O LJUNGBERGA SE ZAJÍMÁ FIORENTINA

11.07.2007, 08:07
Aktuality
Záložník Fredrik Ljungberg se může stát dalším hvězdným hráčem, který opustí kádr londýnského Arsenalu FC. O švédského reprezentanta se totiž zajímá italská Fiorentina a Ljungberg by tak mohl od nové sezóny hrát na Apeninském poloostrově Serii A.

"Kluby nyní jednají," prohlásil pro švédskou tiskovou agenturu TT Claes Elefalk, hráčův agent. "Jestliže se Arsenal s Fiorentinou dohodnou, může se Fredrik blíže zabývat možným přestupem."

Třicetiletý Ljungberg hraje v Arsenalu od roku 1998 a stal se jedním z nejdůležitějších hráčů klubu za poslední dekádu. Není proto divu, že V Londýně se ho nechtějí vzdát. "Fredrik je v Arsenalu opravdu šťastný, ale pokud bude možnost, bude uvažovat o přestupu," dodal Elefalk.

Celkem má švédský záložník na svém kontě za Arsenal víc, než 300 startů, ve kterých nastřílel přes sedmdesát branek. Stal se také prvním hráčem po čtyřiceti letech, který dokázal skórovat ve dvou po sobě jdoucích finále FA Cupu (2001 a 2002).

Fiorentina zbrojí na další sezónu, ve které chce útočit na evropské poháry. Z klubu však odešel kanonýr Luca Toni a opačným směrem zatím přicházejí hlavně talentovaní mladíci, například Lupoli, Balzaretti, Vanden Borre nebo Mazuch. Předseda klubu Diego Della Valle proto fanouškům slíbil přivést i nějaké velké jméno.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

A jak je to s Hablem z Hradce?Vím,že tam byl na testech...Přestoupil?

Reagovat
HOST*CeceFCB

jj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele