi jo no,ale nemuseli jsme ho teda posílat do Sassuola za těch 6 mega se nám to moc nevyplatí.To bych si ho radši nechal i když by si asi moc nezahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

co myslite shar z basileje postoupi njekam ?

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Violicka podme na mercaticko nech mame konecne scudetticko

Reagovat
CubONE

Prichadza Micahicka

Reagovat
smazaný uživatel

uff tak to nie som si isty ci hned zapadne neverim prilis posilam z inej ligy obycajne potrebuju vzdy cas no a anglan v calciu to je zakonitost na kvadrat. skor som chcel niekoho prevereneho z ligy. ale Montella zrejme potrebuje takeho rasa do obrany co nebude brat ohlad na nic a bude to tam cistit jedna radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Forresta už jsme si mohli možná odpustit..., kór za hráče + 4 mega. aspoň, že je tím hráčem Zaccardo...

a Cristanteho prosím nechat

Reagovat
smazaný uživatel

udajne jiz probihaji jednani: Milan - Benfica...

Reagovat
smazaný uživatel

a dokonce trvaly přestup...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bol dobry fail

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to bude přestup natrvalo, tak to mi hodně zhořkne poměrně povedené mercato

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už se tady z toho pár minut v práci raduju

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mi prosím trochu popsat toho Cristanteho? nevím na co se mám/nemám těšit. díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Preziozi tak ten něco dneska ještě spáchá

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud posilu, tak prosím stopera (i když vím, že se to nestane).

Reagovat
smazaný uživatel

neapol potrebuje branakare

Reagovat
Le Gunner

Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Mlady talent z AS Rim Radonjic odchadza na rocne hostovznie do Empoli

Reagovat
Largo

Už AS nepatří - Sabatini ho odmítl po krátké zkušební době kvůli nekontrolovatelnému temperamentu a mimofotbalovým prohřeškům...

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Yanek

Di Marzio potvrzuje Cristanteho v Benfice, to jsou kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

A dokonce trvalý přestup za 6 mil. euro

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi proto vcera nenastoupil, ackoli se to uplne nabizelo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj

Reagovat
10

...ale zapadá to do skvěle do "koncepce"

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Inzaghi

Za dva roky bude mít hodnotu 20+, tohle je fakt obří fail.

Reagovat
Shevchenko

Bryan za 6 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

RIMANIA,ako to vidite.....LUIS MURIEL by mohol k nam prestupit alebo to je skor sen? Stale nam chyba podla mna utocnik a hostovanie + opcia by bolo v jeho pripade ok,viem ze nemame uz dost penazi na prestupy ale to hostovanie by mohlo vyjst,Rabiot pride,Mbiwa je uz nas tak teraz len utocnik

Reagovat
danko10

Kam by si toho útočníka dal? Medzi krídla, ktoré sú zvojené, je jednotka Franče a ako kladivo bude Destro za ním.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle posrat hezké mercato

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti... nestačím žasnout... Takže se prodal Mario a Cristante, tak pome utratit těch 25M...

Reagovat
El-Pistolero-68

5 jde na Biabianyho.

Reagovat
smazaný uživatel

a 20 na oslavu v Berlusconiho vile za krásné vyj*bávání s fanoušky, kteří věřili v nějaký rádoby projekt zaměřený na mladé

Reagovat
pospech11

A něco málo na Susa z Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže prodáme mladýho odchovance, abychom mohli koupit staršího španěla...

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
smazaný uživatel

do piči aj s gallianim

Reagovat
smazaný uživatel

Anglický přestupy nebudou?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: Lavezziho agent údajně řekl, že přestup během dneška je nemožný. Takže si myslím, že přijde buď Bonaventura nebo Borini(na hostování) nebo oba

Reagovat
lnterista

trochu jsem "doufal" s hostovanim

Reagovat
snuff24

Borini snad ne Bonaventura by me klidne stacil co se týče útoku, ale sere mě,že nechceme Rolanda vždyť to bylo celkem příjemné překvapení a určitě loni patřil k tomu lepšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Rolanda asi nejsou prachy. Nejvíc Inter tlačí bota v útoku...Vždyt má mín útočníků než golmanů

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA CALCIOMERCATO

Reagovat
10

Arsenal chce údajně Sebu...Arsene pojď mi hop

Reagovat
Pinturicchio

Koho ale takhle na rychlo místo něj? Tévez (Coman) - Lorente (Morata) je dobrý, ale početně mi to přijde málo.

Reagovat
Pettirosso

Co ten Denis?

O tak bych Gia nepoustel, furt je platnej

Reagovat
Pinturicchio

Je dobrý (Denis), ale neperspektivní, ... jedině hostovačku.

Reagovat
Pettirosso

Jako 5 utocnik, s tim, ze mas dva svetovy talenty jednomu 20 a druhymu 18, to staci ne? Zase nemusime byt skolka

Reagovat
Airus

no ale 32 je zase opačnej extrém

Reagovat
10

Falcaa..kurva...tak Gabbiadiniho

Reagovat
Pinturicchio

... Gabbi by byl fajn, ale jestli ho ted Sampa pustí, no.

Reagovat
Pettirosso

NE!

Reagovat
Mr.Jindros

Kéž by.

Reagovat
GEGE

A ty Fialky s tím Richardsem to taky dobře dojebali...

Reagovat
10

taky nechápu co s tímhle dřevákem chtějí dělat...on je navíc dřevotříska, pořád zraněnej

Reagovat
10

hlavně že poslali pryč Roncagliu, kterej se mi celkem líbil

Reagovat
CubONE

Bryaaaan

Reagovat
Pettirosso

Tak M11 uz ma jasno, letos fandi Parme

Reagovat
10

teď ještě budeme muset sehnat do konce mercata posilu za M11...snad přijde aspoň Miccoli

Reagovat
brenk

mr.shadow z fcjuventus.cz

Reagovat
M11

dik teda

Reagovat
brenk

je to investícia do budúcnosti

Reagovat
smazaný uživatel

top high class player

Reagovat
smazaný uživatel

To je kamarád, co?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
M11

FORZA PARMA

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
M11

Eto'o + Mikel = Yanga-Mbiwa

Reagovat
smazaný uživatel

Není na prodej, není na prodej , není na prodej... až ho prodali.....

Reagovat
covey

Jestli u Cristanteho nebude alespoň zpětný odkup, tak je to pro mě absolutně nepochopitelný. Jsem zvědav, co nám poví vedení.

Reagovat
Jajinek

Mbaye prý na 99% zůstane...co s tím ale budeme dělat a kde bude hrát, toť otázka...

U Freddyho podle mého není problém, že by nechtěl mimo Itálii, i když zůstat by chtěl určitě nejraděj, ale spíše to, že za něho nikdo nechce dát cash hned a nabízejí jen hostování s opcí a ne povinností ho koupit. Inter pak potřebuje mít jistotu peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

Freddy se vidí v Manchesteru nebo Juventusu...to je pak těžký prodat takového hráče...i když United ted mají Falkouše, tak by si Freddyho mohli vzít taky aby mu dělal wingmana na diskotékách :)

Reagovat
Airus

, ale v Juve by mi ta jeho explozivní pravačka nevadila

Reagovat
Jajinek

datum registrace 09..známe se?

Reagovat
danko10

Tak snáď bude Yanga Mbiwa fotbalista. Rím má, až na ten fantas okolo Rabiota a fakt že Marco by mal ešte niekam odísť aj so svojim miliardovým platom. Príjemná zmena proti tomu jak sme tu pominulé roky šaleli kvôli pravým obrancom (kto mohol vedieť, že Zdenek mal pravých obrancov v piči?) a podobne.

AC je funny. RunningMana za Bryana - bravo.

Na Inter som zvedavý koho ešte vypeckuje do útoku.

Juve má asi tiež hotovo.

Jeden by povedal, že je to až nuda, ten tohtoročný deadline.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Curci

Reagovat
Pinturicchio

Curci jde pryč? Kdo bude trojka?

Reagovat
danko10

Bogdan.

Reagovat
smazaný uživatel

právě že zatim nejde, měl jít do Lensu, ale zakázali jim přestupy

Reagovat
Pinturicchio

Díky oběma Římanům , ... kua, budu to v té Fantě muset nějak pořešit.

Reagovat
Airus

kolik toho Rabiot odehrál v PSG? že má takovou cenu

Reagovat
danko10

Nemá, len PSG predávať nemusí, jemu končí vetrag, tak to nezmyselne šponujú. Dúfam, že príde až o rok zadarmo.

Reagovat
Airus

koukám no, i deset mega by bylo moc. Ale tak už je to trochu profláklý jméno, tak ho chce asi Roma urvat co nejdřív

Reagovat
Shevchenko

Ano, runningman za Bryana

Reagovat
Hans82

Chtelo by to jeste jednoho stopera a jednoho utocnika a zbavit by sme se meli jeste jednoho zaloznika tech mame dost takze treba Padoin

Reagovat
Airus

Padoin je ceněnej na trhu kolem 2,5 mil liber... takže buď prodej za mega nebo hostovačka, to je vhodnější jako filler

Reagovat
Airus

Snad se nám ty prachy za Moratu vrátí, ať už gólama nebo prodejem.

Reagovat
Jajinek

A největší prdel bude, až nám na krk krom Mbayeho a Guarína zůstane i Ricky, jehož přestup do Sunderlandu stále není oficiálně potvrzen

Reagovat
smazaný uživatel

já už jsem ho snad viděl s dresem

Reagovat
CubONE

Tak Bryan chcel vraj sam odist kvoli nedostatku hracieho casu.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

tak ho mohli radšej pustiť na hosťovanie, či to nechcel?? a zdroj?

Reagovat
Jajinek

Ty vole...Alejandro Gomez je k mání...nám hraje v útoku i babička hráčů a prodavač preclíků....a on snad podepíše Atalantě. To už nemůže být více vtipný.

Reagovat
GEGE

neskutečné,že ho nikdo z horní poloviny tabulky nechce...

Reagovat
didosh

Jak se tak dívám tak zrovna golový neni,to hraje tak dobře že ho chcete?

Reagovat
Jajinek

tak pokud někdo sleduje Calcio déle než pár měsíců, tak zrovna tohoto hráče asi nemusíme popisovat ne?

Reagovat
didosh

No to byla odpověď,já myslel že potřebujete někoho kdo vám pomůže golově.Asi to taková hitparáda nebude když po něm nejdou větší kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

ta Roma bude tento rok neskutocne naslapana. pre mna kandidat c.1 na scudetto.

Reagovat
danko10

Kraje obrany sú na papieri diera jak hovado.

Reagovat
Pettirosso

spíš na hřošti, na papíře je to podle jmen ok

Reagovat
GEGE

Avramov nahradil Consigliho v Atalantě...Doufám,že ho berou jako zkušenější dvojku a prostor dostane Sportiello

Reagovat
Pipo123

Takže ho môžem vo fante rovno vymeniť

Reagovat
GEGE

letos si ho taky mohl vzít jenom blázen

Reagovat
Pipo123

Já som ani nevedel že mu niečo je, veď sa vravelo že mohol ísť na MS, len nemal natrénované.

Reagovat
Pinturicchio

To už není možný prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Guarín? Jakou má tak reálnou cenu?

Reagovat
Airus

před týdnem 12M liber. teď to bude asi tak 7M

Reagovat
GEGE

3 mega

Reagovat
GEGE

ale nechtěl bych ho ani zadarmo...

Reagovat
Votas

5,5 hodiny do konce mercata...

Icardi, Palacio, Osvaldo

3 soutěže-3 útočníci

Reagovat
lnterista

stejne hrajem jenom na jednoho a na stazeneho utocnika tam bude davat Hernanese nebo Kovacice takze to mas jedno

Reagovat
Jajinek

to teda rozhodně nemáš, protože ty dva potřebuješ v záloze...těch hráčů do ofensivy je naprosto žalostně málo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE - tak zatiaľ sme kúpili Evra, Pereyra (hosť.), Coman, Romulo (hosť.) a Morata. Nejakého stopéra by sme mohli kúpiť alebo hosť. + 5. útočník, ale pri podobných výkonoch Comana nebude potrebný možno.

Reagovat
Airus

o kdo-ví-jakém posilování se ale mluvit nedá

Reagovat
smazaný uživatel

tak čakal som viac no...

Reagovat
Pinturicchio

Evra - spolehlivý back-up za Kwadwa, Pereyra, Romulo - loni jedni z nej záložníků v lize, Coman, Morata - top talenti.

Reagovat
Airus

Pereyra možná, Evra neuběhá to co Kwadwo, top talenti ti málokdy zaručej titul.

Reagovat
Airus

+romulo mi přijde jako další isla

Reagovat
Pinturicchio

Když ještě nic neodehrál?

Reagovat
Airus

Jenom pocit A jestli mě vyvede z omylu tak budu jediě rád. Forza Juve!

Reagovat
Il Architetto

Tak trochu si myslím, že z Comana vyroste superhvězda, něco jako Pogba.

Reagovat
Pinturicchio

Já jsem o tom přesvědčený.

Reagovat
AC torino

Preboha to co zase Torino priviedlo. Amauri, Quagliarella Fabio je aspon odchovanec, ale co ten Amauri? a uplne to zabili 39-rocnym Castelazzim, s nim rataju snad uz na nejaky trenersky post alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

šílený pro vásfakt se směju

Reagovat
Pettirosso

Amauri je vtipnej no, nevím co s ním zamýšlí

Reagovat
Airus

Lavezzi... by byla dobrá posila a co třeba přitáhnout zpět Candrevu?

Reagovat
Furia Ceca

Lavezzi by byl bomba, ale nevěřím, že je to reálný... Rád bych se mýlil!

Reagovat
Airus

něco kvalitního přeci přivést musíme

Reagovat
Furia Ceca

Já myslím, že to ale vepředu s Comanem a uzdraveným Pepem zvládneme... Příchod někoho novýho by měl smysl pouze tehdy, kdyby to byl někdo kdo by nás posunul dopředu (třeba právě Lavezzi). Spíš bych přivedl nějakýho pořádnýho stopera. No jo ale koho?? Já bych třeba na rok podepsal i Yepese.

Reagovat
Airus

Yepese v žadnym případě, to radši ať hraje angelo. Kaboul by mohl být levnej (TMV 5,72 Mill. £). Pepe měl sice slibnou přípravu, ale podle mě na to už nemá. V nejhorším případě může jít dopředu Pogba nebo Claudio. Ale doufal jsem v kvalitní náhradu právě do středu pole, zranění se stávaj a s LM potřebujou hráči vydechnout

Reagovat
smazaný uživatel

to užž není možný s tim Rossim, fakt chudák

Reagovat
didosh

Je mi ho taky líto,Violu nemusím ani Giuseppe není můj oblíbenec ale takové utrpení nepřejí nikomu.Přeji brzké uzdravení.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

OT: mlssoccer.cz

Reagovat
Airus

To fakt Inter bude jednat o smlouvě s někým kdo za něj nechce hrát? :D

Reagovat
Jajinek

Guarín právě nikdy neřekl, že za Inter hrát nebude. Inter se ho opakovaně snaží prodat, páč nepattří do Mazzarriho nejužšího základu, má určitou hodnotu a je dveřmi k dalším přestupům. Stejně jako v zimě, když Guarín nešel do Juve, jsme přesvědčen, že rozhodně nebude trucovat a je schopen zahrát svůj post slušně. To on se spíš z Itálie nechce stěhovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, ze už se freddyho dneska nezbavime, z čehož vyplývá,že inter ani nikoho nekoupi...teď už bych byl vděčný i za to hostování Boriniho...bo máme aktuálně 1 zdravého útočníka

Reagovat
Jajinek

i kdyby Freddy zůstal, tak musí nutně přijít jeden hráč do ofensivy...

Reagovat
didosh

Aha teď si to osvetlil i mě,já si právě myslel že on se snaží vydupat přestup.

Reagovat
Airus

Jo ale to jak s nim mávaj na trhu je hrozný, já bych to netrpěl a chtěl odejít

Reagovat
didosh

Takového hráče bych jako majitel v týmu netrpěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je fakt oblíbený... Wesley se tam taky držel zuby-nehty

Reagovat
Airus

dokuď mu nešáhli na prachy

Reagovat
didosh

Jj na to si taky vzpomínám. Tehdy vlastně byl po zranění a nehraval v základu tak mu sáhli na plat.

Reagovat
Airus

co já četl tak šlo o to že bral šíleně moc (ne že by si to nezasloužil) ale ostatní hači pak záviděli

Reagovat
didosh

Aha tak to mi uniklo.

Reagovat
Airus

Inter měl tou dobou hrozně vyměřený platy

Reagovat
Pettirosso

to jako vážně Papu do Atalanty a Bonaventura do Verony?

Fotbalový svět se zbláznil,.. hlavně, že Milánští jsou v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Ze strany interu mi nedává absolutně žádný smysl, že pustí Rickiho i Bottu a nepřivedou nikoho do útoku. Ledaže vsadili vše na to, že prodají guarina a pak budou nakupovat...a to nevyšlo.

Bonaventura prý v létě taky nepřijde a jestli Lavezzi půjde do juve, tak to se fakt posměju.

Reagovat
Il Architetto

Ty tučná jména by mohli být i zde.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle zkurvit mercato prodejem Bryana

Reagovat
didosh

OT: Prý je na sportrevue.cz je psané ze Veratti jde do Realu.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi zdá ze po slibném začátku se inter zastavil. Jediná možnost jak brát tohle mercato za úspěšné by byla pokud teď z primavery vytáhnou nového Balotelliho. Jinak nevím co chtějí hrát. Buď icardi a osvaldo budou hrát každý zápas 90min nebo kovacevice s guarinem předělájí na podhroty :)

Reagovat
lnterista

neboj nekdo prijde..jinak do zimy musime nejak vydrzet(ikdyz si myslim ze to nejak zvladnem) a pak se treba nekdo poresi

Reagovat
smazaný uživatel

Verona a inter bojují o Bonaventuru...to jsme na tom fakt tak spatne ze neprebijem ani veronu???není to sice útočník, ale aspoň ma potenciál hrát základ

Reagovat
Pettirosso

Ježiš Edere neser a pojď! Půl mega musíte uhádat!

Reagovat
CubONE

Zaccardo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Je to koště Ale snad se tak stane i u Cristanteho..

Reagovat
Yanek

To je frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý se nedomluvil na platu a výměna biabany-zaccardo padá :) No upřímně možná za to budou v AC ještě rádi

Reagovat
10

vzal tu koncepci do vlastních rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Srdciar, to je ta milanska DNA

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Dejwa

Ausilio začni něco dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proč tad jsou všichni tak v šoku z Cistanteho když o jeho přestupu do Benfici se psalo už minimálně tejden. Radost z toho nemám, ale stejně by nehrál. Biabiany je mi odporný

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak Zaccardo to stopnul,to by teoreticky mohlo stopnout i ten druhej obchod a nebo narychlo prijde nejakej posuk kterej bude zrovna volnej

Reagovat
smazaný uživatel

Mám strach aby se nevratil biabany domů... Teď nastává ten správný čas na panic buy

Reagovat
smazaný uživatel

Parma nemá tak radikální fans

Reagovat
CubONE

O Benfice sa pisalo uz v januari a v juni, AC povedalo asi 6krat nie, preto sa teraz tak rozculujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

no cakam na nejaky zazrak teraz.. Guaro ostava, ale potrebujeme este doplnit minimalne ten utok

Reagovat
Kang & Kodos

Mohl by někdo popsat Alvaréze?

Reagovat
M11
Reagovat
DelPiero137

krasny pohlad na zaplneny stadion bentegodi.

Reagovat
brenk

to sú len highlighty z 30-minutového pokriku

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odchod Alvareze už je oficiální... Trochu sem doufal, že ten odchod stopnem, když se nepodaří nikoho přivést... Něco mi říká, že přijde ten Borini, když ho nechce ani qpr o kterých je známo že koupí kde jakou šmíru.

Reagovat
smazaný uživatel

no len co s nim.. teda cakal som niekoho zaujimavejsieho.. co som ho videl v anglicku tak nic moc, nejaky zapas mu vysiel, ale taky priemer

Reagovat
Largo

Serie A mu sedí mnohem líp. Viz působení v AS

Reagovat
smazaný uživatel

QPR mu nechce dát 90k liber týdně jako chce Borini

Reagovat
smazaný uživatel

Se nedivím. Obavám se, že inter je toho schopen ...při zvracené logice jeho vedení

Reagovat
smazaný uživatel

ale v Poolu hrát nebude..QPR mu chtělo dát něco kolem 60k...to zas není tak drastické,aby neměl na chleba a hrál by..

Reagovat
CubONE

Borini musi ostat v Liverpoole Sabotuje to cele leto, vydrzi aj dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Má Serie A něco podobného jako PL Match of the Day? Prostě něco, kde by byly všechny highlights na jednom místě? I ke stažení třeba?

Reagovat
Jajinek

Guarín prý možná dokonce do Realu...

Nicméně my pořád neřršíme problém...když odejde Guaru, přijde Bonaventura...tak jsme pořád o jednoho hráče užší a chybí nám útočník...OMG!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten Real to by bol celkom ulet :)

Reagovat
Airus

nevim, guarín má svoje kvality, ale real? no odešel xabi alonso, tak možná by se pro něj skříňka našla

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi jeden z mala klubu do kterých by guarin asi fakt odešel...inter bal mu kufry!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Milan fortissimo su Bonaventura.

Secondo quanto riportato da Alfredo Pedullà a Sportitalia, i rossoneri, dopo il fallimento della trattativa Biabiany, sta puntando dritto sul centrocampista dell’Atalanta, Giacomo Bonaventura, classe 1989. Sono attese novità a breve.

Reagovat
smazaný uživatel

siete ben informato da dove le prendette le infornazione sport mediset o la gazzetta dello sport

Giovani al milan e cech al napoli anno bisognio di un portiere di classe col la loro difesa

Reagovat
CubONE

Zaccardo by mal dostat aspon miesto cestneho prezidenta, ak to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Milan jde po Bonaventurovi? To SOU fakt šašci... Připadá mi že inter je blízko dohody tak se ač snaží vysroubovat cenu, jelikož hráče jeho typu fakt nepotřebují

Reagovat
CubONE

Nepotrebujeme?

Reagovat
lnterista

Real a Guarin? Co do toho burcaku davaji?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jestli to dělá z vína, chemik bláznivá

Reagovat
Largo

Bobule?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mám pocit, že to tam nějak podobně říkal ten děda, co ho hrál Skopeček

Reagovat
Largo

Reagovat
lnterista

jedna decka v sobe a uz takove haluze

Reagovat
smazaný uživatel

naja, zřejmě dobrá sklizeň

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jenom Guarín, prej i Chicharito. Zřejmě kvalitní materiál

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Roncagliaaaaaaaaaaaaa ještě útočníka

Reagovat
lnterista

nerikejte mi ze je tak tezke vyboxovat hostovacku Lavezziho

Reagovat
smazaný uživatel

Tajně věřím,že se na ní pracuje

Reagovat
Furia Ceca

Já tajně věřím, že se pracuje na jeho přestupu do Juve.

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Má Guarin evropský pas?

Reagovat
CubONE

Podla EF ani TM nie, ale Interisti budu skor vediet.

Reagovat
smazaný uživatel

Roncaglia v Janove...Top posila, poslednu sezónu ho trocha kosily zranenia?, ale ak bude zdravý tak top posila...a ako by sa nám taký stopér hodil...do Parmy Flocca, Goméz nakoniec skutočne do Atalanty..

Obinna padol, písalo sa o Joao z Bari...neviem, nič moc...Acquafresca , ten ešte žije...to sú zatial mená

Reagovat
Inzaghi

@footballitalia: REPORT: #ACMilan agree terms with #Atalanta for Giacomo Bonaventura

No alespoň něco vyšlo tenhle hroznej den.

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan News ‏@Milanello 20s

Milan will pay €7m for Bonaventura.

Reagovat
Yanek

Bonaventura? Mohl hrát Saponara.

Reagovat
smazaný uživatel

Sapnoara by sa v menšom tíme ukázal, u vás je ho zatial škoda...

Reagovat
El-Pistolero-68

Bonaventura je rozhodně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan News ‏@Milanello 50s

Milan Channel reports that Milan will try to sign Suso in January.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Giovinco není na prodej. Konečně mi neprodají v přestupovém období žádného oblíbeného hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleť te si nerazurri s rossoneri. Jste přece fotbalovej web, nechapu jak můžete napsat že za Saponaru vyinkasují NERAZURRI €6 mil.

Reagovat
CubONE

A ty si neplet Cristanteho so Saponarom.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
kxpxc

a ty jako fanoušek AC by sis neměl plést Cristanteho se Saponarou

Reagovat
stuff

Reagovat
CubONE

Tak za Bonaventuru som rad, urcite lepsie ako Biabiany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu jackovi

a biabiany. no ako backup by bol lepši ako niang. tomu vobec neverím.

Reagovat
El-Pistolero-68

S Niangem to mám stejně. Klidně bych bral výměnu kus za kus Biabiany-Niang. Nicméně za Bonaventuru jsem raději než za Biabianyho; toho je mi ale fakt líto.

Reagovat
Airus

Niang se určitě ještě předvede

Reagovat
CubONE

Mozno to prelomi, ked konecne streli ten jeden gol.

Reagovat
Airus

určitě, nemám ho moc v oblibě, ale ten talent tam je. Hlavně ať si ten hattrick nechá pro Řím

Reagovat
smazaný uživatel

Opravte to! Žádní nerazzuri, ale Rossoneri! Nebo vás podříznu!

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Máme na titul?

Reagovat
didosh

Samozřejmě!

Reagovat
smazaný uživatel

to Pippo nehraje FM? Cristanteho nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi líto Biabianyho, mu ten přestup k nám prostě asi není souzen. Snad na nás kvůli tomu nezanevře, tohle mě mrzí...Zaccardo je hnusný zmrd, který příjde vyplatit ze smlouvy a hodit do nějaké amatérské soutěže, kde by možná něco uhrál. Na druhou stranu je fajn, že jsme získali Bonaventuru, který by jinak asi byl pasé a více možností se tak otevírá i pro Nianga.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jak to, že jsme přivedli Bonaventuru, souvisí s více možnostmi pro Nianga?

Reagovat
smazaný uživatel

Giacomo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by řekl Pavel Zedníček: Ahoj Bóňo!

Reagovat
Votas

dneska zbytečná panika...volní hráči můžou podepisovat myslím i v září a Adriano je bez smlouvy

Reagovat
CubONE

Aj Ronaldinho, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne AC sa dnes dobre vytiahlo...Neapol nakoniec ešte bez pohárov úplne...

Reagovat
smazaný uživatel

Prezi kup mi útočníka fofreeeeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý na Mastoura a Fera...

Reagovat
Pipo123

Dúfam že Bonaventura bude hrať základ a AC ho neskurví

Reagovat
DelPiero137

Takza Lavezzi nic?

Reagovat
Furia Ceca

Asi nic...

Reagovat
Airus

o něj je určitě bitka, tak to bude na poslední chvilku. jestli se teda o něj opravdu snažíme

Reagovat
stuff

Reagovat
Shevchenko

Tak nejenže prodáváme Bryana do Benficy, ale Benfica za něho dokonce zaplatí Interu

Reagovat
Furia Ceca

A co ten Guarín? Už jde do toho Realu?

Reagovat
lnterista

co jsem cetl tak Inter to odmitl

Reagovat
Furia Ceca

Tak to jo. Já myslel, že tu nabídku z Realu Guarín odmítne.

Reagovat
lnterista

jj chce do Juve

Reagovat
Airus

to je nová zpráva nebo pořád ta včerejší?

Reagovat
lnterista

si delam srandu...urcite by do Realu sel hned ale uz je pozde navic potrebujem penize na dalsi transfer a to je jen hostovani takze bude lepsi kdyz zustane...ted se agent vyjadril ze na sto pro zustane

Reagovat
Airus

nevim co by udělali fanoušci kdyby šel do Juve, po tom jejich předchozím hysterčení :D

Reagovat
smazaný uživatel

Zustava na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

45min do konce. Ted už inter ani toho guarina prodat nemůže, protože místo něj už nikoho nestihne koupit a to byl asi ten plán co nevyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Rami, Alex, Menez, Armero, Torres, Van Ginkel, Bonaventura, Diego Lopez.... nevim jestli jsem na nekoho nezapomnel, ale celkem solidni...

Reagovat
Il Architetto

Ten Armero...

Reagovat
stuff

galliani na tu furt este ma

Reagovat
Inzaghi

Být Bryan hostovačka, je to 9/10. Takhle zůstává pachuť...

Každopádně nebyly nikde zveřejněný detaily, takže zůstává alespoň naděje na buy back clause.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu je to skvělé mercato - z minima vytěžil Galliani maximum, na stranu druhou dokud nebudeme investovat do posil, ale vodit jen hráče zadarmo a na hostování tak na top hráče můžeme zapomenout. Posily jsou dobré, ale kdo je top? Budem nejvíc šťastní za třetí místo a to je u klubu jako je AC Milán smutné. My máme prohánět Real s Bayernem a ne toto.

Reagovat
El-Pistolero-68

Lopez je top. A Torres s Menezem taky můžou být, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Ginkel má solidní potenciál na to být hvězdou, v té době ale už u nás dávno nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze AC celkom dobre nakupy v ramci moznosti a Pippo to uz musi poskladat tak ze dufam ze skoncime do 3 miesta.

Reagovat
Jajinek

Kdo by řekl, že nejdementnější tah vedení za celé mercato bylo nevinné poslání Rubena Botty do Chieva...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas...s tím co ma teď inter k dispozici by konečně dostal Botta pořádnou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

od zaciatku som nechapal preco ho posielame prec, ved nebol vobec zly..solidny nahradnik

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda bohuzel

Reagovat
Votas

nejhorší na tom je, že i takhle prostě v EL postoupíme a jestli se třeba někdo v zimě zraní, tak šíleně přeplatíme nějaký dřeváky v lednu

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, ze na podhrotu se fakt bude stridat kovacic a guarin...bůh s námi!

Reagovat
smazaný uživatel

Hellas .. Velmi sympatické nákupy, stejně jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé mercato, až na odchod Bryana, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi idiot a nerozumíš fotbalu.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

bože zase INTER NIKDE NIKDO :(

Reagovat
lnterista

Moratti to zkousel na ET at jde po Lavezzim. Za dob Massima by byl uz asi u nas(nejaka pujcka by to jistila) ale ET je opatrny a mysli ekonomicky coz je dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec Joao Silva z Bari...

Reagovat
The Krupy

A najhoršie mercato spomedzi top tímov - Juventus. Ale ak udržíme Vidala a Pogbu, budem ozaj rád, lebo ukážeme svoju silu. Fakt škoda toho odchodu Conteho.

Reagovat
stuff

hraci na lavicku za necelych 40 mil

Reagovat
Pinturicchio

Co jste si jako představovali za mercato? Coentrao, Falcao, Di Maria, Pastore a k tomu udržet Vidala a Pogbu?

Máme Evru, což je dost slušný back-up za Kwadwa, zahraje ve 4-3- i 3-5-2. Máme další dva univerzály a sice Pereyru a Romula, kteří oba loni patřili k nejlepším v lize. Máme supertalenta Comana, vynikajícího Moratu ... a odchod Conteho už je mi úplně buřt, páč ten si po odchodu od nás akorát tak sere do huby a fotbalem pod Maxem byl v Chievu o parník zábavnější než fotbal pod Contem.

Reagovat
Airus

mě nejvíc vadí ty prachy za Moratu. Radši bych viděl Pata a někoho dalšího a celkově ta smlouva s realem smrdí

Reagovat
Pinturicchio

Vadí peníze za Moratu proč? Kvalitu v Realu ukázal a za Juve neodehrál ani minutu.

Reagovat
Airus

Kvalitu za 12 mega (33 zápasu 7 gólů 2 žlutý), ne za dvacet. A i kdyby u nás z něj vyrostl světovej útočník tak Real na něj má nárok, což tam dali jenom aby zvedli cenu. Na ty obchody z minulejch sezón to zdaleka nemá

Reagovat
Pinturicchio

Morata podepsal na 5 let, Real si přivedl Hráška, Beppe řekl, že ho budeme chtít jednoznačně udržet. Platíš za potenciál a ten má Álvaro velký, navíc je to typologicky přesná náhrada za Nanda.

Reagovat
Airus

udržet ho může chtít jak chce, ale když real do dvou let zapíska tak Morata přiběhne.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale vůbec nemůžeš srovnávat. V předešlých letech se budoval tým. Nyní ten tým potřebuješ pouze doplňovat a obnovovat na několika místech. Jde o úplně jiný úhel pohledu.

Reagovat
Airus

Udržovat můžeš tým co bojuje o finále LM. A na to potřebuješ kvalitní střídačku. jako sorry pánové, ale já chci vidět tu trofej v naší vitríně, tak mám vysoký nároky

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak házet hrách na stěnu. Raději jdu spát

Reagovat
stuff

predstavoval som si sportoveho riaditela, ktory za 40mil vie zohnat niekoho aj do zakladu.

ak by beppe niekde nezrobil vecernu skolu kradnutia chlapcov, ktori nie su ochotni vyckat rok na sancu v materskom klube, tak by to bol uplny prepadak.

morata najhorsi nakup od amauriho. klauzula nehodna velkoklubu.

ja neviem, ved pozri na sabove a gallianiho obchody. to fakt chces porovnavat? :)

Reagovat
Pinturicchio

Někoho do základu do týmu, který získal 3 Scudetta po sobě, letos s historickým bodovým počtem? Kam? Na jakou pozici? Takový hráč by stál víc než 40 milionů a vzhledem k tomu, jak kvalitní máme základ, je pro nás důležité mít co nejširší a nejkvalitnější lavičku, což máme, mimo jiné díky i tomuhle mercatu.

Na kdyby se nehraje, kdyby mě nezajímá.

Moratu už nekomentuju, to je u některých tady fakt jak hučet do dubu - neodehrál nic a tohle ublíženecké si stěžování na to, jak to není hodné velkoklubu, už je též ohrané.

Co tak parádního předvedl Sabatini? Přivedl Cashe, který je zatím mimo, podle Římanů, Astori to samé. Přivedl Iturbeho za víc než 30 milionů na pozici, kam neměli v podstatě nikoho, Beppe přivedl zadarmo Comana, který je s Iturbem plně srovnatelný, je univerzálnější.

Gallianimu se mercato povedlo, ale udělal v podstatě to samé, co dělá Beppe - posbíral hráče bez smlouvy, kteří přišli zadarmo, ve většině případů. To je hodné velkoklubu, když se na tohle budu dívat touhle hloupou optikou? Je to naprosto jedno - kde bychom byli bez hráčů, jako je Barzagli, Pirlo, Tévez? V prdeli, nejspíš. Potřebujete si koupí hráče za 40-50 milionů zvyšovat sebevědomí nebo jak to mám chápat?

Nějak mi uniká, na co si pořád stěžujete, máme našlapný tým za pár šupů (vzhledem k cenám na dnešním trhu), jednu z nej, ne-li nejlepší, dvojku directorů v Itálii, máme stadion, bude vlastní akademie, atd.

Reagovat
stuff

skor som myslel posilnit zaklad timu, ktory vypadol v skupine lm a ktory po mimoriadne nepresvedcivych vykonoch nepostupil do domaceho finale lm. aky post? napr. do 433 al 4312 treq aj prave kridlo mame narvate na prasknutie :)

mne sa nechce natahovat zas o tom istom a uz vobec Vam kazit romantiku, kde si navzajom potvrdite, ze to bolo najgenialnejsi prestupak sveta, ale!

-jediny, kto stoji za zmienku(porovnavat ho s preverenym hracom na zaklade jedneho polcasu?) prisiel zadarmo! nie za mnou kritizovanych 40

-o co horsie je zalepit dieru torresom/osvaldom? zadarmo! kolko stal mandzukic?

-ziskali sme troch hracov za 40mil, o ktorych nebola pomaly ziadna sutaz. a ktori nas nikam neposunu. nic viac, nic menej

Reagovat
Pinturicchio

mne sa nechce natahovat zas o tom istom a uz vobec Vam kazit romantiku, kde si navzajom potvrdite, ze to bolo najgenialnejsi prestupak sveta, ale! (sorry, ale

- A co je na tom, že přišel zadarmo?

- Aspon napiš, koho myslíš. Osvaldo nehrál nic, Torres tápe už snad 3 roky. Nevidíš rozdíl?

- Na co Mandzu? Stál 25, chtěl co nejvíc hrát, což by se mu u nás nedostávalo.

- Hráči do 4-3-3 přišl - Coman, Evra, Romulo, Pereyra.

- Na pravé křídlo máš Romula, Pepeho, Pereyru, Giovinca, Téveze, ... to je jako málo?

Nikam neposunou ... a koho si teda představuješ? Do základu nikoho nepotřebujeme a to si myslíš, že třeba Di Maria si půjde sednout na lavičku?

Reagovat
stuff

beries moj odlisny nazor prilis osobne :)

napises, ze torres a osvaldo tapu par rokov. morata zas este nemal nejake kvalitne obdobie, po ktorom by mohlo prist tapanie. ak Ti nepride rozdiel 5m k mandzukovi ako blaznivy, tak potom neviem.

plus bayern od neho nema blocek, ze ak by si to rozmysleli, tak je o rok ich.

neviem preco ma posielas fandit chelsea, ja vravim, radsej ist s minulorocnym kadrom, ako nasilu priniest niekoho, koho netreba(ak uz nevieme robit dobre vacsie obchody)

proti cene comana som tiez nic nepovedal, len som sa snazil Ti vysvetlit, ze nespada do 40m, o ktorych rozpravam.

ak chces nejake mena, tak mozno ten !!menez!!/griezmann/shaqiri/valbuena

Reagovat
Pinturicchio

Neberu.

1) Morata se prosazoval v Realu, Morata je top střelec v repre.

2) Píšu ti, že Mandzukic by k nám nešel, z Bayernu odešel, protože chtěl hrát a být jasné číslo jedna, to by u nás nehrozilo.

3) Kádr jsme udrželi, přišli posily na posty, kde to bylo třeba, máme o dost kvalitnější lavičku. Ty nevidíš ten rozdíl oproti loňsku? Loni tam byla Padoin, ted je tam Pereyra. Loni tam byl Isla, ted je tam Romulo.

4) Posílám tě fandit Chelsea, nebo Realu, protože tam se těmhle pitomostí, zvlášt u Realu, dočkáš - rozbít si základní sestavu jen z toho důvodu, aby se někdo přivedl.

5) Místo Meneze máme Pereyru, Romula, ve výborné formě se vracejícího Pepeho. Menez je navíc problémový hráč, který by mohl rozhádat kabinu. Griezmann stál balík, máme zadarmo o nic horšího Comana. Za Shaqiriho chtěl Bayern 6 za hostování + 25 výkupku. Valbuena ok.

... a navíc si protiřečíš, v tom třetím odstavci ("plus Bayern ..."). Tohle prostě a jednoduše nejsou obchody "kupme někoho jen abychom někoho koupili", je to velmi chytré doplnění týmu o dost kvalitní hráče, navíc ve většině případů univerzálních.

Reagovat
Pinturicchio

* přišly posily

Reagovat
stuff

-morata nema v repre ani jeden start, za real dal 10 golov

-mandzukic bol spomenuty pre porovnanie ceny. Hraca urovne Moraty ziskali AC aj inter zadarmo.

-nechcem rozbit uspesny zaklad, ale novou formaciou vznikaju nove posty. Konkretne treq a prave kridlo. Je pekne, ze sa coman javi fajn, ale argumentovat nim vykritie postov pre cely rok, ked ma v seniorke odkopane tri zapasy si opat moze dovolit max ta sampa.

-Shaqiri za 31 je podla mna fajn deal. Odkial nanho peniaze najdes v prvom bode

s protirecenim nerozumiem, ale asi to aj cele mozme zabalit. zda sa, ze sa nepochopime. ja si uz na tieto leta zvykam, tak tragicky to uz neberiem. Prezil som secca, prezijem aj tohto tu.

Reagovat
Pinturicchio

Nemám sílu, chuť ani čas to dál řešit. Jen ještě k té poznámce nahoře, že my tady, narozdíl od tebe, máme růžové brýle, tak se podívej, jak hodnotí mercato Juve v Itálii. Ciao.

Reagovat
smazaný uživatel

Pondělní Gazzetta:

Roma 8

Juve 7,5

Milan 7+

Inter 7

Viola 7

Hellas 7

Neapol 5,5

Že na to máš vůbec nervy Robe. Já si radši naliju sklenku červeného, hodím nohy na stůl a za poslechu hudby užívám volných chvil, než se tu handrkovat o jednom a tom samém

Reagovat
Pinturicchio

Jj, 10 dával obrázek z Gazzetty, kde je to všechno pěkně vypsané.

Nemám právě, chuť ani čas , ... ale stuffa mám za rozumného fanouška, který umí diskutovat, tak to neberu jako ztrátu času, ... bohužel, ty jeho proti-marottovské brýle mu nedovolí uznat, že tohle bylo povedené mercato.

Reagovat
Pinturicchio

Jestli to bereš takhle, tak začni fandit Chelsea, City, United, PSG nebo Realu.

Buffon - Chiellini, Bonucci, Barzagli - Asamoah, Pogba, Pirlo, Vidal, Lichtsteiner - Tévez, Llorente ... kam měl přijít hráč do základu?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

súhlas, tam je to už skôr o kvalite trénera, forme a šťastí, pretože na úspech v LM tam kvalita kádra bez pochýb je.

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak, možná by mohl být někdo kvalitnější místo Bonucciho, ale ten půjde zase o něco nahoru, až vedle něj bude hrát Chiello a Barza, ... navíc nahrazovat Bonucciho by dávalo smysl jen v případě, že by přišel někdo jako je Thiago Silva. V dlouhodobých soutěžích (liga, LM) je potřeba široká a kvalitní lavička, což Juve i díky tomuhle přestupáku má.

Reagovat
DelPiero137

Podla mna je prestupak z nasej strany zvladnuty dobre. Aj tak si myslim ze hrac do zakladu mal/musi prist. A to rovno dvaja TOP stoperi/obrancovia, inak uspech v LM nebude. Tento rok z casti chapem, vymena trenera na posledu chvilu. Ale buduci rok/tuto zimu, musi byt numero uno stoper(i).

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší? Naopak, jedno z nejlepších.

Reagovat
Pinturicchio

Škoda toho stopera, ale když kouknu na Martína, tak je to nakonec celkem fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Martín to zvládne do té doby, než na něho nezačnou hrát hvězdy v Lize mistrů, kde se jim kvalitou nemůže rovnat, načež přitvrdí a sbírá karty za zbytečné zákroky. Ty jeho skoky pod nohy, sem tam i oběma nohama, za to bych ho škrtil. Ale na ligu stačí s přehledem, tam je to suvenýr ... Mercato celkově velice dobré. Mirka s Fabiem jsme nahradili Comanem a Moratou, což je pro mě osobně krok dopředu. A přesně jak si to rozepsal výše, hodně se mi líbí univerzální Roberto a Romulo. Jeden to pokryje od středu zálohy dopředu a druhý naopak dozadu (myšleno typologií postů). Rozhodně neoplývám nadšením, které by bylo přehnané, ale spokojenost je opravdu na místě. Jediné, nad čím bych trošku váhal, je levý kraj obrany, ale pořád dávám Evrovi čas (samozřejmě pokud mluvíme o čtyřčlenné obraně).

Reagovat
Pinturicchio

Martín je kamikadze, no, ale na LM už snad bude zpátky Barza a bude to dobrý. Mirko / Fabio - Coman / Morata souhlas, to samé Romulo / Pereyra. Patrice se do toho dostane, navíc konečně máme náhradu za Kwadwa, až nám zase odjede na Africký pohár.

Reagovat
Airus

ve 4-3-3 bude Evra ideální

Reagovat
Furia Ceca

Suvenýr? Mám Martína rád, je to řízek (někdy doslova! ). Jinak i já jsem s Mercatem spokojen, díky novým hráčům jsme najednou mnohem více variabilnější pro míchání sestav a formací. Navíc bych ještě přidal, že se uzdravil Pepe - no ale za největší výhru považuju udržení Pogby a Vidala. Akorát toho Moratu za takovou výhru nepovažuju... Nejde o tu klauzuli (když nezůstane a Real ho vykoupí za rok či za dva zpátky, vyděláme), spíš o jeho schopnosti, o kterých zase nejsem tolik přesvědčený. Souhlasím s Pintem, že nemá smysl pindat, když neměl ještě šanci se ukázat, ale i tak jsem mírně pesimistický.

Reagovat
smazaný uživatel

To tak říkáme, místo suverén říkáme suvenýr

Reagovat
Inzaghi

https://pbs.twimg.com/media/BweWkkJIcAAqkqf.jpg

Zaccarda třeba ještě udáme a Mastour Primavera, ale tomu kádru věřím, že CL spot může udělat.

Jistě, koncepce v tom moc není, ale je-li primární návrat do CL, Galliani má za sebou super léto. Teď je to na Pippovi.

FORZA MILAN

Reagovat
CubONE

28 hracov je dost vela. Mexes s Zaccardom, pripadne aj Essien mali byt uz davno prec.

Reagovat
smazaný uživatel

veru. ale mastour bude v primavere kopat ešte. mexes ešte tuto sezonu potiahne a pojde do..preč. a ten zaccardo, kua zmluva do 2016. to nebude lachke sa ho zbaviť

za aky plat hra essien?

Reagovat
smazaný uživatel

Champions league musí být prioritou, příští sezonu se totiž hraje finále v Miláně!

Reagovat
lnterista

a ani jeden tym nebude hrat LM to bude upadek

Reagovat
smazaný uživatel

Vy už to vzdáváte? My teda ani náhodou!

Reagovat
lnterista

NE! Si delam srandu ale zase tak nerealny to neni

Reagovat
smazaný uživatel

zas 10 obránců . Zaccardo "za" Jacka budiž, Essien ještě může být platný do těch autobusů proti Laziu, ale z Mexése se oficiálně stává týmový maskot...

nejzbytečnější hráč soupisky...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím všetkých rossoneri, idem spať. Tak zajtra...

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani: "Cristante požádal o přestup. Chtěli jsme ho poslat na hostování, ale to on nechtěl. Benfica chtěla Cristanteho na hostování, ale on chtěl přestup jen natrvalo. Chtěl jen do zahraničí, protože nechtěl hrát proti AC." i tak mě to štve

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mu mjdá? Proč nechtěl hostování? Stejně by odehrál deset zápasů a v Benfice to bude podobné.

Reagovat
Yanek

Protože jsme s ním permanentně vymrdávali. Herní čas mu byl přísliben už před rokem a nikdo na to nebral ohled. Teď odehrál celou přípravu, vedení jej ujistilo, že dostane prostor a místo toho se přivede hodně podobný hráč ze zahraničí, pro kterého je ale AC dost pravděpodobně jen přestupní stanicí.

Pokud nechce dopadnout jako x dalších talentů, kteří měli našlápnuto, ale Milán jim nedal příležitost, musel se rozhodnout teď a udělal to nejlíp, jak mohl. Benfica mu dá příležitost a podle mě půjde hodně nahoru, protože má talent a zároveň rozum.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Airus

"Své tipy na další vývoj mercata můžete rozvíjet v diskuzi" no, už je prej na čase aby se začalo komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, ze Milito ještě porad čeká na nabídku nové smlouvy? :-)

Reagovat
CubONE

Ved Milito je davno v Racingu, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě je volba jasná...Tommaso Rocchi

Reagovat
smazaný uživatel

podepsal v Maďarsku

Reagovat
Votas

a docela mu to i střílí

Reagovat
smazaný uživatel

a dneska se zranil

Reagovat
Yanek

Autor dobrá práce, díky.

Reagovat
Largo

Díky moc

Reagovat
10

díky

Reagovat
lnterista

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Thohir poslal do prdele Barcelonu, ktora dala nejaku velkun ponuku za Kovačiča a Guarín sa vyjadril, ze je velmi stastny ze ostava v Interi, lebo tu patri jeho srdce :)

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Guarin ostava ? Urcite ?

Reagovat
smazaný uživatel

no podla poslednych vyjadreni ano

Reagovat
lnterista

profik

Reagovat
sensei25

Ten Kovačič je čo za hráč?Vôbec ho nepoznám a som v šokoch,že sme sa v posledný den o niekoho zaujímali. Som,že my máme už hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

no ten Kovacic je jeden za najvacsich talentov futbalu v sucasnosti, ma pred sebou skvelu buducnost a som rad, ze je zatial spajana s Interom

Reagovat
Furia Ceca

Ten Guarín! Kdybych vycházel z toho, co o něm píšou média, si musím myslet, že je schizofrenní...

Reagovat
CubONE

Diky, Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, a teď zase calcio.

Reagovat
smazaný uživatel

A Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Ondřej Pražák

Reagovat
M11

Largo velký dík

Reagovat
Jajinek

Jako narovinu...to, že zůstává Guarín je nejlepší možné řešení na konec protože na pozici AM za útočníky bychom dnes stejně nikoho lepšího nesehnali.

Naše mercato má tedy dvě zásadní vady...a to jest setrvání Mbayeho, kterého nemáme kam dát (jedině že by dokázal zahrát LCB v EL jako alternativa za Juana) a to, že jsme pustili Bottu a nyní nemáme 4tého back up útočníka z lavičky. Ono se to nezdá, ale jsou to celkem zásadní selhání.

Jinak proti mercatu nemůžu naspsat půl slova...

Dodo, Medel, MVila, Vidič, Krhin, Obi, Osvaldo...no a vše v podstatě zadarmo, kdy odchody nepotřených hráčů z lavičky vydělaly více a na platech jsme daleko více ušetřily. Takže pro chod klubu máme hordu peněz k dobru a kádr rozhodně neoslabil...

...no a jestli posílil...to uvidíme.

Reagovat
celestial-

Vsetko by bolo okey pokial by zostal Botta, skoda

Reagovat
M11

Motta zůstává dělat jontaky

Reagovat
smazaný uživatel

jointaky

Reagovat
Pinturicchio

Při té jeho hře to vypadá, že je pak taky všechny sám vykouří.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
olis

najhorsie mercato odkedy sa pametam, cielom celeho mercata malo byt privedenie dvoch zaloznikov ktory by sa do toho systemu ci uz viac hodili ale aj by mali vacsiu kvalitu

vysledok? po zaujme o defenzivnych hracov ako boli Mascherano, Gonalons, Kramer ci Sandro co by boli vsetko skvele posily sme sa dostali k Lopezovi

druhy zaloznik co mal mat skor tvorivejsie schopnosti prisiel v podobe De Guzmana, od tohto hraca stale neviem co cakat, dopredu ma kvalitu tam by mohol byt ok ale ci bude vhodny do dvojclennej zalohy tak tym som si nie prilis isty, pozitivom je ze neprisiel Leiva alebo Fellaini

na odchode Dzemailiho a Behramiho by nebolo nic zle ak by sme ich nepredali tak nevyhodne a ak by prisli kvalitnejsie a vhodnejsie posily, takto je to fail a obrovske sklamanie

zalohe je teda po mercate este rozvratenejsia ako bola, ak chceme mat funguju zalohu tak Gargano je tam ako sa ukazalo nepouzitelny, Jorginha od ktoreho som si vela sluboval ide skor dole ako hore ale nad nim som este palicu nezlomil, stale je mlady, Inler nepodava taktiez dobre vykony, jemu by pomohlo keby pravidelne hral, to sa pri Rafovi nestane, a ten Lopez od neho nic velke necakam ale uz len to ze je to jediny defenzivny hrac do tej zalohy ktoreho mame by mohlo samo o sebe pomoct, kazdopadne vzhladom na to o ake posily sme sa na zaciatku snazili je to totalne zlyhanie

co sa tyka obrany tam som spokojny ako sa to vyriesilo s brankarom, Rafaelovi verim a som rad ze dostane poriadnu sancu, do obrany prisiel no name Koulibaly a ako sa ukazuje tak to moze byt skvely tah a snad jedine poriadne pozitivum tohto mercata, ocakal som odchod Maggia a prichod praveho obrancu, samozrejme nebol na to cas, musel sa riesit zaloznik ktory sa aj tak neporiesil, palec hore davam za odchod Fernandeza za tak skvele peniaze, palec dole za to ze nam to je nahovno, mal sa poslat prec este aj Britos a mal prist Manolas, Agger alebo niekto iny

utok taktiez podla mna zle vyrieseny, Pandev za Michua to sa teraz hodnotit neda, odchod Vargasa bol vzhladom k jeho vykonom v pripave asi dobrym riesenim, na hostovanie vsak mal odist jednoznacne Zapata, takto sa nikam neposunie, dufal som v navrat Lavezziho alebo v prichod nejakeho mladeho kridla avsak ani jedno sa mi nevyplnilo, predpokladam ze sa tam bude vyuzivat aj De Guzman a preto uz nikto neprisiel

neschopnost Bigona a jeho ludi dokazuje aj to ze sme sa nedokazali posledny den zbavit takmer nikoho nepotrebneho, ostali Donadel, Rosati a podobny hraci

Neapol je teda v mojich ociach momentalne velmi rozvrateny, herne je to velka slabota a tak dufam bud nech sa stane zazrak a ta zaloha zacne fungovat nech tam hra uz hocikto alebo nech prehrame tolko zapasov hned po sebe aby Benitez padal prec co najskor ako to len pojde

Forza Napoli!

Reagovat
olis

* musim sa ospravedlnit Bigonovy, nakoniec je to o kusocek mensi neschopak, s Donadelom sme rozviazali zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

#Calciomercato #Milan: quasi fatta per #Suso a parametro 0. Le parti si aggiorneranno nei prossimi giorni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to ted bude vlastne Pippo skladat? bude hrát Bonaventura zaklad?

Reagovat
Ragazzo d'oro

To je pro mě zatím velká neznámá. Těch otazníků je tam spousty.. Pozice Torrese,Hondy,Meneze,Giacoma.. Každopádně alespon ma Pippo na čem stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvažuju, že pošlu ve fantě Bonaventuru pryč totiž...

Reagovat
Pipo123

To isté mám aj já, tiež sa bojím že ho zadrbe na lavičku škoda že nevyšla tá Verona

Reagovat
smazaný uživatel

Uvažuju nad tim Gomezem, co hral v Catanii a šel teď právě do Bergama

Reagovat
Jajinek

to asi nebudeš sám

Reagovat
smazaný uživatel

Na ceny jsem se ještě nedival, asi počkam, jak se to vyvrbi par kol a kdyzrak vemu nekeho jinyho no, kdyz bude zabranej...jinak vyslekdy jsou na foru

Reagovat
Pinturicchio

Yes, jsem čekal, že mě GEGE sejme, co jsem zběžně koukal na známky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyběl mu ten obrance no.

Reagovat
GEGE

prokauč jak cip ta moje obrana...

Reagovat
Pinturicchio

Jj, obrana tě moc nepodržela.

Reagovat
CubONE

Ceny este nie su...planujem zobrat Saviolu na post 5. utocnika.

Reagovat
Jajinek

na to, že jsem postavil sestavu až v neděli večer a tím se připravil o půlku hráčů, tak bod beru. Na druhou stranu, kdyby Candreva dal penaltu, mám body 3...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Naše letošní mercato pro mě bylo příjemným překvapením.

Vyčetl bych pouze dvě věcy:

1)pro mě nesmyslný příchod Van Ginkela, který byl přímým důsledkem odchodu Bryana, kterému přeju jen to nejlepší.

2)neschopnost zůžit kádr a zbavit se přebytečných hráčů (Mexes,Essien,Zaccardo...)

Optimálním řešením rozhodně není ani posílání na hostování (Matri,Robson). Bohuzel tady se v plné kráse ukazují ty prokauči let minulých.

FORZA Milan!

Reagovat
Pettirosso

Musim objektivne rict, ze mercato velkych tymu se mi moc libilo, sice to neni bez chyby, ale AS posililo a to i pres ztratu Mehdiho, AC to nakonec dost mozna opet zvladlo bravurne, ackoliv se ukaze az na hristi, Inter az na tu malo pocetnou lavicku vepredu taky skvela prace a Juve, to uz tady bylo zmineno, udrzely se opory a vhodne se doplnil tym, navic Coman je pro me top posila, navic neprisel nikdo dalsi, takze snad dostane sanci, takze spokojenost.

Paradoxne zklamaly Viola, docela i Lazio a hlavne Neapol, ktera oslabila o strasne moc.

Ted uz hura do sezony!

Reagovat
Pipo123

Lazio sklamanie ? po x rokoch Lotito priviedol dobré posily, hlavne teda do obrany De Vrij, Basta, Gientineli a do zálohy Parolo, navyše zadarmo prišiel Djordjevič. Paradox že po dlhej dobe fans Lazio hodnotia toto mercato výborne.

Reagovat
Pettirosso

Na prvni pohled je to slusny, ale De Vrih vyhori a tim padem bude mercato neuspesny. Nicmene pochvala za udrzeni Candrevy

Reagovat
smazaný uživatel

S Laziem nesouhlasim, ti už měli kadr hotovej v červenci, teď jen mohli vhodně doplnit kadr, kdyby bylo někde něco k mani za levno.

Reagovat
10

Viola podle mě udělala nakonec celkem slušný mercato, Badelj a Kurtić se hodí do toho possession fotbalu Cenza, Basanta bude taky dobrá posila do obrany, u Richardse jsem pesimista. Navíc udržela Cuadrada, což je pro ně hodně důležitý.

Největší zklamání je jednoznačně Neapol, viz olis dole, 8 týmů utratilo víc peněz a zrovna oni po minulý sezoně měli co dohánět. Po mercatu se ty jejich problémy snad ještě prohloubily.

Lazio sice utratilo nejvíc z celýho mercata (bilance -24.5m), ale taky z těch posil nejsem nijak odvařenej.

Reagovat
Pettirosso

Bassanta a hlavne Kurtic budou dobry posily, zachazeni s Kurticem opravdu nechapu. Nicmene ten Richards me fakt dostal, navic neprivedli zadnou nahradu za ty dva lazary vepredu a letos na to znovu dojedou.

S Laziem naprostej souhlas, jak pisu Pipovi, na papire to vypada ok, ale fungovat to imo nebude

Reagovat
Pipo123

Ono Lazio nikoho lepsieho ziskat asi nemohlo, teda momentalne bez poharov. De vrij sa rozohraje podla mna, potrebuje len cas, Parolo je hodne dobra posila a Basta je istota. Bohuzial nikoho sa nepodarilo predat, takze preto uz neprisli dalsie posily, zaloha aj ofenziva vyzera dobre, treba len zamakat na obrane. Piolo si posily vyberal tiez sam, respektivne mal slovo pri vybere, tak snad vie co robi.

Reagovat
Ferguson6

Gyomber zostáva v Catanii?

Reagovat
Pipo123

Gonzalez neprestupuje do Parmy, nejaké dokumenty nestihli

Reagovat
Mr.Jindros

Tak teď ještě ten Pogba šup podepsat novou smlouvu...

Reagovat
10

vypadá to dobře, měl by být s Tevezem nejlíp placenej hráč týmu, což je IMHO vzhledem k okolnostem v pořádku...snad ho to nějak nerozhodí

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tak síce ma veľmi sklamal odchod cristanteho (hlavne preto, že je to nádejný talian), aj keď nebola asi veľká nádej ho udržať, avšak prišiel môj obľúbený Bonaventura, prišla kvalita v podobe Torresa (ktorý podľa mňa v AC zažije reinkarnáciu) a konečne máme kvalitného brankára (aj keď v prípravákoch čo som videl ma veľmi nepresvedčil). Potešil aj príchod šikovného a pomerne do útoku všestranného Menéza. Vie potiahnúť loptu a dostať šance seba aj spoluhráčov, avšak dúfam že nepreukáže v sebe kktizmus, na to sme mali mária. Či bol odchod Mária pozitívum alebo negatívum uvidíme odstupom času, ale vzhľadom na kvalitnejšiu náhradu mám pocit, že je to plus. Trošku ma sklamal príchod Van Ginkela na úkor ktorého predpokladám že odišiel Cristante, o to viac, že ak tí chalani majú talent, tak ani jeden ho nebude mať možnosť ukázať v mojom obľúbenom AC. Aj keď sa mi nedalo pozerať ligový zápas AC, z 15 minútového prestrihu a prípravákov usudzujem, že sa konečne chytá Honda, Faraón vyzerá že ťahal celú ofenzívu a dúfam že mu vydrží zdravie a že pipo dá veľa príležitostí mladému supertalentu Niangovi, ktorý ten potenciál má v sebe obrovský (osobne mu dávam viac nádeje ako Saponarovi) a neodíde ako Cristante pre nedostatok príležitostí.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

avšak stále tam je veľa dúfam :)

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Druhé nejlepší a ještě jsme 7,9 milionu v plusu?

Reagovat
10

složenky přijdou za rok

ale z naší strany velká spokojenost, tam nemám co vytknout

Reagovat
Pinturicchio

Taky, fajnové mercato. Ani ten stoper mi nakonec nevadí, při formě Martína ... kterému se mimochodem včera narodilo druhé dítě, kluk Leon (gratulace) třeba se po tomhle ještě zlepší

Reagovat
10

Martín je pravej Juventino, přes všechny blikance ho člověk nemůže nemít rád...jsem taky rád, že zůstal Marrone, ten se bude hodit a snad se konečně definitivně udrží v kádru

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak, pro mě je to takový novodobý Montero. ... za Lucu jsem taky rád, abych byl upřímný, tak by mě zas tolik nepřekvapilo, kdyby posadil Lea.

Reagovat
DelPiero137

Je pravda ze Martin mal zase nejaku buracku nedavno? Inak Martin ako hrac je vyborny, profesional a vyzera ze mu zalezi na klubu. Ale v LM mu aj tak neverim, nezabudnem na tu prihravku CR7....

Samozrejme ze mu budem drzat palce

Reagovat
smazaný uživatel

Luca pravděpodobně zůstal i kvůli kvótě odchovanců do pohárové Evropy. Proto na soupisce figuruje třeba i Fede Mattiello.

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani bez penez z LM velmi slusne mercato

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní spokojenost, udrželi sme všechny hvězdy (Pogba,Vidal)Ukázali sme sílu že prodávat nemusíme.a příchody talntů Coman,Morata.Máme lepší lavičku jak loni Perreyra,Romulo,Evra.Už žádný Peluso.Jsem absolutně spokojen.Sice zvedáme platy klíčovým hráčům na ukor třeba zvučných posil ale toje jen dobře.Za mě perfektní práce.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
CubONE

To vyzera ako keby sa chcel Neapol pakovat z boja o titul.

Reagovat
olis

hovorim, niekto to tam sabotuje

Reagovat
10

nemá ADL nějaký problémy mimo fotbal?

Reagovat
olis

o nicom takom sa nepise, ale mozne to je

Reagovat
olis

pozeram na prvy obrazok a nam tam nejak zabudli zapocitat Fernadneza za 10 co odisiel

Reagovat
10

jo, koukám...ono to bylo oficiální až nějak na poslední chvíli, ne? uzávěrka asi byla dřív, protože třeba AC tam nemá Bonaventuru atd.

Reagovat
olis

Fernandez je oficialne uz snad aj viac ako tyzden

Reagovat
Yanek

Je to trochu zavádějící, Milán je v plusu, ale min. třetinu Balotelliho ještě musí splatit City příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario by se měl splácet z odchodu Pata

Reagovat
Pettirosso

Toho Campanu fakt nechapu, v priprave se nejevil uplne tragicky. Nicmene je dost mozny, ze tim, ze zustal Obiang, by si tolik nezahral, navic Porto by ho mohlo slusne rozehrat. Mesbaha fakt nechapu, doufal jsem jeste v levyho beka, ale tenhle mamlas me teda ani ve snu nenapadl

Jinak prisli nejaci mladici, jeden z Realu Castilly - Jose Angel Blanco a ze Zenitu cernohorsky talent Luka Djordevic - ten vypada slibne

Skoda, ze nevysel ten Balanta, holt bude muset zavzpominat na stary casy Silvestre, nebo vyletet Romagnoli. S mercatem Sampy celkem spokojenost, nicmene mohlo to byt lepsi, Osti jednoznacne nezvladl situaci s Romerem, pozici levyho beka a siatuaci kolem dua- Obiang-Campana, jeden z pripravy nerozehranej, jen zbytecne poslanej pryc.

Ted je to na Mihovi, takze FORZA SAMPA

Reagovat
Jajinek

naprosto nechápu, proč Sampa nevzala na roční hostování Mbayeho

Reagovat
10

vždyť na tu levou obranu teď mají naopak přebytek hráčů

Reagovat
Jajinek

a on by z nich byl nejlepší

Reagovat
Pettirosso

Fakt by na to mel? Ja myslel, ze si delas srandu nicmene jak pise 10, je tam dost hraci, nebyl potreba ani dalsi prumerak Mesbah, pokud mel nekdo prijit, tak nekdo kvalitni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude Campaňa v Portu hrát,tak zase tolik nelituju.Ale byl jsem na něj zvědavý,škoda že mu Siniša nedal šanci,ale v Palermu postavil spíš defenzivní zálohu. Jsem rád,že Obiang zůstal,ale jak to nakonec dopadlo,to mi hlava nebere.

Nevim,jestli získání Mesbaha a puštění Salamona bude nějakou výhodou.

A za situaci kolem Romera dávám

Reagovat
Pettirosso

Ale stejne me sere, ze Campana nedostal sanci, jeste se bude sazet na zkusnosti = Marchionni no.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo,aby ten kádr,co se měl sehrávat do začátku ligy,stabilizovali,tak tam na poslední chvíli udělali vítr na pozicích,kde to rozhodně nebylo potřeba

A jak Siniša míchá sestavou,nevim nevim co to přinese. A Gasta to v nastavení nebude pořád zachraňovat.

Reagovat
Pettirosso

Tak me jen sere, ze byli ochotni prodat Obianga, proto ani v priprave moc nehral, najednou zustane a je zase stavebni kamen..nerozehranej, nehlede na to ze Krsticic po te vyborne priprave je jen nahradnik, co mel sakra delat vic? Dyt dokonce jako jedinej napadal spolu s Gabbim. Pak me jeste sere Mesbah, opravdu nepotrebnejsi hrac uz se sehnat nemohl a pak ten Romero no, ted mame dve jednicky a jednoho vic nez slusnyho backupa, co byl jednicka jeste loni.

Na druhou stranu Campanu mozna chcou nechat se vyhrat v Portu, coz kvituju, za predpokladu, ze bude hrat, taky bych pochvalil Bergessia, pokud Gabbi bude mit volnejsi ruku na to, se stahovat vic k nemu do vapna.

Rikam, jsem spokojenej tak na pul no (a to za predpokladu, ze se chyti Roma se Silvestrem, jinak jsme v hajzlu uplne)

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně,místo toho,aby zákl. sestava v přípravě tak nějak vykrystalizovala, tak to pak na ligu úplně překope...Hlavně obrana... Asi to chtěji sladit teď během reprepauzy,jinak nevim...

V Palermu začal připosraně s Obiangem a Palombem v záloze,až když bylo ouvej,tak teprve poslal Krstičiče. Ale zase po shlédnutí sestřihu musim uznat,že to až tak tragický nebylo a ani v deseti jsme nebyli horší než domácí.

Jo a ještě jsem zvědav na toho Djordjeviče,toho vůbec neznám (no vlastně jako skoro všechny nové "posily" ).

Reagovat
Pettirosso

Mas odkaz na ten sestrih? ja jen nasel goly.

Prve sem si myslel, ze jde o Djordevice z Lazia ale jde na nej chvala, uz hral i 3 zapasy za seniorskou repre a dal gol, nicmene pres Okaku a Brgessia ted jeste nema sanci. Toho mlafocha z Realu taky neznam.

Reagovat
smazaný uživatel

Já v první chvíli taky

Sestřih mám nahranej z Rai2 - Domenica sportiva

Reagovat
didosh

Co máš za zprostředkovatele služeb,taky bych chtěl Rai.

Reagovat
Pettirosso

Hlavne sem nepochopil toho Reginiho na SO, to nyl fail, to mel radsi zkusit Fornasiera nebo rovnou Silvestreho, Regini byl uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Fornasier indisponibile- asi zraněnej.

Regini 1 zápas stop za redku. Takže šance pro Silvestreho (nebo Mesbaha? )

Reagovat
Pettirosso

Mesbah je fullback, po pauze uz cekam Silvestreho.

Gabbi ma jeste stopku, nebo uz bude hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbi už bude moci hrát.

Rai chytám normálně přes satelit (Hotbird), jsou to volné stanice (ne HD),nějaké pořady jsou sice blokované,ale aktuální sestřihy a pak záznamy celých zápasů Serie A tam normálně běží. Občas dávaj i zápasy Primavery plus nároďák a Coppu - ta ale bývá blokovaná. Jestli u nás existuje nějaký zprostředkovatel,to nevím,ale kdysi jsem zjišťoval možnost předplatného Sky-calcio a podle všeho je to u nás dost problematické a hlavně drahé.

Reagovat
mastakillah

Docela se obávám toho, že letošní sezóna bude z naší strany jeden velkej průser. Když se dá Benítézovi volná ruka, tak to dopadá katastrofálně. Nevěřím tomu, že tuhle sezónu dokončí jako náš trenér. Snad se mýlím a skutečnost bude jiná.

Reagovat
olis

ako uplne by som to len Benitezovy za vinu nedaval, povodne chcel dobrych hracov ktory ked by prisli tak by sme boli velmi radi, tito hraci co prisli neboli ani nahodou jeho prve volby, tam potom treba poukazat na neschopnost Bigona a jeho ludi ktory by mali ist prec cim skor

inak ja dufam ze sa nemylis a sezonu naozaj nedohrame s Benitezom, jedine ze by sa stal zazrak a zacali by sme konstantne dobre hrat, v to ale neverim, v striedajuce sa vysledky a herne prejavy nemam zaujem, to akurat predlzuje to trapenie a nic viac, bud nech je to skvele alebo nech to skonci cim skor

Reagovat
Virtuos

Pozeram, ze Sampdoria dost rozsirila kader, snad to len prospeje, trocha som prekvapeny zo zotrvania Romera

Reagovat
Jajinek

FANTA:

Nechci od začátku dělat disproporci, ale ať sčítám Pintovi hráče sem a tam, pořád my součet dělá 69,5 bodu, s domácím zápasem tedy 71,5 bodu a jen jeden gól

Reagovat
Pinturicchio

Perotti má 6,5, Tom tam zapomněl toho půl bodu dopsat.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, Perotti ma 6.5 no, jak piše Pintu, tak to pardon, diky za kontrolu ale

Reagovat
smazaný uživatel

500 pro studio Pixar

Reagovat
Vtáky cez tepláky

"Je to pravda, Giacomo při podpisu plakal. Pro něj je to splnění snu, že může obléknout dres Milána. Nyní je jeho dalším cílem přesvědčit Antonia Conteho,"

takouto úprimnosťou nepochybujem, že na tom ihrisku bude nechávať srdce :)

Reagovat
snuff24

L'Inter ha chiuso il bilancio del mercato in assoluta parità: 11,8 milioni spesi, 11,8 milioni incassati.

USCITE: Krhin (1 mln), Medel (3 mln), M'Vila (1 mln), Biraghi (700.000 euro), Crisetig (2 mln), Taider (3,5 mln), Dodo (600.000 euro)

TOTALE: 11,8 MILIONI

ENTRATE: Taider (1 mln), Benassi (1 mln), Livaja (3 mln), Belfodil (3,5 mln), Benedetti (1 mln), Capello (1 mln), Duncan (400.000 euro), Alvarez (900.000 euro)

TOTALE: 11,8 MILIONI

Jako celkově to bylo asi povedené mercato v podstatě všichni co přišli se zatím jeví výborně a vypadá to,že se jim u nás bude dařit.Jediný co mě zklamalo je ten závěr přestupáku, kdy jsme dělali všechno a zároveň nic.A trochu mě mrzí Rolando za ty prachy to je podle mě super hráč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele