O Aimara se zajímá Newcastle

22.06.2008, 18:45
Aktuality
Zaragoza letos sestoupila ze španělské nejvyšší soutěže a její kádr opustí řada hráčů. Jedním z nich by mohl být také Pablo Cesar Aimar, o něhož má zájem anglický Newcastle United...

"Newcastle se na něho již vyptával. Zaragoza ani já jsme stále nedostali žádnou konkrétní nabídku, ale Premier League by pro hráče byla perfektní. Chci mluvit s někým z Newcastlu a věci posunout směrem vpřed," řekl agent argentinského záložníka Gustavo Muscardi.

O 28letého záložníka je zájem po celé Evropě a situaci monitorují kluby z Francie, Řecka, Německa, Itálie a Portugalska, mezi nimiž jsou například Panathinaikos a Benfika.

Vedení Zaragozy se nedávno podařilo změnit hostování brazilského útočníka Ricarda Oliveiry z AC Milán v trvalý přestup, nyní se bude snažit udržet další hráče. Prakticky jistou věcí jsou odchody Sergia Garcii a Diega Milita, změnit dres by měl i Peter Luccin.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aimar

Reagovat
smazaný uživatel

pro Newcastle by byl určtiě posilou

Reagovat
ajurik

Zaragoza

Reagovat
smazaný uživatel

ajurik

Reagovat
edejv

Reagovat
fantomas

Mám ho rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Please return to Valencia, Pablito

Reagovat
smazaný uživatel

věřím že by strakám pomohl,ale musel by dostat plnou důvěru,kterou někteří vynikající hráči v NU nedostali..

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, presne tak

Reagovat
milan78

NU je bohatej klub, ale vedení by se hodilo na krajskej přebor.., a to ten přebor nechci urazit, že by se tam jako něco flákalo.., výbornej golman, útok \množstvím tak pro 3 lehce nadprůměrný týmy z PL\, ale obrana + záloha jako by nebyla občas..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele