O Wagnera je zájem, Darmstadt mu v přestupu nebude bránit

20.04.2016, 14:03
Aktuality
Darmstadt je příjemným překvapením letošního ročníku německé nejvyšší soutěže a za povedenou sezonu může zaplatit daň v podobě ztráty několika hráčů základní sestavy. Jedním z nejžádanějších je útočník Sandro Wagner, jemuž vedení případně nebude stát v cestě...

28letý Wagner dříve působil v Bayernu Mnichov, Duisburgu, Werderu Brémy a Kaiserslauternu a dlouho se mu nedařilo naplnit velká očekávání. Zklamáním bylo i jeho angažmá v berlínské Hertě, z níž loni odešel do Darmstadtu. A nováčkovi odvádí cenné služby, do této chvíle má na kontě třináct branek.

Wagner svými góly táhne Darmstadt za záchranou a jeho výkonů si všimli skauti řady klubů. Podle magazínu Kicker o něho mají zájem jiné německé celky a údajně ho sledují i čtyři týmy z Anglie. Případný přestup by nemusel být drahou záležitostí, jelikož fotbalistovi běží smlouva jen do června 2017.

"Darmstadt byl jeho poslední šancí, aby se prosadil na nejvyšší úrovni. To jsme mu řekli na rovinu, zároveň jsme mu dali důvěru a on se mohl znovu ukázat v Bundeslize," řekl v rozhovoru pro stanici Sky trenér Dirk Schuster.

"Samozřejmě bychom Sandra chtěli udržet co nejdéle. Ale budeme otevřeni jednáním. A o to více díky vědomí, že Sandro ze sebe bude to nejlepší ve prospěch klubu vydávat až do poslední vteřiny," dodal kouč.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Ten uplně v pravo nahoře mi připomíná Bernarda Silvu, jinak nechápu pointu...

Reagovat
Rudnevs

To je Wagner. ( myslím )

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej slabší Ibra no....ale na lepší klub má jasně...

Reagovat
Rudnevs

Nikde inde nebude mať takú formu. Ak prestúpi, výhra pre Darmstadt.

Reagovat
Robbie

Real by ho nechtěl ani zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Roky tápal a když se mu někde začne konečně dařit tak by hned měl odcházet Sice už není nejmladší a má asi poslední možnost na větší přestup, ale beztak by zase v lepším týmu zapadl do průměru.

Reagovat
db18

Leda by Lilie sestoupili a on šel do nějaké slabší ligy, kde by si mohl zahrát Evropské poháry... (či vydělat do Champu)

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se lekl, že chtěj toho našeho krále alkoholíků

Reagovat
ondrasch77

Napadlo mě totéž...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to Darmstadtu vyloženě sedlo, příští sezónu to vidím na sestup. Ještě když přihlédnu k tomu, že Wagnera určitě neudrží a určitě to nebude jediny odchod. Každopádně mám rád takové tymy a přál bych jim, aby se v BL ještě nějakou dobu ohřívali.

Reagovat
Rudnevs

( Ale možno nezostúpia... Wagnera nahradia v pohode za tie peniaze )

Reagovat
smazaný uživatel

Darmstadt priniesol do BL slušný vzruch, ako výsledkovo, tak fanúšikovsky, určite aj zastaralým štadiónom....negatívom bolo zase správanie niektorých jeho hráčov, ale celkovo vychádza z toho viac pozitív

Reagovat
Rudnevs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele