O Van der Vaarta je zájem i v Anglii

25.11.2007, 13:13
Aktuality
Nejenom španělská Valencia si dělá nároky na angažování Rafaela van der Vaarta. Nizozemského záložníka a kapitána německého Hamburku chtějí i anglické kluby, což prozradil hráčův agent Bayram Tutumlu...

"Pro hráče je v tuto chvíli velice obtížné přestoupit do Valencie, protože máme zajímavé nabídky od velkých klubů z Anglie a Španělska, ale Valencii měl vždycky rád. Hovořil jsem s ním a řekl mi, že pokud Valencia předloží nabídku, prostuduje si jí. Vím však, že bude velice obtížné přijmout plat nabídnutý prezidentem Juanem Solerem," prohlásil Tutumlu.

V souvislosti s anglickými kluby zajímajícími se o Van der Vaarta se nejčastěji skloňují Arsenal a Newcastle. Nizozemský fotbalista chtěl z Hamburku odejít již v létě a jeho přestup do Valencie se chvíli zdál být hotovou věcí, vedení HSV si však postavilo hlavu a hráče označilo za neprodejného.

Ve Valencii by Van der Vaarta rád viděl i nový trenér Ronald Koeman, oba muži na sebe přitom nemají nejlepší vzpomínky. Potkali se totiž již v Ajaxu, kde spolu měli neshody a ty vyústily v následný Van der Vaartům přestup do Německa. Tato doba je v tuto chvíli již zapomenuta, alespoň to tedy tvrdí oba zainteresovaní.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten agent dává až okatě najevo, že Valencia platí málo a že se mu "nevyplatí" ze zaběhnutého klubu přestupovat

Reagovat
P8P

hamburg neni spatny tym ale van der vaart ma na vic uz by mel prestoupit do realu nebo do nejakeho podobneho tymu, ktery by mu vyhovoval

Reagovat
smazaný uživatel

Vale bude pre neho najlepší a má istotu v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

Vale bude pre neho najlepší a má istotu v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry sekol mi net

Reagovat
smazaný uživatel

mikita10sm 3x ?!?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Vale tě potřebujem jako prase drbání ...

Reagovat
smazaný uživatel

proc by mel odchazet za kazdou cenu,vzdyt Hamburku se momentalne dari............NEWCASTLE..........§§§

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele