O RIBERYHO STOJÍ I BAYERN

08.01.2007, 17:10
Aktuality
Real Madrid a Arsenal Londýn nejsou ani zdaleka jedinými evropskými velkokluby zajímajícími se o Francka Riberyho. Po francouzském záložníkovi pokukují i v Bayernu Mnichov, jehož generální manažer Uli Hoeness na toto téma již jednal s prezidentem Marseille Papem Dioufem...

Bayern a Marseille k sobě mají v současnosti co se vzdálenosti týče hodně blízko. Oba kluby se na druhou polovinu připravují na Středním východě, kde se zúčastní turnaje Dubai Cup.

"Pokud Marseille bude chtít prodat Francka Riberyho, potom budou jednat také s námi, to je jasné. Slíbil mi to," prohlásil Hoeness po schůzce s Dioufem.

23letý Ribery se do středu pozornosti evropských velkoklubů dostal po světovém šampionátu v Německu, kde měl velkou zásluhu na konečném druhém místě Francie. Jeho přestup do většího klubu se několikrát zdál být hotovou věcí, jenomže sám Ribery nakonec obrátil a odchod z Marseille si rozmyslel. Nedávno se se zájmem opět ozval Real Madrid, mluví se i o Arsenalu. Všechny kluby si však prozatím budou muset nechat zajít chuť - Ribery je totiž rozhodnutý dohrát letošní sezónu ve francouzském klubu a svou další budoucnost chce řešit až v létě. Tou dobou už odchod z Marseille nevylučuje.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Bender

Do Arsenalu ne, tam teď vládne Rosa!

Reagovat
HOST*

Do Bayernu ne, tam teď vládne Salihamidzic!

Reagovat
HOST*HENRY

do Realu nie, tam su teraz supaci, do ARSENALU, tam by dost vynikol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele