O CAMPBELLA SE ZAJÍMÁ MARSEILLE

26.07.2006, 20:54
Aktuality
Podle francouzských médií se o anglického obránce Sola Campbella zajímá Olympique Marseille, s jehož zástupci se má o víkendu hráč setkat. Campbell už dříve opustil Arsenal a hledá novou výzvu.

Sol Campbell prožil v Arsenalu rozporuplnou sezonu, plnou zdravotních i osobních problémů. Na jejím konci však skóroval ve finále Ligy mistrů a zahrál si i na světovém šampionátu. Před nedávnem však náhle ukončil smlouvu s Arsenalem a rozhodl se pokračovat jinde. Zájem projevil Portsmouth, ale neuspěl a Campbell později oznámil, že preferuje zahraniční ligy.

Podle posledních zpráv se zdá, že kroky jednatřicetiletého obránce míří do Ligue 1. Zástupci Olympique Marseille už údajně navázali kontakt s právníky, kteří působí jako hráčovi agenti a s Campbellem se mají sejít o víkendu.

Problémem se může stát vysoký plat anglického reprezentanta. V Arsenalu patřil Campbell k nejlépe placeným hráčům, ve Francii bude musel své požadavky zmírnit. Na stadionu Velodrome by se sešel s Franckem Riberym, o kterého má shodou okolností velký zájem právě Arsenal.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

a co takhle hracskou vymenu to by bylo dobry ne?????

Reagovat
smazaný uživatel

Jak asi, když Campbell už Arsenalu nepatří a je volnej...

Reagovat
smazaný uživatel

no ze proste ribery pujde do arsenalu a campbell jako volny hrac pujde do marseille

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele