O titulu mluví vedoucí Teplice před jarem jen opatrně

25.02.2010, 13:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no teplice vypadaji nabouchane...nepustili nikoho kdyz se brzo uzdravi Mares a bude se darit utoku tak muzou bejt klidne i treti

Reagovat
Radar

Kdyby měli fans tak bych jim to i přál...

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

snad vyjdou poháry

Reagovat
vanGomm

Řekne vůbec otevřeně nějaký ligový zástupce (krom Sparty),že hraje o titul?Chce ho vůbec někdo?Zatím tady po těch prohlášeních mě příjde,že se toho všichni bojí jak čert kříže.Když se bojí hrát o titul,nebo přední příčky zaručující poháry,tak je jasné že si nemůžou věřit ani na případnou účast jak o LM tak EL.

Reagovat
rufus

A proč by to říkali? Sami moc dobře ví, že když se všechno sejde, tak o titul bojovat můžou, ale zbytečně by se dostávali pod tlak a od některých týmů jako Teplice a Jablonec,který nemaj s bojem o titul zkušenosti, by to mohlo vyznít i trošičku namyšleně, přestože je k tomu postavení v tabulce opravňuje.

A Sparta to naopak říct musí. Pro ni je titul "povinnost" a je zbytečný dělat, že o titul nejde.

Reagovat
vanGomm

Kdyby otevřeně řekli,že hrají o titul tak je to špatně,protože by se dostali pod tlak.To přece nemusí být hned namyšlenost,ale klidně se tomu může říkat třeba zdravé seběvědomí.Takto se jen vykrucují a vlastně je to od nich jen alibismus.Podle mě by bylo vůbec nejlepší,kdyby na toto téma neříkali vůbec nic.Ale o čem bychom se tu zase pak bavili,že ano.

Reagovat
rufus

Alibismus by to byl v případě Sparty nebo Slavie,kdyby měla lepší pozici po podzimu. To jsou týmy, které o titul hrají každý rok. U ostatních záleží, jak se vyvine sezona. A říkají to dobře, oni sami ví, že o titul hrát můžou, ale vykřikovat do novin to nepotřebují. A proč se to tu vůbec objevuje? Některý týmy dělají před sezonou tiskové konference, těm ostatním zřejmě volají novináři a vyptávají se, co od jara očekávají.

Reagovat
vanGomm

Tak třeba pro Teplice a Jablonec se sesóna vyvinula celkem dobře a stejně nic.Věřím,že i kdyby měli po podzimu náskok třeba 15-18 bodů,dovedu si docela představit,že řeknou asi toto:Tak o titulu zatím mluvit nebudem do konce je ještě daleko a v tříbodovém systému je to velice ošidné.Máme na to zkrátka odlišný názor.Ještě by mě zajímalo co si mám představit pod pojmem zkušenosti s bojem o titul.,jak píšeš o něco výše.

Reagovat
rufus

Zkušenosti s bojem o titul mají týmy nebo hráči, kteří do posledních kol pravidelně bojují o titul. U nás je to v podstatě jen Sparta a Slavia, kteří hrají o titul pravidelně. Dalo by se počítat i s Libercem, Baníkem a Boleslaví. Tyhle mužstva mají výhodu, že jsou naučený, jak zvládal tlak s koncem sezony, kdy musí vyhrávat pravidelně. To je podle mě velmi důležitý faktor, který o titulu z určitý části taky rozhoduje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele