Olmo je spokojen v Lipsku, nevidí žádný důvod k odchodu

14.03.2022, 13:04
Aktuality
Dani Olmo (© AFP)
RB Lipsko nezažilo povedený podzim, na jaře ale předvádí zcela jiné výkony a svou troškou do mlýna k tomu přispívá i Dani Olmo. Ofenzivně laděný španělský záložník se zbavil zdravotních problémů a znovu hraje, na druhé koleji v tuto chvíli má i spekulace o další budoucnosti...

Olmo je odchovancem Barcelony, v minulosti zažil skvělé angažmá v Dinamu Záhřeb a důležitým hráčem je rovněž v německém klubu. Barcelona o něho pak má velký zájem a Olmo je údajně její letní prioritou.

"Nemusím spěchat. Jsem velmi spokojen v Lipsku a stále mám smlouvu do roku 2024. Nevidím ani jeden důvod k tomu, abych po letošní sezoně změnil klub," prohlásil.

Olmo v květnu oslaví 24. narozeniny a letos stihl zatím jenom sedmnáct soutěžních startů. Víc mu nedovolily opakované problémy svalového charakteru.

"V letošní sezoně jsem si uvědomil, jak rychle utíká čas. Mám za sebou těžkých šest měsíců, teď mám radost, že mohu znovu hrát. Soustředím se jenom na zápasy, ničemu jinému nevěnuji pozornost," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Bucky

Marsch Lipsko extrémně nezvládl. Od Tedesca jsem neměl vysoká očekávání, ale zvedl to neskutečně. Je vidět, že Lipsko jde pořád dobrou cestou, jen udělalo jeden krok špatným směrem.

Reagovat
Kovalsky

Do Arsenalu s nim.

Reagovat
smazaný uživatel

To mu teda přeješ

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Takze v lete nove angazma

Reagovat
andkoo

bral by som ho do united, Sancho + Olmo a konecne by tam bola nejaka kreativita

Reagovat
GrimeBaller98

Flopcho?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele