OLIVEIRA ZŮSTÁVÁ V AC MILÁN

31.01.2007, 20:06
Aktuality
Real Madrid hráčskou náhradu za Ronalda nezíská, Ricardo Oliveira zůstává i nadále v AC Milán. Oba kluby se včera sice dohodly na hostování 26letého útočníka, čáru přes rozpočet jim ale udělalo pravidlo FIFA...

"Bylo to trochu složitější. Real Madrid by byl jeho třetím klubem v letošní sezóně, v níž už hrál za nás a za Sao Paulo. Nakonec jsme se rozhodli od tohoto přesunu odstoupit," prozradil viceprezident italského klubu Adriano Galliani.

Ono pravidlo zakazuje jednomu hráči oblékat v jednom soutěžním ročníku dresy více než dvou klubů a FIFA zamítla žádost Oliveiry o udělení výjimky. V tomto případě však zřejmě ještě dojde k nějakým dalším protestům, protože o den dříve FIFA vyhověla žádosti Javiera Mascherana. Argentinský záložník v letošní sezóně již hrál za Corinthians a West Ham United a dnes večer by měl být představen jako nová posila Liverpoolu.

Buď jak buď, "Bílému baletu" v tuto chvíli zůstávají pouze tři klasičtí útočníci - Ruud van Nistelrooy, Gonzalo Higuain a Antonio Cassano. Posledně jmenovaný ale už v plánech španělského velkoklubu nefiguruje a na hřiště se jen tak nedostane.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
RMCF

Tak co je to za bordel Mascherano vyjímku dostane a Oliveira ne Když už to pravidlo vymysleli (ať je sebehloupější) tak by se mělo dodržovat a neudělovat vyjímky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, souhlas, když Liverpool může, tak proč my ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nojono, na postoj "těch druhých" očividně nejste zvyklí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neser, oxygene...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Ale v Mascheranově případě asi hrálo velkou roli, že zůstane v Premier League... stejně by si vtom měla Fifa (nebo Uefa) jasno. Třeba Romáriovi taky řekli fuck off.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dá dělat.

Reagovat
sansiro

Buďte rádi, že tam nešel...

Reagovat
smazaný uživatel

To ukáže až čas, ale já jsem rád, protože nastala ideální doba dát prostor našim nadějím. Jen ten trenér je na to nějakej divnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže to sa potom bijú koncepcie. Veď Capello potopil našu prípadnú peknú hru už dopredu z odôvodnením, že potrebuje vyhrať nejaký titul. A keby teraz mal hrať s mladými talentami, tak vlastne riskuje a ide sám proti sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

To si právě taky myslím, on to tak dělat nechtěl a teď mu vlastně nic jinýho nezbývá. Přitom se na to vůbec nehodí.

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

bída, ale my máme taky jenom dva :-)

Reagovat
HOST*Korča

Bohuzel, Ronaldo je skvely hrac a to co mu Real ted udelal se neda odpustit. Dobre jim tak, at si ted delaj hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Cat Killer

Doufám že si to myslel ironicky, jinak s tebou nemůžu souhlasit!!!!

Ronaldo pohřbil Real ne Real Ronalda!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš za sračky???Ronaldo pohřbil Real???A čím???Asi tím že byl v Realu vždy nejlepší střelec že???kdyby mi neblbli smajly tak víš co bych tady hodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Raúla bych označil taky za klasického útočníka. A to, že Oliveira nepřijde mě moc nemrzí, ale chtěl bych vědět, jakou kompenzaci teď Real dostane?

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

vypasené tlusté sele :-)

Reagovat
HOST*

Doufám že dostane šanci Mata, ten si ji zaslouží. Dnes měl Guti neshody s Capellem, je načase se ho zbavit.

Reagovat
Shevchenko

Koho ? Gutiho nebo Capella ?

Reagovat
HOST*Tsigi

Nejlíp obou

Reagovat
smazaný uživatel

Na Gutiho mi nešahaj

Reagovat
Shevchenko

... a za odměnu začínej sypat !

Reagovat
Shevchenko

Tak to byla poslední možnost, aby jsme letos něco mohli vyhrát Zůstaváme tak jenom u Trofeo Berlusconi a Trofeo TIM > aspoň něco

Jinak k Arsenalu, resp. k Rosovi - Doufám, že mu uznaj ten gól, to by se trefil v LM, FA cupu a Carling cupu, jen v lize ne Jinak jak poslední dobou sleduju Arsenal, tak podle mě je Rosa nejlepší hráč posl. zápasů Jen tak dál a už konečně dej ten gól v lize!

Reagovat
smazaný uživatel

To,co FIFA poslední dobou předvádí je hrůza.Co pravidlo,to pi....Už se nedivím,že se brání tomu,aby se fotbalové věci řešili před civilními soudy apod.Takhle už to dál nejde a já věřím tomu,že se objeví nějaký nový Bosman.

Reagovat
HOST*sweet

Takovej podraz

Reagovat
HOST*cj

ale větší podraz nám uělal smoke s ryderem

Reagovat
HOST*Fábio

AC Milán potřebuje nutně posílit útok,včera proti AS Řím byli trapní.AS si s nimi dělali co chtěli,krása pohledět na jejich hru a hlavně Totti parádní výkon (to ještě nedal penaltu),v AC Kaká s Jankulem na vše sami nestačí.Myslím,že Ronaldo ještě dokáže velký věci,protože horší AC už být nemůže.

Reagovat
HOST*Pali

Az tak zle hrali?

Reagovat
HOST*Fábio

Spíš AS Řím hrál opravdu dobře.Seedorf a Cafú byli slabí (u Cafú se to dá pochopit,hrál na něj Mancini) a podle mě by v základu neměli být ani Ambrosini,Šimič a já bych to mohl trénovat

Reagovat
HOST*sweet

Tak mě napiš ideální základku AC.

Reagovat
Shevchenko

Dida - Oddo,Bonera,Nesta,Jankulovski - ?Brocchi?(Gattuso),?Pirlo?,Seedorf - Kaká - Gilardino,?Ronie?(Pippo,Oli)

Reagovat
HOST*Fábio

momentálně fakt netuším,jak se dívám na ty hráče,tak už to trénovat nechci...nevíte jak hrává Gourcuff,možná bych ho zkoušel(prý nový Zidane).Hrál bych asi defenzivu Dida-Jankul,Bonera,Nesta,Oddo-Gattuso,Pirlo,Kaká,Seedorf :-( ,Gourcuff-Ronaldo (byl by klíčovej,jako když hrálo AC na jednoho útočníka,Ševčenka)

Reagovat
HOST*david

ty magoreb ty si debil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele