Obhájci trofeje těžko hledali slova. V Schalke krotí euforii

06.04.2011, 09:43
Aktuality
První čtvrtfinále Ligy mistrů mezi milánským Interem a Schalke nabídlo výjimečnou podívanou - sedm branek a hlavně nečekaný výsledek 2:5. Obhájce titulu tak dostal tvrdou ránu, kterou domácí těžko vysvětlovali. Vítězové krotí euforii, vědí, že k postupu zbývá zvládnout odvetu.

V Miláně to přitom na žádnou senzaci nevypadalo. Krásný volej Stankoviče zajistil Interu vedení a očekávalo se, že si domácí zápas pohlídají. Jenže Schalke předvedlo několik povedených akcí a dvakrát srovnalo skóre. Inter poté ztratil vyloučeného Chivua a postupem času se sesypal.

"Začali jsme nejlepším možným způsobem. Že zápas takhle skončí, to nepředpokládal asi nikdo," hledal těžko slova trenér Interu Leonardo. "Na začátku druhého poločasu jsme propásli několik šancí a chvíli poté vstřelilo Schalke třetí branku. To pro nás byla obrovská rána."

Pro Inter je to druhá velká nepříjemnost za posledních několik dní, v lize prohrál 0:3 městské derby s AC Milán. "Stejně jako v derby nám chyběl klid, lehkost. Schalke sice mělo jen o několik střel víc než branek, ale prostě je vstřelilo. My jsme nebyli schopni reagovat, zvlášť v deseti lidech," pokračoval Brazilec.

"Je těžké mluvit o tom, jak se před odvetou zotavíme a zabojujeme o postup. Ale musíme se o to pokusit, budeme hrát o co nejlepší výsledek. Bohužel nás klíčová část sezony nezastihla v nejlepší pohodě. Musíme se s tím vypořádat. Musíme jít v každém zápase za výhrou, to jediné je naše cesta," dodal Leonardo.

Výsledek nedokázal vysvětlit ani kapitán Javier Zanetti. "Nerozumím tomu, co se stalo. Nedokážu to vysvětlit ani sobě, prostě nevím," smutnil zkušený Argentinec. "Start jsme měli dobrý, ale potom? To bylo zatmění, jinak to nazvat neumím. Musíme zachovat klid, myslet pozitivně a v odvetě ze sebe vydat vše."

Hosté včera prožili další zajímavé dějství v rozporuplné sezoně. Schalke klopýtá v domácí soutěži, ale v Lize mistrů jako by bylo jiným týmem. A včera to opět potvrdilo. Z německého tábora před utkáním sice nezaznívaly žádné ustrašené hlasy, ve výhru 5:2 ale nejspíš nevěřil nikdo.

"Ještě nejsme v semifinále. Nicméně naše šance je nyní opravdu velká," krotil euforii trenér Ralf Rangnick. Vzápětí přeci jenom dal průchod pocitům štěstí. "Bez debat jsem prožil nejlepší zápas kariéry. Kdyby mi někdo před utkáním řekl, že Inter porazíme o tři góly, prohlásim ho za blázna. A to jsme mohli dát gólů ještě víc," rozplýval se.

Nadmíru spokojeni byli i hráči. "Ani si nevzpomínám, kdy jsme naposledy vstřelili pět branek. Jsme šťastní, dneska nám vlastně všechno vyšlo. Chtěli jsme útočit, protože jsme cítili šanci. Ještě ale musíme zvládnout odvetu, je nutné se na ni maximálně soustředit," uvedl brankář Manuel Neuer.

Hostující útočník Raúl už toho ve své kariéře zažil mnoho, průběh včerejšího zápasu však strhnul i jeho. "Byla to excelentní noc. Zahráli jsme opravdu výborně, v nic takového jsme nedoufali, výsledek je báječný," říkal. "Stále však není konec. Inter je tým šampionů, který se určitě nevzdá. Po dnešku je obzvlášť na místě si uvědomit, že v devadesáti minutách zápasu se může stát cokoliv," doplnil Raúl.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com, soccerway.com

Komentáře (138)

Přidat komentář
madridcan

Inter v Schalke vyhra a bud postupi alebo bude krocik od postupu.Maju nato,len tam nesmu ist s tym,ze to vypustia

Reagovat
smazaný uživatel

Docela optimista, ne?

Reagovat
madridcan

ano to som pocuval aj ked som tvrdil,ze Cristiano da hattrick Malage alebo,ze Inter postupi vyhrou v Bayerne Ked sa hraci nato nevyseru,maju nato a to Interu velmi nefandim a sympatickejsie je mi Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale 0:4 vyhrať je trochu moc, v Mníchove stačilo o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

a nestačí náhodou 0:3 ???

Reagovat
madridcan

nie,lebo aj Schalke vyhralo o tri goly,ale dalo golov 5.Gol vonku sa berie za dva

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

všechno je možné.. pokud Schalke včera vyhrálo na San Siru o 3 goly, tak bych se vůbec nedivil, když by Inter rozkřupal Schalke 4:0 u nich doma... jedno jsem se naučil při sázení a koukání na fotbal - nikdy není nic jisté, i ten favorit může kleknout před nováčkem..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevim, podle mě tohle inter nedá ani náhodou. 4:0 tam nevyhraje

Reagovat
madridcan

no to mozno nie,ale 1:5 hej

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu se jidášů zastávat, ale slova o úpadku Interu, slabém mančaftu apod. nejsou na místě. Ten tým, kdyby nebylo nejdebinějšího prezidenta pod sluncem, měl převzít někdo, kdo je herní filosofií na podobné vlně jako Mourinho, tedy správná interácká defenziva. Brazilská samba v kombinaci se španělským výstřelkem rozložila tým, který měl ambice vládnout dalších x let Itálii a být pravidelným účastníkem semi v LM. Lucia, Cambiassa, Zannetiho, Samuela, Eto´a ani Sneijdera nikdo neodnaučil hrát fotbal, jen je hold Leo neumí správně využít. Ikdyž upřímně: který tým by nepoznamenalo, když by se mu rozpadla jedna z nej stoperských dvojic světa a klíčový záložník, svého času s přehledem nejlepší na světě, začal hrát houno? Nemluvě o zvlhlém střelném prachu největší ostudy letošního vyhlašovaní fotbalisty roku..

forza já.

Reagovat
j_mrazik

Tím zvlhlým prachem myslíš Millita? Eto'oa je mi tam trochu líto, že je na všechno víceméně sám.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se teď už definitivně ukázalo, že stoperská dvojice Samuel - Lucio chybí, a to razantně. Vždyť loni nebyl problém vyhrávat zápasy v LM 1:0, takže problém v ofenzivě bych to zase až tak neviděl. Nevím, jestli se Ranocchia špatně vyspal nebo co, ale s prominutím tak tragický výkon obránce jsem za Inter snad ještě neviděl (možná Natalino v jednom zápase). Nelze to házet jen na něho, ale měl na tom určitě velký podíl. Těšil jsem se na něj, stál balík peněz, tak se musí zlepšit, čas na to ještě má, je mladý, ale nemůžu se dočkat, až zase budou hrát na stoperu právě Samuel s Lúciem. To se pak nebude člověk muset třepat při každém útoku soupeře.

Dost možná je to Mouem, nevím, ale tolik inkasovaných branek dlouho nepamatuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že Ralf něco udělá s tou obranou a v odvetě Inter do moc šancí nepustí. Naprosto nechápu nasazování Sapeie, přestože včera nezahrál nějak špatně. Trochu se bojím letní čistky, aby nenechal odejít určité hráče, třeba Escudera, který za Magatha dokazoval, že si základ zaslouží

Reagovat
JozkokozleJ

Pravda, ten Sarpei v zaklade po St.Pauli ma vcelku prekvapil ...

Reagovat
Antijuve

Ještě že jsem ten zápas neviděl.Co ty museli předvíst včera aby dostali takovou nakládačku, to si nedovedu představit.....

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to byl parádní den Real roznesl Tottenham, Inter dostal náklep. 11 gólů ve dvou zápasech. Paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

Leonardovi se nedá upřít jedna věc. Nikdy bych neřekl, že mi bude Interu líto... Všechno je o hlouposti a ješitnosti Morattiho a zbabělosti Benítéze. Musím říct, že mě doslova serou tihle "talentovaní" trenéři, kteří dělají z calcia tenhleten šrot. Jinak Ranocchia ukazuje, že Itálie je v oblasti talentovaných stoperů totálně vybrakovaná. Čím to je, jsem už několikrát říkal.

Reagovat
cristiano.K.

proč je Benitéz zbabělej?

Reagovat
Jajinek

Protože se nechal naschvál sám vyhodit, když vyhrál MS klubů aby odcházel jako mučedník, páč měl strach, že v průběhu sezóny poletí za daleko horších okolností

Reagovat
cristiano.K.

měl podmínku,že musí vyhrát MS klubů,to spnil.Chtěl posily,splnilo mu to vedení? ne.

Reagovat
Jajinek

posily chtěl v létě...pak za ním přišli, jestli je to nutné, nebo jestli mu stačí Coutinho s Biabianym...řekl, že stačí. A po půl roce pak vypustí do médií to co vypustí. V tom prohlášení měl částečně pravdu...ale podal to tak v takovou dobu, že prostě chtěl a hlavně musel být odvolán. A on to velice dobře vědel.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
j_mrazik

Co se nedá upřít Leonardovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Že dokázal, aby mi bylo Interu líto.

Reagovat
j_mrazik

Nějak mi tohle nešlo do hlavy.

Reagovat
JozkokozleJ

Proc ti je Inetu lito?

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
cristiano.K.

v odvětě bych si přál poločasový výsledek 0:2,aby byla sranda ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke si to doma nenechá ujít, i když kdo by předpovídal takový průběh prvního zápasu... každopádně jsem ještě nesmekl před Schalke, taková produktivita, to se jen tak nevidí, klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a to ještě nehrál Huntelaar V odvetě už tam bude a Inter pojede domů s dalším bůrem,ne-li víc

Reagovat
cristiano.K.

ajéje tady někomu stouplo

Reagovat
smazaný uživatel

toho k schalke nehadz

Reagovat
smazaný uživatel

V jedné diskuzi nepřímo přiznal, že fandí hlavně Huntelaarovi. Vsadím se, že až odejde, tak se stane fanouškem toho týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak.Já jsem fans Schalke Ale nepopírám,že se mně Huntelaar líbí.Myslím si,že je prostě dobrej,ale nemá teďka formu On se do toho dostane A k tomu fandění.Já nefandím jenom jemu,já fandím každému německému a každému holandskému hráči,protože si myslím,že ty dvě země jsou nejfotbalovější na světě Němci jsou samozřejmě první,pak až tulipáni

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
Swarley

opravdu nádhera...už to vidím tak podesáté, ale je to pořád úžasný gól

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cez víkend Inter ukáže, kto je doma a kto bude dominovať. Hlavne dostať Mottu zo zálohy a konečne sa vráti Lucio

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme zo zostavou:

Cesar-Maicon,Lucio,Cordoba,Nagatomo-Zanetti,Cambiasso,Kharja-Sneijder-Etoo,Milito a od 60.minúty Pazzini namiesto Milito, ktorý včerajší zápas už len dofučal ako unavená parná lokomotíva.

Reagovat
Jajinek

Tak jsem se probudil...ke svému zděšení jsem zjistil, že to opravdu nebyl jen sen...a je mi daleko hůř než v noci.

Tohle je prostě až neuvěřitelné co se stalo, a hlavně jak se to stalo. Tohle není hodné Interu. A Leonardo potvdil jednu věc, tenhle tým prostě nemůže vést on!!! To, co jsem zmiňoval na začátku jeho angažmá, proč jsem ho nechtěl. To, očem jsem tu psal během celého jara a nadával, že ta pohádka není tak růžová...to se přesně během posledního týdne ukázalo. Ale nikdy by mě nenapadlo, že se to provalí takovým způsobem a dvakrát do týdne mi to způsobí takový pocit marnosti a beznaděje.

Moratti totiž Lea nevyhodí...pokud nepředvede nějaké průsery, dokope druhé místo v lize a postoupí v Copě...tak ho prostě nechá stavět tým na příští sezónu....a koupí se Ganso a Sanchéz a budeme připomínat takovou parodii na fotbal, že mě z toho klepne. Jediná naše šance je, že buď Leo pokousá divý vlk toulající se v lesích kolem Lombardie hledajíc červenou karkulku a nebo, že Leo dostane rozum!! Jenže on prostě asi jiným stylem hrát neumí a s těžkými zápasy si neví rady. Za půl roku se mi jakš takš líbily dva...doma Napoli a doma Bayern...to je šeredně málo.

Přiznejme se...s Leem to Moratti nejvíc dosral.

Samozřejmě nic se nedá házet jen na něj. Bez obou stoperů (a zní to jako kliše ale Wally je o parník nejdůležitějším mužem týmu a jestli se do jeho odchodu nenajde náhrada, tak se můžeme přihlásit do Lega pro Calcio Professionistico) a s Mottou totálně mimo jde hrát těžko...hodně těžko. Ale jak včera bylo vidět i na Militovi...ti hráči mají pořad tak neuvěřitelnou kvalitu, že i přes to všechno to jaro odehráli, jak ho odehráli...ale na víc to asi není.

Zase na druhou stranu...dát ty góly na začátku druhé půle, tak Schalke odjíždí s dardou, protože jejich bránění bylo někdy stejně směšné, jako to naše...ale na to se člověk nemůže vymlouvat.

Zastavil bych se u Ranocchii...měl hodně slabý start, pak se v pár zápasech zlepšil, vrchol byl kolem Violy...ale co předvádí poslední dobou je opravdu parodie na Adaniho, Gamaru a Cannavara v největším srabu...chci si namlouvat, že je to jen tím kolenem...ale je tomu tak?

Možná už to bude znít jako ohranná písnička odemne...ale jediné pozitivum je včerejší výkon Milita (tak do 60. minuty, kdy ještě mohl, kondici ještě nemá). Uvidíme, co předvedet v lize proti týmům, ktere mají i obranu...

...no a ta poslední věta z ní z mích úst dost křečovitě. A to je to, co mě nejvíc tíží. Vloni jsme byli tým, který měl nejlepší obranu na světě, krasný blok, hru za míče, geniální protiútoky...styl, kterého jsem si vážil. A letos jsme úplně ztratili tvář...a to je pro mě neuvěřitelná rána, z které se těžko vzpamatovávám.

No nic...zase jsem se rozepstal, a to jsem ani nechtěl...už to jebu!!! Snad to kluci nevzdají a v závěru sezóny se ještě poperou...chtělo by to vyhárt aspoň Copu, ve finále případně Milán (pokud to neposere tradičně v Palermu)...

...ale opravdu nevím...co se bude dít dál. Musí už se z tohodlo vyvozovat nějaké důsledky a závěry...má na to Moratti?

FORZA INTER!!!!

P.S. Můj sen vidět Scholese a Giggse na vlastní oči je v prdeli, a že byl kurva reálný

P.S.2 Jediné, co mi vyloudilo úsměv na rtech, bylo, když tam Leo poslal Sovu kropenatou a ta pak byla v souboji s Uchidou...to jsem se fakt chlámal.

Reagovat
Jajinek

a ještě doplním jednu věc...před zápasem jsme rozváděl, proč bych posadil Mottu, aby hrál CHivu levého beka, Zanetti jistil Maicona a hrál s Ranocchiou zkušený Cordóba....

....takže bez nějakého holedbání je jasné, že bych to měl vlastně trénovat já

Reagovat
sinter

Urobime peticiu a pošleme to na veliteľstvo..ja som za teba...pretože aj debil po sobote videl že Ranochhia s Chivu-m nerobi dobrotu. Do piche..ja som dnes ešte snad viac nasrany ako včera...to je neskutočne ako to odflakli...a mám presne ten istý pocit čo teba tíží.

Reagovat
Lemond Laws

moc to prožíváš

Reagovat
Jajinek

další takovej

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak a hlavně Leonardu s týmem udělal kus práce, kterou Benítez nebyl schopnej udělat

Reagovat
Jajinek

začal vyhrávat nad slabými soupeři s o parník silnější sestravou, než měl k dispozici Rafa

Reagovat
Pinturicchio

Možná proto, že své fanouškovství nebere jen jako prázdnou pózu.

Reagovat
Lemond Laws

Takže když kažej den komentuje články na EF a říká že fandí Interu, tak je pravej fanoušek? ..já mu to neberu, podle jeho komentářů je to i inteligentní člověk ..ale podle mě to je moc

Reagovat
Pinturicchio

"Takže když kažej den komentuje články na EF a říká že fandí Interu, tak je pravej fanoušek?" - Píšu něco takového? Až přijdeš na to, v čem a jak se měří fandění, tak se ozvi.

Reagovat
Lemond Laws

A co je pravý fanouškovství? Psát tu velké rozbory a podobný věci? Já taky fandim.. Arsenalu.

Reagovat
Jajinek

fanouškovství je tím žít...fandím od roku 1998, řídím si podle Interu volný čas, za 13 let jsme viděl většinu zápasů Interu od roku 2004, kdy mám Interner, v podstatě všechny. Zápas Interu je pro mě na prvním místě, přizpůsobuje se tomu přítelkyně, kamarádi...pokud to jde i práce i škola. Na finále LM jsem měl jet 3 dny před důležitou zkouškou (pak nebyli finance, 16 litrů za letenku jsem neměl a lístek jsem předal jinému).

Dávám do Interu většinu svých financí...byl jsem 2x v Miláně, kupuju si oblečení, hordu věcí...Inter je i část mé práce, páč dokud jsem stíhal se školou, tak jsem psal články pro fcintermialno.com.

Jsem pár let ve fanklubu, jezdím na jejich akce do Kutné Hory třeba jen na otočku...2x jsem reprezentoval Inter na turnaji fanklubů...

...je to můj styl života...nejsem žádnej obrovskej Interista...v poměrech fanklubu jeden z těch nejmenších...znám člověka, který fandí Interu 67 let a byl na Meazze asi 60x...člověka, který má Curva nord vytetované na paži...

Tohle jsem vůbec nechtěl řešit, ale ať už mi tady kurva nikdo nepíše, at to neprožívám!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi se nějak rozohnil kvůli citrónovým zákonům..

Reagovat
Jajinek

no páč už jse za dva dny asi třetí...a potřebuju to nějak vybít...

Reagovat
Lemond Laws

To ti neberu, ja taky fandim Arsenalu... Začal jsem v roce 2003, od tý doby jsem byl v Londýně 5x.. Jednou i na starém Higbury. Byl jsem na všech zápasech proti Spartě. Byl jsem i v Miláně když tam hráli. Jsem účastníkem sraž webu Gunners.cz, sleduju všechny zápasy. I juniorky. Myslim, že o Arsenalu toho vim opravdu hodně a je to moje skoro největsmí záliba ... Takže o fanouškovství taky něco vim

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že o fanouškovství víš úplný hovno. To se nepočítá účastmi na stadioně.

Reagovat
Lemond Laws

Aha... Šla na to vždy půlka mé výplaty, nejezdil jsem sám, ale s fanklubem letadlem.. Měli jsme vytvořenou obří vlajku Arsenalu s českou vlaječkou.. Už jsem rikal ze se ucastnim srazu, řídil jsem web o arsenalu, který jsem kvůli finančním problemum musel zrusit.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako?

Reagovat
Jajinek

já si tady s Tebou nebudu přeměřovat ptáka...

...pokud to prožíváš jinak, Tvoje věc.

Reagovat
j_mrazik

Nechci se do toho nějak vměšovat, ale ty jsi toho ptáka vyndal první.

Reagovat
JozkokozleJ

Tak ked je na stole, tak co s nim teraz?

Reagovat
Jajinek

já reagoval na to, že jsem internetovej fanoušek...já ho vůbec neznám a a nikdy jsem ho z nějakého nefanouškovství neobvinil. To, že mi tady začal vypisovat to podobné co já jsem moc nepochopil, páč o tom diskuze nebyla...ale kdybych na to měl zareagovat, tak mi přijde divné, když tohle všechno pro svůj klub dělá, že by mu pak přišlo jedno, jak se tomu klubu vede a takovou dardu by bral jakoby nic...

Reagovat
j_mrazik

Ok, menší nedorozumění z mojí strany.

Reagovat
Pinturicchio

To je právě to, na co se já ptám Tebe - když to sám nevíš a ničím se to změřit nedá, tak proč máš potřebu někomu psát, že je to "moc"?

Reagovat
Jajinek

já rozhodně nemám k Interu vztah přes internet...tohle je pro mě jen vedlejší zábava při studiu, kdy v postatě 5 let sedím co jsme na fakultě jen na prdeli u počítače. Ale Interu fandím dlouho a "naživo" a fakt nemám sílu to nyní rozebírat.

Reagovat
JozkokozleJ

Ty si ale ... ved to je konecne poriadny komentar, ktory som si z chuti precital.

Reagovat
Pinturicchio

Souhlas. Pro vás je ted nejdůležitější otázka to, jeslti u Morattiho zvítězí Inter a jeho budoucnost, nebo vlastní ego ( a ponechání si Leonarda )

Reagovat
Lemond Laws

Já jsem snad řekl, že je to špatný komentář? ... už jsem zmínil, že jeho komentáře se mi líbí a jsou inteligentní

Reagovat
Pinturicchio

Cože?

Reagovat
Lemond Laws

Promin, to nebylo na tebe..ale na kolegu nad tebou

Reagovat
Pinturicchio

V pohodě.

Reagovat
herbage

Tak nemyslím, že jste hráli tak špatně. Schalke bránilo snad ještě tragičtěji a vy jste se za obranu dostávali raz, dva. Fakt doteď nechápu, jak Schalke mohlo vůbec vyhrát. Hráči jako Uchida, Matip, Sarpei, Papadopoulos, Baumjohann, Raúl a Edu jsou buď naprosto nezkušená ucha nebo staří vysloužilci. Když pak střídal Ali Karimi, tak to už byl totální výsmech. Už chyběl jen vážně Charisteas a byla by to dokonalá komedie.

PS: Když tam šel Nagamoto, tak jsem chytnul regulérní záchvat smíchu. Jsem rád, že nejsem sám A souboj s Uchidou - k nezaplacení

Reagovat
Jajinek

já myslím, že to nechápe vůbec nidko...tohle mělo skončit 5:2 na druhou stranu a bylo ticho po pěšině...

Reagovat
herbage

Zase tak na druhou stranu, o tom fotbal je, že nevyhraje vždycky favorit. Sázkové kanceláře musí teď posílat do Gelsenkirchenu děkovné dopisy a dárkové koše

Reagovat
smazaný uživatel

Inter by se měl naučit bránit jestli chce vyhrávat

Reagovat
smazaný uživatel

To mi povídej, ta sestava byla fakt šílená. Jsem myslel, že Ralf to dá nějak dohromady, ale zatím to míchá hůř než Magath. Jediné štěstí, že ten jeho styl týmu prostě sedí. Mám pocit, že kdyby hráli navíc Plestan, Karimi a Charisteas v základu, tak by to vypadalo úplně stejně

Reagovat
herbage

Plestan ano, Karimi možná, ale Charisteas rozhodně ne. To, jak šel Edu za svým prvním gólem, tak by Charisteas nikdy nešel

Reagovat
smazaný uživatel

On by to Charisteas dal už z té první rány Ne samozřejmě myslím podobu hry jako takové. Určité situace, by se řešily samozřejmě jinak

Reagovat
herbage

Tak hra samotná by možná vypadala podobně, ale výsledek asi ne. Navíc takový Karimi nemá tu dynamiku, co Baumjohann nebo Jurado

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a s jinýma hráčema to mohlo dopadnout třeba ještě líp, každopádně hra by pořád vypadala podobně. Tím chci říct, že by Ralf s tím týmem měl stejně něco udělat, i když jsou dobré výsledky. Mezery tam vidím velké

Reagovat
herbage

Nemá cenu teď hodnotit, uvidíme co s týmem provede přes léto

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, ale jsou tu určité náznaky a ty se mi pranic nelíbí

Reagovat
herbage

Tak bude hodně sázet na mladé hráče, tipuji takový Hoffe 2. Kdyby k vám přetáhnul hráče jako Obasi, Beck nebo Salihović, tak si můžete pískat

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ne. Hráčů máme dost vlastních. Zbavit se Huntera, Plestana, Haoa, Deace(a) (pitomé skloňování ), Karimiho, Charistease, Sarpeie. Udržet Neuera a Farfána. Z toho se bude dát sestavit dobrý tým.

PS. Teď čtu, že se Farfán chystá prodloužit, což je skvělá zpráva

Reagovat
stas87

nepovedal som to?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní důvod uvádí Ralfa, že si spolu rozumí a chtěl odejít hlavně kvůli Magathovi. Zpětně vidím tu předčasnou výměnu trenérů jako skvělý krok

Reagovat
Godwinson

Reagovat
herbage

Wau, to by bylo super

Reagovat
Tomanatura

Tomu bych před pár dny absolutně nevěřil

Reagovat
cristiano.K.

cristiano.K.

06.04.2011 09:10

úplně vidím fanoušky Interu jak dnes stávají a říkají si to byl jen špatný sen kouknou na net a plesk nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc člověka nasere, že to, co mu přijde naprosto zjevné, nevidí trenér a vedení "jeho" klubu. Tisíckrát může člověk něco opakovat a ono se to udělá blbě znova. Každopádně si nejsem jistý, jestli náhodou není calcio za hranicí, kdy se dá ještě vrátit zpátky. Zaplať pánbůh za ješitu se spoustou chyb, když vidím Montellu a Leonarda. Tihleti a jejich konzumní filosofie jsou mor, který se musí z calcia dostat dokud je čas (snad je ještě čas). Jinak pude calcio totálně do prdele.

Reagovat
DelPiero137

jesita ma byt Luigi?

Inak naprosty suhlas s Montellovcami, Leonardovcami, Benitezovcami ale aj Ferrarovcami. Tomu Guardiolovi sa nemalo tak darit lebo teraz sa kazdy opici.

A trenerov ako Deschamp vystrnadime...

Reagovat
smazaný uživatel

Benítéz tam nepatří. Toho bych hodil hned k Luigimu. Prostě bude se hrát "takhle" a přes to nejede vlak. Nehledě na argumenty, hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

A kde ty trenéry chceš brát? Spaletti radši odešel za prachama, nežli aby fungoval doma, Prandelli a jeho repre zkušenost, na kterou jsem vzhledem ke kvaltám dostupnémo materiálu, zvědav, Donadoni vesměs neúspěch...mě se totiž nelíbí ani přístup prezidentů klubů, když se mezi sebou točí hrstka jmen a každý úž trénoval téměř každého á la ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenéři jsou. Kvalitní trenér nemusí mít za sebou vítězství v Lize mistrů. Ale jak se může prosadit zkušený trenér třeba ze druhé ligy, když se tam cpou tyhle rychlokvašky bez zkušeností(navíc jich máš prakticky neomezené množství)?

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia,Chivu,Motta tí majú formu ako z tretej Zaukaukazskej ligy Oni by nemali chodiť pre istotu ani na tréning, len ich obliať takou studenou vodou, aby sa prebrali a zistili, že dres ktorého týmu obliekajú

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že fans AC nadmíru spokojeni jednak kvůli výprasku ale taky hlavně kvůli Leonardovi...

Reagovat
juveforever

Inter ma včera sklamal. talianské mužstvá nemožu dostávať tolko gólov. Vždy sa vychádzalo so silnej defenzívy a včera jak keby hral Werder. 3 talianské top mužstvá by znova mali začínať trénovať top tréneri

Reagovat
stas87

srandovny zapas ktory vyhral stastnejsi skoncit to mohlo aj naopak,na zacitaku druheho polcasu mal dat gol etoo a vse by bolo inak...aspon teraz interisti prezivaju to co prezival bayern po zapase v AA

Reagovat
Free_player

Vyprask to byl hodně hustej, ale dalo se na to sakra dívat

Reagovat
DelPiero137

Ten Damoklov mec nakoniec spadol v tu najnespravnejsiu dobu. Kazdy druhy zapas naznacoval Leovi ze s obranou a taktikou sa nieco musi robit. Tie vytazstva boli viac na nahodu ako o kvalite muzstva-vykonu.

Trener by mal vidiet ze tato stoperska dvojica takyto zapas nemoze hrat. Zenetti by bol vcera platnejsi na akom kolvek inom poste ktory hrava. Motta hral mimo ale preto ze to sam odflakol a vykaslal sa nato. Stankovic velmi chybal. Ale to som nenapisal asi nic ine ako Jajinek.

Tento vykon Shalke a ako to cele vyhrali doslova naserie.

Nahradnici Nagatomo, Kharja nie su mena pre Inter. Aspon ja im neviem prist na chut. Countihno ma aspon perspektivu a ukazuje to v zapasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Seedorf has already reached an agreement with Corinthians...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Bandeirantes TV, cituje milannews.it..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Dík, já čelt jen o zájmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Schalke ted to nepodělat doma a konečně se špaget zbavime

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, že včera jsem na fotbal ani nekoukal. Nijak mě to nelákalo. Ale když jsem si ráno zapnul teletext, tak jsem nevěřil vlastním očím a chvíli myslel, že tam mají nějakou chybu... Nebudu tvrdit, že mi je Interu nějak líto, ale spíš mě zajímalo, jak k takovýmu výsledku vůbec mohlo dojít. Je prohrát a prohrát. Zápas se může prokaučovat nebo nepodařit. Ale dostat doma 5 gólů v playoff LM, to je fakt strašný. A to "moje" AC v posledních letech dostalo několikrát taky pěkně přes držku...

Docela si říkám, jestli Morattimu stálo angažování Leonarda za to. On nejen že zlomový a rozhodující zápasy prohrává, ale on v nich dostává i pěknej kotel. V tomhle ohledu je úplně stejnej jako loni v AC, i když na rozdíl od loňska aspoň s Interem dokáže "povinně" vyhrávat.

Reagovat
Tomanatura

Já tomu prostě furt nemůžu uvěřit Každopádně zásadně nesouhlasím, že je to Leonardova chyba, z části určitě, ale je to hlavně o jiných věcech. Já si nedokážu představit, že by v MU ve čtvrtfinále LM hráli stopera Evans se Smallingem, napravo jim běhal někdo, kdo absolutně neumí bránit a ve středu zálohy běhal Gibson s někým, kod absolutně netuší, která bije. To byl včerejší Inter. Maicon zase potvrdil, že umí hrát je a pouze v případě, že má vedle sebe světového stopera a ze zálohy ho jistí hráč s obrovskou kondicí. Jinak je přes něj průchoďák. Christi s Ranochiou ani netřeba hodnotit, to byla bída děs a hrůza, tady to není o taktice, ale o takových hrubicích, tkeré pramení z toho, že nemají vedle sebe vůdce a Ranochia potřebné zkušenosti.

Největší problém byl asi v záloze. Místo toho, aby tam s Cuchuem běhali Mascherano se Zanettim, tak tam chodí Motta a běhal tam Kharja. Nejednou jsem si při tom zápase vzpomněl na Muntariho, když jsem viděl Kharju, jak běhá kdesi vepředu a Motta zůstává jako jediný bránící hráč. To je tak nepochopitelná přestupová politika, které se dá tak akorát smát.

Jinak mi nezbývá než poděkovat Interu, pokud to dneska MU zvládne, tak je ve finále (Chelsea zrovnatak). Schalke bude jako loňský Lyon.

Reagovat
Tomanatura

Jinak být včera Leonardem já, tak po zápase dojdu do kabiny a řeknu hráčům, že jsou pi*e. To je tak jediné, co může člověk udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tady se rozhodně nedá souhlasit. Proč hraje Chivu a Ranocchia, když jsme všichni viděli, jak to dopadlo v sobotu? Na lavičce má Matrixe a Cordóbu. Nasazení Motty není snad chyba trenéra? A to, jak Inter brání, je samozřejmě taky jeho chyba. Za zatracovaného Benítéze to přece šlo...

Reagovat
Tomanatura

Koho tam měl místo Motty dát? Kharju? Nebo třeba Obiho?

Cordoba taky není žádný vůdce a pokud si dobře pamatuju, tak naposledy, když nastoupil s Ranochiou, tak zavinil gól a dostal červenou. To není o nic větší jistota. Prostě neměl jinou možnost. A ano, je to sice jeho chyba, mohl to zavřít a těžit z Eto´a, ale všimni si, že ty góly padaly po individuálních selháních. S tím těžko něco uděláš. Navíc když k tomu připočteš fakt, že Inter už asi 2 roky po rychlém vstřeleném góly naprosto nepochopitelně přestane hrát, nemůže vyjít nic jiného, než že jen Leonardova chyba to rozhodně není.

Reagovat
Jajinek

Chive bek, Cordoba stoper, Zanetti zaloha, Cuchu CM a Motta co nejdal od Meazzy.

Reagovat
Tomanatura

Kdyby to šlo, tak bych vsadil barák na to, že by obrana pracovala podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak buď rád, že to nejde.

Reagovat
Jajinek

no nebylo by to ideální...ale Zanetti by pokrýval tu Maiconovu stranu a nikde by nebláznil a v klidu by držel prostor. Cuchu by byl přeci jen více pohyblivější než Motta. V obraně by pak Chivu mohl zajišťovat oba stopery, prostor by byl zhuštěnější a Schalke by nemělo tolik prostoru. A Cordóba by hůř jak Ranocchia s Chivuem prostě nezahrál a pořád je pravděpodobnější, že by vedle něj podal Ranocchia lepší výkon.

Reagovat
Tomanatura

Jenomže to už jsou jen spekulace, nemůžeš vědět, jestli by tam byl jistější. V minulosti se ukázalo, že jistější vedle něj není. Navíc musí přebíral tu Luciovu roli, bránit i Maiconův prostor a to mu vůbec nejde. Navíc zrovna proti Farfánovi Christimu nevěřím ani trošku, jeho včera občas se štěstím jakžtakž stíhal Zanetti, Chivu by hořel.

Reagovat
Jajinek

spekulace to samozřejmě jsou a ideální by to zdaleka...ale podle mě by klady převýšily ty zápory. Hlavně už jsem po tom volal před zápasem, páč některé ty věci byly do očí bijící...ale Leo si jich nevšimnul.

Jinak v tom hodnocení spíše byla narížka na celkový Leoův projev...ne jen na tento zápas.

Reagovat
lnterista

nevim jestli tohle vyresi Ganso a Sanchez

Reagovat
Jajinek

to je náš hrob

Reagovat
cresposuper

Čo je zač ten Ganso?

Reagovat
Jajinek

ofensivní záložník Santosu...proslavil se v trojce s Robinhem a Neymarem, mladý, celkem to na hřišti vidí, má dobrou střelu i rozehrávku, spíš vyšší postavy, žádnej diblík...ale má problémy se zraněními. Už hrál i za reprezentaci.

Reagovat
cresposuper

Niečo ako Coutinho?

Reagovat
Jajinek

Coutinho je rychlejší, malej, ďiblík...právě že vůbec jako Coutinho.... Což je na jednu stranu dobře, páč je podle mě kvalitnější a víc by se hodil do Calcia...ale na druhou stranu špatně, páč krom podhrota ho na nic nepředěláš a tak je pro nás zbytečnej.

Reagovat
cresposuper

Aha, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ale je už pasé nielen scudetto ale aj LM.To aby som si pustil film "Tomorrow Never Dies" a sníval dáááál.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm. Bola chyba vyhodiť Beniteza. Leo na velkokluby proste nemá a zrejme ani mať nebude. Jeho naivný ofenzívný štýl sme mohli vidieť v plnej kráse nielen včera ale už mnoho zápasov aj v AC. Stále si myslím, že za toto môže čisto len Morattiho ješitnosť. Rafovi keby dal čas a sadol si s ním, verím tomu, že by to inak vyzeralo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Jajinek

Benítéz se vlastně vyhodil sám, páč se bál...Moratti neměl na výběr. Ale Leo byla velká chyba jeho ješitnosti.

Reagovat
lnterista

nemyslim ze to zas byla chyba...aspon o neco hrajem...s Benitezem by to bylo na sestup

Reagovat
Jajinek

myslím angažování Lea...Benítez musel jít.

Reagovat
lnterista

to je jen dobre ze sel, ale kdo misto Lea? Podle me mu Moratti da sanci a veri mu...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Tomanatura

Kdyby Beniteze nevyhodil, tak ted je Inter mimo dosah pricek na LM. Rozhadane muzstvo, ktere trenera nechce a on jej ani neumi namotivovat, toho moc nedosahne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšimol som si pri nijakej Benitezovej štacii, žeby rozhádal mužstvo. Ak je s ním mužstvo (teda hráči) nespokojné, svedčí niečo o morálke toho mužstva. Na to tam je Moratti, aby tieto veci tlmil a nie ešte pridával olej do ohňa. Je lepšie mať trénera motivátora (takeého kamaráta a pohodára do kabíny), ale neschopného stratéga ako trénera so skúsenosťami a úspechmi a nepochybne takticky vyzralého, ktorý sa snaží dať mužstvu svoju tvár? To kydanie na Beniteza je už úsmevné. Je svojský, asketický, ale úspechy mu ťažko môže niekto uprieť. V mužstve kde nie je rád, sotva prípdu úspechy, nemožno čakať na vyklonovaného Mourinha. Hráči ak sa chcú trénovať sami, nech, ale potom nemožno očakávať, že budú mať nejaký vývoj.

Reagovat
Tomanatura

Stankovič třeba po jeho odchodu řekl, že v kabině byly problémy. Benítéz převrátil tréninkové metody, kvůli kterých se každý týden zraňovali 3 hráči, nebyl schopný si u hráčů sjednat respekt a nasral jednáním s klubovými legendami (Milito, Dejan, Zanetti).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele