Očekávaná posila pro Juventus, z Frankfurtu přišel Kostić

12.08.2022, 14:50
Aktuality
Očekávané prohlášení dnes vypustil do světa turínský Juventus. Stará dáma spřádá plány na návrat na italský mistrovský trůn a jedním z jejím trumfů má být Filip Kostić, srbský křídelník přišel na přestup z Eintrachtu Frankfurt...

Kostić byl s odchodem z Frankfurtu spojován už před rokem, tehdy nedopadly námluvy s Laziem a devětadvacetiletý fotbalista nemusel litovat. Eintrachtu pomohl k triumfu v Evropské lize, navíc byl zvolen nejlepším hráčem této soutěže.

Během letošního léta Kostiće chtěl West Ham a do boje se nakonec zapojil i Juventus. Ten dokázal dojednat podmínky transferu za dvanáct milionů eur, jehož součástí jsou bonusy v maximální výši tři miliony. Kostić včera prošel zdravotní prohlídkou a dnes podepsal čtyřletý kontrakt.

"Hráč disponuje talentem, silou a rychlostí a dokáže pokrýt celý prostor u postranní čáry. Během uplynulých let ovšem ukázal, že dovede nastoupit na několika postech, jeho nejsilnější stránkou je ofenzíva a připravování gólových šancí," popisuje Kostiće jeho nový zaměstnavatel.

Kostić měl ve Frankfurtu smlouvu na poslední rok a celkem za něj odehrál 171 zápasů, na své konto si připsal 33 branek a dalších 64 zásahů svým spoluhráčům připravil.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (39)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to bude dělo

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá posila za málo peněz

Reagovat
M11

Za tohle jsem fakt rad.. muj oblibeny hrac z Bundesligy..

Vitej

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Reagovat
Eichel

Reagovat
Pipo123

Ažegri ho prerobí na stopéra

Reagovat
Il Architetto

Ten má myslím po kariéře.

Reagovat
smazaný uživatel

aneb jak se stal z útočníka Cuadrada pravý krajní obránce

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

už si pro to připavuje půdu, tohle tiskovýmu oddělení určitě nadiktoval on - "dokáže pokrýt celý prostor u postranní čáry. Během uplynulých let ovšem ukázal, že dovede nastoupit na několika postech"

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maras5

Myslím že ho Allegri chtěl ma beka. Nebo záložníka v systému 352.

Akorát nevim, kdy vedení Juve pochopí, že i kdy by tam hrál pánbůh v útok, tak stejně pod Allegrim bude hrát prd a hlavně bude muset branit.

Pryč s Allegrim!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poslední věta asi jo.

Ta jeho naprostá ignorace mladých hráčů, nekoukatelna hra i po megahnusu pochválená.. Plus to jak pod ním v Juve šli všichni hráči s cenou dolů.. Souhlas, kopnul bych ho do prdele

Reagovat
Maras5

Jj. Třeba kulu a benta nebyli úplně špatní hráči. Ale on znich udělal hrozné hráče. A ted Conte a hle. Základ a jedny z tech lepších hráčů. Ignorance mladých je uz fakt moc. Asi s s nima neumí pracovat. Tak raději hotové hráče zkazí a mladé na hostovacku a ještě lepší je prodat a pak kupovat za šílené částky zpět.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

U Allegriho a Mourinho bych wingbacovi neříkal záložník - to se děje v Atalanta a v krajní méře u Conteho.

Jsou to pořád beci, protože přidaný stoper neposouvá hru výše, ale jen zahušťuje střed obrany, v útoku chybí jeden hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nakoukanyho ho nemám, ale snad bude přínosem!

Myslel jsem, že je mu míň

Reagovat
Rich

Tohle výrazně oslabí Frankfurt, jelikož toto byl jejich kmenovým hráčem a skutečně výborný hráč... Jinak skvělá posila pro Juventus za slušný peníze.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem dneska viděl to video jak si natlemeny Pogba zase nechal soustružit nějaký komedie na hlavě

Reagovat
Bandita_Harry

Pozuje ako brankar Super prestup, z dvoch padajucich timov to dotiahol pekne daleko

Reagovat
smazaný uživatel

A jak pozuje záložník?

Reagovat
Bandita_Harry

Ukazuje nohu

Reagovat
delfin

"Talk to the hand".

Reagovat
Rudnevs

Mam pocit, ze je to vacsie oslabenie pre Frankufrt nez posila pre Juve. Nechapte ma zle, fans Juve sa nemaju coho obavat, ale toto Frankfurt podla mna bude velmi velmi boliet.

Reagovat
andrew96

Na druhou stranu se Adler mohou uvolnit křídla, neboť snad nebyl v BL tým, který by byl tolik závislý na jednom muži.

Reagovat
Rudnevs

Na jednu stranu áno, na druhú stranu.. v kombinácii s tým zlým štartom a veľkou záťažou, keď ešte takto začiatkom ligy odíde hráč, od ktorého boli závislí, nemusí to dopadnúť s Eintrachtom dobre. Zachrániť by sa mali, ale či to bude na poháry…

Reagovat
JozkokozleJ

Ono to nie je len o Kosticovi, ale aj odchod Hintereggera a pochopitelna mala herna vytazenost Hasebeho, je v celkovom obrazku velka zmena pre hernu schemu Eintrachtu. Hlavne uvod sezony bude pre Frankfurt tazky. Ale v spojeni s trenerom Glasnerom sa prilis neobavam, ze by to nezvladli. Trebars dnes na Herthe novic Kolo Muani mal fantasticke veci a celkovo posobili nadalej velmi organizovane.

Reagovat
Müllered

"STOP! Mojí kariéře!"

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý kup.

Reagovat
The Krupy

Nepoznám ale za tú cenu to snáď prúser nebude, navyše prichádza na problémový post

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne, ale předchází ho výborná pověst

Reagovat
The Krupy

Btw. máš super nick

Reagovat
Zark

Neznám, podle videí vypadá jako průměrák, ale s pověstí nato, aby zavřel fanouškům hubu a za tu cenu, to museli bohužel zkusit. Snad mě překvapí

Reagovat
Kiwi-21

Velice nadprůměrný a pro Juventus Top posila

Reagovat
Kucka

Baller jak hovado

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele