O DŽEKA JE VELKÝ ZÁJEM

11.06.2007, 22:15
Aktuality
Vše nasvědčuje tomu, že objev letošní sezóny bosenský útočník Edin Džeko v létě opustí svůj současný tým a zamíří do zahraničí. O vytáhlého útočníka stojí týmy hned ze čtyř světových lig, jako například Německo, Holandsko, nebo Rusko. Cena, kterou budou chtít Teplice vyinkasovat za přestup, by se měla pohybovat okolo sta miliónů korun...

V příštích dnech by měli tepličtí funkcionáři jednat se zájemci a není vyloučeno, že to bude přímo na ME do 21 let v Nizozemsku. Teplice nechtějí zveřejnit jména zájemců, ale měly by to být týmy z ruské, německé, holandské a ukrajinské ligy. Džeko si v současnosti užívá svou dovolenou, kterou odstartoval premiérovým reprezentačním gólem do sítě Turecka.

V zákulisí se hovoří o týmech jako Wolfsburg, Werder Brémy nebo moskevských klubech, avšak vše může být úplně jinak. Džeko se nechal slyšet, že by sice do zahraničí rád odešel, ale kdyby měl i nadále zůstat na Stínadlech, nevadilo by mu to. "Teplice mi daly hodně a jsem rád, že za ně hraji. Jestli nebude nic konkrétního, zůstanu a nebude to žádný problém," prohlásil pro oficiální klubový web Džeko, který se v současnosti chystá na dovolenou v Chorvatsku u Jadranského moře.

Autor: Tomáš Honajzer / fotbal.sport.cz

Komentáře (25)

Přidat komentář
HOST*

to nikoho moc nezajima si myslim

Reagovat
Kily

za jedenáct minut si to přečetlo 22 lidí, to vypovídá o opaku

Reagovat
HOST*-Kopy-

Myslíš špatně

Reagovat
HOST*

Mě to teda zajímá. Ale ještě víc mě zajímá jak si povede příští sezonu pokud zůstane v GL.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodbnost odchodu vidím tak na 90%, Teplice ani náhodou nebudou riskovat zranění či případnou ztrátu formy. I kdyby měly slevit třeba na 50 milionů, tak Džeko prostě odejde.

Reagovat
HOST*

Kdyby zůstal tak by se ukázalo co v něm doopravdy je. Jedna sezona nemusí nic znamenat...viz. Jun.

Reagovat
smazaný uživatel

Holandsko.

Reagovat
sansiro

tak za 4 zápasy nám padly 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sansiro

Trendy se už přesunují i do mladších kategorií...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nerozvážnost v koncevce, nezkušenost..

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny týmy brání tak pečlivě, že na útok snad ani už nezbývají síly.

Reagovat
smazaný uživatel

to nevyvrací to co jsem napsal.. spíše je to jedna z dalších záležitostí proč nepadají goly..

Reagovat
HOST*Robik

Edin Džeko je bezesporu jeden z největších talentů, který u nás kdy hrál. Konečně nějakej cizinec září v naší lize, myslím že to dotáhne hodně daleko. Jestli ho teplice neprodají ted prodají ho příští rok, bude o něj ještě větší zájem.

Reagovat
HOST*1860

nebo ruske kluby.. to je tezky kdyz jich tam je vic jak pet..

Reagovat
smazaný uživatel

No, je tam "moskevské" - vem si, které jsou v Premier lize a máš to. Chtwjí ho holt úúúplně všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem všimli jste si, že je to po dlouhé době cizinec ( kromě Slováků ), kterej se fakt naučil česky a je schopnej dát dokpy pořádnou větu s hlavou i patou? Už mě napadaj jenom dvě jména Šumulikoski a Ašanin. Když jsem slyšel, co po letech vyplodil takovej Adauto nebo teď Gaúcho, tak si fakt říkám, proč sem lezou.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

sice mluví trošku jako mentál , ale naučil se, je skromnej, pracovitej! veliký sympaťák.. akorát mi přijde trošku jako moc velký dobrák, snad s ním někde nebudou moc otloukat.

Reagovat
exmafie

Na tý fotce i vypadá jako mentál...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no je trošku takový podivný.. .. ale mám ho moc rád

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně v noci?

Reagovat
HOST*1860

tak vsechny co si menoval sou slovani, to je znat..

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvatů a vůbec lidí z Balkánu tu bylo víc a nikdy jsem si nevšiml, že by se naučili slušně česky, jenom právě u těhle třech ( i když možná někomu křivdím ).

Nicméně - že jsou stejná skupina je jedna věc, ale že tu třeba ten Adauto byl takovejch let a nenaučil se skoro nic zase druhá. Jako zkus si představit, že by přišel nějakej Slovan do Španělska a protože je to románskej jazyk, tak by řekl, že se to učit nebude, že mu to je cizí. To by to schytal. Všude se bere znalost tamního jazyka jako samozřejmost, u nás ne. Bohužel. A je to taky jeden z důvodů, proč u nás třeba Brazilci nikdy nebudou největší opory týmů.

Reagovat
HOST*M11

Jeste Suskavcevic ve Slovacku

Reagovat
smazaný uživatel

i přes den..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele