ODDO STÁLE CHCE DO AC MILÁN

15.01.2007, 12:46
Aktuality
Massimo Oddo stále neví, kde bude pokračovat ve své fotbalové kariéře. O kapitána římského Lazia se již delší dobu zajímá AC Milán, a přestože jeho manželka Claudia by byla raději, kdyby zůstali ve "věčném městě", Oddo má jasno a chce přestoupit.

"Nejsem stoprocentně vyrovnaný, ale jsem profesionál a na hřišti jsem ze sebe vždy vydal vše. Klub ví, co chci. Tohle je pro mě obrovská šance, jak si zahrát Ligu mistrů. Je mi 30 let a tuto nabídku nemohu přehlížet a Lazio musí pamatovat, že můj kontrakt brzy vyprší," nechal se slyšet 30letý italský reprezentant. "Nechci to více komentovat, já jsem hráč a Claudio Lolito je prezident, jenom doufám, že to vše brzy skončí," dodal Oddo.

Celý přestup byl na spadnutí již před necelými dvěma týdny, jenomže od té doby se celá situace hodně protahuje a právě to možná způsobí krach jednání. Rossonerri v závěru minulého týdne podepsali kontrakt s mladým argentinským obráncem Leandrem Grimim a teď mají políčeno na dalšího Jihoameričana. Na dobré cestě jsou údajně jednání o přestupu Juliana Bellettiho, na jehož místě má trenér Barcelony Frank Rijkaard dostatek variant a v cestě z klubu mu nebude bránit. Na San Siru prý již pro brazilského zadáka připravují čtyřletou smlouvu, která by v platnost měla vejít 1. července 2007.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
HOST*gaizka

Oddo by byl lepší jak Belletti ale nejlepší by byl nějaký pořádný útočník

Reagovat
HOST*

přesně tak! FORZA MILAN

Reagovat
HOST*

di do prdele s milanem...LAZIO

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

však Oddo se taky hodí... neboj...

Reagovat
HOST*mirror

To si piš, že by se hodil, odejde Cafu, Maldini, Costacurta a je to na draka.

VIVA MILAN

Reagovat
HOST*rbettega

Souhlas.

Jestli AC chce myslet na ty nejvyšší příčky jak vLize Mistrů, tak v Sérii A, potřebuje výrazně zkvalitnit kádr. Obrana není moc kvalitní. Stará garda odejde. Zůstane jen Nesta. Šimič, Kaladze, Favalli, no AC s nimi díru do světa neudělá. Boneru a nově příchozího Grimiho teprve prověří budoucnost, Stejně jako Oliveiru prověří druhá sezónna. (Moc si od něj neslibuji). AC potřebuje 2 velmi kvalitní obránce. jednoho dravého ofenzicního záložníka a někoho na hrot. Min. dva musí přijít teď v zimě a další v létě. A hlavně podstatně omladit kádr. Jinak nemá šanci v evropské konkurenci v příští sezónně uspět.

Ideální do obrany AC : Oddo, Daniel Alves - na pravo, BArzagli, Ujfaluši, Chivu - do středu. Dva musí př

ALe jsem přesvědčený, že udělají špatný nákup.

Reagovat
HOST*Tom

a s Jankulovskim nepočítáš?

Reagovat
HOST*rbettega

Jo sorry zapomněl jsem na něj.

Reagovat
HOST*Tom

ale je pravda,že v Miláně s ním taky moc nepočítají nechápu proč trenér dává přednost těm přestárlým a pomalým

Reagovat
HOST*

Jankulovski má z celý obrany v letošní sezoně nejvíc odehráno takže to nevypadá že by s nim nepočítali...

Reagovat
HOST*michal

Tak teď sem kouknul na statistiky z letošní sezony na oficiální stránce ACM a Jankulovski odehrál nejvíc minut v letošní serii A z celýho týmu...chyběl v pouze jednom zápase...I v lize mistrů patří k nejvytěžovanějším hráčům...takže pro příště když sem bude psát někdo takovou hovadinu jako že trenér dává přednost jiným hráčům tak ať si to nejdřív radši ověří...

Reagovat
Shevchenko

PŘESNĚ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hlavně tím, že na jeho postu jiného zdravého hráče nemají . To je jako kdybych řekl, že Guddy je borec (nic proti němu), protože hraje pravidelně v útoku Barcy...

Reagovat
HOST*Pavel

souhlasím z merenguesem,Ancelotti by raději stavěl Serginha a Maldiniho Jankul hraje jen díky zraněním

Reagovat
HOST*

S Maldinim se už ale počítá spíš na stopera,Serginho se nejspíš po sezoně vrátí do Brazílie takže jedinej konkurent Jankula bude asi mladej Grimi popř. Favalli.Jankul má ale tu výhodu že může hrát i v záloze jako např. v posledním ligovým kole.

Reagovat
HOST*nofan

Oddo kope dobře trestňáky kvalitně jako Juninho z Lyonu. A to stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Juninho teda určitě ne, kope je jednak úplně jiným stylem a taky je dost velký rozdíl v efektivitě. O Oddovi se hodně ví, protože už pátým rokem kope v Serii A penalty, čímž je mezi obránci unikátní. K jeho defenzivní hře mám dost výhrad, navíc už není zrovna nejmladší. Možná by byl pro AC lepší Zaccardo.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj

Reagovat
HOST*

Luis Jimenez z Ternany do Lazia!!! Konečně se to celé vyřešilo. Na něj jsem fakt zvědav.

Reagovat
HOST*

Celé by to mělo stát mezi 7-8 mil. liber.

Reagovat
smazaný uživatel

A co bude s Foggiou?

Reagovat
HOST*

Tak Jimenez hraje i útok ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Může hrát staženého útočníka ve 4-2-3-1, jenže Lazio už hafo let hraje 4-4-2, teď sice zkouší 4-3-1-2, ale pro Jimeneze se tím nic nemění, buď bude hrát místo Mauriho (o tom ale pochybuju), nebo vytlačí jednoho z defenzivních záložníků. Každopádně pro Foggiu je to asi bohužel konec .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele