Objevili jsme vítěznou mentalitu, pochvaluje si Wenger

06.04.2015, 17:52
Aktuality
Premier League má za sebou takřka další kolo, ve kterém byl jasným tahákem souboj Arsenalu s Liverpoolem. Gunners nakonec utkání jasně ovládli a manažer Arséne Wenger si pochvaluje vítěznou mentalitu...

Londýnský celek je ve formě. Z posledních deseti ligových utkání zvládl Arsenal vyhrát rovných devět, čímž se opět regulérně zapojil do boje o přímý postup do Ligy mistrů.

Momentálně jsou svěřenci francouzského manažera na druhé příčce o bod před Manchesterem United a o dva před jejich městským rivalem, který má však utkání k dobru. "Máme vítěznou mentalitu a dobrou soudržnost uvnitř týmu," libuje si Wenger, jenž byl během letošní sezóny opětovně kritizován. "Neustále se zlepšujeme," doplnil manažer Gunners.

Díky vítězné sérii z posledních týdnů má Arsenal poprvé od roku 2005 možnost, aby sezónu zakončil na druhé příčce. "Je ještě příliš brzy mluvit o tom, jestli můžeme skončit na druhé příčce, pořád máme před sebou sedm zápasů," řekl Wenger, jehož týmu hraje do karet i to, že má čtyři zápasy na domácí půdě. "Dáme do zbývajících zápasů všechno a uvidíme, co nám to přinese," uzavřel.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (461)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele