NOWOTNY V LEVERKUSENU KONČÍ

05.10.2005, 21:17
Aktuality
Zlaté časy německého zadáka Jense Nowotneho v Bayeru Leverkusen jsou definitivně sečteny. Nowotny totiž žaloval svůj současný klub kvůli nezaplacené mzdě, za což byl vyřazen z týmu.

Nowotny zatím neodehrál kvůli zranění ani jedno utkání Bundesligy. Bývalý kapitán Leverkursenu stále čeká na uhrazení šestiměsíční mzdy, dostal jen šestitýdenní plat. Rozhodl se vše dát k soudu, ale neuspěl. Soudit se však ještě bude o 20 milionů eur, právě tuto částku měl dostat před třemi lety za podpis kontraktu.

"S Jensem Nowotnym nebudeme spolupracovat, protože napadl naše postupy u soudu. Jens už nikdy nebude hrát za Bayer, nebo se účastnit týmových schůzek," prohlásil obchodní manažer klubu Wolfgang Holzhauser.

Nowotnymu vyprší stávající kontrakt v červenci příštího roku.

Autor: David Kubáň

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Kundobunda

tak pokud je to pravda tak to nechápu,dát někomu,ikdyby to byl Maradona,za podpis smlouvy 20milionů je úplná blbost, navíc to je klub jako Leverkusen,který rozhodně nepatří mezi top kluby co se týká ekonomického hlediska a za 20melcků by si mohli pořídit 1-2 velmi dobré hráče..

Reagovat
HOST*Barca

Hmm.Kolik tomu Nowotnymu je let ???

Reagovat
smazaný uživatel

Dost na to aby Leverkusen využil toho obvinění a vyhodil ho kvůli tomu!

Reagovat
smazaný uživatel

Nowotny za posledních pár let neodehrál skoro nic, vždyť je zraněnej skoro v kuse snad už pět let, to snad ani nemůže být pravda ten bonus 20 mega za podpis smlouvy. Jestli jo, tak je to výsměch

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele