Obránce Marquinhos další akvizicí PSG

19.07.2013, 20:10
Aktuality
Třetí posilu v průběhu tohoto týdne získalo Paris Saint-Germain. Francouzský celek nejprve posílil kanonýr Edinson Cavani, jehož ve středu večer následoval obránce Lucas Digne. Jeho parťákem v zadní řadě pak bude Marquinhos z AS Řím...

Stále teprve 19letý fotbalista, jehož jméno bylo hodně spojováno s Barcelonou, podepsal v Paříži smlouvu na pět sezon. AS za něho dostane 35 milionů eur.

"Těší mě, že jdu do PSG, kde hraje spousta Brazilců, kteří zde psali historii klubu. Udělám vše, co bude v mých silách, abych se do historie klubu zapsal také já. PSG mi pomůže v mé kariéře, toužím vyhrát spoustu trofejí a získat si srdce fanoušků," prohlásil.

"Příchod Marquinhose, jehož kvality zaujaly přední kluby z celé Evropy, je pro nás velkou satisfakcí. Znovu to jenom potvrzuje náš plán, vybudovat zde jeden z nejlepších klubů v Evropě," raduje se prezident PSG Nasser Al-Khelaïfi.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (429)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele