Oko za oko, zub za zub...

22.07.2008, 21:20
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Fotbal je krásná hra, to bezpochyby, přesto se i na zeleném pažitu leckdy uskuteční zákeřnosti hodné kriminálu. Jedné takové se roku 2000 dopustil Roy Keane, aby dovršil dlouholetý spor s norským internacionálem Alfem-Ingem Haalandem. Ukončil ho tak rázně, že později zadák Manchesteru City musel kvůli poraněnému koleni skončit nejednou na operačním sále.

Stručně bychom mohli oba aktéry popsat asi takto: Respektovaná bestie a výbušný zadák. Jinak – lídr versus kapitán. Zatímco norský bek brouzdal anglické trávníky vcelku potají, leč byl stálicí reprezentace a spolehlivým členem klubů, kterými prošel, o ikoně Manchesteru United se vědělo permanentně. A to nejen díky jeho nespornému umu vést a motivovat mančaft, ale i drsným zákrokům na samé hraně lidského chápání. To byl Roy Keane, rodák z irského Corku a výhradně defenzivní záložník. Dosti kontroverzní osoba, která se sama svou paličatostí připravila o asijské mistrovství světa (stavebním kamenem Keanova odloučení od irského výběru byla ostrá výměna názorů nejen s koučem McCarthym, ale i spoluhráčem Nialem Quinnem), dále se nebála ostře zkritizovat úprk svého spoluhráče Jaapa Stama do Lazia Řím, v roce 2004 zase svedla neúspěch Manchesteru v boji o ligový titul na nepřipravené mladíky, flákající tréninky. A mohl bych pokračovat. I svůj odchod z Manchesteru United, kde ho navzdory výše jmenovaným patáliím zbožňovali, si vymínil dosti nevybíravým způsobem a nebyl by to on, aby se pro jistotu stůj co stůj nepohádal se svým přímým nadřízeným. Konflikty, v těch se nynější kouč Sunderlandu přímo vyžíval.

Jemu se postavil ceněný fotbalista Leedsu United, dříve hráč Nottinghamu, Alf-Inge Haaland. Postavou budil tento typicky blonďatý seveřan dojem neohrabaného nicméně silného tvora, do médií však promlouval sporadicky. V Leedsu se stal brzy kapitánem a miláčkem davu, a to i díky nekompromisnímu zacházení s útočníky soupeře, které mohl díky své univerzálnosti stíhat (fauly si pomáhal snad častěji než čistými zákroky) prakticky kdekoliv v obranné linii či středu záložní řady. Svou zemi reprezentoval od roku 1994, stihl si za norský výběr zahrát 34krát a stal se jedním ze šesti Norů, kteří, sic hrdě bojovali za svůj národ, nikdy nehráli nejvyšší domácí soutěž. Jak o mistrovství světa ve Francii 98, tak o EURO konající se o dva roky později však přišel, byl to prostě smolař. Za další dva roky už to nebyla zlomyslná paní štěstěna, nýbrž řádící ďábel v těle Roye Keana, kdo si na něj došlápl a o to víc to bolelo. Po zkratu irského bouřliváka už si v následující sezoně nezahrál v základní sestavě ani jednou, část příštího roku zase strávil na vyšetření v Americe, aby byl 25. července roku 2003 definitivně vymazán z databáze aktivních fotbalistů Premier League pro změnu kvůli neustupujícím problémům s druhým, levým kolenem. Tenhle chlapík se zkrátka pro bezproblémový život nenarodil.

Kapitola první – Haaland v roli provokatéra

Celá sága se začala psát daleko před kulatým rokem 2000, v průběhu sezony 1997/98. Haaland tehdá ještě oblékal dres Leedsu United, Keane nastupoval samo sebou za Manchester United, který zrovna poněkud nečekaně v tomto duelu tahal za kratší konec pomyslného lana. Oba hráči se během utkání nikterak zvlášť na hrací ploše nepotkávali. Nor naskočil na postu stopera, fotbalista Red Devils klasicky v záloze, přesto došlo ke konfliktu. Vypadalo to zprvu nevinně: Levé křídlo Manchesteru, Ryan Giggs, vyslal Keana kolmicí do otevřené obrany Leedsu na ojedinělou zteč, jenže subtilní středopolař nepatřil nikdy k rychlíkům a i mnohem vyšší Haaland se před něj vehnal jako nic. Kapitán ManU si to nenechal jen tak líbit a neobratně v plném běhu soupeře podkopl. Následovalo očekávatelné – oba dva aktéři běžeckého souboje sebou plácli na zem. Keane však ne a ne vstát, vždyť se také záhy ukázalo, že si nepříjemně poranil přední křížový vaz a právě probíhající ročník už takřka celý vynechal. Nicméně Haalanda, jenž uletěl, potažmo uklouzal, po střetu ještě dobré dva metry, se to jaksi dotklo a jal se okamžitě ležícímu hráči v červeném vyčinit. O simulaci ovšem věru nešlo, i proto si to zřejmě později Keane přebral tak, jak přebral. Řev to byl vskutku impulzivní a raději se neopovažuji dohadovat, co bylo jeho slovní náplní. I tak – šlo o rutinní provokaci, která zkrátka k fotbalu neodmyslitelně patří a zrovna Keane by nám mohl vyprávět.

Flegmatik by takový incident přešel bez mrknutí oka, melancholik by se tak akorát rozbrečel, sangvinik by se patrně takové drobnosti i zasmál, jenže Keana necharakterizuje ani jeden ze jmenovaných typů temperamentu. Jistě jste si ovšem všimli, že jsem jeden opomněl, a právě ten nejvíc pasuje na irského bouřliváka, nyní manažera Sunderlandu. Cholerický člověk si takovou provokaci nechá jen stěží líbit, Keane to ale přeci jen přehnal, jak je u něj ostatně zvykem. Doslova po čase pro Observer Sport Monthly Magazine prohlásil: "Vysmíval se mi a moje motto zní: Oko za oko, zub za zub." Jenže teď se nabízí otázka: Skutečně si byli oba kohouti po Keanově šlapáku kvit? Ani náhodou! A vy se o tom zanedlouho sami přesvědčíte...

Kapitola druhá – Keane v roli Zorra mstitele

Řekou Irwell už od onoho incidentu protekly mraky hektolitrů vody, když po ní z Leedsu přicestoval do centra Manchesteru Alf-Inge Haaland. Snad aby byl blíže svému sokovi Royi Keanovi, jenž po dobu těch tří let víceméně mlčel a tiše kul pikle. Vše si schovával na duben 2000. Tehdy se chystal novou zimní posilu Citizens, která právě kroutila svou premiérovou sezonu v blankytně modrém dresu, krutě ztrestat za to, co mu provedla ještě jako stálice Leedsu United. Jak milé přivítání v novém působišti.

Bylo krátce po poledni 21. dubna 2001, když sudí na stadionu Old Trafford foukl do píšťalky, aby tak zahájil populární městské derby mezi Manchesterem United a Manchesterem City. Byl to zvláštní zápas v nejednom ohledu. Především znenadání nabyl hodně hořké příchuti. Užuž se schylovalo ke konci vypjatého derby, jenže pak to přišlo. Roy Keane měl míč u pravé postranní čáry, když na něj vystartoval jeden z protihráčů, toho irský fotbalista až nevídaně lehkonoze obešel, aby mu však znenadání utekl balon. A to se nemělo stát. Za ním se totiž v tu chvíli vydal Haaland, v tomto duelu netradičně hrající uprostřed pole, a ocitl se tak tváří v tvář svému úhlavnímu nepříteli. Zatímco se však norský borec snažil hrát balon, irský zabiják vycítil moment překvapení a neomylně udeřil. V příštích sekundách se divákům v "Divadle snů" naskytl hrůzostrašný pohled na prohýbající se pravé koleno Haalanda jako důsledek nechutného Keanova šlapáku. Celý Old Trafford oněměl a jen mlčky přihlížel formální dohře v podobě červené karty udělené viníkovi a nosítkách nabídnutých a s vděkem přijatých obětí. Haaland ještě může hovořit o štěstí, že na pravé noze nestál. Stihl totiž ještě před soupeřovým atakem odehrát míč, při čemž logicky musel zvednout nohu. Měl tak ještě možnost párkrát si kopnout do balonu.

Bylo celkem zajímavé sledovat, zda se pokusí Roy Keane oplatit Haalandovi tři roky staré posměšky. Aby celé dílo zkázy dokonal, jako by nestačilo to, co spáchal již doteď, dostal se i přes urychleně vytvořený zátaras z těl spoluhráčů i soupeřů k Haalandovi, aby mu pěkně zblízka oplatil tentýž fén, který mu adresoval norský blonďák před třemi lety. Až po tom jako poslušný klouček, dokonce se zřetelným pocitem viny ve tváři, odešel ze hřiště. O to více zarážející byla pak jeho pozápasová prohlášení.

Zde se můžete na Keanovo zranění i jeho kriminální odplatu podívat:

Kapitola třetí – Disciplinární procesí

Keane se neobhajoval. Ani nelitoval. "Dokonce jsem poté v šatně neměl žádné výčitky svědomí. Beru to tak, že se stalo, co se stalo. Dostal, co si zasloužil – odplatu," mínil po utkání irský záložník. Tvrdá hra byla u něj na pořadu dne, měl to jakožto defenzivní štít v popisu práce. Nestaral se zkrátka, jak jeho oběť dopadla, bylo mu to jedno, on svou práci odvedl na jedničku podtrženou. Podobně se následně vyjadřoval i ve své autobiografii. Jako na divokém západě – duel dvou, kdo je rychlejší, vyhrává. Teď byl tím úspěšnějším pistolníkem Keane, jak toho docílil, je svým způsobem vedlejší. Zvítězil, to je to hlavní. Jak už jsem uvedl, zákroky a podobné šlapáky jako byl tento Keane předváděl po celou svou kariéru, proto patrně nepřekvapí jeho odpověď na otázku, zda by něco podobného byl schopen udělat znovu. "Ale ano, myslím, že jo." Řekli byste, že to myslel z legrace, ale kdeže. Přímo smrtelně vážně.

Disciplinární řízení se, s ohledem na konec sezony, odehrálo až na počátku příštího ročníku a o obvinění poprvé informovalo BBC na začátku září 2002. A nebylo jedno. "První obžaloba se týká zákroku Keana na Haalanda, které přičítáme nadmíře motivace s jistou touhou po odplatě," znělo oficiální stanovisko FA, přičemž druhé obvinění se týkalo útočné autobiografie Roye Keana. Přesto byl trest více než zarážející. Zajímavé je, že se Keane vůbec nebál, tušil snad, že nemá nač? "Nebojím se FA, je tu mnoho důležitějších věcí, které by mě měly strašit," prohlašoval sebevědomě. Abyste znali veškeré okolnosti tak slyšte: Chvíli před vynesením rozsudku nezadržitelný Keane loktem sestřelil k zemi Jasona McAteera ze Sunderlandu, krom toho se v téže době Ir chystal podstoupit nezbytnou operaci kyčle, která ho měla vyřadit na dobu šesti týdnů (pod nůž šel 3. listopadu, přičemž trest mu začal běžet o den později).

5 zápasů stop a rekordní pokuta ve výši 150,000 liber. Tak znělo usnesení Football Association. Poněkud milosrdné s ohledem na ty nekonečné léčebné procedury, které záhy Haalanda čekaly. Přesto ho i tento distanc alespoň částečně napravil. Rázem totiž před médii vystupoval obezřetněji. Dokonce mu prý tento střet s Haalandem zachránil kariéru. Najednou měl motivaci stát se lepším. "Musím se při hře zklidnit," vykládal kajícně, "domnívám se, že jsem byl občas tam, kde jsem být nemusel. Je mi 31, musím se uklidnit a říct si, co jsem udělal dřív špatně. Nemyslím si, že by to mělo ubrat kvalitě mých výkonu. Ba naopak, může mi to pomoci. Nadále budu týmovým hráčem."

O Keanovu očistu se pokusil, vyjma pár spoluhráčů, i bývalý středopolař Arsenalu Paul Davis. "Myslím si, že se vrátí ještě silnější a coby lepší člověk. Nezmění ho to nějak razantně, ale bude teď více odhodlaný udělat vše pro Manchester. Tím jsem si jistý," tvrdil někdejší rival irského bouřliváka.

A jak to bylo dál? Roy Keane vlastně o nic nepřišel. Pomsta byla sladká, pokuta ho obrala akorát o dvě týdenní gáže a pětizápasový trest se pěkně překryl s rekonvalescencí po operaci kyčle a 7. prosince zase mohl v klidu nastoupit, a to rovnou do populárního derby s Arsenalem. Co na tom, že mu fanoušci po celém světě začali říkat Roy "No Brain" Keane, on je vítěz. A Haaland? Dostal přeci, co si zasloužil...

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (334)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Keanooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom bych podotknul, ze Haaland podle svych slov ukoncil karieru kvuli dlouhodobym problemum s druhym kolenem, se kterym dlouho bojoval a po te dlouhe rekonvalestenci jej nechtel pokouset...

Reagovat
fantomas

Stačí si to aktualizovat...

Reagovat
božský John

Ale tohle se proste nedela...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to na zákroku Keana nic nemění. Taky nemusel dokonce života chodit. FUJ!

Reagovat
smazaný uživatel

Zda to má být pozitivní názor, tak tě nechápu.

Roy byl kvalitní hráč, DM... Pro svůj klub udělal mnoho, ale někdy až moc, třeba v tomto případě.

Fotbalista to byl dobrý, ale člověk?....

Radsi ho ted vidím na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohodle hráče bych v MU viděl stokrát radši, než Ronalda.Byl to správný srdcař a bojovník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam takový hráč byl :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď bohužel ne...málo jich je...a nebo něktěří jsou vyloženě prasata a žádní srdcaři. Teď samozřejmě nemyslím squadru ManU, ale obecně def. středopolaře.

Reagovat
smazaný uživatel

cize ked niekoho clovek nakope je to spravny srdciar...

Reagovat
smazaný uživatel

cize ked niekoho nakope je to spravny srdciar???

Reagovat
Usty

Nebyl to tak Keane, kterej někomu po přerušení vší silou skočil na kolena? Nebo to byl něko iný?

Reagovat
smazaný uživatel

Krutší? Ale pane autore...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, rychlost...

Reagovat
smazaný uživatel

Keano je borec, legenda... někteří dnešní hráči EPL by potřebovali, aby proti nim Roy nastupoval...

Reagovat
smazaný uživatel

můžu vědět proč by to potřebovali?

Reagovat
PJ

Skvělej článek Jinak Keane - když mu ruplo v bedně, bylo lepší bejt někde jinde. Ale i tak to byla jedna z nejvýraznějších postav United za posledních 10 let

Reagovat
fantomas

Wow, i PJ zavítal na diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

tejpek i kdyz je jakej j byl to TOP rac

Reagovat
terry

Super článek O tomhle incidentu sem si chtěl už dlouho přečíst.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

je to zajímavý, jak dres který hráč nosí na sobě určí to, co si o něm myslíš.... pro ostatní fans klubů v PL je Keano idiot a rapl, pro nás fans United hrdinou :) vzpomínáme vzpomínáme , však kde dnes jsou ty pravidelné battly s Arsenalem a Vieirou, pro který si hráči United s Vieirou ani před zápasem nepodali ruku :)

Reagovat
PJ

Pro mě je to rapl i hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

aneb kladný záporák

Reagovat
fantomas

Asi tak no, PJi a Frankie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladný záporák může být třeba Billy the Kid, Keane je prostě hovado, co umí hrát dobře fotbal. A to říkám zcela nezaujatě, protože mi z nějakého neznámého důvodu není nesympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladný pro MU,záporný pro zbytek,tak jsem to zhruba myslel...

Reagovat
fantomas

Ale Kyslik je právě ten zbytek a přesto pro něj neni nijak zvlášt záporný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady snad jde klubová příslušnost stranou, ne? Když půjde Iniesta a zpřeláme někomu úmyslně haksnu, tak snad pro culés taky nebude kladný.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš,že je Řepka pro Spartu záporák?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by měl být Keane hodnocen podle svého chvoání, ne podle toho, co za triko má na sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je prave to o co jde, povetsinou zalezi na tom triku ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Však právě proto to tady všechno píšu.

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelskí je každý hovadem... Asi tak :))

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,tam ti hráči kurví soupeře zápas od zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o to, jeslti někoho kurví a nebo ne. Když si to někdo zaslouží, co by ne. V Chelskí jsou hovada v jiném smyslu... tím myšleno, že se rozlišuje, kdo kde hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný. Prostě Abramovič a jeho hráči,zbytečný specifikovat...

Reagovat
smazaný uživatel

no repku by meli taky vyhodit nez se stane neco podobnyho, u takovyho cloveka nikdy nevis, ja mam takovyho kamose a kdyz mu rupne v bedne tak mu e jedno ze jsi kamos nebo ne a klidne te veme i zidlou

Reagovat
Radin

To máš dobré kamarády no,takové kamarády bych hned za kamarády přestal považovat

Reagovat
smazaný uživatel

on je docela v klidu ale kdym mu rupne v bedne tak je magor, tak jako primo nejakej nej kamos muj neni spis se jako zname obcas se sejdem v hospode ne driv na fotbal sme chodili ale jinak ho nevyhledavam

Reagovat
smazaný uživatel

Ani kdyby jí zlomil někomu z Realu, např. Rámosovi..? ... Leeds a přirozeně taky ManC jsou úhlavní rivalové Manu, takže jistá podobnost by tu byla....

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas...mam stejny nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý článek,plně vystihuje kontroverzní povahu Roye Keana. Jinak pan Daníček se opět vytasil s kvalitním materiálem,pogratuluj mu za mě fantomasi

Reagovat
fantomas

Jj, už mu píšu.

Reagovat
smazaný uživatel

máš se od něj co učit

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas mu to v budoucnu nandá,věřím mu.

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole za tohle mu meli zakazat hrat uplne, takovi magori nepatri na hriste i kdyz to byl skvely fotbalista tak proste dokud by se nesklidnil tak bych ho na to hriste nepustil

Reagovat
fantomas

Dyt se zklidnil, sám to říká.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, rikal to, kdyz odesel Vieira

Reagovat
smazaný uživatel

a jak by asi zjistili že se sklidnil co? když nemohl hrát člověk je většinou uplně jiný mimo trávník a na hřišti a tak Roy může být třeba sympaták ale pro vítězství udělá všechno možný i když se to nikomu nelíbí tak jemu to v hlavě prostě nezměníš

Reagovat
smazaný uživatel

boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Podle mě na lávce Sunderlandu dostane infarkt...

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem si rikal taky kdyz jsem cetl tento clanek ale na tomto prislovi asi neco bude ja jsem taky jednou zranil jednoho kluka a rekl bych ze vazne (nechtene samozrejme) a ted jsem sam vazne zranen

Reagovat
Shevchenko

Neznáme se ??

Reagovat
smazaný uživatel

to aj nevim ale asi ne, odkud jsi?

Reagovat
Shevchenko

Frýdek - Místek, ale jen že kámoš zranil taky zranil hráče a on přímo na hřišti bojoval o život, naštěstí to přežil. No a on má teď mononukleózu. A fandí Chelsea.

Reagovat
fantomas

Fíha, taká shoda..

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak to nejsem je

fakt bojoval o zivot? a co mu udelal?to by me zajimalo

Reagovat
Shevchenko

No on do něho vrazil, upadl na hlavu a zapadl mu jazyk. Záchranka přijela přímo na hřiště.

Reagovat
Staenly10

Na nas zapas taky prijela jednou zachranka,ale to nas hrac mel "pouze" 2x zlomenou roku.Sice to je docela velke zraneni,ale podle toho jak pises ty,to je opravdu jen "pouze"

Reagovat
Shevchenko

No to mi povídej. On už měl prý dříve něco s hlavou, no a jak dopadl tak mu tam něco prasklo nebo tak, já nevím. Mu ten jazyk vytahovali asi minutu, prostě strašně dlouho, pak zavolali záchranku. On ale se pořád nechtěl probrat a prý si furt šahal na hlavu. Jak byl potom v nemocnici, tak se stále nemohl probrat, někdo už říkal, že se nejspíš neprobere. Ale po pár dnech mi přišla zpráva, že se probral, ale to byla poslední zpráva co jsem zatím slyšel. Byl to teda hrozný zážitek.

Reagovat
Staenly10

To jo. A kdybych byl tim faulujicim,tak bych snad ani nespal

Reagovat
Arne

To asi ne...

Já jsem jednou dal v hokeji jednomu tělo tak, že se tak divně přetočil a letěl napůl zádama a napůl hlavou na manťák. Nakonec měl jen zlomenou lopatku, ale taky jsem z toho byl div živej. Ale, ačkoliv jsem stejně jako Keane cholerik, mi toho bylo líto, i když to nebylo nic zákeřného a možná to nebyl ani faul.

Reagovat
fantomas

Já zas při hokeji byl svědkem srážky mého spoluhráče, když do něj u mantáku vjel obránce soupeře a natřikrát mu zpřelámal klíční kost. Opravdu jsem se při pohledu na v bolestech se svíjejícího kamaráda rozbrečel. A to pozor, tento zákrok se udál někdy, když nám bylo 12.

Reagovat
Arne

Raději bych šel k jinému tématu...

Reagovat
Arne

Je mi z toho nějak na nic, co všechno ve světě číhá za nebezpečí.

Reagovat
fantomas

Nejhorší je, že nějakej kluk je schopnej tohle udělat tak malej. Motivovanej ruznyma Jagrama a Gretzkyma si pak dovolí vše a takle to dopadá.

Reagovat
Arne

Hmm... Chce to dělat pro zábavu a za případnej job a úspěchy bejt rád, ne naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

to mymu kamosivi se stalo taky neco takovyho v hokeji bylo mu asi 15, ale s kolenem.nevim jak presne se to stalo ale myslim ze mel puk a prijel zanim protihrac a schvalne mu vrazil z boku kolenem do klolena a zlomil mu ho, myslim ze to byla dokonce i otevrena zlomenina, je mu ted 21 a byl uz s tim asi 5x krat na operaci

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jednou dal jeden typ na floorballe sprostě zezadu do zad a celej zápas jsem měl chuť k němu přijít a dát mu do držky,ale nakonec jsem byl rád,že jsem se udržel,protože bych akorát zbytečně oslabil tým a sám bych si nic nedokázal.

Reagovat
fantomas

A já zase když sem jednou přeskakoval manták na střídačku (ten prtavej ve florbale ), tak sem o něj nepatrně štrajchnul a rozbil sem si koleno o lavičku.

Reagovat
Arne

Reagovat
fantomas

Nebo tohle: Další z florbalu...Hráli jsme nákej mistrák a spoluhráč se srazil s protihráčem hlavama. Spoluhráči krvácelo čelo, protihráči zase z pusy. Záhy se ukázalo, že se protihráčův zub zaklesl v čele spoluhráče. A byl bez zubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě říkal kámoš,že viděl jednoho typa,jak ho někdo přehodil přes manťák a on si přes lavičku zlomil stehno,to musel být lahůdkový úraz na x měsíců.

Reagovat
fantomas

Ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Až mě z toho začlo bolet stehno.

Reagovat
Arne

kur...

Reagovat
Staenly10

.To ja si 13. Ledna 2008 zlomil lytkovou i steheni kost .Ale uz muzu jezdit na kole a behat ,ale fotbal muzu hrat az v Prosinic,ale diky bohu za to jezdeni na kole a behani aspon,ale uz se nemzu docxkat na fotbal

Reagovat
Staenly10

Pardon,lytkovou a holeni

Reagovat
smazaný uživatel

to ja sem si zlomil 9 prosince 2008 obratel a porad jeste nemuzu nic uz me to nebavi byt bez pohybu taky jsem nabral a vaze jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi přijel z budoucnosti?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

2007 samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

a v prosinci ne v lednu jsem si to splet

Reagovat
smazaný uživatel

A já si přetrhal při fotbale vazy v koleni a už nikdy jsem se nedokázal vrátit...

Reagovat
fantomas

Aj, taky mám takového známého. Ted ale kope aspon nakou pralesní ligu, i když by neměl.

Reagovat
Shevchenko

To jeden známý měl rozdrcený kotník! Myslím, že celou osmičku na základce vynechal. Teď s náma hraje fotbálek v tělocvičně i když by neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky kopu, jenže třeba měsíc, pak nějaký nešťastný zákrok=křup a zase nemůžu pár dní chodit. Ale mě to za ten pocit hrát fotbal stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

No to mi povídej...bez fotbalu jsem jako tělo bez duše...snad se mi návrat vydaří...asi se ale vrátím na gólmana, měl jsem tam stejně zůstat...

Reagovat
smazaný uživatel

to ja zas bez boxu, nerekl bych to tak ze jak telo bez duse ale hrozne me to bavi, hlavne treningy ty nejvic zapasy ani ne ale ted po tom uraze se uz asi k tomu nikdy nevratim

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky!Ve 23 letech jsem si zpřetrhal vazy v koleni,šel jsem na plastiku,pak během jednoho roku ještě 2 operace toho samýho kolena pro změnu s meniskama a bylo po kariéře Trvalo skoro 2 roky,než se to všechno dalo do kupy,jenže za tu dobu jsem stihnul přibrat 20kg a to byla konečná!!Teď jsem rád,když si s ortézou jednou týdně zahraju aspoň "vesnickou"ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase letos 3.5. přivodil při zápase trojitou zranění, velmi podobnou : http://youtube.com/watch?v=LQLppWvV7VU...dneska chodím o fran. berlích a rehabilituji...

Reagovat
smazaný uživatel

*zlomeninu

Reagovat
fantomas

Neee, prosim neeeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli mas taky tu placirku takhle dopredu tak z tebe bude nejlepsi nahravac

Reagovat
fantomas

Ne, to on to udělal. On nebyl obět.

Reagovat
smazaný uživatel

aha . tak skoda,mohl se proslavit

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, vzdyt pise, ze chodi o berlich.

Reagovat
fantomas

Já zase letos 3.5. přivodil při zápase trojitou zranění...já nevim, asi mu vypadlo "se", jinak to nechápu.

Reagovat
fantomas

Teda "si"

Reagovat
smazaný uživatel

To je urcite pravdepodobnejsi, nez ze by mu tam pribylo souveti.

Reagovat
fantomas

To jo, to sem náko přehlédl. Omlouvám se.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sry, to zranění mám samozřejmě já (mělo tam být to ''si'', přivodil jsem si ho sám, nějak pitomě jsem si tu nohu přisedl...

Reagovat
fantomas

A já si zas při rutinnim kopu do balonu nerozcvičenej ovšem odštípl kus pánve a ležel sem s tim měsíc přikovanej na lůžku.

Reagovat
smazaný uživatel

to lze??

Reagovat
fantomas

Bohužel ano. Aspon tak nějak sem to laicky pochopil. No prostě sem tak vehementně kopl, že se mi v té oblasti napravo od třísel na boku něco urvalo. Nemohl sem se na tu nohu vubec postavit. Uf..

Reagovat
smazaný uživatel

To mě podrž teda

Reagovat
fantomas

Nechceš berle? Já jsem s nima už ted docela kamarád.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevím, zdalipak se mám smát, anebo tě raději litovat

Reagovat
fantomas

Ted už mě to opravdu netrápí. Ted se klidně zasměj..

Reagovat
smazaný uživatel

I to se bohužel stává. Já osobně můžu přihodit jeden nedávný zážitek, kdy jsem likvidoval jednu úplně rutinní hlavičku při rohu a když jsem si udělal úkrok, tak se mi úplně podlomil kotník a napálil jsem hlavou přímo do tyče. Mé velké štěstí bylo, že jsme hráli na umělce a byli tam ty lehké branky z plechu....být to do klasické tyče, tak bych si tu dnes s vámi dost možná už nepovídal. Takhle mě štval jenom jeden velmi trapný obdržený gól a bolavý kotník....

Reagovat
Staenly10

Smula no

Reagovat
Shevchenko

Spíš štěstí. svinpav: A hlava nebolela?

Reagovat
fantomas

Taky si řikám, bejt tam ta tyč, tak fakt nevim teda.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani moc ne, ty tyče jsou opravdu dost lehké, trochu jsem jí promáčkl, ale jinak mi nic nebylo....Ale hlavu jsem si pochopitelně schoval do dlaní, protože mi bylo hrozně trapně a červenal jsem se, tak jsem to chtěl nějak zamaskovat

Reagovat
smazaný uživatel

tak to muselo byt docela tvrdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kean je špina.. nesnáším ho..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcuc byt sprosty ale tohle muže udělat jedině hova**

Reagovat
blaugrana

taketo chvaty, nech si necha do nejakehu pubu pre tych alglickych buranov co, tam idu so zamerom sa pobit....a nie to tahat na futbalova travniky

Reagovat
smazaný uživatel

roy keane takovymahle zakrokama muzete ukoncit jinym hracum karieru je to nezkutecne hova.. prostě mag.. na pravým mistě v man you ale kouč je to skvělej jinak kkt

Reagovat
smazaný uživatel

je to prase...a MU jsou dobytci ! Liverpool4EVER!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, smysl tvyho prispevku. Kdyby alespon meli Scouseri TROSKU kladnou povest. Staci, co jste napriklad predvedli v semifinale FA proti CFC na OT... nejidioctejsi fanousci, meli by vas zavrit na The Den k MIlwallu at se vyzabijite navzajem.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam nebyl, wole...

Reagovat
smazaný uživatel

O to nejde, ale nejdriv napises "MU jsou dobytci" a pak "Liverpool4EVER"...

tak jen rikam, ze nechapu smysl toho prispevku, nic vic. Je to jako kdybys napsal "Nesnasim Rusaky, PL a tymy z Londona... CFC FOREVER"

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze kdyz jde o prasarny, tak LFC vede

Reagovat
smazaný uživatel

muj nazor na toho hnupa/muj postoj k MU/muj oblibeny klub...uz?

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš která bije

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht, lfc má prásacky fandy, MU má prasáckych hráčov. Teraz čo je horšie. A inak ani s tymi fandami to nebude také jasné ako sa tu snažíš presviedčať tunajších mladíkov. Red devils robili lfc veľmi dobrú konkurenciu. Sranda bola ked ste klesli do nižšiej ligy ( ) menšie mestá mali z majtrovských zápasov neskutočný strach ako im tí inteligentní fandovia manchestru rozvrátia mesto hore nohami. Nemaluj si historiu podľa osnov manchestru . Toto nie je téma, kde by si mal ísť so svojimi fandami príkladom.

Reagovat
PJ

A kolik má manchester tech prasackych hracu? Jmenuj aspon jednoho ze soucasnyho tymu... Kdyz opomenem Keana, tak tam neni a v posldnich letech ani nebyl nikdo podobnej.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
fantomas

Škoda, už se tu ta diskuze s příchodem scumíků začíná svrhávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď tak sebekritickej.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

There's only one Keano! There at White Hart Lane! :)..Ne, teď je řeč o jiném Keanovi...Roy byl bezesporu takový hajzlík, ale takový fotbal potřebuje. On nechal na hřišti duši, bojoval o každý kus hřiště a takových hráčů moc teď na hřišti není. Ano, tohle byla od něj volovina, ale Haaland taky nebyl žádný svatoušek. Ovšem tohle se samozřejmě nedělá....Pokazil si tím i tak velké jméno, které má....Jsem rád, že vyšel tento článek. Aspoň si každý přečte, jak to přesně bylo....Ale spíš by měli lidi vzpomínat na jeho hru, ne na tohle.

Reagovat
PJ

Reagovat
fantomas

Napsals to pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

este ze uz skoncil...takovy psychopaticky prase

Reagovat
fantomas

Už si to psal výše, užili jsme si tě ažaž, myslim.

Reagovat
Staenly10

Presne tak,staci jednou

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim, ze si muzu psat, co chci a kolikrat chci (v ramci platne legislativy ovsem...)...

Reagovat
fantomas

Pravniku..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,naštěstí i admin si může mazat,co chce,v rámci pravidel pro komentáře...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze jako trener nestoji za zlamanou gresli! clovek, co ma v hlave hnuj, nemuze byt dobry trener

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk, co má v hlavě Liverpool, nemůže napsat smysluplný příspěvek :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Asi moc nevíš, jak dostal Black Cats tak nahoru...Běž radši spát, to ti půjde líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Používat smajlíky umíš...tak aspoň něco

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem se naucil ted

Reagovat
fantomas

Panebože...kde se vy scumové furt berete.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň,že scumové nefandí jen CFC.

Reagovat
fantomas

Mysman...

Reagovat
smazaný uživatel

scum si ty, píšeš tu chvíli a myslíš si jak ti to tu patří, a že rozumíš fotbalu lolku

Reagovat
fantomas

Lolku...

Reagovat
Staenly10

Uz si umime udelat obrazek sami,jaky mas na neho nazor,tak to uz tady prosim nepis

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, dokazal jen vyhrat druhou ligu s tymem, kterej rok predtim byl jasne posledni v PL, cekal se od nej stred tabulky a v prvni sezone v PL s nim uhral zachranu, i kdyz to nikdo necekal. Fakt traged nejvetsi

Reagovat
smazaný uživatel

je komicke, jak se tu nekteri zastavaji takoveho psychopata...a co na to Hunt?a co Eduardo?

Reagovat
fantomas

Se divíš, když tady pišeš, že jako kouč stojí za zlámanou grešli?

Reagovat
smazaný uživatel

je to muj nazor, nic zatim nedokazal!!!!!!a verim, ez ani nedokaze

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nedokázal? Děláš si srandu, nebo si opravdu tak hloupý? :-))

Reagovat
smazaný uživatel

hloupy je ten, ktery soudi na zaklade jedne sezony...

Reagovat
fantomas

To teda dokázal. Kdybys nesledoval PL rok, tak víš, že mezi Sunderlandem loni a předloni byl ohromný rozdíl a to se přitom s kádrem příliš nedělo.

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys nebyl omezeny, tak bys vedel, ze kvalita se nepozna v kratkem casovem horizontu

Reagovat
smazaný uživatel

Téměř 2 roky je málo?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, presne tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt borec Tady by měli vyvěsit nějakou nástěnku s největšími perlami...Ty bys tam úřadoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jen 1/10 doby, kterou Scouseri nepoznali radost z vyhry PL ...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester svojho času čakal 26 rokov, takže v tomto ohľade sme v klídku .

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,takže jeho kvalita se pozná až za půldruhého století,viď?

Reagovat
fantomas

To ti vážně přijde málo. Naopak takovej kus práce, který odvedl během roku je tím lepším vysvědčením.

Reagovat
smazaný uživatel

jak kvalitni trener to je, se ukaze v delsim casovem horizontu (az bude koucovat spickovy evr. tym a bude v nem uspesny, pak uznam jeho kvality)

Reagovat
smazaný uživatel

Takže třeba David Moyes je podle tebe jen řadový trenér,jo?

Reagovat
fantomas

Naopak, když kouč dokáže velké věci s malým týmem je snad lepší, než někdo, kdo s velkoklubem skončí 3. I když byl Keane (ted si vymýšlím) např 10. se Sunderlandem. Co je pak podle tebe lepší uspech?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážu respektovat různé názory, ale co ty tady meleš, to nemá obdoby. Proč by měl trenér dokázat něco s evorpským špičkovým týmem, aby dokázal, že je dobrý? CHampionship je jedna z nejobtížnějších soutěží v Evropě. Ne nadarmo se říká, že udržení v EPL je mnohem lehčí, než postoupit do EPL. Keane to dokázal, ač přebírat tým ve velké krizy. V EPL měl druhý nejhorší kádr, ale dokázal se bez větších potíží zachránit. Co chceš víc? Aby Sunderland vyhrál ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Keane i kdyby se Sunderlandem vyhrál quadruple,tak by ti napsal,že to je prd,protže Sunderland pro něj není "špičkový" klub...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a cela vec skonci u Cecha a Taylora

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, až Hunt bude na takové fotbalové urovni jako Keane, tak mluv :-)) A jako trenér ohromně pozvedl Black Cats a doufámm, že bude nástupcem Fergieho...

Reagovat
smazaný uživatel

spina ke hnoji, souhlasim...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, nepiš raději, protože tím ztrapňuješ už tak trapný tým :-))

Reagovat
smazaný uživatel

On ztrapňuje akorát sám sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, ztrapnuju United

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíš United, když tvrdíš, že Liverpoolu? Hele chalpče, pusť si video Torrese, koukej jak je skvělej po 1 ROCE, který prý není vůbe crozhodující a až pochopíš význam fotbalu a vše okolo něj, tak v dospělém věku opět najdi tento web :-)) Dobrou chuť u té přesnídávky, kterou tě teď mamka krmí :-))

Reagovat
Staenly10

Ja se ho nezastavam,ale nemusis tu psat tolikrat jak ho nemas rad

Reagovat
smazaný uživatel

Keano, Hunt borci...

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to Hunt? Já nevím a asi nikdo vědět nebude. Nikdo se s ním nebaví. Aspoň myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pro Keana pochopení, sám jsem také cholerik a dokážu se na hřišti i mimo ně pořádně nas*at. Každý je holt obdařen nějakou povahou a temperamentem a člověk s tím těžko něco nadělá. Jemu samotnému jeho činy nepřipadají nijak extrémní, jak se to může zdát ostatním. Jeho velké štěstí bylo, že uměl kopat mimo jiné i do toho balonu a tím pádem si nemohl vysloužit úplné odsouzení. Byl to srdcař a pro ManU ta pravá legenda....pro mě

Reagovat
Staenly10

To sice ano,ale tohle by se presto stavat nemelo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja se treba taky nejsem nejklidnejsi ale tohle bych nikdy neudelal nebo aspon si to osobe myslim, a kdyz uz se tady ho zastavas tak mozna pochopim ze to udelal v afektu treba za minutu ci dve ale za tri roky to uz musis byt hodne pomsty chtvej a takovi lide nejsou zcela normalni

Reagovat
smazaný uživatel

Však taky nebyl.

Reagovat
Staenly10

Presne tak,takovy faul bych taky nikdy neudelal.Pak bych se bal ze budfe mit nejaky nasledky a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že bych to třeba udělal (i když to teda úplně nevylučuju),ale jenom jsem se snažil říct, že sebelepší (inteligentnější) člověk jen těžko vždy ovládne svůj temperament. Prostě měl možnost oplatit mu tu starou křivdu, tak mu ve vteřině "cvaklo" a udělal to co udělal. Sám toho pozěji litoval, ale v tui chvíli mu prostě příroda poručila a on s tím těžko mohl něco dělat. Zas na druhou stranu se stal i díky těmto aférám a zkratům pro fans ManU jedinečným....

Reagovat
fantomas

Právě že nelitoval.

Reagovat
smazaný uživatel

V hloubi duše učitě ano...nemohl to říct naplno, měl nějakou image a pokud to řekl hned po zápase, tak byl stále ještě plný emocí...teprve časem si to všechno urovnal v hlavě a nějaká alepsoň drobná výčitka svědomí tam určitě proběhla, což by také souhlasilo s tím jeho vyjádřením "musím se zklidnit" (což jsem si už také mnohokrát říkával )...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si chodil přes mrtvoly,jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi nerad. Opravdu jsem se to nesnažil vyhledávat, bohužel díky několika faktorům jsem se pro děcka stával dost přihodným terčem pro jejich posměšky a já byl prostě taková povaha že jsem vypěnil a pak....no....už to lítalo . Mno teď jsem doufám už zdárně překlenul pubertální období a skutečně došlo i takovému celkovému zklidnění ale i tak to ve mě občas jednoduše bouchne....člověk si holt svou povahu nevybere

Reagovat
fantomas

Takle: Jak píšu v článku, jeho poslání bylo sebrat mu balon, což splnil. A nebylo zrovna pro něj duležité, co se Haalandovi stalo. Měl to v popisu práce, tak konal jak konal. Navíc chtěl mu to oplatit, to bylo hlavní, a bral to jako ono "oko za oko...". Prostě to viděl tak, že on mu přece "nasral na hlavu (tak to řikal podobně doslova, já to přeložil raději méně peprněji)", tak mu to prostě oplatil. Urazit Keanovo ego? To se přece nedělá. Taky proto FA pak netrestala faul jako takový, ale jak vyplývá z oficiálního prohlášení, hlavně to, že vědomě poškodil pověst hry (fotbalu) touhou po odplatě.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle - z toho co píšeš je naprosto zřejmé vidět, že nemáš schopnost myslet jako cholerik (což je upřímě řečeno víceméně výhoda)

Reagovat
smazaný uživatel

S tou závorkou souhlas.

Reagovat
fantomas

Jak si to z toho poznal, prosim tě?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to těžko vysvětluje, ale to uražené ego v tom asi nehrálo takovou roli, jak si myslíš, spíš šlo o perfektní záminku k jeho další cholerické touze vybít ze sebe zlobu (jako že si ji na hřišti vybíjel často). Jenom by mě zajímalo, zda-li měl/má nějaké excesy v civilním životě...?

Reagovat
fantomas

Jo tak, no tak to je ono. Jako jeho urazit, tak mužeš čekat stokrát tvrdší odplatu. Tak jsem to myslel. V civilnim těžko. Je už víc jak 10 let ženat, má 5 dětí...vypadá to spíš na podobný typ fotbalisty jako je Gattuso, čili v civilu v pohodě chlap, na hřišti blázen (i když Keane ještě ve větším balení).

Reagovat
smazaný uživatel

Lehmann,Kahn

Reagovat
smazaný uživatel

To je normalni, pry je podle IQ Materazzi genius a kazdy v jeho okoli jeho povahu zboznuje ... Povaha hracu se dost casto na hristi neodrazi, treba na Hunta Matejovsky taky pel, jak je to pohodovej clovek

Reagovat
fantomas

Však jo, neřikám, že to bude výjimka, ale tak bych to zhruba viděl. Je to videt i na tom, jak se chová jako trenér. Nijaké výbušné reakce jsem u něj doposud nezaznamenal.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš co se děje v sunderlandské šatně.....

Reagovat
fantomas

Taky fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

no ve vterine docvaklo to bych mozna netvrsil on spis cely ty tri roky ceka na nejakou vhodnou prilezitos a ta prisla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono asi neni prijemne, kdyz clovek lezi s pretrhanym krizovym vazem a nekdo mu zarve do ucha "to mas za ty fauly, zmrde"... Sice ten zakrok Haalanda nebyl umyslny, ale ta reakce nevyznela zrovna litostive, takze ja se Keanovi nejak zvlast nedivim... za radost ze zraneni radost z odplaty, to je normalni... jen mu mel asi radsi rozbit hubu nekde za stadionem

Reagovat
fantomas

Zákrok Haalanda??? Dyt Keane fauloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je pravda takle se neda manipulovat, kdyz do toho kecas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem to video videl takze bych se nenechal zmanipulovat

Reagovat
fantomas

Pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak fauloval keane, a on se mu vysmal zato ze ho chtel sfaulovat a sam se zranil ja bych to udelal taky a myslim ze keanovi to muselo taky dojit proc se mu vysmal

Reagovat
smazaný uživatel

ja ne, takovy dobytek (omlouvam se skutecnemu dobytku, pro ktery je srovnani s Keanem urazka) by na hristich behat nemel

Reagovat
fantomas

Kolikrát nám to ještě napíšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi než se udělá

Reagovat
Staenly10

Uz me tu ale s tim otravuje

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě tak 3 roky,než bude mít první erekci...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud na nej bude kazdy reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

konecne nekdo inteligentni...presne tak

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Chazy, Frankie, Aaron, Fantomas, cottager jsou :-)) škoda, že tebe bůh neobdařil :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra chlape mě to úplně vylekalo...měl jsem rozepsaný příspěvek asi 20 minut zpátky s úplně stejnou první větou, takže s tebou musím 100- souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

*100%

Reagovat
fantomas

Tak ho dopiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději jsem to (jako v mnoha případech) zvážil, svinpav vlastně napsal mé myšlenky navíc v lepším provedení, takže jsem vlastně udělal dobře.

Reagovat
fantomas

Ale kuš.

Reagovat
smazaný uživatel

To co Keano udělal byla prasárna, jako před člověkem bych před ním nesmeknul, jako před fotbalistou však určitě ano. Do hlavy mu ale nevidím, třeba se už změnil, takže ho už soudit nechci a nebudu. Fantomasi, moc pěkněj článek

Reagovat
fantomas

Díky.

Reagovat
Arne

Fantome, jseš si jistej, že Keane se k němu shýbl, aby ho slovně dorazil? Já jsem to video viděl už dávno předtím a žil jsem v domnění, že to bylo něco jako "dobrý, chlape?"...

Reagovat
smazaný uživatel

To ale moc nekoresponduje s jeho vyjádřeními v médiích po zápase...

Reagovat
fantomas

Vidiš ten obrázek nahoře? Zdá se ti to, jako by mu řikal neco schovívavého?

Reagovat
Arne

To je taky fakt...

Reagovat
Arne

Ale Keana jsem snad jinak, že takhle zamračenýho neviděl, i když pravda ho moc nesleduju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je fakt,že to byl možná jeho projev shovívavosti,těžko hodnotit.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas se zlobí

Reagovat
fantomas

Kde?

Reagovat
Radin

Tak diskuze u tohodle článku byla jedna z nejnechutnějších co sem tu kdy četl.Tím nemyslím ,když někdo nadává a nebo píše nesmysly ,to jsou prostě děcka,ale ty zranění,to bylo fakt hrůza číst .Tak se uzdravte všeci a pokud možno dál hodně štěstí ve sportu

Reagovat
Radin

Jinak článek dobrej,když se řekne Roy Keane,vzpomenu si na vlastní gol s Realem v CHL

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Keane

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezkej článek

Na Keana jsem měl vždy 2 pohledy. Na jednu stranu to byl typ hráče, který mám rád. Bojovník, který nechá na place duši. No a pak ten druhý, negativní. Cholerickej "bezmozek", kterej nejde daleko pro nějakou prasárnu, kterou navíc skrývá za nějaký "čestný" důvod.

A navíc, tohle nebyl ani zkrat v zápalu boje, ale dlouho připravovaná "odveta". To ještě víc snižuje jeho už tak slabý charakter...

Reagovat
fantomas

Díky ti. I to o Keanovi si napsal nejlépe, jak to asi šlo. Prostě člověk se dvěma "já".

Reagovat
smazaný uživatel

pro člověka se dvěma "Já" existuje lékařský terminus technicus - Schizofrenik....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
plechi

povedený článek

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

futbal je KOPANA ne OKOPAVANA

Reagovat
smazaný uživatel

Keana (toho z Úček) jsem nikdy neměl rád ....

Jinak termín "oko za oko, zub za zub" je ve svém původním významu o něčem zcela jiném, než za co to považují křesťané.......v původním hebrejském textu mají ty znaky přesný význam v podobě "hodnota oka za hodnotu oka a hodnota zubu za hodnotu zubu".......ale co už, katolíci těch svých dezinformací vytvořili mnohem více.........takže Keano - jako typický poblázněný irský katolík pak podle té křesťanské "interpretace" už jen konal.....

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně, proč všechny problémy nehodit na křesťany a jejich vendetovské sklony...

Reagovat
smazaný uživatel

typická křeťanská reakce - absolutní vztahovačnost a totální nepochopení obsahu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Aké totálne nepochopenie obsahu??? Bud sa v danej problematike nevyznáš alebo tu neskutočne zavádzaš. (Myslim ze to druhé). Takže aké vzťahovanie a nepochopenie? Ano ten týpek ta nepochopil, možno ani nevedel ako neskutočne tu klameš.

Reagovat
smazaný uživatel

vendettovské sklony patří k mafii

Reagovat
smazaný uživatel

mafii z ortodoxně katolické Itálie ........

Reagovat
smazaný uživatel

to mě taky napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Bruci, bruci, bruci. Tú tvoju židovskú demagógiu Ti zožerie možno pár ateistov z radov prispievateľov, ale ja. Tak len na vysvetlenie ako to s tým popleteným katolíkom Keanom je. Známe slovné spojenie "oko za oko, zub za zub" pochádza zo Starého zákona, čiže priamo spojené so židovskou tradíciou. To tvoje prenesenie významu na nejaké meranie hodnoty tovarov alebo čoho si to vlastne myslel je síce možné ale nijako to neznižuje pravý význam toho spojenia a ten je jasný každému. Ale späť k tým katolíkom, do ktorých si sa obul. V novom zákone sa toto spojenie nijako nepoužíva ba naopak je tam jedno nové. „Kto ťa udrie po líci, tomu nastav aj druhé!“ Nebudem teraz riešiť či sa tak aj postupovalo, keďže o to ani Tebe nešlo. Takže ak Keano konal podla nejakej interpretácie, tak čerpal PRAVE od tých tvojich YIDOV!!! Totižto v novom zákone by nenašiel oporu na to, čo urobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Starý zákon a Nový zákon je jen další z mnoha křesťanských dezinformací, kterými jsi odkojen.....protože existuje jen jeden Zákon...

Reagovat
smazaný uživatel

brucov zakon ten si mal na mysli?

Nebud už smiešny yido, aspon ked Ťa niekto nachytá, tak buď trocha pokorný, yido!

Samozrejme ak si to bral zo svojho pohľadu, tak súhlasím, vy máte len jeden zákon.

Reagovat
smazaný uživatel

ne že "my" máme jeden zákon....on Je jen Jeden Zákon........

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem Vašu nadradenosť voči ostatným národom (nutná vsuvka aby sa do toho nenabalovali neznalí veci - nemyslím český narod, ani omylom), ale ak "vy" máte len jeden zákon tak to je vaša vec. Nič to ale nemení na podstatnej veci, od ktorej sa snažíš odísť nejakou blbou polemikou ako to je s tým delením zákona. Oko za oko je čisto židovská záležitosť, kresťania prišli s niečím uplne iným. (minimálne formálne, bavíme sa čisto o deklarovaných veciach). V prenesenom slova význame môžme povedať že Keano jednal čisto v židovskom zmysle, ktorý v tomto konkrétnom prípade nemá s kresťanským učením NIČ spoločné!

Reagovat
smazaný uživatel

o jaké nadřazenosti mluvíš?......to je všechno váš výmysl a jen vaše pocity, které nemají se skutečnou realitou nic společného .....:-)

O Jednom Zákonu mluvím v kontextu vyznávání Jednoho Boha - předpokládám, že víš o kom se teď bavíme..:-)............."oko za oko" je text zabývající se právními věcmi - to že si to křesťané blbě přeložili a hloupě intepretují fakt není můj problém........a ten "křesťanský vynález" s nastavením druhé tváře snad nemyslíš vážně? Něco tak nepřirozeného - co nikdy navíc reálně nefungovalo, snad nemůžeš použít jako nějaký argument........Keano jednal jen ve smyslu své hodně pokřivené povahy, ke které jistě napomohla i ta katolíky hloupě interpretovaná pasáž s tiím "okem" - kterou on - jako jistě vzorný irský katolík , vzal za svou....

Reagovat
smazaný uživatel

Mate nekdo link naten zákrok?

Reagovat
smazaný uživatel

sry ono uz tu to je, vcera to tu nebylo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Takoví hráči na hřiště nepatří, jsou zkázou fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Keane byl skvělý fotbalista, to mu neberu, ale tohle hodně přehnal a choval se nehezky k více spoluhráčům! Hajzl!

Reagovat
smazaný uživatel

keane hral dobre ale neumel se chovat

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby na te noze stal tak mu ji Keane oddělí od kolene

Reagovat
smazaný uživatel

Keane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Hnus !

Reagovat
smazaný uživatel

Haaland si sám vykopal hrob, když takhle sejmul irskýho zabijáka a ještě si neodpustil komentář... Keane udělal dobře, že se pomstil, ta satisfakce byla na místě, ovšem mohl upustit trochu páry, protože tohle byl jeden z nejhnusnějších faulů, který jsem kdy viděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Sice Keane fauloval,ale jnak ho hodně sejmul,no...

Reagovat
smazaný uživatel

Haaland ho sejmul? Máš ty vůbec oči?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, pane perfekcionisto, vyser už si oko, Haaland mu způsobil několikaměsíční zranění a asi ne náhodou a ještě ho přišel zbuzerovat, když Keane ležel na trávníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Haaland ho předběhl a ten kretén, který oplácel protihráčům to, co si udělal sám, si to zranění způsobil jedině sám! Asi jako Nědvěd, když místo míče na EURO 04 netrefil míč nýbrž řeckého hráče a nešťastně si poranil koleno a taky mu to neoplácel, neboť šlo o nešťastnou náhodu!

Reagovat
fantomas

Zkrátka kdybys četl ten článek, tak tady asi ze sebe neudělal přede všemi trotla.

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo kdyby viděl to video.

Reagovat
smazaný uživatel

Video jsem viděl taky a Haaland ho podle mě nesfauloval. Došlo ke kontaktu a Keane si prostě způsobil nepříjemné zranění, ale za to, co dělal protihráčům, by mu museli zpřerážet obě kolena desetkrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Článek jsem četl a nevyčetl z něj, že by ho Haaland zranil úmyslně! Nevíte někdo, čemu se Pan Haaland věnuje v současnosti?

Reagovat
fantomas

Vždyt právě, zranil se sám Keane, když fauloval a to bys tam vyčetl v pohodě.

"Levé křídlo Manchesteru, Ryan Giggs, vyslal Keana kolmicí do otevřené obrany Leedsu na ojedinělou zteč, jenže subtilní středopolař nepatřil nikdy k rychlíkům a i mnohem vyšší Haaland se před něj vehnal jako nic. Kapitán ManU si to nenechal jen tak líbit a neobratně v plném běhu soupeře podkopl. Následovalo očekávatelné – oba dva aktéři běžeckého souboje sebou plácli na zem. Keane však ne a ne vstát, vždyť se také záhy ukázalo, že si nepříjemně poranil přední křížový vaz a právě probíhající ročník už takřka celý vynechal."

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že toho trotla si myslel na mě! Promiň!

Reagovat
fantomas

Nene.

Reagovat
smazaný uživatel

Komediante.

Reagovat
Paddy

Ir no

Reagovat
smazaný uživatel

Keane byl vždycky prase,nikdy jsem ho neměl rád

Reagovat
smazaný uživatel

To sú neskutočné žvásty. Aký Keanov katolícky postup? Kresťanstvo sa o odkazu oko za... nehlási! Preto som použil tú vsuvku o tom líci. Nehovorím však, že to je vymožitelné.

Ale máme tu jasne židovský fundament vendety a ty ho našiješ na katolíka Keana, ktorý si ho vraj zle preložil (lebo podľa teba to u židov znamena právna norma pri výmene tovarov a služieb ). Lenže ak by aj, vobec nemal podľa toho postupovať, leda že by bol yido V tom prípade ano. Takže presne opačne ako hlásaš, Keano si vzal za svoju tú židovskú normu a podľa nej postupoval.

Reagovat
smazaný uživatel

ups, to mala byť reakcia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte k tej tvojej fáme, že právna norma "oko za oko" vôbec nebola taká násilná a doslovná, že si ju za svoje vzali kresťania, ktorí si ju zle preložili, tak Teba síce nepresvedčím ale ostatní aby vedeli že si múdry v téme v ktorej klameš.

Hospodin promluvil k Mojžíšovi:

"Když někdo ubije nějakého člověka, musí zemřít.

Kdo ubije nějaké dobytče, nahradí je, kus za kus.

když někdo zmrzačí svého bližního, bude mu způsobeno, co sám způsobil:

lomenina za zlomeninu, oko za oko, zub za zub; jak zmrzačil člověka, tak ať se stane jemu.

Kdo ubije dobytče, nahradí je; kdo ubije člověka, zemře.

dete mít jediné právo jak pro hosta, tak pro domorodce. Já jsem Hospodin, váš Bůh."

Takže žiadny tvoj nezmysel, ale krutý judaizmus! A už vobec nie nepochopenie kresťanmi, pretože práve oni sa maju riadniť nie normou oko za oko ale kto do teba kamenom ty donho chlebom!

Reagovat
smazaný uživatel

především - absolutně nechápeš o co mi jde......takže polopatě.....Tóra je psána hebrejsky - a asi nějakých 1500 let po jejím přijetí si pak první křesťané z ní vytáhli co se jim zrovna hodilo do krámu a pak k tomu přidali nějakou tu svou nádstavbu - tak aby to vyjadřovalo jejich vidění tehdejšího pohanského světa - a máme tady duchovní rozměr křesťanství.....ale tady nám už vzniká zásadní a prvotní problém v pochopení toho původního psaného textu - jelikož pravý smysl Tóry - plné alegorií a expresivnícb příměrů je vyložen v rabínských komentářích - shrnutých později v Midraši..............křesťané použili v těch svých "brožurkách" v mnoha věcech doslovný překlad textu - a z toho pak následně udělali dogma (které ses asi učil v náboženství), mimochodem - v judaismu žádná dogmata nejsou - tam je jen svobodná vůle jako dogma, ....................a teď se tedy dostávám k tomu základnímu problému všech konflliktů - k totálnímu nepochopení a dezinterpretaci původního významu textu - jistě víš, že každým překladem utrpí významová složka textu - každý jazyk má nějakou svou psychologii - a překladem se snažíš ty dvě rozdílné psychologie jen nějak sblížit - nikdy nedostaneš přesnou kopii - dostaneš jen novou mutaci, která je blíže či dále od Kořene - a o tom to je - to je křesťanství.............takže tím ti jen slušně říkám, že o tom víceméně hovno víš....

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz te vidim jak si tohle hledal asi 5 hodin na netu z nejakych odbornych textu aby jsi zase vypadalze jsi chytrej

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci vypadat jako ten co mu leze do prdele, kazdopadne i debil co videl 2 komenty bruce na prvni pohled vidi, ze to je jeho slovy. Typicky bruce

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono staci si precist nejakej text par krat, trochu mu porozumet a taky to napises vlastnimi slovy

Reagovat
fantomas

To je sice fakt, ale jelikož je to Yido, tak bych tomu nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

on je fakt Yido jo? to jsem nevedel, sice jsem si vsiml ze mu tady par lidi rikalo Yido ale nejak jsem nevedel proc. Tak to asi o tom neco vim ted si ho predstavuju v te jeho cepicce ja o tom jejich nabozenstvi moc nevim ale je to podobny urcite jako to arabsky a to je snad nejhorsi nabozenstvi na svete( po jehovistech ) takze ti zidi od toho nebudou daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chazy , jevove prirovnanie až tak moc nekríva. predsa len semit jak semit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

melo tam byt vi ne vim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho smajla beru zpet, vsechno vyreseno.

Reagovat
smazaný uživatel

To mu krivdíš, on tomu verí. Trhliny to dostáva v momente ked napríklad mne vyčíta, že verím niečomu inému.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč se do této diskuse sere nablblý scum Jev..........běž si diskutovat o něčem v čem se orientuješ, třeba jak správně uplácat bábovičku

Reagovat
smazaný uživatel

Chjo, takže polopate. Reaguješ na príspevok, v ktorom sa Ti snažím vyvrátiť ten tvoj mierumilovnejší výklad slovneho spojenia "oko za oko" tak ako ho poznáme zo židovských tradícií. Takže najprv k tomu. Dávam Ti tu český preklad, ktorý sa o tom zmienuje a ty ho zneguješ, že to prekladal nejaký nouma, ktory ani keby chcel tak nemôže vyjadriť zmysel pôvodného, pretože ako sám píšeš, pri preklade vždy vznikne len nejaká nová mutácia bližšie či vzdialenejšie pripomínajúca original. Pripusťme túto teóriu. Avšak prečo by sme potom mali my tuna nevzdelanci, nečlenovia vyvoleného národa, veriť práve interpetácií by bruce. Stále mi to viac a viac pripomína, že sa tu nebavíme o krestanste a judaizme ale o brucizme, ktorý si si sám virtuálne stvoril. Takú nejakú "nadstavbu" judaizmu .

Čo sa týka tvojho pohľadu na kresťanstvo, tak Ti nebudem oponovať a ani presviedčať o opaku. Ty ako zástanca svojej viery máš taký či onaký názor na krestanstvo a pokladáš ho za slabú napodobeninu judaizmu. Nebudem Ti v tom brániť, ostatne je to svätá povinnosť každého yida takto zmýšľať (a že nemáte dogmy ). Ja mám nato samozrejme názor opačný a tak to má aj byť.

A aby som ešte niečo povedal aj na stranu Keana, tak asi takto: Môžeš mu našiť že si zle vyložil to yidovské oko za oko, nemôžeš mu ale našiť !!! že postupoval v zmysle krestanských tradícií (podľa tvojho povýšeneckého vydenia "nadstávb" judaizmu)

, pretože v nich úprava oko za "oko nie je"!! Nie je to o tom, že by bola zle interpretovaná, ona tam absentuje. Keane si po nu musel skočiť "k vám" a potom si ju (podľa teba) zle vyložil. A o tom to z mojej strany celé odzačiatku bolo. Snád na tomto sa zhodneme.

Reagovat
fantomas

Chlapci, dostáváme se někam, kam jsme se dostat neměli a snad ani nechtěli. Neřešil bych to už, dost toho!

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo, ved ja bruca uznávam, je to prima chlapík, len má jednu chybu, on vie akú

To si asi nechcel aby som sa nejak takto vyjadril, že? No nič, slubujem Ti že v tejto teme ten judaizmus už riešiť nebudem, ostatne ja som tam už povedal vše.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, myslím, že jsem ti to vysvětlil dost názorně..............není to o žádném "bcucismu" ale spíše o tom,že neznáš jiný pohled na svět než ten váš.........co ví běžný slovenský katolík o judaismu a o Židech? Víceméně jen to že zabili "ježíška" a že umí vydělat peníze - nekřesťanským způsobem. proto si zasloužili všechny ty pogromy...............neříkám, že ty jsi typický slovenský katolík..........ale o judaismu - o jeho skutečném duchovním obsahu a o jeho historii zase až tak moc nevíš......anebo to víš - ale jen z vašeho pořkiveného úhlu pohledu - proto tady vzniká ten rozpor z nepochopení...............takže v diskusi se stejně nikam nepohneme...........

Mohl bych ti třeba spoustu věcí i vysvětlit - z jiného úhlu pohledu než který znáš - ale tady to fakt nemá smysl - nasere se do toho ta mísntí banda fotbalových idiotů a je po nějaké diskusi............

Jinak jistě dobře víš, že nejsem izraelita...........

Reagovat
smazaný uživatel

Sľúbil som fantomasovi, že už nebudem reagovať, ale snád mi prepáči. (On tu tiež dosť spamuje ) Dobre, beriem späť ten brucizmus. Avšak ja zo seba nikde odborníka na judaizmus nerobím. Uznávam aj to, že ho vidím povrchne cez oči katolíka ale to vobec nie je v tejto téme podstatné. Celé to začalo tým, že si výrok "oko za oko" našil na katolíka Keana. A proti tomuto stále a rázne protestujem. Pretože tak to nie je. Môžeš povedať, že si Keano zle vyložil spojenie "oko za oko" z judaizmu a nebudem sa s tebou sporiť už o výklad Tóry. Ale proste nemôžeš povedať (ak sa zase vyznáš ty v učení Krista), že postupoval v súlade s krestanským učením. Lebo nepostupoval, ač sa Ti to páči alebo nie, podstata kresťanstva nie je v odplate ale v milosrdenstve a odpúšťaní (nech Ti to znie akokoľvek naivne a absurdne).

A čo sa týka rozporu z nepochopenia, ano ten isto iste je, ale môžem to otočiť, prečo židia nie sú schopní a ochotní akceptovať krestanstvo ako samostatnú vieru? Prečo (a tak si sa prezentoval aj ty) ignoruju toto náboženstvo a pokladajú to len za nejakú chabú "nadstavbu" toho svojho? (vid tvoje výroky, existuje len jeden zakon apod...)

Reagovat
fantomas

Ts, prej spam, to neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

No, už se mi k tomuto citlivému tématu na této přiblblé platformě (banda všemožných idiotů všude kolem) nechce moc vyjadřovat......ale budiž....:-)

Keana už necháme být.......prostě jsem v tom svém prvním příspěvku jen reagoval na jeden z mnoha křesťany již obecně zavedených dezinformačních nesmyslů - - řeknu to tvrdě - kdy svým hloupým ignorantstvím, totálně obracejí význam některých pasáží Tóry - a pak na těch svých nesmyslech ještě postaví svůj soud na Židy .....tak jsem si prostě neodpustil malé rýpnutí...:-)

k tvé otázce.......židé a křesťanství..........zkus se na chvíli zamyslet....Na začátku křesťanského letopočtu už ŽIdé praktikovali svou víru nějakých 1500 let - byl to velmi promyšlený a všeobjímající myšlenkový koncept, který postihoval každou stránku lidského bytí - pro který zároveň v průběhu těch 1500 let umírali, trpěli atd.....a zrovna ve velmi pohnuté době - kdy se zdálo, že Římané se chtějí jednou pro vždy s židovstvím definitivně vypořádat a velmi tvrdě ho potlačit a je ohroženo samotné fyzické přežití Židů jako národa, přijde nějaký Žid Ježíš s nějakou svou soft verzí upraveného judaismu.....absolutně nesplnil očekávání, které se do podobných Proroků vkládají...ale podivnou shodou okolností se stal nějakým zástupným symbolem pro vznik něčeho nového - podivné mutace judaismu - křesťanství - což je opravdu jen taková soft verze judaismu - šitá na míru pro pohany - kteří v té době již intenzívně cítili, že jejich modly přestávají vyhovovat potřebám doby (jejich společnost se prostě už někam i filosoficky pohla) a Judaismus byl pro ně příliš abstraktní a v mnoha ohledech i nepochopitelný aby ho přijali jako své nové náboženství (navíc v judaismu není misionářská tradice - která odporuje už jeho samotnému principu)......a ta soft verze judaismu - postupem doby všemožně upravovaná na potřeby tehdejší pohanské společnosti - využila pro svůj přenos informačních a jiných kanálů v Římské říši a oslovila úspěšně tehdejší lidi.....a protože měl úspěch i v tehdejších nejvyšších kruzích - tak se povedlo, že tento "judaismus pro plebs" zapustil mezi pohany kořeny a rozvinul se postupně v něco nového, co už dále žilo vlastním životem..

....křesťané vždy cítili potřebu vyrovnat se s judaismem - považovali své učení za novou - vyšší verzi původního judaismu - který měl podle nich být odsouzen k zániku....a nechápali, že Židé jsou jiného názoru a že na tom svém tak nepochopitelně lpí.....takže vznikla ta nenávist.....přečti si třeba co psali o ŽIdech Církevní Otcové.....a ta nenávist postupem doby jen rostla a ovvlivňovala myšlení křesťanů a určovala jejich vztah k Židům (viz. např. Křižácké války - což byl vlastně takový první křesťanský holocaust na ŽIdy) .........takže abych to nějak shrnul - Židé uznávají křesťanství jako svébytný náboženský směr, který vzešel z Tóry, zmutoval- aby byl pochopitelný pro pohany a pak se dále samovolně vyvíjel.....a protože s tím mají jen ty nejhorší zkušenosti - tak se od něj distancují..........Smutné je, že podobný postoj neměli Křesťané vůči židům - křesťanství mělo vždy přirozenou potřebu vypořádat se s židovstvím jako svou konkurenční ideologií, protože je děsilo, že bude - li ta Konkurenční ideologie úspěšná - postaví křesťanství do dost špatného světla...:-)

.......poslední dobou se ve vyspělém světě situace konečně začíná zlepšovat - existují tam již silné tendence o pochopení toho druhého - tedy hlavně ze strany křesťanů.......ale je ti asi jasné, že se nejedná o katolickou náboženskou obec ani o Slovensko...:-)

P.S. ten nový Rafův přestup je co? To už si dělá ze všech Scousers fakt prdel ne?

Reagovat
hefy

Legenda!

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, There's only one Keano nezapomenu na ten rozluckovej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Super text, dal by se podle toho natočit film. Vzpomněl jsem si, že takhle jsem kdysi četl Ramba. A kdyby se do toho zamíchala nějaká ženská, hmm, Oskaři by lítali a Titanic tiše záviděl.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda ukrutný hovado připomínající "pana" Řepku

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka někdy udělal podobný zákrok?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá k tomu daleko, ocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Víte tedy někdo, co teď dělá Pan Haaland? Na internetu se o něm člověk nic moc nedozví !

Reagovat
fantomas

Taky sem to nikde nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto neměl nikdy Keano dělat. Z vlastní zkušenosti vím, jak je to, když jde noha proti kolenu a jabko se zarazí a pak je třikrát takový. I když já si to udělal sám při skluzu a stejně byl ten balon v řiti no. Ale ten Haaland, to je jako když se hádám já doma. Babička je stejná povaha .

Reagovat
smazaný uživatel

Shevchenko:Nebyl ten zápas ve Stare Bělé???A nebyl ten kluk golman protože u nás se to stalo taky

Reagovat
smazaný uživatel

Keano I love u

Reagovat
smazaný uživatel

Rapl co mu ruplo v bedne....tohle by nikdo normalni neudelal Fotbalem k invalidite diky takovejmhle psychousum

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele