Olympiakos našel nového trenéra, znovu ho povede Lemonis

23.03.2017, 15:45
Aktuality
Olympiakos Pireus ukončil hledání nástupce Paula Benta ve funkci hlavního trenéra. Zaměstnancem řeckého klubu se opět stal Takis Lemonis, ten se kormidla týmu ujal v průběhu své kariéry již potřetí...

Olympiakos je suverénem řecké ligy a za titulem míří rovněž v letošní sezoně, když má na čele tabulky šestibodový náskok, v posledních týdnech se mu ovšem přestalo dařit a na přelomu února a března prohrál tři ligové duely v řadě, aniž by vstřelil jedinou branku. Právě to zlomilo vaz někdejšímu kormidelníkovi portugalské reprezentace Bentovi, který v úvodu sezony nahradil Víctora Sáncheze.

Dobře si nevedl ani dočasný kouč Vassilis Vuzas. Tým pod jeho vedením nezvládl prestižní souboj s Panathinaikosem a rozloučil se s Evropskou ligou, kde byl nad jeho síly Beşiktaş.

Lemonis se vrací do důvěrně známého prostředí, první tým Olympiakosu již vedl v letech 2000 - 2002 a 2006 - 2008.

Autor: Tomáš Pavlík / olympiacos.org

Komentáře (7)

Přidat komentář
junglist

Lemonis pro Lemonise

Reagovat
Gryphonheart

Tak ještě že ne Takis Pomeranis nebo Takis Ananasis..

Reagovat
smazaný uživatel

"to lemoni " je skutečně citron, takže to rikas dobre. ale treba pomeranc se rekne "to portokali", tam uz by to asi haprovalo...

Reagovat
paomara

Burn the Port!

Reagovat
smazaný uživatel

čekám a přeju si, aby se zvedli i ty ostatní, protože takhle to není moc liga. Vy jste v posledních letech v Evropě docela odpadli. Jak to? vždyt papírově se to nezdálo, že by to byl špatnej tým, ale vždycky dostal...

Reagovat
paomara

Evropa je bohuzel tema samo o sobe... Je to tim, ze minuly sezony se delal v kadru vzdycky hroznej vitr a ten tym se ze 70 procent celej menil... A co se tyce kvality, ta se proste s rokama pred cca 5 roky vubec neda srovnat (fin.problemy).

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne skorumpovany klub

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele