O Cuadrada je zájem, Montella ale jeho odchod vylučuje

22.01.2015, 20:38
Aktuality
Juan Cuadrado na podzim prodloužil smlouvu s Fiorentinou, nyní se ale přesto znovu spekuluje o jeho odchodu z italské ligy. Kolumbijského záložníka by údajně ráda ulovila Chelsea, trenér toskánského celku Vincenzo Montella ovšem pokládá odchod své opory za vyloučený...

Šestadvacetiletý rychlonohý fotbalista se koncem října upsal Viole až do léta 2019, podle italských médií ale byla součástí dohody výkupní klauzule ve výši pětatřiceti milionů eur a právě tuto částku by musela Chelsea za Cuadrada zaplatit.

Londýňané údajně poslali do Florencie nabídku o osm milionů eur nižší, u vedení Fiorentiny s ní ale nepochodili a trenér Vincenzo Montella s kolumbijským reprezentantem počítá i do druhé poloviny sezóny.

"K dnešnímu dni neexistuje možnost, že by Cuadrado odešel z Fiorentiny," uvedl Montella po pohárové výhře nad Atalantou Bergamo. "Dobře ví, že určité věci jsou nadsazené. Jsou to jenom spekulace, na které je už celkem zvyklý," dodal mladý kouč.

Cuadrado obléká fialový dres třetí sezónou, dříve v Itálii hrál také za Udinese Calcio a Lecce. Na Apeninský poloostrov přišel v roce 2009 z Independiente Medellín.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (190)

Přidat komentář
Whitemedia

bojuj Montello!

Reagovat
Rakoid

Sakra...na tu fotku jsem se musel kouknout sakra z blízka abych mu viděl do obličeje..

Reagovat
smazaný uživatel

Místo fotky hráče jen ušmudlanej dres?

Reagovat
Rakoid

Skoro bezhlavý Cuadrado :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jachachacha

Reagovat
ACSMan

Přesně tyto problémy přináší příliv černochů do evropy

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem prvotně viděl jen dres bez hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rasisto, chceš snad říct, že s tou tmou splývá?

Přesně takoví lidi jako ty bejvali otrokáři Tady už by sis nějakej kus vybral, jakej je kvalitní?

http://3.bp.blogspot.com/-BMilU96l86Q/UzHI52SF46I/AAAAAAAAOAk/XcXOQNpe3L8/s1600/uncen4.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Reus v létě za 25, na tribuně Schurrle a Salah a my chcem Cuardada, why, why

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdvojená osobnost ten Mou, jeden ho chce a ten druhý sám ze sebe nechápe

Reagovat
smazaný uživatel

Jste Chelsea ne?

Reagovat
Manik...

Reus jde do Realu (snad)

Reagovat
Godwinson

Přiveď ho, Mou

Reagovat
blade115

Ty jseš hroznej schizofrenik, občas Chelsea fandíš a jindy jí přeješ to nejhorší...

Reagovat
Whitemedia

Vždyť jí nefandí

Reagovat
blade115

Já vím.

Reagovat
Godwinson

V případě Chelsea jsem až výjimečně konzistentní

Reagovat
blade115

No ne právě, alespoň k některým jejím hráčům ne. A ne že by to bylo nějak ojedinělé, si tě takhle pamatuju odjakživa.

Reagovat
Godwinson

Beru to klubově, tam jsem. S hráči nevím přesně, jak to myslíš.

Reagovat
blade115

Tak ono to na mě asi tak působí, třeba Zouma je úplně jasně někdo, koho očividně podporuješ. A během let jich u nás bylo celkem dost - mi teda alespoň přijde - tak možná to vytvořilo ten dojem, že občas jo a občas ne.

Reagovat
Godwinson

Já mám ten klub rád celkově, ale zároveň si vytvářím vztah i k těm hráčům. Když tedy vykopli De Bruyneho s Matou, tak mě hodně nasrali/nasral a budu to překousávat minimálně do doby než Mourinha potupně vyhodí :) Přeháním, ale hodně mě to mrzelo, tím spíše, když následně přitáhli zmrda Fabregase. Nu což, postupně mě ta hořkost opouští.

Reagovat
blade115

No takže tam přece jenom takový ten nestálý kolísavý vztah je...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
10

OT: Podle SKY by měl Stefano Sturaro odehrát ještě dva zápasy za Genou a před koncem mercata si ho Juve stáhne do Turína.

Reagovat
Pettirosso

Co myslíš ten Zaza, vykoupíme ho?

Reagovat
DelPiero137

Ine OT : v tychto dnoch ma byt sud ohladne odvolania sa Juve v CP atd (kde pozadujeme kompenzaciu od zvazu). Nevies blizsie info? Nieco som cital ze toto ma byt finalne rozhodnutie.

Reagovat
mesyas

jsme ho na tom obrázku chvíli hledal

Reagovat
smazaný uživatel

No ty jsi kus idiota viď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

http://www.theguardian.com/football/2015/jan/22/mohamed-salah-chelsea-roma-juan-cuadrado-fiorentina?CMP=share_btn_tw

Guardian už má jasno Cuadrado do Chelsea, Salah do AS. To byl taky výtečný nákup...

Reagovat
ACSMan

Další "oblíbený" hráč ve fifě

Reagovat
off-olda

Fakt nevím, k čemu by v Chelsea byl. Je akorát rychlejší a mrštnější než většina hráčů Serie A... Áchyjo, snad nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu mnohem lepší jak Willian.

Reagovat
Miguel19

No, aby nepřišel do PL a nedopadl stejně.

Reagovat
off-olda

A tak to zas není tak těžké...

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

To není no, ale tak koho lepšího chceš v lednu sehnat?

Reagovat
smazaný uživatel

a na čo by vám bol niekto lepší? vy ste fakt nenásytná banda ignorantov. Máte top-svetových rozdielových hráčov v podobe Hazarda, Costu a Fábregasa a takmer dokonalých "makačov", ktorí ich skvele dopĺňajú v podobe Oscara, Williana, Matića atď., čo dokopy tvorí skoro dokonalý tím a ešte máte málo? Veď tomu tímu nič nechýba, je skvele zložený.

Reagovat
Talker

Já chci kohokoliv jiného než je Willian - alespoň v zápasech proti slabším. Důležité zápasy může Willian hrát taky. Případně ho střelit a hodit tam Ramirese - ten post pokryje podobně jako Willian.

Reagovat
vitasrp

Ten post by nepokryl stejně jako Willian, protože jeho funkci při budování postupných útoků by prostě nedokázal zastoupit stejným způsobem.

Reagovat
Talker

Letos v tom Willian není tak důležitý jako loni, protože Hazard ustálil výkony a máme Fabregase. Willian má průměr 1 key pass na zápas, což je prostě na hráče, který má pomáhat budovat útoky zoufale málo - zvlášť ve chvíli, kdy má i minimum golů (úspěšnost střelby pod 4%) a 1 asistence v lize. Stejně tak i průměr 1 defenzivní zákrok na zápas.

Technicky na tom je Willian samozřejmě výrazně lépe než Ramires, ale těch nebezpečných přihrávek má prostě minimum a dozadu to zvládne Ramires stejně dobře, ne-li lépe.

Reagovat
vitasrp

Key passes ti nevypovídaj vůbec nic o tom, jak hráč pomáhá s postupným útokem, tahle statistika ti říká, jak moc agresivní/efektivní/kvalitní je hráč ve finální fázi. A proti tomu, že Willian v tomhle aspektu hry není žádnej borec, jsem nikdy nic nenamítal.

Rozdíl je v tom, že Willian se z toho pravýho křídla rád stahuje doprostřed, rád hraje přihrávky z jedničky na krátkou vzdálenost, narážečky a jednoduchý kombinace. Rozhodně to není něco, co by rozhodovalo o výsledku, ale taky to často naší dominanci pomáhá - zaprvé díky němu máme o hráče víc ve středu hřiště, zadruhé je v kombinaci obecně dobrý (špatný výjimky se samozřejmě najdou), tudíž zrychluje cirkulaci míče, což je při hře proti zataženým obranám důležité.

Dosaď si tam Ramirese, který si doprostřed rozhodně nenabíhá tak rád, připočti k tomu, že je Ram v kombinaci hodně nejistý a narážečky, případně jakýkoliv nahrávky na krátkou vzdálenost rozhodně nevyhledává, jelikož má problém spoustu míčů i zpracovat, no a vyjde ti, že ten herní profil hráčů je poměrně odlišný.

Ale souhlasím, že v defenzivě by byl prakticky stejně platný.

Reagovat
Talker

Kombinačně je výborný, to souhlasím. Tam se s ním Ramires nemůže rovnat.

Na druhou stranu Ramires má zase jiné silné stránky - je schopný vzít míč a potáhnout ho od vlastního vápna k tomu soupeřovu a přečíslit soupeře. Je schopný i slušné střely a občas si nějaký ten gol dá - a to hrál na pozici pivota, z křídla by jich mohl dát výrazně více díky své přímočarosti.

Ve chvíli, kdy není potřeba nic vymýšlet a stačí bezmyšlenkovitě narážet hráči o pár metrů vedle, toho je schopný taky. Průser nastává, když se má pokusit o něco víc. Ale pokud to nechceme po Willianovi, tak to nemusíme chtít ani po Ramiresovi.

Reagovat
Miguel19

Ramires má 1 dobrou střelu na cca 30 pokusů

Reagovat
vitasrp

Ale branky na tý pozici dával, on se k tomu přisrat nějak vždycky uměl, navrch měl ještě dar, že šlo často o dost důležitý zásahy.

Reagovat
Miguel19

Jako on dává hodně důležitý. Navíc si od něj snad nepamatuji "hnusný" gól

Reagovat
Talker

Tak záleží, Ramires byl vždycky schopný se do nějaké šance dostat. Dokázal předvést Torrese, kdy zajebal šanci před prázdnou brankou, ale taky dokázal obejít 3 hráče a zakončit jako mazák.

P.S. Willian má conversion rate pod 4%

Reagovat
Miguel19

Tak to je známá věc, že dokáže předvést akci alá Messi a za minutu se dostat na úroveň Okresního přeboru

Reagovat
vitasrp

Problémy nastávaj i ve chvíli, kdy má hrát jednoduchý nahrávky, zase se zapomíná, jak to od něj několikrát vypadalo. Kdybych byl fakt velkej magor, pokusil bych se změřit průměrnou dobu od převzetí míče do jeho předání spoluhráči, a klidně bych se vsadil, že ten rozdíl mezi Willianem a Ramiresem bude poněkud odlišný.

Dal by nám něco jinýho, ale vzhledem k tomu, že by to v kombinaci nebyla žádná sláva, si zrovna nemyslím, že by to byla zrovna věc, kterou bychom hledali.

Reagovat
Talker

Já neříkám, že by byl lepší. Ale že by byl prostě srovnatelnou variantou na defenzivní křídlo. Jen by té hře dával prostě něco jiného. Alespon z mého pohledu.

Měřit to rozhodně nemusíš, Willian je na tom v téhle oblasti prostě lépe. To už jsem psal.

Ale jak píšu - Ramires má jiné přednosti a dokáže odražený míč u našeho vápna proměnit v brejk 4 na 3. Willian dokáže proměnit brejk 4 na 3 na přihrávku u našeho vápna. Za což se mimochodem pravidelně pranýřoval Mikel a další hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires ne

Reagovat
Whitemedia

někomu prostě "makač" Willian nestačí, když k tomu makání nepřidává branky a asistence..

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem povedať rovno, že na to sú tam iní, mal by byť určite produktívnejší, ale prečo by vás to momentálne malo srať, ked sa vyhráva?

Reagovat
Whitemedia

na tohle se neptej mě, já jsem spokojený s týmem a nemám problém ani s neproduktivním Willianem, Cuadrada ani jinou posilu v zimě nechci a nechal bych to tak, jak to je jen jsem říkal, proč jsou někteří fanoušci Chelsea tak "nenasytní"

Reagovat
Talker

Ono občas to prostě ty body stojí. Zvlášť když si vezmeš, že většina golů přišla z pravé strany (tj Willian+Ivanovič), případně středu, kdežto z prava nepřišlo téměř nic. Takže i když se zdá, že je defenzivně super, ona to ve výsledku hitparáda není, protože soupeř na té straně je ohrožen jenom centrujícím Ivanovičem, který je jedino ofenzivní hrozbou.

Další věcí je, že nemám Williana prostě rád a bral bych prakticky kohokoliv, kdo by ho vykopl ze základu. Willian je slušný hráč proti silným soupeřům, ale proti slabým je tam prakticky k hovnu. Ano, hraje nějakou minimální roli, ale ve finále zápas prostě rozhodují jiní hráči.

Reagovat
Robochelsea

Sa nečudujem, že fanúšik Arsenalu to nechápe, že aj prvý tím v tabuľke sa môže ešte zdokonaliť.

Reagovat
smazaný uživatel

nie je ... chýba kvalitné RB, poprípade stopér za Terryho

Reagovat
Whitemedia

Obrana je ideální, tam nikdo nechybí.

Reagovat
smazaný uživatel

je to môj názor ... pre mňa Ivanović to nejaké svetové RB nie je

Reagovat
Whitemedia

V posledních pár zápasech nepodal zrovna optimální výkon, ale jinak hrál úžasně.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel som samozrejme väčšinu vašich zápasov, ale za posledné roky ma nepresvedčil takmer nikdy na ten úplny top

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevím koho bereš za úplný top (Alves?), ale Ivanovič je super

Reagovat
smazaný uživatel

Alves momentálne nie, ale keď bola Guardiolova Barcelona na vrchole, tak určite on, a k nemu má Ivanović, podľa mňa, pomerne ďaleko ... momentálne asi Juanfran, Zabaleta, Lahm

Reagovat
Svatej

tak to to víc sleduj

Reagovat
Miguel19

Pozici pravého beka máme vyřešenou možná nejlépe na světě..

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanović a ?

Reagovat
Talker

Azpi

Reagovat
Whitemedia

Líný napsat celé jméno

Reagovat
smazaný uživatel

on už hráva zase na RB?

Reagovat
Whitemedia

No nehraje, když na RB hraje úžasný Ivanovič

ale když je potřeba, tak tam kdykoliv zahrát může

Reagovat
Talker

Tak on je primárně RB, takže kdyby se Ivanovič zranil, tak tam prostě nastupuje a na LB nastoupí Luis.

Reagovat
Whitemedia

Azpi

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Miguel19

Asi myslíš RW.

Reagovat
vitasrp

Nejsme nenasytná banda ignorantů, pozice pravýho křídla je evidentně slabina, i když samozřejmě ani zdaleka ne tak evidentní, abychom kvůli ní výrazně ztráceli.

Pokud ale současnou základní sestavu někde posílit, pak bych prstem určitě ukázal na tenhle post.

Willian je super funkční hráč, ale je pravdou, že neohroženým členem základu by být neměl, protože má určité limity, které jeho hru omezují, tudíž je platný v určitých profilech zápasů, naopak v jiných by bylo vhodné, pokud by mohl hrát někdo jiný.

A v podstatě jo, tuhle alternaci jsme měli mít zajištěnou dvojkou Willian/Schürrle, potíž je, že André byl valnou část letošní sezóny tak trapnej, že mi nad tím skoro zůstává rozum stát.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Yanek

Williana znám jen z Šachťaru a tam mi přišel jako perfektní technický hráč, na jehož hru byla radost se dívat. Můžeš mi přiblížit jeho limity? Je to trochu zvláštní, u hráče, který přišel za takovou dardu, bych právě tu neohroženou pozici v sestavě očekával.

Reagovat
Talker

Limity jsou alibismus a minimální přímočarost. Neschopnost zapsat si asistenci (1 za 21 zápasů) či gol (1 za 21 zápasů, respektive 34 střel). Chodí minimálně do kličky a když už, tak ne do středu hřiště, ale předkopnout si to, přesprintovat hráče a pak to nakopnout do vápna.

Reagovat
Yanek

Potom je to opodstatněné, takhle ale nehrával...

Reagovat
Talker

Tyhle problémy má celou dobu u nás - i když loni alespoň celkem pravidelně přenášel luxusně hru nebo posílal přihrávky do vápna/za obranu/do brejku. Letos je mnohem méně na míči (což je s příchodem dvojice Matič-Fabregas celkem logické), takže má 1 key pass na zápas - a to byl loni prakticky jediný přínos, který pro naši ofenzivu měl.

Nemám šajna, jak hrál na Ukrajině nebo v Rusku, to jsem ho nesledoval.

Reagovat
Yanek

díky.

Reagovat
Miguel19

To víme. Já si pamatuji, jak na naší obranu stačil sám, když jsme proti Doněcku hráli

Reagovat
Svatej

hhrozně mi lezl na nervy ty dva zápasy

Reagovat
Talker

Mě leze na nervy už rok a půl a 2 zápasy navíc

Reagovat
vitasrp

Limity vidíme hlavně v jeho produktivitě a agresivitě s míčem ve finální třetině hřiště. On je výbornej v tom, že většinou míč prostě neztratí - jakmile je tým pod tlakem, je schopen jej vyvést a udržet, což obraně uleví. Sice tím občas zastaví rychlý brejk, ale to zrovna nemusí být na škodu, protože někdy je důležitý jednoduše uklidnit tempo hry, přičemž branka soupeře se zrovna ohrozit nemusí.

Nicméně v porovnání s Hazardem a Oscarem působí trochu zabržděným dojmem - určitě je to dáno i pokyny, ale faktem je, že když se dostane do dobré pozice na pravém křídle, málokdy je natolik agresivní a ambiciózní, aby si dovolil individuální průnik, a obecně se taky málo tlačí do zakončení, který nějak závratně kvalitní také nemá.

On naší hře určitě v něčem pomáhá, ale bylo by dobrý, kdybychom měli jako alternativu i jiný profil hráče, který třeba víc míčů ztratí, zároveň si toho ale víc dovolí, víc vyprodukuje a víc zakončí. Protože takhle leží velká část naší gólové efektivity na bedrech Oscara, Hazarda a hlavně Costy, ten čtvrtý hráč tam chybí.

Reagovat
Matić

To co jsi psal v posledním odstavci je přesne Schurrle, problém je ale teb, že mu to tuto sezonu proste nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

ale veď to sa dá vyriešiť aj inak, ako nákupom 40-miliónového Cuadrada. Aj tak si myslím, že na to nie je žiaden dôvod, obstojne tam zahrajú ďalší minimálne 2 hráči okrem Williana a netreba mať na každom poste rozdielového hráča - dokonca je to skôr na škodu.

Reagovat
Counter

Má jít o necelých 27 mega liber.

Reagovat
Counter

Teoreticky by z prodejů Salaha se Schurrlem mohli dohromady vytřískat obdobnou sumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by ich predali oboch, tak by to zmysel dávalo, ale o Schurrlem som zachytil tak pol špekulácie a o Salahovi akurát nejaký výkrik do tmy s AS

Reagovat
blade115

Možná by to smysl dávalo, ale bylo by to úplně k smíchu... A obě ty spekulace byly v podstatě ihned vyvráceny, jak Wolfsburgem v případě Schürrle, tak samotným Salahem v případě přestupu do AS.

Reagovat
Counter

Schurrle do BVB

Reagovat
vitasrp

Já teda všude čtu částce 23 miliónů liber, takže nevím, proč se hovoří o 40-miliónovém Cuadradovi.

Kdo tam zahraje obstojně? Jestli myslíš Schürrleho a Salaha, tak u prvního je to pravda, kterou se ale letos snaží vyvrátit, u Salaha se mnoha dalších obstojných výkonů pravděpodobně nedočkáme. A Ramires si tam něco odehraje, ale do současnýho stylu, když chceme dominovat, na tenhle post už nepatří. Samozřejmě ve chvíli, kdy bychom hráli jako na Liverpoolu (hlubší blok, žádná snaha přehrát soupeře v záloze a hra na brejky), by tam uplatnění našel, ale zlepšit bychom chtěli hlavně ten ofenzivní aspekt.

Každopádně nutností ten hráč samozřejmě není, přežít by se to bez něj dalo v pohodě, jenže když vedení cítí, že může kádr vylepšit, byl bych hodně překvapený, kdyby tak neučinilo.

Reagovat
Talker

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

to bol aj Willian... v Shakhtare.

Reagovat
Thundeus

Směr ---> Manchester.

Reagovat
Matić

Ale jo, asi bych ho bral, ale ne na úkor Šírleho ale Salaha, jenže zase nechci, aby si André skoro nezahrál, takže je to komplikovaný, protože vlastně nevim co chci

Reagovat
Talker

Jako furt nevím, jestli ho chtít nebo ne.

Plus je jednoznačně to, že by mohl posadit Williana na lavičku, na což čekám jako na smilování. V tomto ohledu bych bral prakticky kohokoliv.

Mínusem je, že hraje v Itálii. Se vším respektem se prostě hráčům z Itálie v posledních letech v PL nedaří a nějaký důvod tu bude. Vedle toho je to pravák a nevím, jestli zrovna praváka na pravé křídlo potřebujeme. Praváků máme jak nasráno.

Takže kolem a kolem fakt nevím - jako hráč na lavičku drahý, ale pokud by posadil Williana, tak proč ne. Horší to být prakticky nemůže.

Reagovat
Talker

Jinak osobně doufám, že pokud přijde, tak na úkor Schurrleho a Salah zůstane pětkou. Nevidím důvod dělat ze Schurrleho pětku, když si nezahrál ani jako čtyřka prakticky. Lepší je ho nechat jít rozkvést, stejně jako se to povedlo Kevinovi.

Reagovat
Miguel19

Ani Salah nemusí zůstávat.

Reagovat
Whitemedia

Salah musí jít

Reagovat
Talker

Tak kdo bude pětkou je mi relativně jedno. Salah dříve nebo později odejde, stejně tak Schurrle. A budu radši, když nebudeme kurvit karieru Schurrlemu, kterého jsem si oblíbil než Salahovi. Pokud nepřijdou 3-4 zranění, tak se ten hráč do základu nedostane.

To pořadí je relativně jasné

1)Hazard

2)Oscar

3-4)Willian/Cuadrado

5) Fabregas na AM

6) Ramires na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Kludne mozte ist v lete po Reusovi . Len si treba pockat . Williana este prezite po roka .

Reagovat
smazaný uživatel

*pol

Reagovat
smazaný uživatel

měli by ho zkusit podepsat hned

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebude podobny scenar ako s Kroosom . Kvalita za lacne peniaze .

Reagovat
Miguel19

A Reus je RW? Mně spíš přijde jako hráč do středu či na levou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno hraci sa prisposobia .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

On třeba Schurrle je poloviční na RW než na LW. Proto taky tolik nehraje - Hazarda neposadí, na RW je tak slabý, že neposadí ani Williana. Nevím, jak to je s Reusem.

Reagovat
smazaný uživatel

on někdo psal z bl sekce, že zahraje všechno, takže neotálet a brát

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som fanusik Realu Madrid u nas hra na svojej prirodzenej pozicii Karim , CR a obrana

Reagovat
smazaný uživatel

a Iker tiež zatiaľ, aj keď aj brankári už tiež začali v poslednej dobe vybiehať mimo svoje pozície

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz iba cakam kedy budeme mat vazny zaujem o Aguera budeme ho transfomovat na CM . Treba mozno o par rokov budeme ofenzivne hviezdy pcha na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero nikdy nepríde, už je starý a vkuse zranený ... o pár rokov ktovie, či tu bude Carletto ak nie, tak budeme mať niekoľko DM

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti ale Ramos začínal na RB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Reus by asi měl menší problém, než Schurrle, s tim se přizpůsobit, ale stejně je to píčovina kupovat je na jiné pozice, než jejich primární.

Reagovat
smazaný uživatel

toto nás už Carletto evidentne naučil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Schürrle taky "je LW" a hraje napravo... Koho zajímají nějaké předepsané pozice - pokud tam dokáže zahrát, tak ať tam hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky proto Šírl sedí žejo..

Reagovat
blade115

Tak taky proto nesedí žejo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sedí kvuli tomu, že ho Mourinho koupil na pravý křídlo, což nikdy nebyl a ani nebude.

Reagovat
blade115

Což právě není pravda no. Loni několikrát ukázal, že tam dokáže zahrát parádně, sedí z trochu jiných důvodů.

Reagovat
Talker

U křídel je to podle mého dost důležité. Alespon u těch, která se dostávají pravidelně ke střele a hází si to do středu. Schurrle na to celkem trpí, protože pro něj je automatické udělat kličku na pravačku a vystřelit. Jenže ve chvíli, kdy chce střílet z RW, tak v případě kličky do středu musí buď střílet levačku nebo šajtlí a v případě kličky na pravačku jde do úhlu.

Takže za mě buď koupit absolutní TOP, kterému je prostě u prdele, kde hraje nebo koupit hráče, který na té pozici hraje pravidelně.

Reagovat
blade115

André ale loni několikrát ukázal, že tam dokáže zahrát víc než solidně, fakt nevěřím, že mávnutím proutku se z něj přes léto stalo ortodoxní levé křídlo...

Reagovat
Talker

Ano, občas tam zahrál solidně, ale prostě to nebyly ani zdaleka výkony jako ty na LW.

Reagovat
blade115

Hrál tam v podstatě celé jaro.

Reagovat
Miguel19

Taky jak tam Schürrle hraje Willian tak není pravé křídlo. Dopadne tak i Reus. U něho je další otázka zdraví..

Jak už jsem několikrát psal, otázka RW je dost "na hovno". Fakt mě nikdo nenapadá. Cuadrado má v sobě to (nebo by měl mít), co vyčítáme Hazardovi a Willianovi - drzost, neustálá snaha přejít obránce. Jenže to jsem si myslel i u Williana a jak to dopadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Co Pedro? spekuluje se o jeho odchodu, v létě by mohl být k mání.

Reagovat
Miguel19

Tak snad nepůjde k nám

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě až vlastně

Reagovat
Talker

Těch možností na RW je minimum. Jediný, kdo mě napadá je Lucas a toho PSG prostě nepustí.

Reagovat
Godwinson

Doufejme

Reagovat
blade115

Kde se proboha vzal ten mýtus, že Schürrle neumí hrát napravo? Vždyť tam hrál parádně, to až letos se rozhodl, že bude hrát hrozně. A nevím to sice jistě, ale nehrál náhodou v rámci nějakého COC letos nalevo? A nebyla to náhodou stejná bída jako napravo? Bůhví...

A nevím jak ty, ale já bych se rozhodně neodvážil predikovat, jak dopadne ve stejné situaci Reus, to je totiž kvalitativně i jakkoliv jinak úplně jiný hráč než ti dva. U Williana nikdo nepočítal s prvotřídností.

Cuadrado možná má tyhle vlastnosti, jak píšeš, ale ... Mně prostě přijde že se spíš snaží o to, aby tu kvalitu v sobě měl. A těch negativ je u něj tolik, že si jednoduše nemyslím, že by stál za ten risk.

Reagovat
Talker

Jak říkám, já jsem na vážkách. Pro něj hraje to, že by mohl posadit Williana. Nevýhodou je, že vůbec nemám ponětí, co od něj očekávat.

A u Schurrleho nevím, mě se vždycky prostě líbil hodně na LW, ale na RW už tolik ne. Ale možná jsem neviděl některé zápasy, kdy zářil. Od příchodu Mourinha sleduju podstatně méně zápasů.

Reagovat
blade115

..což je jen tvůj vlastní problém a křeč, protože ti k tomu nikdo ničím nedává důvod.

A Cuadrado by Williana vyloženě neposadil, možná by se s ním točil víc než Schürrle, ale to je asi tak všechno. Není třeba se tvářit, že Willian jako hráč Mourinhovi náramně sedí a že s příchodem někoho jiného se na tom jeho častém nasazování něco změní...

Reagovat
Talker

Tak já říkám, že ho neznám. Proto nevím, jak se k tomu pořádně postavit. Pokud by hrál dobře, tak si myslím, že by Williana prostě posadil a Willian by rotoval za Oscara i Cuadrada.

Reagovat
Miguel19

Já osobně si nemyslím, že neumí zahrát napravo. Jen, že levá strana je pro něj mnohem lepší. Bohužel ten jeho výpadek už trvá dlouho. V sobotu to vidím na poslední šanci (pokud už teda není hotovo). Na druhou stranu je to těžký, když dlouho nehraješ, dostaneš šanci a pak po 45 minutách jdeš do prdele..

Tým jako Chelsea prostě potřebujeme na ty 3 posty aspoň 4 výkonnostně stabilní hráče. Takže se vedení nedivím, že se snaží na trhu sehnat pravé křídlo..

Ale uvidíme, třeba jsou to jenom kachny.

Reagovat
blade115

Tak jasně že je lepší, ale prostě je obsazená. A on i napravo prostě umí zahrát víc než dostatečně dobře, problém je jinde, o tom není pochyb. A přesně jak říkáš, trvá to dlouho a těžko se to změní během poločasu nebo těch dvanácti minut, co mu laskavě Mou dá. Tady je to právě o tom, jestli v něj máme důvěru a podržíme ho, nebo ho okamžitě odepíšeme, což jsem měl takový podobný pocit z některých tady...

Rozhodně souhlasím s druhým odstavcem, blbý je, že my ty hráče máme, jen je jeden z formy. Takže co teď? No teď se vracíme k mému prvnímu odstavci...

Já doufám, že to kachny jsou. Zatím to ostatně nenasvědčuje tomu, že by nebyly. Všechny s tím související spekulace byly dementovány někým naprosto spolehlivým. Tak snad...

Reagovat
Miguel19

Uvidíme. Abychom se nedivili. Vyměníme Schürrleho+Salaha za Cuadrada+Costu

Reagovat
Whitemedia

U nás se to stejně pořád mění a točí, tak je fuk, na které straně kdo hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi je jako volnej hrac za utocnikem. Stejne jako Neymar nebo CR atd.. A vsadim se, ze Hazardovi by to taky dost pomohlo se dostat jeste na vyssi uroven.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To by pomohlo Hazardovi i Willianovi. Ale to pod Mourinhem nehrozí..

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jasny, ze se toho svyho 4-2-3-1 nikdy nepusti, ale u vas je to i tak dost tezky vzhledem k Fabregasovi a Oscarovi. Ale Willian by mohl mit takovou roli jak Isco v Realu, zkratka levyho zaloznika a Hazard by mohl hrat pred nim. Kazdopadne bych chtel videt, jak by si v Realu vedl Hazard misto Ronalda mezi tema spoluhracema s Ancelottiho stylem fotbalu. Jestli by konecne 100% vyuzil svuj potencial nebo by i tak hral jak zalud.

Reagovat
j_mrazik

Jako žalud, tedy jako doteď.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohoto hráče je se radost dívat jak hraje

Reagovat
Matić

Omg, zase jsme koupili nějakýho náctiletýho nounejma z Partizanu. Zbytek sezóny stráví ve Vitesse. Stál 1,5m €

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytočný. To ešte nikoho nenapadlo za polroka dať Salahovi a Schurrlemu šancu? Keď už je potrebná ešte nejaká konkurecia, v akadémii je kopu hráčov. Hlavne že pri Cheekovi sa všetci bili do hrude aký je to významný academy day.

Reagovat
Talker

To se bil do hrudi Mourinho. Ostatní se mu smáli. Navíc RLC je DM/CM, typologicky náhrada za Matiče.

Reagovat
smazaný uživatel

RLC je ofenzívnejší typ záložníka pokiaľ viem. Tak a ešte Solanke, Musonda, Atsu, druhý Hazard,...

Reagovat
Whitemedia

Atsu

Reagovat
smazaný uživatel

A McEachran!

Reagovat
smazaný uživatel

Atsu a Hazard nie sú produktmi akadémie, ale máme na tú pozíciu toľko hráčov, že ich ani nejde spočítať. A jak sa to vyrieši? 30 m na ďalšieho do party...

Reagovat
VojtovaChelsea

to je fotka jak z nějakýho akčního filmu

Reagovat
smazaný uživatel

do chelsea místo williana

Reagovat
smazaný uživatel

douglas costa, nebo cuadrado...

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci treneri vravia o tom ako hraca nepustia, vsetci hraci vravia, ako su momentalne v klube stastni a nikam nejdu (ti co hravaju).. no a potom je realita ina

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho M'Vilu pořádně nechápu, že nedostal šanci například místo Kuzmy.

Reagovat
Deki

Šancí moc nedostal, to je fakt, ale když už hrál, tak to byla fakt bída... Navíc když přišel a viděl jsem ten jeho pupek ale docela jsem mu věřil, škoda. Za pár let si na něj ale ani nevzpomeneme... Medel je někde jinde

Reagovat
Deki

Kdo je Marcelo Brozovič? Zná ho někde blíž? Co je to za post atd...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kaka14

na jesen po zapase Chorvatsko - Taliansko mal o neho vazny zaujem AC, ale momentalne to vizera na Inter, kde ponukju 8m plus bonusy + dobre vztahy pri ziskani Kovacica do Interu

Reagovat
Deki

ok a pozice?

Reagovat
smazaný uživatel

Box-to-Box Založnik, možna nahrada Kuzmanoviča? (Guarina?), o prveho menovaneho je zaujem z Hamburgu ponuka 4 mil

Reagovat
Deki

Nevím no... Jako slyšel jsem o něm, ale to je tak všechno. Nechápu, proč se nezaměříme na obránce Taky už by to chtělo vyřešit situaci u těch dvou troubů a poslat na hostování Mbayeho. I když na to máme ještě týden

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež nechapem prečo nezhaname neakých fullbackov pretože tých mame strašných a nehodných interu :). Ak odidu Kuzmanovic, Mvilla a možno jeden z dvojice Guarin/Hernanes tak budeme potrebovať ešte založníka. Pri Brozovicovi ide o hostovanie do roku 2016 s opciou na 5 milionov.

Mbay určite na Inter nikdy nebude mat radšej zanho dostat peniaze ako keby mal vysedavat na lavičke

Reagovat
Deki

Odchody očekávám jenom u hráčů daleko od základní sestavy, takže Guaro (bohužel) zůstane a pravděpodobně i Kuzma. Myslím, že oba se dost jasně vyjádřili, že jsou v Interu spokojení. i Z tohohle pohledu mi to angažování Brožoviče nepřijde jako uplně šťastný, ale tak kdoví...

Čím dál tim víc ale přestávám věřit v krajního beka, kterýho tak potřebujeme, to souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Guaro akokoľvek ho nemám rád sa celkom rozohral ale Kuzma by mi teda nechýbal absolútne

Reagovat
smazaný uživatel

Guaro hral jeden zapas dobre, proti Empoli bol zase nulovy, toho tiež treba predať

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sky - Inter, è fatta per Brozovic

Reagovat
Kaka14

Inter je blizko Brozovica,

Fiorentina jedna o Gilardina

AC - mozno Osvaldo

Reagovat
lucius6

my získáme Balotelli a ten strčí všechny vaše posily do kapsy

Reagovat
bayern987

Shaq!

Reagovat
Pettirosso

Eto'o deal is done. Everton souhlasil s propustenim, tedy prestupem za 0, s tim, ze Sampdoria bude platit bonusy podle poctu zapasu a golu.

Dneska pry prilitl do Rima, zitra by se mel podrobit prohlidce. Pak podepsat smlouvu na 2,5 roku.

Reagovat
snuff24

Sakra ta Doria fakt slušné posiluje

Reagovat
celestial-

To áno, len my akosi zabúdame, že v obrane už nehrá Samuel, Lucio, Chivu a Zanetti

Reagovat
snuff24

Taky to nechápu ...a ani to nevypadá,že by Mancini po nějakém obránci pokukoval Přitom obrana je očividně naše největší slabina už nějakej ten pátek

Reagovat
Pettirosso

Tak Sammy uz asi uplne delo nebude, ale prej v Evertonu nehral vubec spatne, popravde moc nechapu, ze se ho takhle zbavuji, respektive si to musel hodne vybrecet

Reagovat
Pipo123

Ved on je sráč v kabíne, kvôli tomu odchádza, robil dusno a spochybnoval rozhodnutia trénera, ten človek všade robil problémy, v Anzhi, Evertone aj v repre

Reagovat
Pettirosso

Jj ja vim, toho se bojim. Okaka se bouri, prisel rozmazlenec a lenoch Muriel a arogantni hvezda Etoo, no, Sinisa bude mit co delat ale ja mu verim, ze to ukociruje a pak to muze byt celkem valec, potencial tam je jeste jetsi nez na podzim

Reagovat
Deki

Mbaye => Bologna. Pokud postoupí, tak natrvalo...

Reagovat
olis

ADL potvrdil rokovania s mestom ohladom stadiona a chcel by to vybavit rychlo, chcel by aby sa zacalo rekonstruovat uz v lete - tak som zvedavy ci zase len reci alebo sa uz naozaj nieco zacne robit

k Benitezovy same sracky, ze dufa ze predlzi a podobne hrozu nahanajuce vyjadrenia, hovorim z tohto nas moze dostat len samotny Benitez ktory nebude chciet pokracovat

Higuaina nechce predavat a je si vedomy toho ze treba posilnit obranu a zalohu, vraj sa tak stane najneskor v lete, tak snad nie zase nejaky Lopezovia a podobne

Reagovat
olis

a draha by mala zostat to nech ide do riti to bude zase take Lopezovske riesenie

Reagovat
smazaný uživatel

lepší,kdyby zůstal ve fiorentině,byla by to velká škoda ho prodat.Jedině za velkou nabídku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele