Odejde Řezník na Ukrajinu?

10.08.2008, 14:03
Aktuality
O Radima Řezníka se vážně zajímá Dněpr Dněpropetrovsk. Talentovaný pravý obránce upoutal pozornost ukrajinského celku na nedávném mistrovství Evropy U-19, kde se s Českou reprezentací dostal až do semifinále. Řezník je stabilní člen základní sestavy Baníku Ostrava.

Jednání však závisí na dohodě ostravského týmu s defenzivním štítem Tomášem Galáskem. Pokud by se podařilo Tomáše Galáska přivést na ostravské Bazaly, Tomáš Marek by se ze středu zálohy zřejmě posunul na pravý kraj obrany a odchovanec Řezník by mohl okusit první zahraniční angažmá.

"Vše je zatím otázkou jednání," uvedl Tomáš Trucha, předseda představenstva Baníku.

Autor: Miroslav Peřina

Komentáře (10)

Přidat komentář
havrys99

nééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

to je v piczi... Od začátku říkám, že na rok angažovat dědu Galáska je hloupost... je dorbej, ale Marek tuhle práci zvládá na výbornou, což potvrdil v rpvním kole (muž zápasu pdole médií a nejen jich). Je jasná že Galásek vytlačí ze sestavy někoho, no a jestli to bude Řezník, tak clekově pro Baník ztráta... doufám, že tohle neklapne... BP!

Reagovat
havrys99

....nemůže Marek hrát nalevo místo Tchuře??

Reagovat
smazaný uživatel

To by Baníček udělal pěknou hovadinu kdyby ho prodali!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No byl by velky blb kdyby sel na ukrajinu,doufam ze mu zafunguje mozek

Reagovat
smazaný uživatel

Prichodu Galaska sem byl nakloněn, ale jestli to ma byt za takovou cenu.... To ne. Reznik je velmi kvalitni, klasicky pravy utočny bek s dobrou strelou ze stredni vzdalenosti, snad bude mit rozum a zustane v Baniku

Reagovat
smazaný uživatel

jj ziskame galase a odejde řeznik to je na hovno....galasek odehraje za baniček sezonu a to je max. a co pak. řizek ma 19let a je kvalita do budoucna.... ale nic proti galaskovy

Reagovat
$dolar$

No myslim , ze by to byl pro banik dobry obchod, ale asi jen na tuto sezonu, jelikoz marek je kvalitnejsi pravy obrance nez Reznik, ten se musi jeste hoooodne ucit, ale zase je mlady a behem par let muze byt kvalitnejsi nez Marek. Pokud dostanou hodne penez , bych ho asi pustil

Reagovat
smazaný uživatel

neee!!!! ani me to nevadi tak kvuli baniku (mame hracu dost na PO) ale kvuli radimovi aby neskoncil jak mario holek. o nem sem uz neslysel rok!!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si vezme příklad z Vency Svěrkoše a nikam nepůjde. Řezník má ještě minimálně tři roky čas..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele