Odpovědnou osobou jsem já, reaguje na kritiku Di Francesco

26.02.2018, 23:59
Aktuality
Fyzicky a také psychicky náročný závěr sezony před sebou mají v AS Řím. Italský klub v první polovině sezony sbíral jednu výhru za druhou, od konce prosince se mu ovšem přestalo dařit a po víkendovém programu Serie A dokonce opustil pozice zaručující Ligu mistrů. Může za to i včerejší porážka 0:2 od AC Milán...

Giallorossi od konce prosince do konce ledna uhráli v šesti zápasech jenom tři remízy, po třech únorových vítězných duelech pak včera narazili v souboji s AC Milán. V tabulce jsou na pátém místě s padesáti body, před nimi jsou Inter (51) a Lazio (52), za nimi Sampdoria a AC Milán (44).

"Odpovědnou osobou jsem já, vždycky cítím, že se diskutuje o mojí budoucnosti. Je to součást trenérské práce, a to už od prvního dne, kdy usednete na lavičku. Po inkasované brance jsme se sesypali, psychicky i fyzicky, to je hlavní problém. Samozřejmě se jedná o varovný signál, se současnou formou a především s posledním zápasem spokojeni být nemůžeme," říká kouč Eusebio Di Francesco.

Řím minulý týden v prvním osmifinále Ligy mistrů padl na půdě Šachtaru Doněck a v domácí odvetě bude dohánět manko 1:2. V neděli večer nezachytil úvod druhé pětačtyřicetiminutovky a sebevědomí mu sebral Patrick Cutrone, v 74. minutě pak dal výsledku konečnou podobu Davide Calabria.

"Odehráli jsme dobrý první poločas a AC nepovolili skoro nic. S druhým poločasem jsem obzvláště nespokojen, dovedeme hrát mnohem lépe. Můj tým ukázal, že mu chybí osobnost, která by v nejhorších chvílích převzala iniciativu. Odpovědnost přijímám, stejně jako jsem to udělal za druhou půli na Ukrajině. Nemůžeme si dovolit dělat takové chyby. Teď je třeba zmlknout a nadále pracovat," dodává.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (54)

Přidat komentář
Pipo123

Odvádzaš dobrú robotu, len pokračuj

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Keď prichádzal do Ríma, veril som mu, predpokladal som, že oživí hru a bude hrať atraktívny futbal ako sa šunkami po minulé roky. Už 1. polovica sezóny bola otrasná, len vtedy sa vyhrávalo, a teraz mám pochýb, či na takúto úroveň klubu má schopnosti.. Uvidíme do konca sezóny.

Reagovat
danko10

Jak kolovrátok. Celý Strama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schick se vydal správnou cestou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim, bez nekde do Chieva, tam Ti bude dobre. Ma kolem sebe porad karmu rimana, takze se ho v Italii hodne zastavaji, ale je to proste prumerny trener a jeden z nejhorsich za 20 let. On je chudak fakt totalne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni prumerny. Podivej se, co dokazal se Sassuolem. Kdyby byl prumerny, tak s nimi hraje o zachranu nebo maximalne stred tabulky. V Rime nefunguji jine veci.

Reagovat
danko10

Presne tak, pritom vlani Liga Majstrov v suchom tricku.

http://www.eurofotbal.cz/serie-a/2016-2017/tabulky/

Reagovat
Alberto Aquilani

vlastne len v jednej z jeho 4 sezón v Sassuole skončil v hornej polovici tabuľky

Reagovat
Vtáky cez tepláky

JJ, to je pravda, vtedy mal v podstate aj namakaný káder.. ktorý mu následne rozpredali.

Reagovat
Alberto Aquilani

a to ho medzitým ešte aj stihli vyhodiť

Reagovat
Alberto Aquilani

Zmizni

Reagovat
andycek1

No ja neviem keby teraz vyradí Šachtar a postúpi do štvrťfinále tak nepamatám kedy sa tam naposledy AS dostalo, akože pod Rudim alebo pod Spalom nikdy v Europe neboli dobrý a on príde a prvú sezonu ich dostane do TOP 8 čo je myslím super úspech

Reagovat
Seydou Doumbia

no hkavně se tam dostat...já brazilcům celkem věřím

Reagovat
Lech

Reagovat
danko10

Pod Spallettim sme presli do top 8 v Europe dvakrat.

Pod tymto chujom by som sa necudoval, keby sme sa nevosli do top 8 v lige.

Reagovat
Emmett Brown

Radšej nech vypadneme, predstav si čo by s týmto AS spravila Barca alebo City

Reagovat
ratusek

U nas to rict nemuzeme, jelikoz nas stab cita tak 6 lidi bez jasnych kompetenci

Reagovat
smazaný uživatel

Je to moda. Sparta to dela taky tak

Reagovat
Lech

Prohrajem s Neapoli, pak se Sachtarem a aloha kamo. Kdyby se obcas prohravalo a remizovalo, ok, ale to ze z toho fotbalu ma clovek dojem ze ti chlapi (hlavne Strootman, Dzeko, Florenzi, Nainggolan) v zivote fotbal nehrali, to jde absolutne na jeho krk. Nejake reagovani na prubeh, vubec. Jak prevlecenej R. Garcia v hypsterskym provedeni. Letos jsme hrali dobre jen dvojzapas s Chelsea. Vsechno spatne

Reagovat
Panděvova ofina

To je to samé jako u nás. Perišič je z ničeho nic absolutně nulovej. Candreva se po užasných pár měsících vrátil zpět pod průměr a záloha... o té raději nemluvit. Pokud prodáme Icardiho, musí se přivést hráči s mozkem. Vyhodit Spalka by byla ta největší hloupost, kterou by jsme mohli udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Už táhni prosímtě

Reagovat
Francesco Totti AS

Když jsem viděl jeho fotku, čekal jsem jiný nadpis

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Vtáky cez tepláky

v súčasnosti náš najlepší obranca..

Reagovat
Pipo123

To je sice pekne, no vraj mate problemy v kabíne. Gattuso hecuje hracov a kričí Forza Milan no Biglia a Romagnoli davaju Forza Lazio. Takych hracov sa musíte zbavit, pošleme vam za nich marchettiho a Parola

Reagovat
Vtáky cez tepláky

To z kade máš takúto internal info?

Reagovat
smazaný uživatel

Z kabíny predsa.

Reagovat
Pipo123

Vravel to Gattuso v jednom rozhovore, spomínal ešte že Leo sedí v šatni a pozerá zápasy Juventusu v LM.

Reagovat
El-Pistolero-68

To je vůl.

Reagovat
cervo

a tu LM s nim pozeraju v satni aj ostatni, alebo oni su v tom case doma?

Reagovat
Pipo123

To uz neviem :S

Reagovat
Vtáky cez tepláky

To môže byť zaujímavý rozhovor, prečítal by som si ho.. pošli link.. ale ja na tom nevidím nič zlé, ale Balo pozerával zápasy AC a bol hráčom Interu

Reagovat
El-Pistolero-68

Dělá si prdel, samozřejmě.

Reagovat
Lech

Tak urcite

Reagovat
Eldarion

Jeho by ste museli splácať ešte štyri sezóny ale za Savica možno

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Kde je rímsky vlk?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, paralela s Interem se nabizi. Zacatek paradni a ted hroznej shit. Ale Inter ma narozdil od AS dobryho trenera. Tohle je komedie. A na Sachtaru konecna. Bylo by prekvapeni kdyby ne.

Reagovat
Panděvova ofina

My máme sice dobrého trenéra, ale když jsou hráči mimo formu, nebo by už v Interu vůbec být neměli, tak je nám to prd platný. Špalek z toho týmu ždímal maximum, ale po pár prohrách odešli, jak levné hračky. Do toho vedení, které ani neví, jakým směrem se má ubírat. Skoro na každém postu má Řím kvalitnějšího / hodnotnějšího hráče. Srovnatelné to momentálně je, ale jim stačí dobrý trenér, zatím co my musíme oddělit zrno od plév v celým týmu.

Reagovat
Pipo123

Kežman (agent Milinkoviča) potvrdil že o Milinkoviča je záujem v Ligue 1, La lige a PL,

Tak teda v L1 si ho môže dovoliť jedine PSG, v La lige asi jedine Real a v PL City, Man U?. Podľa SKY sa jeho cena môže v lete vyšplhať až na 150 miliónov pretože záujem bude obrovský a to bude cenu dvíhať len hore.

Pri dnešných cenách kedy im to poriadne jebe na hlavy by som sa ničomu nečudoval

Reagovat
El-Pistolero-68

A Barca, Atleti, Chelsea, Arsenal nebo L'pool si ho dovolit nemuzou?

Reagovat
Pipo123

Tie kluby ktoré si vymenoval sú aspoň trošku rozumné a takým prestupom sa zatiaľ vyhýbali, teda až na Barcu a v poslednom prestupovom okne LFC. 150 je strašne veľa a tomu sa mi nechce veriť, no zároveň by som nikdy nepovedal že taký Coutinho prestúpi za 100+. Ten trh je tak v prdeli že všetko je možné, no reálne by som to videl len na Man U, Real a PSG.

Reagovat
El-Pistolero-68

Tech 150 mega jsem si precetl az pak. Ja si myslim, ze tyhle kluby by, mozna s vyjimkou Atletu, daly za hrace tech 70-90 v pohode.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jasne, ale Coutinho sel do Barcelony z Premier League...

Reagovat
El-Pistolero-68

Pridal bych teda minimalne City, Barcu a Liverpool.

Reagovat
El-Pistolero-68

A za tolik proste hrac ze Serie A, ktery nehraje za Juventus a dokonce ani za Neapol, nepujde. Tipuju tak 80-90 max. a Tare ho posle i s maslickou.

Reagovat
Pipo123

90 mega by bola pre nás výhra, to by mohol byť ten prestup čo Laziu pomôže získať adekvátne posily.

Reagovat
stuff

na druhu stranu, ved sa zdrazuje aj dole a prec su casy, kedy talenty chodili za par supov. V case, kedy southemptony a neviem jak sunderlandy preplatia nie ze Lazio, ale spoko Juve

Reagovat
smazaný uživatel

hodně bych si přál abychom se o něj pokusily i my, i když to je spíš utopie

Reagovat
Furia Ceca

Agenti vždycky hrozně přestřelujou

Reagovat
KillSwitch

tak sa zbal a pál do p...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele