O tom si promluvíme na konci sezony, reaguje Cavani na spekulace

11.03.2016, 16:54
Aktuality
V Paris Saint-Germain se o střílení branek starají především Zlatan Ibrahimović a Edinson Cavani a není bez zajímavosti, že se v obou těchto případech mluví o možném letním odchodu. Již poměrně dlouho je terčem spekulací uruguayský kanonýr, který pro důležité zápasy nemá stálé místo v základní sestavě...

29letý Cavani přestoupil do Paříže v červenci 2013 z Neapole a do této chvíle nastřílel 46 ligových gólů, přesto nemůže být zcela spokojen - často totiž nenastupuje na oblíbené pozici hrotového útočníka a jenom na lavičce pak začínal oba osmifinálové souboje Ligy mistrů proti Chelsea.

Není proto divu, že se spekuluje o Cavaniho odchodu a jihoamerický hráč má hned několik možností. Ve hře je přestup do Manchesteru United nebo Juventusu, zájem o něho má také Atlético Madrid.

"O tom si promluvíme na konci sezony," řekl Cavani v rozhovoru pro stanici Cadena COPE.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (40)

Přidat komentář
VojtovaChelsea

do kdy on má smlouvu, do konce sezony jak Ibra?

Reagovat
smazaný uživatel

ne do leta 2018.

Reagovat
VojtovaChelsea

dík

Reagovat
Panděvova ofina

Zdá se mi to docela nelogický postoj, když by měl Ibra na 100% odejít...

Reagovat
j_mrazik

To je spíš možná tlak i na manažera, aby ho víc stavěl. Něco ve stylu: "Stav mě i teď do důležitých zápasů, nechci čekat. To raději půjdu jinam, kde to mnou nebudou lepit."

Reagovat
papanegra

přestaň už pít pls

Reagovat
smazaný uživatel

Zltan ale 100% neodchází.

Reagovat
smazaný uživatel

To myslis akoze na 100 percent zostane? alebo, ze nie je iste ze odide?

Reagovat
smazaný uživatel

Že není stoprocentní, že odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

krasny by bylo kdyby si cavani vymenil misto s dybalou- pro juventus vyhodny pro nas svetla budoucnost. dybala dokaze nastoupit jak na hrotu tak na am i pravym kridle bude z nej tezkej bombardak. ale hlavni slovo bude mit zlatan nez se cokoliv rozhejbe pochybuju ze pujdou pryc oba...

Reagovat
Furia Ceca

Cavaniho bych bral, ale ne za cenu ztráty Dybaly... To pro Juventus výhodný teda není, jak píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

hej klidek. ja vim ze mate v podobe paula obrovskej klenot. samozrejme nemyslim vymenu kus za kus. cavani ma hodnotu mezi 30-40 mega psg by doplatilo dejme tomu 20 30. edinson je world class v nejlepsich letech navic ozkousenej serii a takze by se o tomle transferu minimalne dalo uvazovat. a nalejme si cistyho vina- ikdyz ma dybala italsky koreny tak ho proste neudrzite...

Reagovat
.13

Presne

Reagovat
Furia Ceca

To je sice možný, že Dybala někdy odejde, ale ne v dohledný době... Juventus ho kupoval s tím, že min. následujících 5 let na něm bude postavená hra - ono taky jinak by vedení Juve nedalo za hráče rok před koncem smlouvy 32+8 mega €...

Juventus navíc nepotřebuje peníze, takže ani neprodává, pokud si o to hráč sám neřekne, jako v případě Pirla, Vidala a Téveze. Dybala navíc šel do Juventusu proto, aby zůstal v Itálii. Jeho italský kořeny bych nějak zvlášť nezmiňoval, jeho babička sice pocházela z Neapole, ale on sám říká, že ji nikdy pořádně neznal, i když díky ní má italský pas. Ale i tak je v Itálii spokojenej.

Suma sumárum: Dybala z Juventusu v dohledný době neodejde. A jestli někdy později ano, tak rozhodně ne do PSG. On má totiž jeden vysněný klub, a tím je Barcelona... Jestli někdy Paulo odejde, tak jedině tam.

A když jsme u toho čistýho vína: hráči jako Dybala PSG stejně nemá co dát kromě peněz... Stejně jako Pogbovi. PSG nabízelo za něj, za Francouze, 70 mega, ale Pogba tam prostě nechtěl. I vedení PSG to už pochopilo a delší dobu o něj ani neusiluje...

Reagovat
.13

To je tiez Pravda, ale PSG je dost tradicny klub. Uznam, na meno Juve urcite nema. Ale robia to tiez dobre. Tiez to beriem ako uplne nearealne, lebo Paulo nevyzera ako ten typ co si chce silou mocou zarobit a hrat za Juve je privilegium.

Ale predstavit si to mozeme aspon

to by potom bola uz uplna masina, len to by niekto urcite odisiel

Reagovat
Furia Ceca

Tak koukám, že máš mezi oblíbenými i Barcelonu, takže tam o něj reálně snít už můžeš.

Reagovat
.13

Tam by to bol este vacsie delo, ten utok by bol neuveritelny. Ja vam ho prajem, Juve si takych hracov zasluzi a fanusikovia si to vazia. Osobne mi bolo hrozne luto Teveza, ale Paulo nanho dal myslim zabudnut. Snad sa Vam to nerozpreda.

A na Barcu ma naucil R10 a Rivaldo

Reagovat
smazaný uživatel

jo o ty barcelone sem nekde cetl ze je to jeho sen. no zkratka sem si zaspekuloval no... strasne mi ucaroval dokonce si kvuli nemu sem tam obcas pustim zapas juve. docela by me zajimalo kdo z vedeni na jeho prichodu z palerma mel nejveci podil...

Reagovat
Furia Ceca

Celý vedení komplet, takže Marotta, Nedvěd, Agnelli. Tévez odmítl prodloužit smlouvu s tím, že se chce vrátit do Bocy, takže vedení začalo hledat vhodnou náhradu, na který by to šlo dlouhodobě postavit. Juventus sice měl (a pořád má) práva na Berardiho, ale kvality Dybaly v Palermu byly přinejmenším na stejný úrovni, navíc to má Dybala, na rozdíl od Berardiho, v hlavě srovnaný.

Jestli chceš a máš čas, tak se koukni teď na zápas Juventus-Sassuolo, výkop je ve 20:45 a Dybala je v základu.

Reagovat
.13

Za Sassuolo hra dnes aj Berardi? Ak nie tak to musite dat s prehladom

Reagovat
Furia Ceca

Berardi je nemocnej, ale i tak bychom to museli dát s přehledem. O poločase už 1:0 vedem, hádej, kdo dával gól...

https://www.youtube.com/watch?v=RcLwKGxNuaE

Reagovat
.13

Pozeram to ale len tak na pol oka a popijam

Dobre hra, ja vas kukavam. Hrate skvely futbal

Reagovat
Furia Ceca

Mně se to moc nelíbilo, takový vlažný tempo... Klasika před LM.

Reagovat
.13

Ja myslim v priebehu setony celej, najviac sa mi ale lubil asi zapas na City od vas, to bol top vykon

Reagovat
Furia Ceca

Na tu základní skupinu mám tak trochu rozporuplný pocity, 2x jsme porazili ManCity, ale nakonec jsme postoupili až z druhýho místa.

Reagovat
Furia Ceca

* vzpomínky

Reagovat
kubys

A sprinter z Kolumbie se uznání nedočká

Reagovat
Furia Ceca

Ten ať jde do hajzlu... Ten za zápas napáchá tolik škod, že to i jeho góly a asistence sotva odčiní.

Reagovat
smazaný uživatel

to ze nedveda menovali tim reditelem me strasne potesilo ale zaroven sem se bal aby nebyl jenom takova figurka na interview a reprezentaci klubu s malym slovem ale bude muset bejt velmi inteligentni sem na nej hrdej. no a paulo dneska asi cetl tuhle diskuzi... nadhernej gol ale vydrzel sem jenom polocas. na bayern ale na plny pecky at bavoraci vyletej jasny?

Reagovat
Furia Ceca

To taky doufám! Jestli budeme hrát 3-5-2 se Sandrem a bez Cuadrada, tak ještě máme šanci.

Reagovat
Uwe háže buly

Dybala je ten, co říkal že by do Barcelony i doplaval ne?

Reagovat
smazaný uživatel

on toto urcite nepovedal.

Reagovat
smazaný uživatel

fake

Reagovat
kubys

Ne, no

Reagovat
papanegra

V itálii by byk bombardak i na beku

Reagovat
.13

Akoze za dybalu byto bolo top ale to chces moc, to nam nedaju, boli by blazni

Ale podla mna Zlatan neodide a Edison hej, lebo Ibra bude chciet hrat a Cavani odide lebo ho uz nebavi kryt mu chrbat. To si aspon ja myslim. Edison je sice top utocnik, ale ale neni to Zlatan

Reagovat
M11

co by na tom bylo pro Juve vyhodneho

Reagovat
BrainBlender

Krasny obchod, ale co by z toho melo Juve? Dybala uz ted je minimalne na Cavaniho urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Atlética

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele