Novým manažerem Fulhamu je Martin Jol

07.06.2011, 10:29
Aktuality
Někdejší manažer Tottenhamu Martin Jol se vrací do Anglie, stal se totiž novým kormidelníkem jiného londýnského klubu - Fulhamu. Jol naposledy působil v Ajaxu, na Craven Cottage střídá Marka Hughese...

Vedení Fulhamu hledalo nového manažera od začátku tohoto měsíce poté, co ze své funkce odstoupil Mark Hughes.

"Jsem velmi šťastný, že jsem se připojil k Fulhamu, báječnému a tradičnímu klubu. Je to tým s dobrými finančními zdroji a skvělou fanouškovskou základnou. Těším se, že budu součástí místní rodiny a děkuji předsedovi za důvěru, kterou mi dal," řekl Jol pro internetové stránky Fulhamu.

Jol ve funkci manažera Tottenhamu skončil v roce 2007 a následně trénoval Hamburk a Ajax. Fulham o něho stál již před rokem, tehdy ovšem bylo proti vedení amsterdamského klubu a svého někdejšího trenéra odmítlo uvolnit.

Bez práce se Jol znovu ocitl na začátku prosince, kdy ho v Ajaxu vystřídal Frank de Boer. V Londýně nizozemský trenér podepsal smlouvu na dva roky a opcí na další sezonu.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (304)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele