O Bastosovi se ještě nerozhodlo, říká agent

05.05.2014, 09:54
Aktuality
Michel Bastos si bude muset počkat na to, čí barvy bude hájit v příští sezoně. Brazilský záložník v lednu opustil saúdskoarabský Al Ain a odešel na hostování do AS Řím. Tento krok si pochvaluje, ohledně budoucnosti ovšem čeká na vyjádření italského klubu...

Někdejší fotbalista Lyonu se zatím nepropracoval do základní sestavy Giallorossi, i tak si na své konto připsal už čtrnáct ligových startů a v nich jednu branku.

"Michel zažívá v Římě skvělé časy. Jeho pocity směrem k týmu a trenérovi jsou pozitivní," upozorňuje agent Emanuel De Kerchove.

"Ale do této chvíle se oficiálně ještě nerozhodlo o tom, zda si ho klub ponechá, nebo ho nechá odejít," dodal v rozhovoru pro Calcio Mercato.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
danko10

Herne toho moc nepriniesol, ale včera mi ho bolo ľúto, ako hral o angažmán v tej šaškárni...

Reagovat
smazaný uživatel

nemá na to

Reagovat
KillSwitch

nič...preč...Lamelu chceme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele