ODDO PŘESTOUPIL DO AC MILÁN

23.01.2007, 12:04, aktualizováno 23.01.2007, 12:41
Aktuality
Massimo Oddo se definitivně stal hráčem AC Milán. Klub ze San Sira se po několikatýdenních vyjednáváních konečně dohodl s Laziem na odstupném a římskému klubu zaplatí 7,75 milionu eur...

Italský reprezentant se zájmem opustit římský klub netajil a na rozkaz klubu tak vynechal nedělní souboj Lazia s AC na Olympijském stadionu. "Klub ví, co chci. Tohle je pro mě obrovská šance, jak si zahrát Ligu mistrů," řekl nedávno Oddo, který měl ve "věčném městě" smlouvu ještě na rok a půl. Dnes se jeho přání naplnilo. Lazio se s AC konečně dohodlo na odstupném a za svého kapitána dostane 7,75 milionu eur a práva na záložníka Pasquala Foggiu.

Milánskému klubu se první polovina sezóny příliš nepovedla, a tak v zimě hodně posiluje. Na San Siro již vedle Odda přišli mladý obránce Leandro Grimi a brankář Marco Storari. Jedná se i o přestupu Ronalda z Realu Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com, uefa.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*nesta

Konecne prisla na San Siro poriadna posila... Oddo sa rossonerri hodi na pravu stranu, hra presne takym stylom ako AC /ked je vo forme/. Trebalo by to este dat sancu Gourcoffovi a ziskat nejakeho kanoniera /ale nie Ronalda preboha/... Co tak Crespa z Interu???

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

s tím mladým souhlasím Gourcoffem souhlasím, toho jsem visěl proti Aténám a doslova mě uchvátil

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

samozřejmě *viděl

Reagovat
HOST*rbettega

Souhlas, oddo je sice starý, ale může klidně 2 nebo 3 roky hrát ve velké formě. Ještě by to chtělo, buď Barzagliho ne Ujfalušiho do středu, jako parťaka pro Nestu. A bude klid. Zase jim soupeři dají jen 10-15gólů za sezńnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som s sprestupom spokojný, v Laziu mal dobrú povesť.

Ešte by to chcelo niekoho do útoku, možno by zato stál aj pokus s Ronaldom.

FORZA MILAN!!!

Reagovat
HOST*rbettega

Spíš IAQUINTA

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nn, Ronaldo do AC! ke Gilardinovi ideální...

Reagovat
HOST*mirror

Dobrá posila do zadních řad! Sem rád že se to povedlo!

Forza Milan!!!

Reagovat
HOST*roman

ty debile acemilan je

na hovno

Reagovat
HOST*

bajer monahium

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele